anahella Przykro mi:( 02.12.04, 00:06 Nie mam aparatu cyfrowego, a analogowym robie takie fotki, ze szkoda miejsca w torebce na jej zagracanie:( Wrzuc sobie w google, znajdziesz telefon do nich. Moze oni maja? Albo maja chociaz jakis klub milosnikow? Moja kolezanka ma fotki z festynu pod zamkiem. Napisze do niej mejla, jezeli sie zgodzi to podesle linka. Odpowiedz Link Zgłoś
faerienn Fotki 02.12.04, 11:08 No hej :) To ja jestem ta kolezanka. Niby mam fotki z Liwia, ale zamku na nich chyba nie ma ;) Popytam znajomych, czy ktos nie ma czegos wiecej z zeszlorocznego festynu. Jesli chcesz, to dam znac po weekendzie, bo akurat bede sie z nimi widziec. Mam nadzieje, ze to niezbyt pilna sprawa. Tymczasowo fotki znajduja sie tutaj, ale obawiam sie, ze nie ma na nich nic ciekawego, poza paroma smiesznymi Celtami: www.celtica.pl/liw pozdrawiam Faerienn Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Fotki 02.12.04, 20:48 Dopiero teraz mogłam zasiąść do komputera. Zamku ni ma ale za to pomysł i strona bardzo fajne. Zapiałam w ulubionych :) (w zakładkach - mam Mozillę). Zdjęcia potrzebne mi są na jutro rano. Oddaję materiał do łamania. Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość. Interesują mnie obiekty architektoniczne (stare i nowe, dobre i marne) z terenu województwa mazowieckiego. Pozdrawiam. Habitus Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zamek w Liwiu - zdjęcia 01.12.04, 15:01 W moim archiwum powinienem mieć zdjęcia zamków: - krzyżackiego w Ełku (ruina) - "Sobień" w Załużu (ruina) - grodu czerwieńskiego w Kryłowie (ruina ruiny) - królewskiego w Warszawie (używany, ale stan dobry) - w Grodnie (stary w ruinie, nowy w stanie dobrym) - antywłamaniowego typu Gerda (stan dobry) Mogą być w zastępstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Zamek w Liwiu - zdjęcia 01.12.04, 15:10 Z tego wszystkiego to chyba ta Gerda najlepsza. :) A z Siedlec nic nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zamek w Liwiu - zdjęcia 01.12.04, 15:12 Niestety. Tamten kawałek Podlasia mam raczej słabo rozpoznany... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zamek w Liwiu - zdjęcia 01.12.04, 15:17 A tak przy okazji to w Siedlcach mają jakiś zamek? Odpowiedz Link Zgłoś