Dodaj do ulubionych

wątek wszechstronny

23.11.04, 16:58
jeżeli
1) właśnie jesz
2) oglądasz tv
3)masz zamiar (jak dobrze pójdzie) uprawiać seks...

to ten wątek jest dla Ciebie
jeżeli nie spełniasz, któregoś z w/w warunków znajdź sobie inny wątek

;))
Obserwuj wątek
    • cezar8 Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:00
      Witam, wlasnie jem ! A to nie podejdzie pod kulinaria ?
      • megafrustrat Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:02
        Ja właśnie skończyłem wfrążolać zapiekanki.
    • cedrowa_gorka Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:03
      zapomniałam dodać, że czynności te mają następować kolejno po sobie
      przy czy można łączyć 1 i 2 oraz 2 i 3
      ;)))
      • cedrowa_gorka Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:04
        nie wyobrażam sobie połączenia 1 i 3 ;)))
      • megafrustrat Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:04
        Fakt-1 i 3 raczej trudno pogodzić:)
    • cezar8 Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:07
      A ja nie mam nic przeciwko polaczeniu pkt.1 i 2
      • cezar8 Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:08
        Sorry mialam na mysli 1 i 3
    • gretaa Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:09
      zzjadlam pyszny bezowy torcik...mniam mniam...tylko troche za slodko mi sie
      zrobilo...mm
      • cedrowa_gorka Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:10
        bezowy torcik - mniam :)
        sama słodycz
    • columbia Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:30
      nie widze problemu w łączeniu pt.1 z 3......
      ; )
      • megafrustrat Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:34
        columbia napisała:

> nie widze problemu w łączeniu pt.1 z 3......
        > ; )

A chcesz złapać kolkę?;)
        • columbia Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:38
          ...nie widzę zwiazku.....te dwie czynności są w sumie dość do siebie podobne...
          • megafrustrat Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:40
            Bardzo podobne...jak jazda na rowerze i podnoszenie ciężarów
            • columbia Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:43
              jedzenie nie jest podobne do seksu???????????

nie widzisz związku????

czy ja jestem dziwna jakaś???? może perwesyjna????
              ja widze olbrzymi zwiazek!

• megafrustrat Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:49
                No to wyjaśnij mi,tylko dużymi literami,bo jakoś nie widzę.(Truskawki i
                czekoladki przy zawiązanych oczach nigdy mnie specjalnie nie kręciły).
                • columbia Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:52
                  bita smietana, miód.....(dla mnie za słodkie, ale jak ktos lubi)
                  to pierwsze, co mi przyszło do głowy...

więcej nie będę pisać....nie wypada ; )
                  • megafrustrat Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 17:56
                    E tam nie wypada....;)))).Dzieci czytają?
                    • columbia Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:13
                      nie mogę tak publicznie opisywać sekretów alkowy ; )))
                      • gradufka W zwiazku z ostrymi kryteriami 23.11.04, 18:15
                        wstepu na watek, jestem tu tylko w ramach dygresji.
              • cezar8 Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:16
                Uwazam podobnie
                • columbia Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:20
                  cezar8 napisała:

> Uwazam podobnie
                  ale co?
                  • eexx Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:26
                    mozna nie wypowiadac swojego zdania a tylko obejzec np 9 i 1/2tygodnia- tam bylo polaczenie 1i3
                  • gradufka Ja tez nie wiem co, 23.11.04, 18:26
                    a yo moze byc wazne.
                  • cezar8 Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:28
                    No, ze jedzenie pieknie laczy sie z seksem
                    • pinkpanther Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:30
                      wreszcie się mogę dopisac bo mi koleżanka z pracy dala jablko
                      pod reszte kategorii nie podchodze
                      • cezar8 Re: wątek wszechstronny 23.11.04, 18:35
                        Witaj w klubie jedzacych, ogladajacych lub uprawiajacych seks
                    • gradufka jedzenie+seks 23.11.04, 18:32
                      Wystarczy zapytac pierwsza lepsza napotkana modliszke, choc w zimie moze byc
                      trudno.
                      • eexx Re: jedzenie+seks 23.11.04, 18:36
                        a w lecie czesto je spotykasz?
                        • gradufka Modliszki 23.11.04, 18:48
                          Czasem przylatuja LOTem w ramach seks-turystyki, ale w zimie nie wyrabiaja.

• cezar8 Re: Modliszki 23.11.04, 18:50
                            Dlaczego akurat w zimie? Powinny nie wyrabiac latem.
                            • gradufka Re: Modliszki 23.11.04, 18:53
                              Zwierzatko tropikalne, wydawac by sie moglo, ze skoro takie agresywne to jest
                              jak prawdziwy terminator, ale jak widac i w takiej twardzielce jest jakas
                              slabosc.
                              • cezar8 Re: Modliszki 23.11.04, 18:55
                                Przeciez to tylko kobieta
    • columbia to jak w końcu jest? 23.11.04, 18:44
      da się łączyć punkt 1 z 3?
      • cezar8 Re: to jak w końcu jest? 23.11.04, 18:46
        W moim wypadku jak najbardziej
        • columbia Re: to jak w końcu jest? 23.11.04, 18:55
          też tak myślę..... : )))))))))

a nawet domagam się!!!
          • gradufka Renare: Modliszki 23.11.04, 18:59
            Czasem pod nazwa "modliszka" ukrywa sie tchorzliwy meski transseksualista, ale
            jego na ogol zjadaja.
            • cezar8 Re: Renare: Modliszki 23.11.04, 19:00
              I zaczyna sie robic coraz ciekawiej !
              • pinkpanther Re: Renare: Modliszki 23.11.04, 19:02
                cyber moose mi pisal, że bardzo lubi zjadać tlustych transseksualistów...
                • columbia seks połączony ze zjadaniem partnera omawiamy 23.11.04, 19:04
                  na forum horrorum ; )
              • eexx Re: Renare: Modliszki 23.11.04, 19:03
                mnie to juz nadgryziono a to byly tylko kulinaria
                • gradufka Re:seks połączony ze zjadaniem partnera omawiamy 23.11.04, 19:06
                  Ale niektorzy przeciez ogladaja tutaj telewizje.
                  • columbia Re:seks połączony ze zjadaniem partnera omawiamy 23.11.04, 19:10
                    a, to ja przepraszam ; )
                    • gradufka RenaRe:seks połączony ze zjadaniem partnera omawi 23.11.04, 19:14
                      Uwazam, ze na lamach tego niezwykle ciekawego watku udalo sie nie tylko ustalic
                      to, ze mozna laczyc rozne punkty wymienione w regulaminie watku, ale rowniez
                      rozpatrywac je w szerszym kontekcie, np. watkow perwersyjno-horrorystycznych.
                      • columbia RenaRe:seks połączony ze zjadaniem partnera omawi 23.11.04, 19:19
                        seks/jedzenie/ i oglądanie tv - to juz przesada....ktos może poczuć sie
                        urazony ; )))
                        • cezar8 RenaRe:seks połączony ze zjadaniem partnera omawi 23.11.04, 19:20
                          zmienmy kolejnosc: ogladanie tv, jedzenie, seks. Brzmi to chyba lepiej.
                        • gradufka No ale przeciez 23.11.04, 19:22
                          obecni tutaj, tzn na tym watku, spelniaja chyba wymienione warunki, bo jakby
                          inaczej sie tu mogli znalezc?
                          • cezar8 Re: No ale przeciez 23.11.04, 19:22
                            oczywiscie, ze tak
                            • columbia Re: No ale przeciez 23.11.04, 19:24
                              mnie chodziło o robienie tych wszystkich rzeczy w tym samym czasie ; )
                              • cezar8 Re: No ale przeciez 23.11.04, 19:27
                                ups przepraszam, chyba dzisiaj mam problem z koncentracja i plete piate przez 10
                          • gradufka Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:23
                            Wszystko rownoczesnie- to jest dopiero wyzwanie!
                            • eexx Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:30
                              wszystko i wszyscy:)
                              • gradufka Renare: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:32
                                Slusznie, nie powinnismy poprzestawac na male.
                            • gradufka Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:30
                              No wlasnie, wyjasnilo sie, bo jeszcze uczestnicy watku wyszliby na sztywniakow.
                              (Czy to zdanie daloby sie podciagnac pod watek nekrofilistyczny)
                              • eexx Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:35
                                ja zyje!!
                                • cezar8 Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:37
                                  Ale niestety straciles jedna pare rak!
                                  • eexx Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:37
                                    tylko jedna to jeszcze nie problem
                                    • cezar8 Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:39
                                      Dla mnie to byl problem bo to moj pies je zjadl a pozniej mial wzdecia.
                                      • eexx Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:41
                                        musialo tak byc skoro sam zjadl
                                        • cezar8 Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:43
                                          Na szczescie juz jest ok, raczki ( a wlasciwie to co z nich zostalo)
                                          powedrowaly dalej.
                                        • columbia : ( 23.11.04, 19:44
                                          ...i czyje rece nas teraz bedą głaskać, masować i drapac za uchem?
                                          • cezar8 Re: : ( 23.11.04, 19:45
                                            Zaraz sprawdze kto jest obecnie w posiadaniu!
                                          • cezar8 Re: : ( 23.11.04, 19:51
                                            Mam,mam,mam raczki odebrala mi Gradufka!
                                  • gradufka Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:42
                                    Czy brak rak dyskwalifikuje Eexxa?
                                    Swoja droga, czlowiek niezle sobie radzi bez raczek i to jeszcze na takim
                                    hardowym watku, gdzie trzeba tyle rzeczy robic rownoczesnie (tzn,. trzy punkty)
                                    Nie chcialam sugerowac Twojego strupienia Eexxie, kometntowalam wczesniejsze
                                    watki.

• eexx Re: Zapomnijmy o kolejnosci! 23.11.04, 19:45
                                      to tylko jedna para, mam nastepne
                                      • gradufka Eexxie, skad masz tyle rak? 23.11.04, 19:47
                                        Niniejszym przywracam motyw nekrofili.
                                    • gradufka O psie i raczkach. 23.11.04, 19:45
                                      Nie tylko pies odpowiada za swoje wzdecia, dostawca produktu (raczek), ktorym w
                                      tym przypadku jest Eexx tez jest odpowiedzialny za wadliwa jakosc wyrobu.
                                      Procesik?
                                      • eexx Re: O psie i raczkach. 23.11.04, 19:48
                                        nie byly wadliwe tylko zastosowanego niezgodnie z instrukcja!! nalezy poszukac ich zastosowania w pradziejach nudy!!!
                                        • gradufka Renare: O psie i raczkach. 23.11.04, 19:54
                                          A czy producent umiescil na opakowaniu wskazowki opdnosnie obslugi produktu?
                                          Jesli informacje dostepne sa tylko w pradziejach, to sie nie liczy, w takich
                                          przypadkach prawo nie chroni przedsiebiorcy, przynajmniej w naszym obszarze
                                          kulturowym.
                                          • eexx Re: Renare: O psie i raczkach. 23.11.04, 19:55
                                            uzytkownik 1 przekazywal instrukcje uzytkowania nastepnemu, taka byla zasada jesli ktos je zdobyl podstepem a tak podejzewam...
                                            • eexx Re: Renare: O psie i raczkach. 23.11.04, 19:57
                                              cale opakowanie bylo instrukcja obslugi:)
                                              • gradufka Re: Renare: O psie i raczkach. 23.11.04, 20:00
                                                W takim razie procesik won!
                                          • columbia Re: Renare: O psie i raczkach. 23.11.04, 19:59
                                            pierwotnie raczki słuzyły tylko moim egoistycznym przyjemnościom...nie
                                            potrzebowałam instrukcji obsługi ; )
                                            niestety potem ktoś mi je podprowadził...pewnie któraś z zazdrosnych
                                            koleżanek...
                                            • gradufka Post tylko o raczkach, juz bez psa. 23.11.04, 20:09
                                              Zazrosc o raczki Eexxa jest rzecza zrozumiala.
                                              • eexx Re: Post tylko o raczkach, juz bez psa. 23.11.04, 20:10
                                                nie przypuszczalem ze taka karerie zrobia
                                                • gradufka Re: Post tylko o raczkach, juz bez psa. 23.11.04, 20:14
                                                  eexx napisał:

> nie przypuszczalem ze taka karerie zrobia

Zapytuje wiec:
                                                  Prawdziwa to skromnosc czy tez kokieteria?
                                                  Producenci, ktorzy sa na tyle przezorni, zeby robic z opakowania instrukcje
                                                  obslugi, bywaja tez obludni.
                                                  • eexx Re: Post tylko o raczkach, juz bez psa. 23.11.04, 20:19
                                                    ale nie taka instrukcje!
                                                    ta swoim wygladem sugerowala wyobrazni...
                                                  • columbia Re: Post tylko o raczkach, juz bez psa. 23.11.04, 20:21
                                                    ja tam nie potrzebowałam żadnej instrukcji obsługi! ; )
                                                  • eexx Re: Post tylko o raczkach, juz bez psa. 23.11.04, 20:23
                                                    wlasnie to chcialem sugerowac
                                                  • gradufka Do Columbii o instrukcji 23.11.04, 20:25
                                                    Ty nie, ale pieskowi by sie przydala. A tak, nie mial szansy postapic wlasciwie
                                                    z raczkami. Mogl przeciez tylko troche pozuc i potarmosic, a nie od razu zjadac.
                                                    Nie kazdy piesek rownie madry jak Columbia.
                                                  • gradufka Eexxie 23.11.04, 20:23
                                                    Ja nie rozumiem Wyjasnij jasniej. Jak madry glupowi.
                                                    To o co chodzi z ta instrukcja?
                                                    Twoje zdanie bylo zdziebko enigmatyczne.
                                                    A poza tym, zauwazylam, ze twoje protesty wzbudzila moja wzmianka o instrukcji,
                                                    nie zas ta o obludzie.
                                                    Wniosek jednoznaczny.
                                                  • eexx Re: Eexxie 23.11.04, 20:24
                                                    bo dopiero z instrukcji mogla wynikac obluda..
                                                  • gradufka Re: Eexxie 23.11.04, 20:26
                                                    No chyba ze tak, nie zapominajmy jednak, ze instrukcja zaginela.
                                                  • columbia Eks nie lubi być traktowany przedmiotowo! 23.11.04, 20:26
                                                    ot co! ; )))
                                                  • gradufka Instrukcja wydaje sie prosta. 23.11.04, 20:29
                                                    Niestety nie zmienia to faktu, ze piesek nie mial szansy...
    • columbia Re: wątek wszechstronny 25.04.05, 18:50
      a to właśnie wątek o którym wspomniała Gradufka : )

ja aktualnie popijam łyski
      • gradufka Re: wątek wszechstronny 25.04.05, 18:53
        A ja przegladam loty z H do P. To dopiero w lipcu, ale przeglad marzycielsko
        zaczynam wczesniej.
      • cammelia Re: wątek wszechstronny 25.04.05, 19:13
        columbia napisała:

> ja aktualnie popijam łyski

Pomysl o jutrzjszym dniu, kac murowany.
        Czy naprawde tego wart?
        • columbia Re: wątek wszechstronny 25.04.05, 20:24
          no co Ty! ...po dwóch szklaneczkach?
          • pinkpanther Re: wątek wszechstronny 25.04.05, 22:25
            a u mnie Bury wyje
    • columbia wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 10:22
      ....proszę bardzo...
      • pinkpanther Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 10:28
        a mogę się wpisać nawet jeśli nie dotyczy mnie żaden z trzech punktów??
        • columbia Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 10:39
          ...najwyżej sie wytniesz ; ))))
          • pinkpanther Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 19:22
            piszę tu bo właśnie jem bagietkę z serkiem ziarnistym i pomidorkiem
            przynajmniej jeden warunek spełniony
            • eexx Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 19:48
              a jak mam czym pisac:)
              • pinkpanther Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 19:54
                to pisz!
                • eexx Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 19:56
                  ale inni wino pija:(
                  • pinkpanther Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 20:06
                    nie piją tylko poszli kupić
                    • eexx Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 20:08
                      teraz to pewnie poszli juz po drugie
                      • pinkpanther Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 20:18
                        a ja mam wciąż dwa piwa w lodówce
                        • eexx Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 20:22
                          przeciez podarowalas je
                          • pinkpanther Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 20:26
                            no ale nie zostały odebrane
                            a komu podarowałam bo już nie pamiętam
                            • eexx Re: wątek wszechstronny Matki Założycielki 12.08.05, 20:31
                              mrug dostapil zaszczytu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka