Dodaj do ulubionych

co jest? wszyscy śpią?

• columbia oj, oj, oj.... 23.10.04, 12:13
      ale bałagan, trzeba posprzątać.....czołgiem wjeżdżałam wczoraj do sypialni?
      • columbia ale piękna pogoda!!!! : ))) 23.10.04, 12:23
        • columbia ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 13:12
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=16849660&a=16959166

• columbia Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 16:02
            połowa sprzatania juz za mną...uff
            • eexx Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 16:17
              a ja sprzatam tylko w glowie
              • columbia Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 16:19
                mam straszny bałagan w domu, musze posprzątać, bo już się z tym źle czuję....
                • columbia Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 17:16
                  nigdy nie skończę tego sprzątania : (

strasznie mi sie nie chce....
                • eexx Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 17:17
                  wyslalem cos
                  • columbia Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 17:18
                    a co? i do kogo? ; )))
                    • eexx Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 17:21
                      co to zobaczysz
                      • columbia Re: ładnie nam się rozwinął koci wątek : ) 23.10.04, 17:22
                        ..czekam i czekam....lece sprawdzić pocztę! ; )))
                        • columbia czyli dzisiaj też pustki... 23.10.04, 17:41
                          Eksik idzie na imprezke, Kinia też....Drew znikł, Górka też....
                          • eexx Re: czyli dzisiaj też pustki... 23.10.04, 17:45
                            a Cola nie rusza sie z domu
                            • columbia Re: czyli dzisiaj też pustki... 23.10.04, 17:47
                              ja imprezowała w czwartek i piątek...może już wystarczy ; ))
                              • eexx Re: czyli dzisiaj też pustki... 23.10.04, 17:51
                                o czwartku nie wiedzialem, a gdzie?
                                • columbia Re: czyli dzisiaj też pustki... 23.10.04, 17:53
                                  u kolezanki w domu
    • columbia wreszcie.... 23.10.04, 19:06
      mieszkanie lśni...kolacja zjedzona...teraz kawka wieczorna....moze co dadzą w
      tv ciekawego.....
      • Gość: kinia ooooooooooo IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 19:45
        ozywienie!!!!!!
        • Gość: kinia colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 19:48
          dopiero wróciłam do domu po porannym wyjściu plus wydałam wszystkie pieniądze
          więc zostaję w domu
          nie oglądaj tv tylko porozmawiaj ze mną!
          • columbia Re: colu 23.10.04, 20:19
            gadam przez telefon...zaraz wracam...
            • Gość: kinia Re: colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:20
              ok
              bo już miałam olać forum i iść grać w rybki
              • columbia Re: colu 23.10.04, 20:28
                jestem.
                ale pustki były ostatnio
                • Gość: kinia Re: colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:33
                  ja bym powiedziała, że dalej są
                  w ogóle to forum jakieś nieruchawe jest
                  i ql coś mąci u dziewczyn
                  • columbia Re: colu 23.10.04, 20:34
                    zauważyłam...ale nie ufam Sercie w 100%...
                    • columbia kot na klawiaturze..... 23.10.04, 20:38
                      no tak być nie może.....
                      • Gość: kinia Re: kot na klawiaturze..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:42
                        a mój śpi na sofie w pozycji kury na grzędzie
                        • columbia Re: kot na klawiaturze..... 23.10.04, 20:44
                          rudy udaję serwetkę na biurko.....ale jest rozkoszny...

fajny post na fw...ten o poszukiwaniu małego rudego...ma dziewczyna talent ; )
                          • Gość: kinia Re: kot na klawiaturze..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:45
                            ten zrobiony na notkę z PAPu?? genialny!!
                            • columbia Re: kot na klawiaturze..... 23.10.04, 20:49
                              spodobał im się nasz absurdalny watek : )))
                    • Gość: kinia Re: colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:40
                      trudno mi tu oceniać, bo nie znam jej dobrze, a qla prawie w ogóle.
                      ale fakt, że niedawno swing też mniała do niego żal, więc może coś w tym być
                      • columbia Re: colu 23.10.04, 20:42
                        a mnie się wydaje, że wtedy to też była Serta.....
                        nieważne.....to ich sprawy, sami to sobie muszą wyjaśnić....
                        • Gość: kinia Re: colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:43
                          napisałam sercie, że to ich sprawy, a nie ogólnoforumowe...
                          jak było wczoraj?? żyjesz dzsiaiaj??
                          • columbia Re: colu 23.10.04, 20:48
                            super było....tylko do 4tej wprawdzie, bo koleżanka trochę sie upiła i musiałam
                            ja do domu odprowadzić...a potem nie chciało mi się juz wracać do psa...może
                            dobrze, bo jakoś żyję dzisiaj....a może wreszcie w przyszłym tygodniu otwarcie
                            u Eexxa....
                            • Gość: kinia Re: colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:51
                              ja bym sobiue wyszła ale co zrobić jak pusto w portfelu...
                              ech, wypiję pół małęgo piwa, które mam w lodówce!
                              • columbia Re: colu 23.10.04, 20:53
                                ja rozkoszuję się wysprzątanym mieszkaniem i wolnym łikendem....
                                • Gość: kinia Re: colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:57
                                  moje jest tylko częściowo odkurzone...
                                  ale jest juz w miarę przyzwoicie, co właśnie niszczy kot, zawzięcie kopiąc w
                                  kuwecie
                                  • columbia Re: colu 23.10.04, 21:00
                                    ...a ile żwiru odkurzyłam zza szafki!!!!
                                    • Gość: kinia czemu koty tak bałaganią? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 21:01
                                      nie no to jest w ogóle tragedia, a tyle razy uczyłam Burego, jak obsługiwać
                                      zmiotkę!
                                      • columbia Re: czemu koty tak bałaganią? 23.10.04, 21:04
                                        mój kot, jak był mały sikał do otworu odpływowego w wannie....ale teraz juz
                                        tego nie robi...a szkoda
                                        • Gość: kinia Re: czemu koty tak bałaganią? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 21:08
                                          och, żeby mój tak potrafił...
                                          a on tylko się jako budzik sprawdza, tyle że jak na mój gust, to on spieszy...
                                          • columbia Re: czemu koty tak bałaganią? 23.10.04, 21:09
                                            jaki słodki dziś jest tem rudy....chyba coś przeskrobał ; )))
                                            • Gość: kinia Re: czemu koty tak bałaganią? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 21:15
                                              no włąśnie - im bardziej winne, tym kochańsze są, a kiedy pańcia znajdzie
                                              zniszczenia dokonane przez zwierzątko, to nawet nie ma siły się gniewać!
                                              • columbia Re: czemu koty tak bałaganią? 23.10.04, 21:18
                                                mruczące, ciepłe, puchate...śliniące sie rude cudo......
                                                : ))))))))))))))
                                                • Gość: kinia Re: czemu koty tak bałaganią? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 21:27
                                                  byłam dzisiaj u mojego rudego - żebyś widziała, jaki on jest cudowny!!
                                                  • columbia Re: czemu koty tak bałaganią? 23.10.04, 21:30
                                                    one wszystkie sa takie ...jak one to robią? ; )))
    • columbia będziemy oglądać z Kinią film na tvn... 23.10.04, 21:50
      o 22.05 "inni"....już się boję.....
      • columbia przecież sama śpię!!!! 23.10.04, 22:04
        ...nie będę oglądać.....zbyt sie boję....potem nie będe mogła spać ....
        • columbia Kinia, oglądasz? nie boisz się? 23.10.04, 22:26
          • Gość: kinia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 22:36
            oglądam
            nie boję się, bo znam zakończenie, a poza tym co chwilę pezytula się do mnei
            ciepłe, bure, niezwykle odważne ciałko!
            • columbia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? 23.10.04, 22:39
              ...takie filmy wolę oglądać przytulona do dużego odważnego męskiego ciała!
              wczepiam się w ramię i nie puszczam aż do rana....
              • Gość: kinia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 22:41
                mi jakoś słabo wychodzi udawanie bezbronnej małej istotki
                wszyscywiedzą że uwilebiam horrory
                wracam na sofę bo się reklamy skończyły
                • columbia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? 23.10.04, 22:45
                  ..moze jak mój kot jestem odważna inaczej : ))))))))))

ale sama nie oglądam horrorów, mam zbyt bujna wyobraźnię i potem sama sie
                  nakręcam....byłam na tym filmie sama w kinie mikro, było może 5 osób na
                  sali...nie wiedziałam, że to horror....w miare rozwoju akcji coraz bardziej
                  wciskałam sie w fotel.....brrrr
                  • Gość: kinia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 23:15
                    ja też przyznam, że bałam się za pierwszym razem
                    jednak znacznie lepiej wiedzieć, co będzie dalej!
                    spać mi się chce - boję się,że przegapię zakończenie...
                    • columbia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? 23.10.04, 23:17
                      ...Zośka działa na Ciebie usypiajaco.....
                      • Gość: kinia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 23:21
                        Jest taka miękka i ciepła...
                        a ja zmęczona i niewyspana!!
                        • columbia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? 23.10.04, 23:22
                          ...nie wolno jeszcze spać!
                          dawno nas tu nie było....a koniec watku jest już tuż tuż...
                          • Gość: kinia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 23:23
                            no więc póki co żywię
                            tyle że do 10000 dobijemy w duecie
                            jeszcze tylko na eexxa można liczyć - rozumiem, że musi być teraz strasznie
                            zajęty
                            • columbia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? 23.10.04, 23:25
                              Gość portalu: kinia napisał(a):

> jeszcze tylko na eexxa można liczyć - rozumiem, że musi być teraz strasznie
                              > zajęty

tak...imprezą u koleżanki : )))
                              • Gość: kinia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 00:07
                                aha.........
                                • columbia Re: Kinia, oglądasz? nie boisz się? 24.10.04, 00:13
                                  już po filmie?
                                  • Gość: kinia colu IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 00:21
                                    komputer mi szwankuje - zawiesza się co chwilę
                                    raczej już dzisiaj sobie nie pogadamy
                                    do jutra
                                    • columbia Re: colu 24.10.04, 00:22
                                      to do jutra...oczka mi się zamykaja....
                                      • Gość: drewniany Re: colu IP: *.veranet.pl 24.10.04, 02:35
                                        Nie dobijecie w duecie,bo ja też jestem.Właśnie wróciłem ze spotkania,bardzo
                                        ważnego dla mnie.Niestety nie mam w teraz czasu,aby zaglądać na FN tak
                                        często,jak bym chciał.Późno,ale jestem.Wytłumaczę się z mojej absencji na
                                        forum:Ostatnio poza "lekkim" nieprzystosowaniem się do pracy,mam tez niestety
                                        małe kłopoty,nazwijmy to osobiste.
                                        • columbia Drew,... 24.10.04, 10:09
                                          kłopoty?...to przykre....mam nadzieję, że nic powaznego..
                                          • columbia Re: Drew,... 24.10.04, 10:12
                                            czy można Ci jakoś pomóc?
                                            • Gość: kinia Re: Drew,... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 15:18
                                              dopiero teraz zauważyłam, że przegapiłam wypowiedź Drewnianego
                                              miałam podejrzenia, że coś jest u ciebie nie tak. Mam nadzieję, że wkrótce się
                                              wszystko ułoży. Pamiętaj, że masz tu silną grupę wsparcia! Czasami osoby, które
                                              słabo znasz mogą być bardziej pomocne, niż przyjaciele, bo potrafią zachować
                                              obiektywność. Nie mam na myśli tego, że miałbyś się nam od razu zwierzać, ale
                                              należymy do innego świata, niż ten, który masz na codzień, więc dzięki temu
                                              może uda ci się na chwilę zapomnieć o swoich zmartwieniach.
    • columbia wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 12:03
      • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 12:51
        ja zostałam brutalnie zbudzona o 12
        do poźna grałam w gierkę, a potem czytałam w łóżku i tak się jakoś późno
        zrobiło...
        • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 12:53
          oduczam sie spać w zatyczkach do uszu...koleżanka postraszyła mnie, że do
          niczego dobrego to nie prowadzi....w związku z tym spałam dziś snem czujnym...a
          o 9.30 zadzwonił budzik, którego zapomniałam wyłączyć.....
          • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 12:57
            ja też ostatnio źle sypiam, choć sny mam przyjemne - śnią mi się przystojni
            wysocy mężczyźni, sporadycznie przemykają się duchy z przesszłości. Dwa dni
            temu pokłóciłam się we śnie z moją siostrą, co było bardzo realistyczne, więc z
            tymi mężczyznami też musi...
            nie śnił mi się chyba jeszcze interesujący kolega z pracy. Chyba go wywołam...
            • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 13:00
              ...dzisiejszych snów nie pamiętam...zbyt płytko spałam, jak na fajne sny....

ale wszytko przede mną....
              ; )
              • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 13:04
                ja pewnie bym więcej zapamiętała, gdyby mnie siostra nie zbudziła o świcie, ale
                musiała wyrazić swój podziw wobec pięknego listu, jaki wczoraj ode mnie dostała
                • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 13:14
                  no tak, to ważne, aby dzielić się z bliskimi uczuiami....bez względu na porę..
                  ; )))
                  • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 13:18
                    to było z zemsty za to, że ja mamusia obudziła o 10!!
                    • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 13:22
                      ...rodzinna wendetta...teraz Ty mamusie zbudź o 3 w nocy!
                      • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 13:29
                        hehe dobry pomysł
                        ale jest ryzyko że wtedy przestałaby dawać mi obiadki!
                        • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 13:33
                          no tak....chyba faktycznie nie warto w tej sytuacji rozkręcać spiralę
                          przemocy ; )))
                          • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 13:36
                            tym razem daruję mamusi...
                            co robisz?
                            mi się strasznie nudzi i powinnam przygotować zajęcia
                            nic mi się nie chce
                            • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 13:38
                              też mi się nie chce nic robić...oglądam "Babe, świnka w mieście"....po południu
                              może coś popracuję....
                              • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 13:43
                                spać mi się chce......
                                idę zrobić sobie śniadanie będę za chwilkę
                                • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 13:46
                                  ...ale piękna pogoda....może idź na spacer z Burym...niech chłopak przewietrzy
                                  futro...
                                  • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 13:57
                                    wietrzył się od rana na balkonie...
                                    • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 14:01
                                      mojemu piegi na nosie wyskoczyły od słońca : )))
                                      • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:06
                                        haha no w końcu rudy musi być z piegami

cholera jasna zjadłam już bułeczkę i dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że nie
                                        dołożyłam do niej jajeczek na twardo, które miały być podstawowym składnikiem...
                                        a nic to, zjem je na kolację
                                        • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 14:18
                                          ...a gdzie reszta nudziarzy?
                                          • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:21
                                            drew wrócił po drugiej
                                            eexx pewnie z klubie albo śpi
                                            a górka to w ogóle zaginęła
                                            z tego wniosek, że tylko my dwie nie mamy żadnego życia poza forum, hehe
                                            • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 14:25
                                              ....może kosmici?......powiało grozą.....
                                              • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:28
                                                tak, to jedyne racjonalne wyjaśnienie!
                                                kurcze, ale jednak trochę się potem bałam przy "Innych" - np scena przy grobach
                                                była bardzo przekonywująca!
                                                szkoda, że mi potem komputer szwankował, nie mogłyśmy sobie nawzajem dodać
                                                otuchy...
                                                • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 14:32
                                                  ...dobrze, że nie oglądałam....kot nie jest dobrym pocieszycielem w takiej
                                                  sytuacji....zgasiłam światło i od razu poszedł do siebie....ech...nie ma to jak
                                                  odważne silne męskie ramiona.....
                                                  • columbia trzeba było przyjąć zaproszenie Eksa na kawę ; ))) 24.10.04, 14:33
                                                    ...głupia ja....
                                                  • Gość: kinia Re: trzeba było przyjąć zaproszenie Eksa na kawę IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:41
                                                    to eexx cię zaprosiła na kawę, a ty nie poszłaś, głupia babo???????
                                                  • columbia Re: trzeba było przyjąć zaproszenie Eksa na kawę 24.10.04, 14:44
                                                    ...sprzątałam...byłam brudna i nieumalowana...a on już się szykował do
                                                    wyjścia....poza tym troche mi się nie chciało z domu ruszać....proponowałam mu
                                                    kawę u siebie....ale nie chciał....
                                                  • columbia Re: trzeba było przyjąć zaproszenie Eksa na kawę 24.10.04, 14:47
                                                    ...oj głupia ja.......a mogło być tak miło ; ))))

"co sie odwlecze, to nie uciecze!"
                                                  • Gość: kinia Panie Eexxie! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:49
                                                    Przepraszam Pana za niepoważne zachowanie mojej koleżanki Coli. Ona jest
                                                    jeszcze niewinna i niedoświadczona i nie wie, jak się zachować. Proszę mimo
                                                    wszystko dać jej drugą szansę i zaprosić jeszcze raz na kawę. Obiecuję, że
                                                    wskoczy w najnowszą lateksową sukienkę, założy kozaki za kolano, wsiądzie do
                                                    błękitnego kabrioleta i popędzi do Pana!
                                                  • columbia Re: Panie Eexxie! 24.10.04, 14:51
                                                    .............tak zrobię!!!!!!
                                                    najładniejsza lateksowa bielizna, kozaki i futerko!!!!!
                                                  • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:35
                                                    a ja myślałam, że zaryzykujesz i obejrzysz...

mogłaś poprosić 17-latka, żeby cię ochronił
                                                    haha niezły jest!
                                                  • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 14:37
                                                    Młody zmył sie do spania....mama mu pewnie kazała : )))))))
                                                  • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 14:51
                                                    haha a to, że chodzi do Psa wczesnym popołudniem totalnie mnie roczuliło!!
                                                  • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 14:54
                                                    ...potem musi wracać do domu odrabiać lekcje.....ale lubi 30latki, bo są
                                                    czułe....czyzby mama go nie przytulała?

: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 15:03
                                                    och, jakie to młode i naiwne
                                                    pewnie się podkochuje w nauczycielkach w szkole
                                                    a jakby się mama dowiedziała to by mu kieszonkowego za karę nie dała
                                                  • columbia Re: wstawać, śpiochy!!! 24.10.04, 15:04
                                                    ...nie mógłby biedaczek do psa chodzić ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: wstawać, śpiochy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 15:07
                                                    jak pomyżlę, że ja do knajp chodziłam od 14 roku życia to dostaję dreszczy...
                                                  • Gość: kinia ech IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 15:05
                                                    idę do Wandy potem do Zośki obejrzeć NDINZ a potem muszę popracować
                                                  • columbia Re: ech 24.10.04, 15:07
                                                    ..szkoda...NDINZ, co to takiego?
                                                  • Gość: kinia Re: ech IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 15:13
                                                    Na Dobre I Na Złe
                                                    wezmę sobie żelazko i poprasuję ubrania przed telewizorem
                                                  • columbia Re: ech 24.10.04, 15:25
                                                    ...przygotowuję wykład....ale mi sie nie chce...aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: kinia Re: ech IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 15:55
                                                    jak ja cię rozumiem
                                                    będę z powrotem ok 18
                                                  • columbia Re: ech 24.10.04, 16:02
                                                    ...ja siedzę cały czas...ma wpaść do mnie koleżanka, tylko jeszcze nie wiem o
                                                    której.....
    • columbia ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 16:39
      • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 17:22
        pustki na forum i w mojej glowie tez
        • columbia Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 17:37
          za godzinkę wrócę...mam naradę wojenną....
          • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 17:39
            przygptuj sie dobrze do bitwy:)
            a ja nie mam sily
            • columbia Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 17:58
              ...nie oddalaj sie....
              ; )))
              • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 18:01
                no nie wiem.....
                • columbia Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 18:04
                  ....kawkę wypij...będę z dwa machnięcia ogonkiem...
                  ; )))
                  • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 18:06
                    wyleje mi sie jak wezme do reki
                    • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 18:19
                      oooo a co, ciężka noc była??
                      • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 18:20
                        w nocy byla bardzo lekka:) dzis sie okazalo inaczej
                        • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 18:57
                          hehe znam ten ból
                          • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 19:00
                            no tak nic oryginalnego, a czlowiek nie uczy sie na bledach
                            • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:03
                              bo im dłużej człowiek pije, tym bardziej mu się wydaje, że jeszcze może
                              ja planowałam wczoraj zabalować, ale niestety wydałam wcześniej wszystkie
                              pieniądze, więc zostałam grzecznie w domu
                              mogłam zaryzykować i liczyć na sponsoring, ale to nie w moim stylu
                              • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:19
                                hehe eexx pewnie zasnął na klawiaturze...
                                • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 19:28
                                  nie nie
                                  zyje jeszcze
                                  • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:32
                                    szkoda, bo wizja była ciekawa ;))
                                    dla mnie to nawet lepiej, że jest mały ruch na wątku, bo przynajmniej
                                    przygotuję sobie zajęcia na jutro
                                    czemu przebimbałam cały weekend i nie zabrałam się do tego wcześniej?
                                    • eexx Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 19:35
                                      ja tez przebimbalem
                                      • columbia i po naradzie..... 24.10.04, 19:37
                                        • eexx Re: i po naradzie..... 24.10.04, 19:38
                                          dotrwalem
                                        • Gość: kinia Re: i po naradzie..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:39
                                          i co uradziłyście?
                                          • eexx Re: i po naradzie..... 24.10.04, 19:40
                                            tak Kiniu to nasz wina
                                            • Gość: kinia Re: i po naradzie..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:45
                                              dziękuję - potrzebowałam tego
                                              Ostatnio jak przepraszałam Interesującego Kolegę z Pracy za coś, co zawaliłam
                                              mówię mu: sorry, jestem złą osobą
                                              a on zamiast zaprzeczyć, przyznał mi rację!!!!!!!!!
                                              wrrrrrrr
                                              • eexx Re: i po naradzie..... 24.10.04, 19:46
                                                byl szczery?
                                                • Gość: kinia Re: i po naradzie..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:49
                                                  mam nadzieję, że nie
                                                  w końcu ja jestem taka mała i słodka - jak że bym mogła być złą osobą??
                                                  • eexx Re: i po naradzie..... 24.10.04, 19:50
                                                    wlasnie, to jak on mogl taka nieprawde mowic
                                                  • Gość: kinia Re: i po naradzie..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:52
                                                    twardziela zgrywał i tyle. Pewnie chciał się popisać przed kolegami!!
                                      • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:38
                                        dumna jestem jednak z tego, że wypraswałam ciuchy wyprane w zeszły weekend..
                                        ciekawa tylko jestem, ile dni minie, zanim włoże je do szafy?
                                        zwalam to wszystko na zgubny wpływ nudnego wątku, bo przecież tak w głębi duszy
                                        ja jestem bardzo pedantyczna...
                                        • columbia Re: ale pustki dziś na forum...... 24.10.04, 19:39
                                          prasowałaś w negliżu, jak mój sąsiad? ; )))
                                          • Gość: kinia Re: ale pustki dziś na forum...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:41
                                            e tam
                                            w rozciągniętych gaciach dresowych i bluzie po mamusi
                                            szczyt ponętności ten mój niedzielny image...
                                          • columbia uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 19:41
                                            spróbuję je przesłać po wstępnej kontroli ; )))
                                            • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:43
                                              o nie bez cenzury!!
                                              włączę gg
                                            • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 19:44
                                              gdzie?
                                              • columbia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 19:51
                                                poszły!!!

na mail...
                                                • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 19:52
                                                  ale juz ocenzurowane?
                                                  • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 19:55
                                                    czekam z niecierpliwością
                                                  • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 19:56
                                                    widzialem:) widac ze wesolo bylo
                                                  • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:01
                                                    colu, ty nasz party animal
                                                    ciekawe jakie były te ocenzurowane zdjęcia??
                                                  • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 20:03
                                                    najciekawsze:)
                                                  • columbia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 20:04
                                                    well.....
                                                  • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:05
                                                    nie boisz się, że ktoś nieżyczliwy ujawni je światu?
                                                    chroń się i to szybko!!
                                                  • columbia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 20:06
                                                    a co mi tam!!!
                                                    nie takie rzeczy sie ze szwagrem po pijanemu robiło!!!
                                                    ; )))))
                                                  • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 20:08
                                                    KIniu niby kto?
                                                  • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:12
                                                    jak to kto??
                                                    ONI!!!!
                                                  • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:10
                                                    lepiej ze szwagrem, niż z kurą
                                                  • columbia : ))))))))))))))))))) 24.10.04, 20:12
                                                    z kurą zdecydowanie nie!!!

zboczonym molestatorom kurzym mówimy stanowcze nie!!!!
                                                  • Gość: kinia Re: : ))))))))))))))))))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:13
                                                    a propos kur
                                                    idę sobie zrobić bułeczkę z jajeczkiem
                                                    chce ktoś??
                                                  • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 20:12
                                                    czemu akurat kura?
                                                  • columbia przeczytaj 24.10.04, 20:14
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=16951212
                                                  • eexx Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! 24.10.04, 20:14
                                                    zaraz wracam
                                                  • Gość: kinia Re: uwaga - zdjęcia z piątkowej imprezy!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:17
                                                    ja też
                                                  • columbia Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) 24.10.04, 20:17
                                                  • Gość: kinia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:26
                                                    bo w więzieniu nie będziesz miał netu!!
                                                  • columbia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) 24.10.04, 20:31
                                                    hahaha...to byłaby prawdziwa tragedia....
                                                  • Gość: kinia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:36
                                                    a swoj drogą współczuję pobytu w więzieniu temu zoofilowi - współwięźniowie
                                                    zgotują mu uroczy żywot..
                                                  • columbia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) 24.10.04, 20:40
                                                    ...chyba go do szpitala wezma...daj spokój, to przecież chory człowiek!!!
                                                    żeby tak z drobiem.....do owcy to jeszcze mozna sie przytulić, ale do kury?!?!?!
                                                    ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:43
                                                    ło jezu świat schodzi na psy.. (i kury)
                                                    jak się rozglądam dookoła to stwierdzam, że większość ludzi naokoło jest
                                                    totalnie pierdolnięta, nie sądzisz?
                                                  • columbia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) 24.10.04, 20:45
                                                    nie klnij, bo nam zdejma wątek!

ale fakt...dziwne rzeczy się dzieją! może po prostu wcześniej sie tak duzo o
                                                    tym nie mówiło...
                                                  • Gość: kinia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:52
                                                    a dobrym ludziom źle się dzieje
                                                    choroby, śmierć, wypadki, rozwody - to wszysto zdarzyło się w moim bliskim
                                                    otoczeniu w ciągu tygodnia
                                                    i daje do myślenia
                                                  • columbia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) 24.10.04, 20:57
                                                    ...masz rację, mam na ten temat swoja teorię...ale nie na forum...
                                                  • Gość: kinia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:59
                                                    ok

męczyłaś ostatnio eksa, kiedy zrobi otwarcie??
                                                  • columbia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) 24.10.04, 21:02
                                                    może przyszły łikend....ale nie wiem....kiedy masz babski wieczór?
                                                  • Gość: kinia Re: Eksik! tylko od kurnika z daleka!!! ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:07
                                                    w sobotę!!
    • columbia Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 20:46
      • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:48
        pisał że wróci.
        ciekawe, jaki niecny proceder teraz uprawia. Może grzech łakomstwa??
        • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 20:49
          ...pewnie tak...kacowe obżarstwo ; )
          • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 20:55
            ja też się objadłam kanapeczką
            do tego pół litra herbaty z sokiem
            oj, będą wyrzuty sumienia!
            • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:00
              ja żrę tiramisu Cart dora...mniam
              • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:05
                no to niezły wypas!!
                • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:06
                  tez mam lekki wyrzut sumienia...przeciez otwarcie u Eksa sie zbliża, trzeba
                  pokazać się z jak najlepszej srony ; )))
                • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:07
                  wrocilem
                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:08
                    a my cały czas nic, tylko o tobie rozmawiamy!
                  • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:08
                    żyjesz?
                    • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:10
                      szykujemy ciuchy na otwarcie....odchudzamy sie...troszkę..
                      ; )))
                      • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:12
                        ciuchy juz?
                        • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:14
                          eexx napisał:

> ciuchy juz?

a coś Ty myślał....to powazna sprawa!!! trzeba się dobrze zaprezentować...
                          ; )))
                          • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:17
                            jestem pod wrazeniem
                        • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:15
                          ja mam nową bluzę! i spodnie!
                          co prawda nie kupione specjalnie z tej okazji, ale mogę je wykorzystać!
                          • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:17
                            a ja mam ładną spódniczkę.....
                            • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:19
                              musze tylko znaleźć odpowiednią bluzke, która podkreśli urok mojego
                              dekoltu ; )))))))))))
                            • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:19
                              jaka?
                            • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:19
                              no to zadamy szyku
                              • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:21
                                a co!!!
                                Eexx - brunetki czy blondynki??
                                • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:23
                                  pisał już kiedyś, że brunetki (ku mojemu nieopisanemu żalowi)
                                  • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:25
                                    może zmienił zdanie...a może i to, i to!!!
                                    ; )))
                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:26
                                    ale nie kategorycznie
                                    • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:29
                                      moje serce jest przepełnione bólem
                                      a mówi się, że mężczyźni wolą blondynki..
                                      • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:31

> moje serce jest przepełnione bólem
                                        > a mówi się, że mężczyźni wolą blondynki..

Twoje serce? to moje jets przepełnione bólem, wobec takiego faktu!!!!!
                                        ja nie jestem blondynką...chyba, że sie przefarbuję na czas otwarcia....
                                        • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:34
                                          to ja juz nie wiem
                                • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:23
                                  deklaracje?
                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:26
                                    a jakże
                                    • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:29
                                      Kinia, alez Ty jesteś stanowcza!

ale dobrze...niech się Eks zdeklaruje...będziemy mogły z góry zaplanować
                                      wieczór ; )))
                                      • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:30
                                        nie bede planowal
                                        • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:32
                                          zdjęcia Ci się nie podobały? ; (
                                          • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:35
                                            a dlaczego taki wniosek? fajne
                                            • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:37
                                              żartuje.....; )))
                                              • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:38
                                                ze mnie i to dzis....
                                                • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:39

eexx napisał:

> ze mnie i to dzis....

...nie tak...to a propos "brunetki czy blondynki".....
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:42
                                                • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:40
                                                  a eks nam zrobi numer i powie, że tak w ogóle to on woli rude
                                                  • columbia ; ) 24.10.04, 21:44
                                                    dobrze, że nie chłopców.....

to by było straszne!
                                                  • eexx Re: ; ) 24.10.04, 21:45
                                                    chcialem wlasnie napisac ze chlopcow
                                                  • columbia Re: ; ) 24.10.04, 21:48
                                                    eexx napisał:

> chcialem wlasnie napisac ze chlopcow

....i co ja teraz zrobię....a juz poczyniłam tyle planów na przyszłość ; )))
                                                  • eexx Re: ; ) 24.10.04, 21:50
                                                    bedziesz chlopcem?
                                                  • columbia Re: ; ) 24.10.04, 21:56
                                                    jak trzeba ; )))
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:44
                                                    albo lyse
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:47
                                                    to może się jednak ogolę?
                                                    sama już nie wiem
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:49
                                                    ja mam maszynke:)
                                                  • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:51
                                                    ...moze tez dam sobie ogolić włosy...no nie wiem.....

muszę sprawdzić, czy warto....
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:51
                                                    wiem wiem i coś bardzo ochoczy jesteś, żeby mnie pozbawić owłosienia
                                                    na szczęście mam ładny kształt czaszki
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:52
                                                    eee to poczekajmy lepiej az odrosna
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:54
                                                    te na nogach?
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:56
                                                    o tych mowilas
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:00
                                                    ano tak
                                                    szkoda, że się spóźniłeś o te parę godzin - były już całkiem imponujące -
                                                    prawie można było pleść warkocze!!
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 22:02
                                                    a dredy?
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:04
                                                    to trochę bardziej ekstrawaganckie, ale też jak najbardziej możliwe
                                                    może nawet praktyczniejsze zważywszy na naszą pogodę
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 22:06
                                                    cieplutko
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:09
                                                    i ładnie się komponuje z kozaczkami
                                                    ja ogólnie jestem strasznym zmarzluchem, więc taki wynalazek byłby ładny i
                                                    praktyczny zarazem
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 22:11
                                                    praktyczny tak
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:14
                                                    czyżbyś krytykował moje poczucie estetyki??
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 22:16
                                                    tylko swoje zdanie wyrazilem
                                                  • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:54
                                                    hmmm...może nie o głowę mu chodzi?......

; ))))
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:55
                                                    :)
                                                  • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:56
                                                    no i zbył nas tajemniczym uśmieszkiem
                                                  • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:58
                                                    no tak...wiemy juz wszystko......

; )))
                                                  • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:59
                                                    nie zbyl
                                                  • columbia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 22:01
                                                    ...oj, te Twoje zachcianki!

; )))
                    • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:10
                      zyje ale juz nie dlugo
                      • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:12
                        a ja przez 2 godziny przygotowałam tylko jedną lekcję
                        jeszcze 3 albo 4 muszę!
                        • eexx Re: Esik chyba padł, biedactwo.... 24.10.04, 21:14
                          i wszystko na jutro?
                          • Gość: kinia Re: Esik chyba padł, biedactwo.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 21:17
                            częśc mi się powtarza na szczęście
                            • Gość: kinia A gdzie się podziała Cola? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:16
                              Tak zniknęła bez zapowiedzi..
                              • eexx Re: A gdzie się podziała Cola? 24.10.04, 22:17
                                ja tez zaraz zmykne
    • columbia dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach..... 24.10.04, 22:16
      • eexx Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:18
        a cos nie tak?:)
      • columbia Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:18
        trudno mi było wstrzelić sie w temat dredów ; )
        • Gość: kinia Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:25
          a to taki miły temat!!
      • Gość: kinia Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:19
        wiesz że człowiek różne bzdury gada z nudów..
        • columbia Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:21
          wiem....
        • eexx Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:21
          jakie bzdury
          • columbia Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:24
            ...uwazam temat włosów na nogach za wyczerpany......powróćmy do jakiś milszych
            tematów...może zabawek? ; )))
            • eexx Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:25
              jakich zabawek? ...dla doroslych?
              • columbia Re: dajcie spokój juz z tymi włosami na nogach... 24.10.04, 22:26
                eexx napisał:

> jakich zabawek? ...dla doroslych?

...na przykład...
                ; )))
          • Gość: kinia ciii IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:27
            to kolejna zmyłka!!
            • eexx Re: ciii 24.10.04, 22:28
              czemu zmylka?
            • columbia Re: ciii 24.10.04, 22:28
              why?
              • Gość: kinia Re: ciii IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:31
                bo wcale nioe zamierzam porzucić tego tematu, on mnie fascynuje!!
                • columbia Re: ciii 24.10.04, 22:33
                  tylko tak gadasz! a gładka jesteś jak niemowlę....

; )))
                  • eexx Re: ciii 24.10.04, 22:35
                    ja juz zakoncze dzien
                    niestety
                    • columbia Re: ciii 24.10.04, 22:36
                      a to szkoda.....
                      : (
                  • Gość: kinia Re: ciii IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:37
                    jestem - dlatego snujemy wyłącznie plany na przyszłość
                    • columbia A tu nam sie Eksik wymyka..... 24.10.04, 22:39
                      • Gość: kinia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:40
                        wymeczyłyśmy biedaka!
                        • columbia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... 24.10.04, 22:43
                          ale i tak był bardzo dzielny i wiele zniósł!
                          • Gość: kinia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:45
                            bo to jest wspaniały i odważny chłopiec!
                            • columbia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... 24.10.04, 22:47
                              i za to go kochamy! hej!!!
                              • Gość: kinia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:49
                                no to kończmy z nudą na dziś
                                • columbia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... 24.10.04, 22:50
                                  forum brotonum?
                                  • Gość: kinia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:54
                                    nie porzesadzajmy, nie zasłużył na swoją nazwę -przecież dopiero tam dołączył
                                    niech będzie Forum Drapum!
                                    • columbia Re: A tu nam sie Eksik wymyka..... 24.10.04, 22:55
                                      moze być.....forum drapum...nieźle brzmi : )
                                      • Gość: kinia No to dobranoc Nudziaro IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 22:56
                                        słodkich snów bez zatyczek w uszach!!
                                        • columbia Re: No to dobranoc Nudziaro 24.10.04, 23:00
                                          ...chyba dziś z zatyczkami, musze sie wyspać bez przeszkód, bo jutro wstaje o
                                          7! oj, chyba czas do Józia!!!
                                          • Gość: kinia Re: No to dobranoc Nudziaro IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 23:04
                                            ja o 7.30 a tu jeszcze 2 lekcje do przygotowania...
                                            bez gadania na forum dawno bym skończyła, aled nie mogłam się powstrzymać!
                                            • columbia Re: No to dobranoc Nudziaro 24.10.04, 23:05
                                              wiem coś o tym!
                                              • Gość: kinia Miłego poniedziałku?? IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 11:36
                                                ło jezu, mój jest jak na razie to kitu, ale może będzie lepiej
                                                nioe wiem czy dzisiaj będę miała czas zajrzeć, więc pozdrawiam na zapas!!
                                                • eexx Re: Miłego poniedziałku?? 25.10.04, 17:22
                                                  dzis juz lepiej
    • columbia mój poniedziałek zaczął się miłą wycieczką szkolną 25.10.04, 21:33
      ..za miasto...ale zakończył nawałem pracy...i nic nie wskazuje na to, aby miało
      być lepiej.....
      • columbia Re: mój poniedziałek zaczął się miłą wycieczką sz 25.10.04, 21:36
        do tego gg mi sie spieprzyło.....
        • columbia Re: mój poniedziałek zaczął się miłą wycieczką sz 25.10.04, 21:49
          nie kupiłam kotu żwirku, bo zapomniałam...teraz śmierdzi z kuwety na cały
          pokój...a i Pan Kot też nie pachnie za ładnie.......mam śmierdzącego kota!!!!

: (((
          • Gość: kinia jest do kitu koniec kropka IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 22:20
            koszmarny dzień. Do tego dostałam wiadomość, że pewna piękna, mądra, młoda i
            niezwykle utalentowana osoba umarła.
            Ten świat jest wstrętny, nie mam na nic ochoty. Idę spać.
            • columbia Re: jest do kitu koniec kropka 25.10.04, 22:34
              ktoś bliski?
              • Gość: kinia Re: jest do kitu koniec kropka IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 22:41
                nie tylko ją poznałam ale wiem, że była dobrym człowiekiem
                idę spać - znowu wczoraj pół nocy nie przespałam - piję teraz nesquika, może mi
                pomoże...
                • columbia Re: jest do kitu koniec kropka 25.10.04, 22:43
                  to miłych snów...ja jeszcze pracuję
                  • Gość: kinia Re: jest do kitu koniec kropka IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 22:46
                    no to miłej pracy, coleczko
                    będę wpadać jutro podczas okienek!!
                    • columbia Re: jest do kitu koniec kropka 25.10.04, 22:55
                      ja nie wiem kiedy będę mogła
                      • columbia ide spać...... 26.10.04, 00:16
                        może jutro będzie lepiej.....
                        może wróci Górka i Drew?
                        • Gość: kinia może będzie... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 07:45
                          ważne, że wczoraj już nie ma
                          trzymajcie się wszyscy
                          nara
                          • columbia ale mgła...... 26.10.04, 08:49
                            • Gość: kinia Re: ale mgła...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 12:23
                              wczoraj też taka była - powtórka z rozrywki z zeszłego listopada
                              nienawidzę prowadzić we mgle
                              dzisiaj jest lepiej - dpstałam bez okazji śliczny bukiet kwiatów!!
                              • gretaa ale mgła...... 26.10.04, 16:36
                                ale masz fajnie...a ja dawno nic tzn. zadnych kwiatow nie dostalam...
    • columbia ufff.... 26.10.04, 20:36
      wreszcie w domu...dostałam odpowiedź od db....milły facet.....niestey nic mi
      nie wyjaśnił...poza tym, że (jak zrozumiałam) nie ceni adminów z fw.....
      • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 21:41
        nogi mnie bolą
        miałam dzisiaj kolejne złe informacje - znowu śmierć, wypadki, choroby
        a top wszytsko wsród znajomych i ludiz, z którymi spotykam się w pracy
        tylko IKzP miał miłą wiadomość (specjalnie go o nią poprosiłam - boziu, jakiego
        ja z siebie robię debila dla możliwości krótkiej konwersacji...)
        • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 21:43
          ...czasem tak jest.....ja konwersuję via skype z przypadkowo napatoczonym 26
          letnim młodzieńcem z łodzi....po co mi to?....bo miło? ; )
          • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 21:46
            a konwersujesz głosowo, czy pisemnie??
            • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 21:49
              pisemnie
              • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 21:51
                czyli nawet nie wiesz, jaki ma głos...
                26 to dobry wiek, coś o tym wiem!!
                • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 21:52
                  ; ))))
                  miły chłopak, ale za wcześnie na głos....
                • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 21:53
                  muszę spytać ile IKzP ma lat
                  wygląda na starszego, ale mógłby być młodszy
                  niech że ten iks zrobi otwarcie miałambym pretekst do wspólnego wyjścia większą
                  grupą!!
                  • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 21:57
                    ...ja tez chcę juz tego otwarcia...mam ochote poprzytulac sie i poflirtować...
                    ; ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 21:59
                      a ja potańczyć na stołach i upić się na maksa
                      w sumie po tym zazwyczaj dochodzi do przytulania, hehehehe
                      • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 22:06
                        fakt : ))))))))))))))))))))))))
                        • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 22:10
                          a widizałaś, że założyłam na FW wątek o twoim wątku o kotku?
                          nawet się ruszył, więc pewnie wkrótce zostanie usunięty!!
                          i jeszcze jedna rzecz
                          musimy się zastanowić co po 10000
                          myślę że powinniśmy założyć wątek na prywatnym forum tam by się nikt nie czepiał
                          mam już dosyć tych beznadziejnych niczym nie uzasadnionych pretensji do nas
                          argument "denerwuję mnie nudny wątek bo tak" mnie nie przekonuje
                          • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 22:12
                            a ja na złość im.....niech sie wkurzaja!!!
                            • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 22:14
                              a ja bym tak nawet wolała - mniej niepowołanych osób by go czytało
                              można nawet zrobić na hasło tylko dla wybranych osób
                              to tylko pomysł ale wkurzyła mnie dzisiaj kremówka
                          • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 22:23
                            ha!!! napisałam tam.....
                            • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 22:35
                              ciekawe czy jutro jeszcze będzie
                              będziemy zakładać nowe wątki
                              boże jak mi się nie chce przygotowywać zajęć - i tak dobrze, że jutro zaczynam
                              o 10.15
                              • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 22:39
                                mam termin na czwartek...a jutro wykład..i co robię?...gadam na forum, przez
                                skype.....
                                • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 22:48
                                  to kończmy na nudzie i tylko gdzie indziej działajmy
                                  • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 22:49
                                    ....a nuda pusta? a mozna to tak?
                                    • Gość: kinia Re: ufff.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 22:53
                                      tak to się nigdy nie wyrobię
                                      chyba że w ogóle pójdę
                                      • columbia Re: ufff.... 26.10.04, 22:56
                                        dobra...nudo dobranoc...chyba, ze ktos wpadnie z pozostałych nudziarzy....ja
                                        jestem jeszcze przy kompie...próbuje pracować, choć nędznie mi to wychodzi....
                                        • columbia Re: ufff.... 27.10.04, 00:01
                                          martwię się, że nudziarze nie pojawiaja się juz od dawna na naszym nudnym
                                          watku...

• columbia wreszcie.... 27.10.04, 11:58
      strasznie mi sie nudzi praca.....
      piękna pogoda, a tu pracować trzeba....brrrr
      • Gość: kinia Re: wreszcie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 12:12
        mój dzień zapowiadał się strasznie ale na szczęście zdjęto ze mnie część
        obowiązków!
        dzięki temu będę mogła spokojnie zjeść obiad i troszkę tu posiedzieć!
        • columbia Re: wreszcie.... 27.10.04, 13:07
          muszę wracać do pracy....muszę zarobić na tego rudego drania....
          • columbia Re: wreszcie.... 27.10.04, 20:53
            udało mi się znowu tu dostać ...sukces...kot siedzi mi prawie na głowie...z
            ogonem w kubku z herbata....widać stęsknion...
            • Gość: kinia Re: wreszcie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 21:12
              mi też się udało!! sukces!! chyba tylko pół godziny próbowałam!!
              • columbia Re: wreszcie.... 27.10.04, 21:28
                milion rzeczy naraz....nawet się ponudzić nie mogę....
                • Gość: kinia Re: wreszcie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 21:32
                  ja wyjątkowo spokojnie
                  dzisiaj Niezwykle Przystojny i Zajęty Inny Kolega z Pracy powiedział mi: A ty
                  to się zawsze tak spieszysz..
                  w sumie miał rację
                  • columbia Re: wreszcie.... 27.10.04, 21:44
                    możemy mieć nowego kolegę...
                    • Gość: kinia Re: wreszcie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 21:48
                      którego z licznych adoratorów masz na myśli??
                      • columbia Re: wreszcie.... 27.10.04, 21:50
                        tego ze skype...właśnie otwiera nudę
                        • Gość: kinia o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 21:52
                          panie Łodzianinie!!!!!!!!!! Przybywaj!!!!!!
                          • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 21:55
                            ma problemy z obsługa ...hahaha
                            • Gość: gość Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 22:06
                              To ktory jestem na liscie adoratorow ? Moze ma ktos ta liste ?? Chetnie
                              zobacze :) Witam wszystkich mam nadzieje ze starczy mi czasu zeby tu czesciej
                              zagldac :)
                              • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 22:07
                                adoratorów jest wielu.....ale jestes w czołówce....
                                ; )))
                                • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:12
                                  próbujemy z colą znaleźć 10000 adoratorów
                                  gościu, czemu się jakoś nie nazwiesz??
                                  • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 22:15
                                    ma problemy z otwarciem strony....
                                    • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:20
                                      jak chce tu wchodzić częściej to niech się do tego przyzwyczai
                                      a ja znowu prowadzę bezsensowną dyskusję z jakimś debilem na FW
                                      skąd się bierze w ludziach upodobanie do ubliżania innym?
                                      • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 22:30
                                        to ten sam, który ublizał mi na forum o moderacji.....
                                        • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:32
                                          tak wiem, czytałam
                                          po co tacy ludzie w ogóle wchodza na forum, skoro wszystko ich wkurza?
                                          • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 22:35
                                            pieniacze, ot i co....
                                            • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:38
                                              w sumie to fajnie się tak od czasu do czasu z kimś poprztykać
                                              coś za miła ostatnio jestem jak na wredną kinię
                                              ciągle się uśmiecham, zwłaszcza gdy w okolicy jest IKzP!!
                                              • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 22:41
                                                : ))))))))))))))))))

mili ładni koledzy z pracy to jest to!!!!
                                                • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:44
                                                  jak najbardziej - pozwalają nie denerwować się wrednymi tyupami z forum
                                                  no i co z tymi wkupinami (czy jak to było)?
                                                • tomskky Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 22:46
                                                  A duzo masz takich w pracy ? Pozatym czy musza byc wszystkei warunki
                                                  spelnione ?
                                                  • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:50
                                                    80% to wysocy atrakcyjni bruneci
                                                    czyli siódme niebo dla małej blondynki
                                                  • Gość: kinia Dobranoc IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 22:58
                                                    Jak nie wyjdę z forum to nigdy nie skończę pracy na dzisiaj

aha w ogóle kupiłam sobie ziołowe tabletki na sen i pierwszy raz od dawna
                                                    dobrze spałam!!!
                                                  • columbia Jak mogłaś!!!!! 27.10.04, 23:08
                                                    nic mi nie powiedziałaś o tych brunetach!!!! jak mogłaś.....buuuu
                                                  • tomskky Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 23:06
                                                    Moze to sa zludzenia "malej blondynki" ;p
                                                  • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 23:18
                                                    złośliwcze!!!
                                                  • Gość: kinia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 23:26
                                                    póki co może złudzenia ale.....
                                                  • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 27.10.04, 23:27
                                                    ...no, no...Kiniu, dawaj tych brunetów n otwarcie!!!!!
                                                  • columbia Re: o o nowy mężczyzna ma tu zawitać! 28.10.04, 00:39
                                                    zbieram sie do spania....papa...jutro mam straszliwy dzień........bedę pewnie
                                                    późnym wieczorem......
    • tomskky SNY 28.10.04, 06:36
      Snil mi sie karakow .... ale czy krakowianki ? nie pamietam :(
      • Gość: kinia Re: SNY IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 07:36
        to czemu wstałeś tak wcześnie, skoro było tak miło??

ja po ziołowych tabletkach znowu cudnie spałam - sny też miałam przyjemne...
        • columbia Re: SNY 28.10.04, 08:39
          a ja spałam bez zatyczek w uszach!!!!!

ale za krótko : (
          • columbia Re: SNY 28.10.04, 08:40
            ....no i sny miałam bardzo miłe....
            : )))
          • tomskky Re: SNY 28.10.04, 09:46
            Widzisz wczorajsza rozmowa ze mna dziala kojaco :) chyba party line wprowadze :)
            dzisiaj slyszalem reklame w radiu :
            "Czesc koteczku jesli chcesz posluchac jak mrucze wcisnij 1 ;p
            jedyne 6,40 za minute "
            • Gość: kinia Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 11:18
              IKzP padł dzisiaj przede mnż na kolana!!!
              Pikantne szczegóły po południu lub wieczorem!!
              • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 11:29
                Kinia....oj....oj...pikantne szczegóły!!!!!

Tommy...dziś też przegadam z Tobą pół nocy...dobrze mi to robi na sny ; )))
                • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 11:41
                  ..pogoda sie pogarsza...dziś półputy poszły do pracy....
                • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 12:30
                  A wiesz sama przyjemnosc :)z toba pogadac ;p

• Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:29
                    pikantne szczegóły w sumie powinnam podać dopiero po 22, wcześniej dzieci mogą
                    oglądać!!
                    • Gość: drewniany Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: *.veranet.pl 28.10.04, 20:38
                      Mmm uwielbiam szczegóły.A pikantne szczegóły to już wręcz ubóstwiam;)))
                      • Gość: drewniany Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: *.veranet.pl 28.10.04, 20:41
                        To ja tez podam pikantny szczegół:Wtaczam się do łanny ,ja i kolorowa
                        gazetka;)...
                        • Gość: drewniany Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: *.veranet.pl 28.10.04, 20:44
                          oj małe dementi.Tak gwoli ścisłości:Kolorowa gazetka to program telewizyjny na
                          przyszły tydzień.Zeby nikt nie myślał Bóg wie o czym.(Sio natrętne zbereźne
                          myśli-zostawcie mnie w spokoju!!!!:))))))
                          • Gość: drewniany Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: *.veranet.pl 28.10.04, 20:45
                            No to komu let's temu go.Dobrej nocy tygrydki.:))
                            • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 21:44
                              już mnie nie interesuje IKzP
                              to zwykłu kolekcjoner kobiet i tyle
                              buuuuuuuuuuuu
                              • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:26
                                oj, za późno wróciłam do domu....papa....Drew....

Kinia! co ten kolega z pracy? no co on zrobił? no mów!!!!....
                                • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 22:29
                                  bzykał inną koleżankę z pracy
                                  jutro dowiem się szczegółów
                                  • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:41
                                    Kinia aaa moze ta kolezanka bzyknela jego ?
                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:41

> bzykał inną koleżankę z pracy
                                    > jutro dowiem się szczegółów

zanim klęknął przed Tobą, czy później? może na Twoich oczach??? ; )
                                    • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:44
                                      Wiesz co ze facet bez ubran pasuje na twoich oczach jakies frzeczy to nie
                                      znaczy ze na oczach kini to wszystko sie odbylo zreszta ona nie opisala
                                      szczegolow
                                      • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:47
                                        ale opisz...prawda Kiniu? opiszesz?...opisz.....pipipipi ... pipi
                                      • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:47
                                        Colubmia : juz sie poprawie ,,,,,,, za 10 ostanich listow i bledow juz tez nie
                                        bedzie ;)
                                      • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 22:47
                                        klęknął bo pomagał mi wyjąć sprzączkę od plecaka która ugrzęzła mi w drzwiach
                                        (ale bohater!!!!)
                                        a o koleżance dowiedziałam się później od innej
                                        • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:49
                                          Ale ta sprzaczka to wpadla po czy przed ......
                                        • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:49
                                          ....bohater nie bohater....wiemy przynajmniej, że nie jest gejem....
                                          • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:51
                                            a czym sie rozni bohater od geja ? jakies znaki szczegolne ?
                                            • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:53
                                              ...nie o to mi chodziło......dobrze wiesz!!!
                                          • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 22:54
                                            chodzi o to, żeby się chłopak wykazał
                                            a tą sprzączką to wyjątkowo było przez przypadek - od razu się rzucił na pomoc
                                            muszę wybadać sprawę jego i koleżanki jak jutro wpadnę do roboty
                                            • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:56
                                              koniecznie!!! Kiniu, KONIECZNIE!!! nie chcemy na otwarciu u Eksika mieć żadnych
                                              niedomówień....albo chłopak jest ok...albo nie...niech koleżanka wyda opinię....
                                              • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 22:58
                                                po pierwsze: nie muszę koleżanki zapraszać
                                                po drugie: jest brzydsza ode mnie
                                                po trzecie: jeszcze to przemyślę
                                                • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:01

> po pierwsze: nie muszę koleżanki zapraszać
                                                  nie zapraszaj jej!!!
                                                  > po drugie: jest brzydsza ode mnie
                                                  tego jestem pewna!!
                                                  > po trzecie: jeszcze to przemyślę

chodziło mi opinie koleżanki na temat walorów i umiejetności kolegi....po
                                                  prostu, niech sie wypowie...a my podejmiemy decyzję, czy go zaprosić, czy nie...
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:21
                                                    na pewno się ucieszy, jak podejdę do niej i spytam: możesz miu opowiedzieć o
                                                    walorach seksualnych IKzP??
                                                    spróbuję z nią pogadać przy najbliższej okazji
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:26

> na pewno się ucieszy, jak podejdę do niej i spytam: możesz miu opowiedzieć o
                                                    > walorach seksualnych IKzP??
                                                    > spróbuję z nią pogadać przy najbliższej okazji

pogadaj, jak koleżanka z koleżanką....
                                                    prosto z mostu!....sprawa jest ważna....nie chcesz wiedzieć, czy warto?...po co
                                                    bez potrzeby inwestować w lateksowa bieliznę....
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:28
                                                    a ja już wszytskie pejcze odkurzyłam
                                                    i wywietrzyłam futrzane kajdanki
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:30
                                                    ...moga się przydać...przeciez nie on jeden będzie na otwarciu ; ))))))))))
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:32
                                                    fakt
                                                    a poza tym Bury prosił, żebym mu pożyczyła
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:34
                                                    ...hmmmm...na co Buremu kajdanki?...Kiniu, Ty się może zamknij na noc w
                                                    pokoju....
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:38
                                                    może na te łosie z sadu...
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:42
                                                    hahaha....w tym watku nie załapią o co chodzi....
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=17100678&v=2&s=0
                                            • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 22:56
                                              Kinia ale moze on jej poprostu pomogl tak jak tobie z ta sprzaczka ja tez nie
                                              potrafie odmawiac kobietom ... zreszta jak mozna odmowic kobiecie w "potrzebie"
                                              to trzeba byc .... geyem ?
                                              • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:01
                                                ależ ja nawet przez chwilę nie sądziłam, że jest gejem - postawił mi w knajpie
                                                piwo i był bardzo flirtowny!
                                                • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:02
                                                  ...jak bardzo był flirtowny?.....; )))
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:05
                                                    do tego stopnia że olał resztę towarzystwa dla kini...
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:08

> do tego stopnia że olał resztę towarzystwa dla kini...

a potem bzyknął Twoją koleżankę....hmmmm...co o tym myśleć....pewnie łatwa
                                                    była ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:18
                                                    nie no, on ją bzykał w zeszłym roku, kiedy tam jeszcze nie pracowałam!
                                                    a jak jest teraz, to nie wiem
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:21
                                                    no tak...to wiele zmienia......raz na rok bzykanko?....chłopak pewnie jest
                                                    nerwowy....
                                                    ; )))))
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:24
                                                    jak raz na rok to ja nie chcę
                                                  • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:06
                                                    colubmia mi wlasnie zdradzila ze ona ma takich flirtownych wysokich brunetow w
                                                    snach ;p
                                                  • Gość: kinia Re: Sensacyjna wiadomość!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:08
                                                    a myślisz że kto występuje w moich miłych snach???
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:09
                                                    ...i tak coś mu powiedzieć!!!! wypaple wszystko!! nic Ci już Tommy nie
                                                    powiem!!!!!!!!!!
                                                  • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:15
                                                    Kobiety, PRZESTANCIE!! Bo mi sie beda jacys faceci snili, i niechce zeby mi
                                                    hjakis w plecaczku grzebal;p
                                                  • columbia koniec tematu erotycznego??? : ((( 28.10.04, 23:16
                                                  • tomskky Re: koniec tematu erotycznego??? : ((( 28.10.04, 23:21
                                                    Zgadzam sie. Wescie sie w koncu za masaz. Ile mam czekac ?
                                                  • columbia Re: koniec tematu erotycznego??? : ((( 28.10.04, 23:23
                                                    tomskky napisał:

> Zgadzam sie. Wescie sie w koncu za masaz. Ile mam czekac ?

jesteś tu nowy....musisz sobie na masaż zasłużyć....najlepiej masujac
                                                    nas....przez kolejne 10 000 postów...no może 5 000
                                                • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:03
                                                  hmmmmm ja i tak nie mam szansy was przegadac 2 kobiety kontra 1 facet
                                                  • columbia Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:04
                                                    ale zawsze możesz się starać ; )))
                                                  • tomskky Re: Sensacyjna wiadomość!! 28.10.04, 23:07
                                                    staram sie ale mysle ze to za malo ......
    • columbia co się dzieje z Górka i Eexxem????????? 28.10.04, 23:03
      • columbia propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:06
        "straszliwe nudziarstwo"
        "straszliwe nudziarstwo II"
        "witamy..pozdrawiamy...dalej sie nudzimy"
        • tomskky Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:09
          Mysle ze Rozmowy po 22 ;p bedzie wiecej adrenaliny dezieci spia jeszcze faceci
          nie domagali sie masazu a to w sumie nie sprawiedliwe
          • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:16
            a ja dalej nie jestem pewna II edycji
            już o tym pisałam
            • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:18
              bądźmy dobrej myśli.....
              • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:23
                górka zniknęła dwa tygodnie temu
                i jak tu być dobrej myśli??
                • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:28
                  ..odsuwam złe myśli precz!.....wszystko wróci do normy i będzie, jak dawniej....
                  • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:30
                    ech tam nic to
                    idę do wandy - może ona podpowie mi jakieś rozwiązanie??
                    • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:32
                      ..ok....zawsze to ktoś z dystansem do sprawy...
                      • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:33
                        ale najpierw pogram w gierkę
                        • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:35
                          ...opuszczasz fk?.....
                          • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:41
                            jeszcze nie
                            • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:43
                              to fajnie...dawno nie miałysmy okazji się nagadać.....widziałaś wątek w którym
                              umawiaja się na imprezkę?
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17116290

może się przyłączymy ; )
                              • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:46
                                napisałam tam że pasuje mi jutro
                                w sobotę jak wiesz nie mogę
                                • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:50
                                  ja jeszcze nie wiem, kiedy....co z otwarciem????
                                  Eks nie odpowiada na moje zaczepki skype'owe....pewnie orze ostatkiem sił..
                                  • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:53
                                    a jak tam twój projekt? skończyłaś go wczoraj?
                                    • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:54
                                      to jeszcze nie koniec...ale dzisiejsze spotkanie zakończyło sie sukcesem!
                                      • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 23:58
                                        no to fajnie

bu spać mi się chce
                                        • columbia Re: propozycja tematu II edycji 28.10.04, 23:59
                                          ...ja chyba też się będę zbierać...jutro wstaje o 7.30....mam głupie zajecia
                                          terenowe...
                                          • Gość: kinia Re: propozycja tematu II edycji IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 00:04
                                            no to do jutra, colusiu
                                            • columbia Re: propozycja tematu II edycji 29.10.04, 00:05
                                              papa....do jutra..albo na forum , albo w psie.....
    • columbia oj....ale mi się nie chce...... 29.10.04, 08:19
      ledwo wstałam.....nie ma ciepłej wody, bo coś z gazem robią....a mieli dranie
      robić to wczoraj....w zimnej myć sie nie będę!!!! dzisiaj będę
      brudna....trudno....przynajmniej ciepło ma być..21 st. ale super....
      • Gość: kinia Re: oj....ale mi się nie chce...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 09:15
        ja jestem nieprzytomna
        jesu jak mi się nic nie chce!!!
        • columbia Re: oj....ale mi się nie chce...... 29.10.04, 11:59
          jedną ważną sprawę już załatwiłam.....teraz jeszcze głupoty o 13.30...i
          łikend : )))
          • Gość: kinia Re: oj....ale mi się nie chce...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 12:12
            och łikenmd, jak fajnie - jutro mnie czeka pijaństwo z martini
            a dzisiaj jeszcze zobaczę
            dostaję wypłatę, więc miło byłoby wybrać się na jakiś shopping
            • columbia Re: oj....ale mi się nie chce...... 29.10.04, 12:32
              ja dzisiaj posprzątam....a co do wieczora - to jeszcze nie wiem...
              • Gość: kinia Re: oj....ale mi się nie chce...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 13:09
                kolejna ważna sprtawa załatwiona - pomalowałam paznokcie u nóg i założyłam
                japonki!!
                • columbia Re: oj....ale mi się nie chce...... 29.10.04, 14:51
                  ...co robić? iść gdzieś dzisiaj? czy też jutro? a kiedy to otwarcie u Eeexxa?
            • columbia Kiniu,.. 29.10.04, 15:32
              wiesz napewno, że po kilku martini, nawet na najfajniejszej babskiej imprezie,
              dziewczęta zapragną męskiego towarzystwa....zabierz je wtedy do "pięknego psa"
              • columbia ??? 29.10.04, 22:03
                a gdzie się wszyscy podziali?
                szaleją? czy może wyjechali?
                • Gość: kinia Re: ??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:06
                  postanowiłam przecierpieć ten jeden raz
                  popłaczę trochę w samotności i mi może przejdzie...
                  • columbia Re: ??? 29.10.04, 22:08
                    ..oj....oj....
              • Gość: kinia Re: Kiniu,.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:07
                a propos Martini
                twoje zdrowie!!
                • columbia Re: Kiniu,.. 29.10.04, 22:09

ja testowałam bacardi water melon.....takie se....
                  • columbia mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:12
                    pora na niego...juz dawno po dobranocce; )))
                    • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:13
                      "dobranocka"...jak to się odmienia, na miły bóg....
                      • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:16
                        rozmawiałam dzisiaj z IKzP o 17 letnich panienkach
                        najwyraźniej go takie interesują
                        • Gość: drewniany Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:19
                          Jego strata;)
                          • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:20
                            ale przyznał mi rację, że 26-latki też nie są takie straszne!!
                            • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:29
                              on jest pazerny - chce mieć wszystkie...

; ))))
                              • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:33
                                widziałam dzisiaj brzydką koleżankę, ale jakoś nie spytałam jej o jego
                                umiejętności akrobatyczne...
                                • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:41
                                  szkoda....
                                  ; )))))
                                  • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:45
                                    ale za to poczęstowałam go czekoladkami
                                    ponoć wzmagają popęd seksualny
                                    plus czarowałam go klapeczkami i odkrytym brzuszkiem
                                    • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:46
                                      dobrze, że założyłaś klapeczki : ))))

dobra dałam Ci radę....
                                      • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:52
                                        idealną - zwłaszcza, że dzisiejsze spotkanie wqyglądało na przypadkowe, mimo że
                                        ja dokładnie zaplanowałam godzinę pojawienia się w pracy...
                                        • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:57
                                          Ty bestyjko! : ))))))
                                          • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:00
                                            hehe
                                            ja to jednak jestem sprytna
                                            • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 23:04
                                              ....jestem dumna z Ciebie....i Twojej umiejętności strategicznego myślenia!
                                              • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:15
                                                timing miałam doprawdy znakomity
                                                efekt: półtorej godziny ciągłego wpadnaia na siebie (niestety bez
                                                podtekstów ;) )
                    • Gość: drewniany Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:15
                      No tak,teraz się pojawiłas,kiedy ja będę się zbierać do wyjścia...
                      • Gość: drewniany Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:17
                        Dobranocce-przecież dobrze odmieniłaś.
                      • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:17
                        zostań drewciu, ja tak tęsknię po tobie.........
                        • columbia Drew!!! 29.10.04, 22:21
                          ja byłam prawie cały dzień....
                          • Gość: drewniany Re: Drew!!! IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:29
                            A ja dopiero teraz-widzisz,jakie zazębienie?....
                        • Gość: drewniany Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:22
                          Ale ja już umówiony jestem...Mam wpaść na imprę domową.Wolę później,bo ci co
                          juz się mieli spić,do tej pory chyba to zrobili.Będzie sympatyczniej jak
                          mniemam...
                          • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:24
                            a co jutro? my szalejemy...osobno wprawdzie...co jednak nie wyklucza
                            spotkania ; )))
                            • Gość: drewniany Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:27
                              Może...;))
                              • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 22:33
                                jutro dam znać o ustaleniach....
                              • Gość: drewniany Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:49
                                Chyba,że będziesz imprezować w okolicy Kurdwanowa...
                                • columbia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... 29.10.04, 23:01
                                  to nie możliwe!!!!! tylko Rynek, albo kazek...
                          • Gość: kinia Re: mój 17.letni adorator chyba poszedł spać.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:30
                            masz dwa wyjścia
                            iść na imprezę z komputerem
                            albo z nami
                      • columbia Drew... 29.10.04, 22:22
                        stanowczo zabraniam Ci odchodzić od kompa!!!! masz duze zaległości w
                        konwersowaniu i flirtowaniu z nami!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:23
                          czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, że od miesiąca z nami nie rozmawiałeś
                          dłużej niż przez dwa zdania??
                          • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:25
                            Jak to od miesiąca?.
                        • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:24
                          O Jezusie Nazarejski...Obiecałem,że będę przed 0.00...Chwilkę czasu jeszcze
                          mam:)
                          • columbia Re: Drew... 29.10.04, 22:27
                            no! żeby mi to było po raz ostatni!!! ; )))
                            nie zaniedbuj nas...bo mi tęsknimy.....
                          • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:29
                            dokładnie od 4 tygodni
                            taki jesteś
                            olałeś nas
                            nie lubisz
                            • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:31
                              No wiesz co!.Jak to was nie lubię,moje Wy Cudne.Po prostu nie mam ostatnio ani
                              czasu,ani nastroju,aby pisać jakiekolwiek sensowne rzeczy.
                              • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:34
                                to pisz bezsensowne
                                a wiesz, że opanowałyśmy z colą forum warszawa??
                                • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:40
                                  Oł nie wiedziałem.A w jakim temacie ich zmolestowałyście?
                                  • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:43
                                    na temat małego rudego kotka...
                                    • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:47
                                      takiemałerudecuś było może inspiracją?;)
                                      • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:49
                                        to cola zaczęła
                                        usunęli nam już z pięć wątków ale ostatni mocno się trzyma
                                        ostatnio dużą sympatią darzymy również kaczki - do much wciąż się nie możemy
                                        przekonać!
                                      • columbia Re: Drew... 29.10.04, 22:51
                                        a owszem....
                                        ; )))))
                                  • columbia Re: Drew... 29.10.04, 22:43
                                    oj długo by tłumaczyć....opowiemy Ci przy najblizszym spotkaniu....
                                    • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:46
                                      a kiedy będzie najbliższe?
                                      • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:52
                                        I tak oto stuknęło 9 i pół tysiąca...
                                        • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:55
                                          wiedziałeś, kiedy się pojawić!!!
                                      • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:53
                                        jedno Frusti organizuje jutro...
                                        • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 22:55
                                          Daj Mu Boże zdrowie.Wybieracie się?
                                          • columbia Re: Drew... 29.10.04, 22:56
                                            jak moje kolezanki będą chciały iść na Kazimierz.....ale wątpię....
                                          • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 22:56
                                            idę jutro na babską imprezę więc będę niedostępna dla płci przeciwnej...
                                            • columbia Re: Drew... 29.10.04, 23:00
                                              ale może po kilkunastu martini zabierzesz dziewczyny do pięknego psa?
                                              • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:02
                                                nie, to niewykonalne
                                                no cóż jestem przekonana, że to nie ostatnia taka okazja!!
                                                • columbia Re: Drew... 29.10.04, 23:03
                                                  ....z pewnością!!! już my się o to postaramy....

: ))))))))))))))
                                                • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 23:06
                                                  Ja mam słodką nadzieję,ze trochę wódy jeszcze dzisiaj zostanie i będe mógł z
                                                  czystm sumieniem zachlać sie na odstrzał...
                                                  • Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 29.10.04, 23:09
                                                    I też mam zamiar być niedostepny dla płci przeciwnej.Chociaż,cholera wie,różne
                                                    przypadki chodza po ludziach...
                                                  • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:12
                                                    no to przynajmniej nie musimy być zazdrosne!!
                                                  • columbia Re: Drew... 29.10.04, 23:14
                                                    Gość portalu: drewniany napisał(a):

> I też mam zamiar być niedostepny dla płci przeciwnej.Chociaż,cholera
                                                    wie,różne
                                                    > przypadki chodza po ludziach...

a co jest tego powodem? ; ))))
                                                  • columbia Re: Drew... 29.10.04, 23:09
                                                    to jutro będziesz nie do zycia....
                                                  • Gość: kinia Re: Drew... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:10
                                                    o nienie kochaniutki
                                                    musisz mieć siły żeby jutro wejść na forum i zdać nam relację
                                                • Gość: kinia a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:07
                                                  czyżby się łobuz po cichu zmył??
                                                  • Gość: drewniany Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: *.veranet.pl 29.10.04, 23:11
                                                    E tam zmył:(
                                                  • Gość: kinia dobra wiadomość IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:13
                                                    zguba się odnalazła!!
                                                  • columbia Re: dobra wiadomość 29.10.04, 23:19
                                                    nie puscimy go tak szybko....po tak długiej nieobecności....
                                                  • Gość: kinia Re: dobra wiadomość IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:23
                                                    chyba nam się jednak nie uda go zatrztmać
                                                  • Gość: drewniany Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: *.veranet.pl 29.10.04, 23:16
                                                    No,to będzie pożegnalny post na dzisiaj.Muszę się zbierać.Śpijcie słodko moje
                                                    drogie.I Ty piękna blondynko,i ty równie ,boska piwnooka brunetko.Śpijcie
                                                    dobrze,byle nie za krótko.W zasadzie to za długo też nie ,bo źle sie później
                                                    funkcjonuje.Dobranoc:))
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:18
                                                    baw się dobrze, nasz zabójczy Brunecie!!
                                                    a przed snem zażyj 2 K C! (widziałam taki wynalazek w aptece)
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:22
                                                    ...alez on mnie rozczula.......

baw sie dobrze Nasz Przystojniaku!!!
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:25
                                                    no i jak my po tak wspaniałych komplementach mamy się na niego gniewać????
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:29
                                                    na niego nie mozna się gniewać....
                                                    : )))))))
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:32
                                                    kurna uśpiło mnie to Martini
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:35
                                                    ...wyspimy się jutro...przynajmniej ja : ))))
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:37
                                                    ja bym chciała skoczyć na zakupy ciuchowe
                                                    ale może to być w plazie
                                                    budzikom mówię stanowcze nie!!
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:39
                                                    ja już nie mogę nic kupować!!! poszalałam w tym miesiącu aż nadto...
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:41
                                                    ja kupiłam w tym tygodniu tylko spodnie bluzę i torebkę więc mi jeszcze mało
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:45
                                                    ...rozrzutna Kinia! ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:48
                                                    e no co ty tanio było
                                                    niestety póki co nie mogłam sobie pozwolić na ulubione marki
                                                    a poza tym kinia musi pięknie wyglądać żeby innym było miło
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:51
                                                    oj tak...masz rację...trzeba ładnie wyglądać dla innych : ))))))))))))))))
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:54
                                                    zieeeeeeeeeeeeeewwwwwwwww
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 29.10.04, 23:58
                                                    czyzby józio wzywał? ; )
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 23:59
                                                    tak, nawet zmieniłam status na gg..
                                                  • columbia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? 30.10.04, 00:04
                                                    ale fajny..: )))))
                                                  • Gość: kinia Re: a gdzie się podział nasz Drewniaczek? IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 09:58
                                                    już wstałam - obudziło mnie miarowe mlaskanie Burego myjącego się nad moją głową
                                                    ale piękne słoneczko! Zapomniałam spytać Drew, jak wytrzymuje tą pogodę!
                                                  • Gość: kinia klapeczki domagaja się spacerku IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 10:27
                                                    nie wiem czy będę im w stanie odmówić!
    • columbia kolejny dzień..... 30.10.04, 10:27
      pięknie na polku...zaraz klapki pójdą na zakupy.....

mnie obudził kot obserwujący mnie z wyrzytem......oraz myjący moje brudne
      stopy....
      • columbia Re: kolejny dzień..... 30.10.04, 10:30
        czyzby nasze klapki miały zmowę? ; ))))
        • columbia Re: kolejny dzień..... 30.10.04, 10:31
          to co, umawiamy się o 17.30 w kolorach..idziemy do mleczarni na 18? a potem na
          swoje imprezy?
          • Gość: kinia Re: kolejny dzień..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 10:35
            czek spróbuję to ustalić
            nie chcę żeby osoba do której idę się obraziła
      • Gość: kinia Re: kolejny dzień..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 10:32
        kurcza to ja wskakuję do wandy i wybywam na miasto!!
        • columbia Re: kolejny dzień..... 30.10.04, 10:38
          ok...ja robię szybkie zakupy...sprzatam....a potem organizuje się.....może
          trochę popracuję....a moze nie....
          • columbia Re: kolejny dzień..... 30.10.04, 13:55
            wreszcie uporałam się ze sprzątaniem....szybkie spotkanie z Wandą... a o
            17.30 "Kolory"....
            • Gość: kinia Re: kolejny dzień..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 16:15
              ja wychodzę ok 17
              • Gość: kinia Re: kolejny dzień..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 16:46
                niestety idę w trampeczkach, bo podłe klapeczki mnie obtarły!!
                • columbia Re: kolejny dzień..... 30.10.04, 16:48
                  klapeczki są grzeczne...idą ze mną : )
                  • Gość: kinia Re: kolejny dzień..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 16:50
                    japoneczki pewnie się opbraziły za t, że były niewystarczająco wyeksponowane
                    pod długimi spodniami!!
                    no ale za to różowy szaliczek dostał zgodę na wyjście
                    • columbia Re: kolejny dzień..... 31.10.04, 00:38
                      ..i bardzo pięknie się prezentował....szaliczek różowy......uśmiechał sie do
                      mnie przez cały wieczór.....
                      • Gość: kinia Re: kolejny dzień..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 01:56
                        no może przez fragment wieczoru
                        ale brakowało mi drew, górki i eexxa
                        inny są mili ale to jednak nie to samo
                        • Gość: kinia już niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 08:33
                          i to by było na tyle, jeżeli chodzi o spanie do 14
                          Bury obudził mnie o godzinie, która jego zdaniem była dziewiątą (zapomniał
                          matołek o zmianie czasu)
                          • columbia Re: już niedziela 31.10.04, 09:30
                            ...ja poszłam w miare wcześnie spać...więc wstałam również...dość
                            wcześnie....ale mi sie nie chce na te cmentarze jechać.....najwyższy czas
                            wprowadzić nową świecką tradycje kremacji zmarłych - można by ich wtedy w domu
                            trzymać
                            • Gość: kinia Re: już niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 09:34
                              ja na cmentarze jutro ale za to poza miasto wrrr
                              dzisiaj siedzę nad tłumaczeniem, a potem idę do knajpy
                              szkoda, że mnie wczoraj tak siekło - babska impreza była przefajna!
                              • columbia Re: już niedziela 31.10.04, 09:38
                                ...ja też żałuję, że olałam znajomych i poszłam do domu...ale nudnawo było.....

i niestety też mam robotę na łikend....
                                • Gość: kinia Re: już niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 09:39
                                  ja się uśmiałam wczoraj za wszystkie czasy
                                  a brzuch mam do tej pory ogromny od tej ilości papu
                                  • columbia Re: już niedziela 31.10.04, 10:01
                                    fajnie....o! może sobie śnidanko jakieś zrobię...bo oczywiście kot mi nie
                                    zrobi....
                                    • tomskky Re: już niedziela 31.10.04, 10:24
                                      Hey nie nauczylas jeszcze kotka robic sniadania ? niedobrze .....
                                      • Gość: kinia Re: już niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 10:27
                                        ja nic nie zjem
                                        musze dbać o linię
                                        za to kot już 5 razy szedł do miski
    • columbia oświadczenie. 31.10.04, 10:03
      Kinia i Columbia martwią się o: Cedrową Górkę, Eksa...i oczywiście
      Znudzonego....jezeli Drew nie pojawi się dziś...to również o niego....
      • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 10:21
        podpisuję się pod powyższą (lub poniższą jeżeli ktoś ma, tak jak ja, drzewko
        odwrotne) petycją
        smutno nam było wczoraj bez was - siedziałyśmy, płakałyśmy i nic nie mówiłyśmy!!
        • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 10:30
          ...a Drew byłby najprzystojniejszym brunetem ....
          • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 10:34
            chociaż jednego całkiem, całkiem wypatrzyłyśmy!!
            • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 10:39
              ...a i das bot ładne oczy ma....
              • tomskky Re: oświadczenie. 31.10.04, 10:47
                o tylko oczy ??
              • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 10:47
                das bocie!! zgól brodę!!
                • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 10:49

może napiszmy mail.....do db ; )))
                  • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 10:53
                    ja bym uważała
                    on jest taki spokojny pewnie tylko do czasu
                    nie zapominajmy, że ma wielką moc!!
                    hehe, najśmieszniejsze jest to, że ja go sobie wyobrażałam jako groźnego
                    Wielkiego Brata, a to taki miły młody mężczyzna!
                    • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 10:56
                      ...taki jakby trochę zgubiony...
                      • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 10:58
                        Colu, to trzeba było z nim troszkę poflirtować, od razu by się odnalazł!
                        • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:00
                          a myślisz, że co robiłam : )))
                          już miał wyjść, a został ...nawet mu piwo postawiłam.....
                      • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 10:58
                        ..no ale w naszym towarzystwie kazdy mężczyzna czuje sie zagubiony!!!
                        : ))))))))))))))))
                        • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:02
                          e tam, mój realny przyjaciel czuł się świetnie!!
                          • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:05
                            ...bo realni są inni od wirtualnych...bo kto normalny spędza tyle czasu przed
                            monitorem kryjac swoją prawdziwą tożsamość? ; )))
                            • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:08
                              hmmm czyli jesteśmy nienormalne
                              • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:11
                                ....e tam zaraz nienormalne...jesteśmy zakręcone..odjechane....normalne
                                inaczej...i jak na internetowe maniaczki, o dziwo, za ładne!!!
                                powinnyśmy mieć tłuste włosy, brzydkie cery, niemodne ciuchy....i nie znać
                                słowa "dezodorant" ; )))
                                • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:12
                                  takie masz doiswiadczenia?
                                • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:15
                                  ło jezu, jeszcze ktoś z obecnych wczoraj osób to przeczyta i pomyśli, że to o
                                  nim/niej!
                                  dobrze, że nikt nie wchodzi na nudę...
                                  • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:17
                                    ...przecie ja tylko teoretyzuję!!!! ; )
                                  • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:19
                                    moze byc kims konkretnym przeciez
                                    • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:22
                                      chodzi mi o to że mam nadzieję, że nikt nie pomyśli, że to onim
                                      wczoraj wszyscy wyglądali na umytych
                                      • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:24
                                        ...i byli uczesani i ładnie ostrzyżeni....poza tym, który miał czapkę.....a
                                        Dream jest ładna....
                                        • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:26
                                          to jacys ludzie o ktorych nic nie wiem
                                          • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:28
                                            ale i tak musze teraz zmykac do klubu wieszac prace
                                          • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:32
                                            ja też nie wiedziałam - to stara gwardia forumowiczów (choć w przypadku
                                            niektórych słowo "stara" jest mocno nieadekwatne)
                                        • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:27
                                          a mtq ma ładne włosy
                                          mogłabym mieć takie loki (tyle że blond oczywiście) - przewiązałabym je różową
                                          wstążką pasującą do szaliczka...
                                          • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:34
                                            ..a i 7 jest słodki z tą mutacją ; )))
                                            • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:35
                                              to ile osob bylo, gdzie jak to sie stalo?
                                              • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:40
                                                było w mleczarni...a osób 11...
                                              • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:41
                                                frusti rzucił pomysł na forum
                                                od tygodnia się o tym gadało
                                                no i przyszłyśmy
                                                • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:42
                                                  niezle to mi sie podoba
                                                  • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:44
                                                    brakował nam naszych nudziarzy.....
                                                  • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:45
                                                    a bez problemu z rozpoznaniem ktorzy to z forum, ktory stolik?
                                                  • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:47
                                                    Wcześniej umówiłyśmy się z To.yą która wszystkich zna
                                                    a jak się Ciola z Tpoyą rozpoznały to nie wiem już były w Kolorach jak przyszłam
                                                  • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:49
                                                    a zastanawialbym sie jak rozpoznac ludzi i jak oni siebie rozpoznaja ale rozumiem ze wiekszosc sie juz znala
                                                  • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:50
                                                    napisała mi jak będzie ubrana....a ja jej...i tak się rozpoznałyśmy
                                                  • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:51
                                                    bo bez Toyi to mialabyscie zabawe jak rozpoznac 11 osob (czyli 8)
                                                  • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:52
                                                    miałybyśmy powazny problem...
                                                  • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 12:04
                                                    to byloby fajne rozgryzienie ktorzy to
                                                  • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 12:06
                                                    eno frustiego to byśmy napewno rozpoznały choćby po charakterestycznym sposobie
                                                    mówienia. No i po tym mleku!!
                                                  • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 12:06
                                                    jak by nam się udało ; )))
                                      • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:24
                                        watpie kazdy chyba wie jaki jest
                            • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:10
                              ja nie
                              • Gość: kinia ooooooooooo eksik!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:12
                                gdzieżeś ty bywał??
                                • eexx Re: ooooooooooo eksik!! 31.10.04, 11:13
                                  ciagle poza domem niestety
                              • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:13
                                wreszcie jesteś!!! jak mogłeś się tak długo nie odzywać?!?!?!
                                • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:15
                                  pisalem tylko ze napapierze:)
                                • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:15
                                  kidy otwarcie? jak powiesz, że już było- obrazimy się śmiertelnie!!!
                                  • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:16
                                    nie. moglo byc juz ale swieta wiec podtanowilismy przelozyc
                                    • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:18
                                      na przyszły weekend??
                                      • eexx Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:20
                                        albo czwartek a oficjalnie w weekend
                                        • columbia Re: oświadczenie. 31.10.04, 11:21
                                          super!!!
                                          • Gość: kinia Re: oświadczenie. IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:25
                                            to już zaczynam robić się na bóstwo
                                            • Gość: kinia nudna niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 12:11
                                              kurcze chyba odwołam dzisiejsze wyjście - coś mi praca powoli idzie
                                              • columbia Re: nudna niedziela 31.10.04, 12:13
                                                ....koszmar z tą praca....pięć słów na 30 min!!!
                                                • Gość: kinia Re: nudna niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 12:21
                                                  to i tak szybka jesteś
                                                  • columbia Re: nudna niedziela 31.10.04, 12:24
                                                    zbieram się do mamy...pojawię sie wieczorem..papa
                                                  • Gość: kinia Re: nudna niedziela IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 12:28
                                                    to nawet dobrze, bo dzięki temu popracuję w bardziej wydajny sposób
    • columbia ... 31.10.04, 17:41
      jeden cmentarz zaliczony...jutro Podgórze...i po sprawie.....
      • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 17:50
        buuuuu a ja jutro będę tkwić w korkach
        nudzić się w deszczu na cmentarzu
        nie chcę ale muszę
        • columbia Re: ... 31.10.04, 17:51
          ...a ja tramwajkiem chyc....
          • eexx Re: ... 31.10.04, 18:24
            chyc
            • columbia o jak miło : ))) 31.10.04, 18:26
              • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:29
                ale zmoklem
                • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:30
                  a mnie się udało wrócić przed deszczem...
                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:30
                    ja dopiero teraz kilka minut temu
                    • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:34
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=411&w=12745308&v=2&s=0

i w klubie będzie taka właśnie muzyka? super!!!
                      • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:52
                        ale nie w tym:)
                        • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:54
                          a to szkoda : (
                          • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:55
                            juz mam na oku miejsce na Jimiego:)
                            • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:56
                              ale nie w Hucie? ; )))
                              • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:58
                                NIe. niejestem az tak odwazny
                                • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 18:59
                                  to dobrze, bo za daleko....

czyli otwarcie we czwartek?
                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:00
                                    wierze w to
                                    • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:02
                                      a ja mam nadzieję...to czekanie mnie już nudzi ; )))
                                      • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:03
                                        nudzi, a mnie nie powiem co.. teraz jeszcze swieta i znowu dwa dni w plecy
                                        • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:05
                                          ...sukces Ci wszystko wynagrodzi....i my także ; ))))
                                          • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:12
                                            jak Wy to sukces wiadomo
                                            • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:19
                                              no właśnie.....zamiast na kawę do Dymu, będę przychodzić do Ciebie...
                                              • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:21
                                                To chyba jest oczywiste, duzo wiecej miejsca i wygodniej
                                                • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:24
                                                  i gwarantujesz swoje towarzystwo?
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:27
                                                    tak, choc napewno jakies ograniczenia wystapia
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:28
                                                    będę smsem pytać, czy jesteś...jak tak-przychodzę na kawę, jak nie- Dym.....
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:30
                                                    przypuszczam ze bede prawie codziennie w porach kawowych
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:34
                                                    a ja do eexxa zamiast do Pauzy albo Kolorów
                                                    nie odpowiedziałeś, czy będą ładni barmani!
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:37
                                                    ja bede czasem:)
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:39
                                                    no właśnie co mnie jakis tam personel obchodzi, jak ja będę samego pana
                                                    kierownika znała!
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:44
                                                    i to mi sie podoba
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:39
                                                    już masz dwie wielbicielki : ))))
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:38
                                                    a pora kawowa to o której?
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:41
                                                    pewnie gdzies od 11
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:43
                                                    teraz to tylko na otwarcie czekamy..późnie rozhulamy sie kawowo ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:43
                                                    ja proponuję między 7 a 23!
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:45
                                                    bez przesady...mnie wystarczy od 12 do .....rana
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:48
                                                    czy romanse na zapleczu wchodzą w grę? ; )))))
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:49
                                                    tylko jak to zrobic aby nikt nie mial wstepu na zaplecze nawet z pracownikow:)?
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:58
                                                    eexx napisał:

> tylko jak to zrobic aby nikt nie mial wstepu na zaplecze nawet z
                                                    pracownikow:)?

dwa zaplecza...dla personelu, i dla kierownictwa i gości specjalnych ; )))
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:48
                                                    tak bez obiadu po drodze o samej kawie...
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:54
                                                    możemy ci przynosić obiad w menażce!!
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:55
                                                    i pewnie szpinak....
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:57
                                                    pyszną szpinakową tartę!!!!
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 19:58
                                                    ja dostane w menazce a wczesniejh czytalem....:(
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:11
                                                    eexx napisał:

> ja dostane w menazce a wczesniejh czytalem....:(

nie rozumiem...
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:13
                                                    Kogos zapraszalas:(
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:16
                                                    ...tak tylko mówiłam.....Ty jesteś zawsze na pierwszym miejscu!!!!
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:17
                                                    :):):):):):)
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:19
                                                    kogo zapraszałaś??
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:21
                                                    Widzisz i Ty nie wiesz..
                                                  • columbia Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:21
                                                    nie czytałaś?
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17197122&v=2&s=0
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:27
                                                    po tylu godzinach spędzonych na forum można pewne rzeczy zapomnieć..
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:58
                                                    a także cukinię i bakłażany!!
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:01
                                                    Cukinia:) chetnie
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:06
                                                    no to mamy umowę
                                                    masz u mnie obiad
                                                    tylko skąd ja wytrzasnę menażkę?
                                                  • eexx Re: o jak miło : ))) 31.10.04, 20:08
                                                    Cu.Kinia:)
                                                  • Gość: kinia Re: o jak miło : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:12
                                                    no właśnie!!
                                                  • Gość: kinia Skarga IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:30
                                                    eksik mnie wygonił z forum knajpum!
                                                  • columbia Re: Skarga 31.10.04, 20:31
                                                    jak to????
                                                  • columbia : ))))))))))))) 31.10.04, 20:33
                                                    Eexx broni swojego samczego terytorium...
                                                    ; ))))
    • columbia lewa strona...czemu nie? 31.10.04, 20:36
      • columbia ; ))) 31.10.04, 20:37
        Eksik skumał się z Brotonem......tworzą frakcję samczą w obronie przed nami!!!!
        • Gość: kinia Re: ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:40
          nie podoba mi się to
          czuję się zdjęta z piedestału - to doprawdy tragiczne uczucie!
          • columbia Re: ; ))) 31.10.04, 20:43
            wrócą do nas...wrócą...z podwiniętymi ogonkami : )))
            • Gość: kinia Re: ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:44
              ale czy mi ich jeszcze będziemy chciały??
              • columbia Re: ; ))) 31.10.04, 20:46
                ...zalezy, jak dobrze bedą skuczeć i ocierać się o nogi...
                ; )))
                • Gość: kinia Re: ; ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:47
                  kończę na dzisiaj z forum
                  ziewam a nic jeszcze nie zrobiłam
                  naprawdę jestem uzależniona
                  • columbia cyber moose 31.10.04, 20:50
                    ; )))
                    tez zamiast pracować, gadam o bzdurkach
                    • Gość: kinia Re: cyber moose IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:51
                      no to pa Łosiu!
                      • columbia Re: cyber moose 31.10.04, 20:54
                        pa Kiniu....
    • cyber_moose ratunku!!!!! 31.10.04, 20:52
      jestem uwięziony w cybernetycznej przestrzeni!!!!!
      • Gość: kinia Re: ratunku!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:54
        hahahahahaha
        ja już planuję wykorzystać znaczną część mojego wyjazdu zagranicznego na
        siedzeniu na forum!!
        • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 20:55
          będziesz miała kompa?
          • Gość: kinia Re: ratunku!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:57
            nie, będę chodzić na Internet!!
            • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 20:58
              a Flora jest taka piękna...pojedź koniecznie miejskim autobusem do
              Fiezole....czy jakoś tak cudo!!!!!!!
              • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 20:59
                sprawdzę nazwę i podam Ci dokładniej....
                • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:03
                  Kiedy Kinia wyjezdza? niewiedzialem....
                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:08
                    za dwa tygodnie....na łikend, więc otwarcie musi być w tm tygodniu
                    • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:09
                      a czyli nie na dlugo
                      w tym tygodniu jasne, tylko nie mam pewnosci co do czwartku, gdyby jutro wszystko normalnie pracowalo to tak....
                      • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:13
                        czwartek, piątek, czy sobota...to juz chyba nie ma takiego znaczenia?
                        • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:14
                          mysle sa ludzie ktorzy by chcieli wiedziec wczesniej aby mogli sobie zaplanowac
                          • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:15
                            zaraz wroce
                          • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:16
                            każdy by chciał....
                            • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:25
                              ....jak można wpisywać się na dziewięciotysięcznym siedemset jedenastym
                              miejscu - niepojęte ...
                              • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:31
                                ale fajne...
                                ; )))))))
                                • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:37
                                  ... co fajne - długo się odświeza ...
                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:39
                                    ...długi wątek, ale ma swój urok : )))))))))))))))
                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:39
                                    ... co jest - jakiś film w tv leci - nudno jakoś - rzeczywiście ...
                                    • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:41
                                      nie oglądam tv...mam ważną pracę do zrobienia i tv by mnie rozpraszało...
                                      • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:45
                                        ... może pomóc ...
                                        • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:46
                                          ...nie tym razem ; )))
                                          ale zapamiętam Twój zapał....może kiedyś się przydasz....
                                        • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:49
                                          broton mowles tez o pomocy w sprawie Jimiego, i miales jakies miejsce?:)
                                          • columbia no tak! 31.10.04, 21:51
                                            teraz znikniecie na swoim samczo-muzycznym watku : (((
                                            • eexx Re: no tak! 31.10.04, 21:52
                                              czemu samczo? jest uniwersalny
                                              • columbia Re: no tak! 31.10.04, 21:53
                                                ...przegoniłeś Kinie z tego watku....broniąc swojego terytorium......
                                                ; )
                                                • eexx Re: no tak! 31.10.04, 21:54
                                                  tylko z powodu ze robila z niego nie muzyczny watek:)
                                                  • columbia Re: no tak! 31.10.04, 21:57
                                                    ...no juz dobrze...wiem, że my mamy wyjątkowa zdolność do panoszenie sie po
                                                    róznych watkach....
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: no tak! 31.10.04, 21:58
                                                    mozna ale ja chce tamten zachowac tematyczny z okreslonego powodu
                                                  • columbia Re: no tak! 31.10.04, 22:01
                                                    no wiem, dlatego już tam nie rozrabiamy....
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: no tak! 31.10.04, 22:04
                                                    teraz to okaze sie ze juz nikt nie zajzy ze strachu:)
                                          • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:55
                                            ... nie miałem miejsca - mówiłem żem z innej branży - mam kłopoty w swoje
                                            branży , ale ten temat leży mi na sercu , jęśli wszystko potoczy się po mojej
                                            myśli , wrócę do tematu - za dwa trzy miesiące ... dzisiaj zdaję się na to co
                                            m.in. Ty zaoferujesz ...
                                            • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:56
                                              ok, cos tam znalazlem i jesli sie dogadam z wlascicielem to kto wie:)
                                            • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:58
                                              ... o pomocy dla Coli myślałem w nieco innych kategoriach - chyba ze Cola też
                                              potrzebuje lokalu ...
                                              • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 21:59
                                                o pomocy dla Coli to zrozumialem ze to inny temat; logiczne:)
                                              • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:00
                                                broton napisał(a):

> ... o pomocy dla Coli myślałem w nieco innych kategoriach - chyba ze Cola też
                                                > potrzebuje lokalu ...

...nie, Cola ma własny lokal...nieduzy, ale przytulny ; )))

a w jakich kategoriach? : ))))) pomocnego, silnego męskiego ramienia?....jeśli
                                                tak, to zgadzam sie....
                                                • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:01
                                                  chyba tak
                                                • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:05
                                                  ...nie, Cola ma własny lokal...nieduzy, ale przytulny ; )))

a w jakich kategoriach? : ))))) pomocnego, silnego męskiego ramienia?....jeśli
                                                  tak, to zgadzam sie....

..ach Cola Ty mnie ...
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:07
                                                    broton napisał(a):

>
                                                    > ..ach Cola Ty mnie ...

rozczulasz?...rozbrajasz?...onieśmielasz?...zniewalasz?..
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:08
                                                    az zaniemowil
                                              • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:02
                                                ... a tak w ogóle eexx - czepiasz się mnie ... no ale masz rację - może zbyt
                                                pochopnie zaoferowałem pomoc nie wiedząc kto czego potrzebuje .. nie wiedząc
                                                czym mogę pomóc ...
                                                • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:03
                                                  nie czepiam, na forum o wszystkim sie nie da mowic, na otwarciu mi powiesz czy i jesli to jak mozesz pomoc
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:05
                                                    ale jak my tego Brotona poznamy, jak on nic nam o sobie nie mówi.....
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:06
                                                    zawyje z zachwytu jak wlacze jakas piosenke
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:08
                                                    ..a jak będzie więcej osób wyć? to co? niech wyśle mail ze zdjęciem!
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:10
                                                    :) zr4ozumieliscie sie:)
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:08
                                                    ... Ty znowu swoje ... co chcesz wiedzieć - wysłać Ci zdjęcie to powiesz że
                                                    może to nie moje - przyjdzie czas zobaczysz i daję słowo że zdębiejesz ... ale
                                                    z innego powodu niż myślisz ...
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:09
                                                    jestes Jimim?:)
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:10
                                                    ... po tobie EEXX , spodziewałem się bardziej racjonalnej reakcji ...
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:12
                                                    zawsze musze byc taki sam?
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:12
                                                    Eksik ma duze poczucie absurdu...
                                                    ; ))))
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:14
                                                    czesto slyszalem ze moje zarty sa zrozumiale dla tych co mnie znaja, a ja sie staram byc zrozumialy
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:10
                                                    broton napisał(a):

przyjdzie czas zobaczysz i daję słowo że zdębiejesz ... ale
                                                    > z innego powodu niż myślisz ...

skad wiesz, o czym myślę? ; )
                                                    a z jakiego powodu zdębieje? starszniem ciekawa....
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:13
                                                    oj Brotonie teraz Cole i mnie zezre ciekawosc
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:14
                                                    ...może Broton jest miom dobrym przyjacielem znanym mi od lat? dlatego
                                                    zdębieję???
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:15
                                                    a moze moim?
                                                  • columbia Chyba spłoszyliśmy Brotona..... 31.10.04, 22:16
                                                    szkoda....
                                                  • eexx Re: Chyba spłoszyliśmy Brotona..... 31.10.04, 22:18
                                                    eeee, plis dont liw mi nał broton
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:15
                                                    ... dosyć - nie chcę z siebie robić zjawiska a w tym kierunku to idzie - mam
                                                    poprostu wrazenie , iż trochę błednie mnie oceniacie i tyle , mam nadzieje Was
                                                    tym zaskoczyć - więc pozostawmy to do spotkania - nie róbmy z tego afery ... (
                                                    jak znajomi do tych wpisów dotrą to mam przerąbane )
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:17
                                                    a to czemu? cos powiedziales?
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:18
                                                    ... po prostu niektórzy moi znjomi znają mój nick ...
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:19
                                                    ale nie mowisz nic takiego aby mogli miec pretensje
                                                  • columbia Broton nas zaskoczy! 31.10.04, 22:20
                                                    pewnie jest kobietą.....ale obciach, a ja tak go uwodziłam!!!!
                                                    albo jest nieletni.....a ja tak go uwodziłam!!!!
                                                    a może jest w wieku po produkcujnym....a ja tak go uwodziłam!!!!

no i za każdym razem wychodzę na idiotkę! ; )))
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:17
                                                    nie dotra...nikomu poza nami nie chce sie czytać tego watku - za długi.....
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:20
                                                    ... tylko ty Colu - widzę - mnie rozumiesz - robie z siebie ...
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:22
                                                    broton napisał(a):

> ... tylko ty Colu - widzę - mnie rozumiesz - robie z siebie ...

nie rozumiem....
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:23
                                                    ... ach te kobiety - kto je zrozumie ...
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:23
                                                    amanta?...uwodziciela?
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:26
                                                    ... no nie - to już Kinia ( dość dawno ) odkryła żem za stary ...
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:28
                                                    myślałam, że ja tak tylko kokietujesz...jak skks
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:29
                                                    przeciesz nikt nie wchodzi
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:28
                                                    i w tym problem?
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:24
                                                    Cola trafila?
                                                  • columbia Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:25
                                                    eexx napisał:

> Cola trafila?

o boże!!!nie!!!!!
                                                  • eexx Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:26
                                                    ja sie juz calkiem zagubilem
                                                  • broton Re: ratunku!!!!! 31.10.04, 22:28
                                                    ... zejdźcie ze mnie - porozmawiajmy o muzyce , albo co ... idę popatrzeć na
                                                    Wojewódzkiego ...
                                                  • columbia Nie idź, Brotonie.... 31.10.04, 22:32
                                                    co my tu sami z Eksikiem poczniemy...znów zaczniemy flirtować ...
                                                    i tylko sie zmęczymy i spać nie bedziemy znowu mogli ; )))

a my tez nie mamy po 18 lat....
                                                  • eexx Re: Nie idź, Brotonie.... 31.10.04, 22:35
                                                    Chyba nie poszedles...
                                                  • columbia Re: Nie idź, Brotonie.... 31.10.04, 22:37
                                                    Twoje upodobanie do Brotona troche mnie niepokoi.......
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: Nie idź, Brotonie.... 31.10.04, 22:39
                                                    Czy cos w tym zlego?
                                                  • columbia Re: Nie idź, Brotonie.... 31.10.04, 22:42
                                                    owszem...wolałabym, żebyś mnie poświecał tyle uwagi...i martwił sie, czy ja nie
                                                    ide....
                                                    a co!

; )
                                                  • eexx Re: Nie idź, Brotonie.... 31.10.04, 22:42
                                                    Przepraszam:(
                                                  • columbia Eexx, 31.10.04, 22:27
                                                    Tobie by to pewnie pasowało, jakby Broton był kobieta - tyle wspólnych
                                                    zainteresowań....
                                                    ; /
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:34
                                                    ... to już przesadziłaś Colu ...
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:36
                                                    ...strasznie mnie zaintrygowałeś....

poza tym mam lekkiego kaca, to głupoty mi do głowy przychodzą.....
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:37
                                                    ... nie mam nic przeciwko kobietom ... przeciwnie ... ale ja ...
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:38
                                                    broton napisał(a):

> ... nie mam nic przeciwko kobietom ... przeciwnie ... ale ja ...

kontynuuj...śmiało!
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:41
                                                    ... życie naprawde jest proste - co Was tak irytuje - na jakie pytania mam
                                                    odpowiedzieć by zakończyć ten śmieszny problem ...
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:43
                                                    nie denerwuj sie na nas...my tak sie casem droczymy...poza tym, co w tym
                                                    dziwnego, że chcemy coś więcej wiedzieć na Twój temat - to tylko oznacza, że
                                                    Cię lubimy....
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 22:38
                                                    BYla niegrzeczna?:)
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:40
                                                    ja zawsze jestem niegrzeczna.....i nieposłuszna.....
                                                    ; )))
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:42
                                                    ... to już zauważyłem ... niegrzeczna to mało powiedziane ... ale to dobrze ...
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:44
                                                    ... życie uczy cierpliwości i pokory ( moje ) - pokornego niczego nie nauczy ...
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:46
                                                    ... COLU - bądź niegrzeczna ...
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 22:47
                                                    to jak grzeczna czy nie?
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:49
                                                    eexx napisał:

> to jak grzeczna czy nie?

to ja juz sama nie wiem....jak jestem grzeczna, mam być niegrzeczna...a jak
                                                    jestem niegrzeczna, to sie złoszczą....
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 22:50
                                                    juz raz pisalem ze sie zgubilem
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:52
                                                    to sie czesto zdarz...posty sie mieszaja...ale to ma swój urok
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 22:54
                                                    to nie to tylko znowu nie wiem co powiedziec teraz o grzecznosci
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:56
                                                    to co dla jednych jeste niegrzeczne, dla innych może być miłe...i na
                                                    odwrót...czesem starasz sie być grzeczny, a i tak nic z tego nie
                                                    wychodzi...trzeba być sobą....
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 22:46
                                                    pokornego niczego nie nauczy? czy nie odwrotnie?
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:47
                                                    ... jeśliś pokorny , to czego ma cię nauczyć ...
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 22:48
                                                    calej reszty, pokora tylko przyzwala na dotarcie do czlowieka
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 22:58
                                                    ... nie ... cierpliwość i pokora , której uczy życie pozwala "niegrzecznym"
                                                    dotrzeć do "człowieka" - do właściwej oceny - ale przez pryzmat niepokornych
                                                    zachowań - a jeśliś z natury pokorny i grzeczny to jakie masz odniesienie do
                                                    oceny - coś jest grzeczne lub nie i tyle - nie doświdczasz tego - przecież to
                                                    również filozofia dzieci kwiatów - bunt i dochodzenie do oceny - jedni
                                                    pozostali buntownikami inni wtopili się w społeczeństwo konsumcyjne - czy to
                                                    napewno źle , czy zdradzili czy tylko przez ten bunt dojrzeli do tego
                                                    społeczeństwa ... chyba nie chcesz negować społeczeństwa konsumcyjnego - bo
                                                    jeśli tak to nie na miejscu jest otwieranie clubu wykorzystującego symbole tego
                                                    buntu ...
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 23:02
                                                    dalej niz poszedles w zwiazku z klubem. moim zalozeniem bylo otworzyc cos czego brak w krakowie a chcialbym aby bylo bo sie tam najlepiej bede czul, z muzyka ktora lubie i wierze ze ludzie ja lubiacy tez tacy beda
                                                  • broton Re: Eexx, 31.10.04, 23:07
                                                    ...OK niczego więcej nie oczekuję od życie - nie plątajmy w to niczego więcej -
                                                    próbowałem jedynie bronić Colę - podoba mi się jej niegrzeczność ...
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 23:09
                                                    dzięki...ale mnie nie trzeba bronić...zwłaszcza przed Eexxem....jestem duza
                                                    dziewczynką, a z Eksikiem jesteśmy "prawie zaprzyjaźnieni"....
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 23:09
                                                    a bronic przed kim? chyba nie przedemna?
                                                  • eexx Re: Eexx, 31.10.04, 23:08
                                                    nie chcialem zadna filozofia sie zajmowac a szczegolnie w zwiazku z klubem
                                                  • columbia łał.... 31.10.04, 23:02
                                                    porozmawiamy o tym na otwarciu.....bardzo chetnie....lubię, jak ktoś mi
                                                    wytłumaczy takie sprawy, jak dziecku....teraz nie mogę się skoncentrować..
                                                  • columbia Re: Eexx, 31.10.04, 22:45
                                                    ...bywam również bardzo miła i urocza...
              • Gość: kinia Re: ratunku!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:43
                Coplu, poprosiłam o skasowanie tego postu
                miejsce mojego wyjazdu jest zbyt charakterystyczne
    • columbia i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 22:58
      a Brotonek miły sobie poszedł....
      • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:00
        ... a gdzie ...
        • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:06
          a to miło...bardzo chetnie porozmawiam z Toba na powyzszy temat na
          otwarciu...temat jest mi bardzo bliski....
          • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:09
            ... nie mogę się doczekać .. to kiedy to...
            • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:10
              ... to właściwie pytanie do EEXX - a on jakoś zamilkł ...
              • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:11
                ktore pytanie do mnie?
                • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:12
                  o otwarcie!!!
                • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:12
                  chcemy zdazyc na czwartek moze z nieoficjalnym otwarciem, a duzo plakatowane i reklamowane bedzie w sobote
            • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:10
              czwartek, piątek lub sobota...
              • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:12
                ... jeśli miałoby być zawiadomienie e-pocztą to wolę broton@op.pl , jakoś tego
                konta na gw nie rozumiem ...
                • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:14
                  moge dac znac tez mailem jesli chcesz, ale tutaj napewno napisze, Cola lub Kinia napewno beda wiedziec
              • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:13
                ... co za różnica ...
                • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:15
                  co za roznica ktore pytanie do mnie czy ktorego dnia otworzymy?
                • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:15
                  broton napisał(a):

> ... co za różnica ...

...???
                  • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:18
                    ... inaczej - oczekuję i w czwartek i w piątek i sobotę ... tylko dajcie
                    znać ...
                    • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:19
                      oczywiscie ze dam, jak tylko bede wiedzial na 100% ze wszystko gotowe
                    • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:19
                      ok....damy znać....
                      Eexx, może na forum ogłosisz? czy nie chcesz?
                      • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:21
                        jasne, tutaj napewno a czy zalze w zwiazku z tym nowy watek to jeszcze sie zastanowie
                        • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:22
                          ok.....mam nadzieje, że Drew i Górka pojawią sie na nudzie.....
                          • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:23
                            a nie masz do Drew innych namiarow? np gg albo mail?
                            • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:24
                              niestety nie! nie pomyślałam o tym zawczasu...
                              • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:25
                                Kinia tez nie?
                                • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:26
                                  nie sądzę....Drew sie pojawia...ale Górka od dawna nie....
                                  • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:27
                                    9832, i potem bedzie zalowac:)
                                    • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:29
                                      no właśnie...ale mozna Górce wysłać mail....
                          • broton Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:25
                            ... to już dziewięciotysięczny osiemset dwudziesty siódmy post ...
                            • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:26
                              a ja juz dlugo nie usiedze to zalezy od Was czy rozwiazanie nastapi dzisiaj czy jeszcze nie, ale chyba to jeszcze troche
                              • Gość: kinia co też moje piękne błękitne oczy widzą! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:27
                                Mister Broton zwerbowany na nudę!
                                • columbia Re: co też moje piękne błękitne oczy widzą! 31.10.04, 23:30
                                  mr Broton jest zabójczo tajemniczy.....
                                  ; )))
                                  • eexx Re: co też moje piękne błękitne oczy widzą! 31.10.04, 23:32
                                    moze na otwarciu bedzie mniej
                                    • columbia Re: co też moje piękne błękitne oczy widzą! 31.10.04, 23:34
                                      mam nadzieję....
                                      ; )))
                                    • Gość: kinia Re: co też moje piękne błękitne oczy widzą! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:34
                                      jakoś mnie to już przestało intrygować
                              • columbia Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:28
                                to nie maraton!!!
                                • eexx Re: i tak chyba zostaliśmy sami..... 31.10.04, 23:28
                                  jak dla kogo:) dla nudowiczow...
                                  • columbia mam pomysł.... 31.10.04, 23:31
                                    nie kończmy nudy bez obecności Górki i Drew....
                                    to byłoby nie fair
                                    • Gość: kinia Re: mam pomysł.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:33
                                      a fair jest się nie odzywać??
                                    • eexx Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:33
                                      jak dojdzie do 10000 to trzeba i tak sie wspolnie umowic, rozumiem
                                      • columbia Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:35
                                        tak, ale ja bym zostawiła ostatnie 100 postów i poczekała na ich powrót....
                                        • eexx Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:36
                                          myslisz ze tak sie da zostawic?
                                          • eexx Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:37
                                            chyba bede powoli...
                                            • columbia Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:39
                                              zbierasz się?...późno się zrobiło, to fakt....
                                              • eexx Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:42
                                                tak, czas leci do czwartku coraz mniej a jeszcze kilka rzeczy musze zrobic
                                                • columbia Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:43
                                                  to do zobaczenia! : ))))
                                                  • eexx Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:43
                                                    do zobaczenia papa
                                      • Gość: kinia Re: mam pomysł.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:36
                                        to damy im znać na forum
                                        • columbia Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:37
                                          ok...napisałam do Górki mail na gazetę, ale nie wiem, czy sprawdza skrzynke...
                                          • Gość: kinia Re: mam pomysł.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:41
                                            drew pojawia się od czasu do czasu na wątku znudzonego - może tam do niego
                                            napiszemy??
                                            • eexx Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:43
                                              ok, jutro tam zajze
                                              • Gość: kinia Re: mam pomysł.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:44
                                                no to papa
                                            • columbia Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:44
                                              nasz wątek jest przeciez znudzonego ; )
                                              • Gość: kinia Re: mam pomysł.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:46
                                                no dobra "wątek o znudzonym"
                                                lepiej?
                                                • columbia Re: mam pomysł.... 31.10.04, 23:47
                                                  ale dawno tam sie nie pojawiał....chyba tu był ostatnio...że tez nie wzięłyśmy
                                                  od niego numeru komórki....
                                                  • Gość: kinia Re: mam pomysł.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:49
                                                    był w piątek
                                                    czuję że pojawi się niedługo
                                                    papa
                                              • columbia kończymy na dziś? 31.10.04, 23:46
                                                no to ja tez sie zegnam....
                                                • Gość: kinia Re: kończymy na dziś? IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:47
                                                  ja już byłam u Wandy
                                                  więc teraz tylko Józio
                                                  • columbia Re: kończymy na dziś? 31.10.04, 23:48
                                                    to do jutra....
                                                  • Gość: kinia Re: kończymy na dziś? IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:50
                                                    ja będę dopiero wieczorem
                                                    pewnie do tej pory wystukacie 10000
                                                  • columbia Re: kończymy na dziś? 31.10.04, 23:54
                                                    napewno nie!!!!
                                                    chcę jednak poczekać na Górkę i Drew
                                                  • Gość: kinia Re: kończymy na dziś? IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 23:56
                                                    podziwiam twoją koleżeńskość
                                                  • Gość: kinia Re: kończymy na dziś? IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.11.04, 07:54
                                                    ło jejku
                                                    wstałam już pół godziny temu
                                                    mam katar i przeraża mnie myśl o wydostaniu się z osiedla (położenie centralne
                                                    pomiędzy dwoma ogromnymi cmentarzami) i jedździe poza Kraków (głónie dlatego,
                                                    że mi się nie chce)
                                                    i do tego mam katar, a Bury jest niespokojny!
                                                  • broton Re: kończymy na dziś? 01.11.04, 10:08
                                                    ... to dziewięciotysięczny sześćdziesiąty ósmy wpis ...

... Kinia , po co wstałaś tak wczesnie ...
                                                  • broton Re: kończymy na dziś? 01.11.04, 10:31
                                                    ... to dziewięciotysięczny osiemset sześćdziesiąty dziewiąty wpis ...
                                                  • eexx Re: kończymy na dziś? 01.11.04, 10:34
                                                    jeszcze troche ponad sto zostalo
    • columbia Bardzo Was proszę, poczekajmy z zakończeniem.... 01.11.04, 10:50
      na Drew i Cedrową Górkę.....
    • columbia Cedrowa Górko, Drew i Znudzony.... 01.11.04, 10:52
      czekamy na Was : )))
      • eexx Re: Cedrowa Górko, Drew i Znudzony.... 01.11.04, 10:59
        oby
      • Gość: boom_bum to poczekajcie i na mnie... IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.11.04, 11:17
        bede tu spowrotem dopiero okolo 20-tej
        • broton Re: to poczekajcie i na mnie... 01.11.04, 13:34
          .. co tak oszczędzacie ten wątek - nawyżej zrobimy 12 tys postów ...
          • Gość: kinia Re: to poczekajcie i na mnie... IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.11.04, 17:48
            no to ja się witam i czekam
            • columbia też się witam... 01.11.04, 17:54
              i czekam w watku tymczasowym....
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17223862
              • eexx Re: też się witam... 01.11.04, 17:57
                nikogo tam przed chwila nie bylo Colu!!!
            • eexx Re: to poczekajcie i na mnie... 01.11.04, 17:54
              bo nie ma wszystkich jeszcze
              • broton Re: to poczekajcie i na mnie... 01.11.04, 19:48
                ... już jest kilka ..
                • Gość: kinia Re: to poczekajcie i na mnie... IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.11.04, 19:55
                  ale my czekamy jeszcze na Drewnianego i Cedrową Górkę
                  wracaj na alternatywę
                  • broton Re: to poczekajcie i na mnie... 01.11.04, 20:02
                    .... zaraz tam będzie 10 tys - dwa takie wątki naraz kończyć ...
                    • eexx Re: to poczekajcie i na mnie... 01.11.04, 20:16
                      tam dzis juz bedzie 10000
    • columbia wciąż czekamy.... 02.11.04, 15:50
      na Credrową Górkę, Drew i Znudzonego....
      • Gość: broton Re: wciąż czekamy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:43
        ... to może trochę odświeżymy te nudy ...
        • columbia Re: wciąż czekamy.... 02.11.04, 18:45
          czekamy teraz na Drew...wracaj na wątek alternatywny! ale już!!!!
          • cedrowa_gorka wszędzie dobrze, ale w "nudzie" najlepiej ;) 02.11.04, 18:49
            jak wyżej :)
            • columbia Re: wszędzie dobrze, ale w "nudzie" najlepiej ;) 02.11.04, 18:50
              teraz to każdy post ma wagę złota ; )))
              • broton Re: wszędzie dobrze, ale w "nudzie" najlepiej ;) 03.11.04, 09:15
                ... mamy plany na dzisiejszy wieczór ??..
                • Gość: kinia Re: wszędzie dobrze, ale w "nudzie" najlepiej ;) IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 12:06
                  ja mam - praca do 21.30!!
    • columbia Czy nam się kiedyś uda zebrać w komplecie???? 03.11.04, 19:09
      .."jak za dawnych czasów"...
      ; )
      • broton Re: Czy nam się kiedyś uda zebrać w komplecie???? 03.11.04, 19:17
        ... czyli nudno ..
    • columbia spotkanie w sobotę... 04.11.04, 23:28
      info via mail....
      • pinkpanther Re: spotkanie w sobotę... 06.11.04, 10:34
        no nie! wątek nam spadł i nawet nikt nie zauważył!
        • columbia Re: spotkanie w sobotę... 06.11.04, 10:36
          właśnie go szukałam...panika!!!!
          • pinkpanther Re: spotkanie w sobotę... 06.11.04, 10:38
            jak tak dalej pójdzie to go nie skończymy!
            • columbia Re: spotkanie w sobotę... 06.11.04, 10:40
              kurcze...to skończmy dzisiaj te 9900
              • pinkpanther Uwaga, Uwaga! 06.11.04, 10:44
                Świeci słońce, to ostatnie takie chwile.
                Wszyscy nudziarze proszeni są o grzeczne stawienie się dzisiejszego wieczora w
                mDymie, na końcu baru. W planach mamy alkoholizowanie się do wczesnych godzin
                porannych, dzikie harce, gorące flirty i mnóśtwo innych atrakcji!
                • columbia Re: Uwaga, Uwaga! 06.11.04, 10:46
                  zbiórka o 20tej!!!!
                  • pinkpanther Re: Uwaga, Uwaga! 06.11.04, 10:48
                    i to by było na tyle dzisiaj na "Nudzie"!
                    • broton Re: Uwaga, Uwaga! 06.11.04, 23:12
                      ... tak , żeby odświeżyć ... po sobotnim spotkaniu ...
    • Gość: sorry juz wiem co zrobie cichaczem IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:11
      wykorzystam, ze wszyscy spia.. zostalo 99 (no juz 98) postow do 10K.. jak bede
      co minute wysylal jeden to za okolo poltorej godziny osiagne cel i nagroda
      rozowej pantery mnie sie dostanie!! boom_bum do dziela...
      • Gość: sorry 97 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:19
        cel uswieca srodki
        • Gość: sorry 96 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:21
          nic mnie nie powstrzyma
          • Gość: sorry Re: 96 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:23
            rozowa pantera coraz blizej
            • Gość: sorry 94 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:27
              troche wolniej to idzie niz myslalem
              • Gość: sorry 93 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:29
                za 2 godziny powinno byc po wszystkim
                • Gość: sorry 92 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:30
                  no moze za 3h
                  • Gość: soory 91 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:44
                    dlaczego nikt mnie nie zatrzymuje?
                    • Gość: sorry 90 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:54
                      ale to chyba nie jest spam? przeciez rozowa pantera czeka :))
                      • Gość: sorry 89 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:55
                        no, a jesli to spam? zaczynam miec watpliwosci
                        • Gość: sorry 88 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 01:57
                          moglbym zapytac Kagana jak to sie robi, zeby poslac 100 postow na minute..
                          • Gość: sorry 87 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 02:02
                            eee, chyba poczekam na peleton.. w samo poludnie podjalem te decyzje :))
                            • pinkpanther Re: 87 07.11.04, 04:55
                              zdenerwowałeś mnie
                              nie miałeś prawa zaśmiecać nam wątku
                              • Gość: sorry Re: 87 IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 05:59
                                zasmiecalem, ale caly czas przepraszalem

jak ty slicznie wygladasz w swoim rozowym szaliczku o 5tej rano :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka