Gość: poiuy IP: 213.25.168.* 17.05.02, 14:31 Jak jest teraz z wojem po studiach? Bo słyszałem, że niby mamy byc od razu przeniesieni do rezerwy? Ale nie chcę zapeszać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poiuy Re: Wojo po studiach IP: 213.25.168.* 17.05.02, 15:04 zamiast kurwa ględzić o najśmniejniejszych dialogach z jakiś filmów byscie napisali jak jest z tym wojskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Niuch Re: Wojo po studiach IP: 213.155.167.* 19.05.02, 13:49 W zasadzie w razie pozytywnego zakończenia procesu studiowania przez 18 miesięcy od absolutorium (niezależnie od Twego wieku) pozostajesz w kręgu zainteresowania WKU. Jeśli w czasie owych 18 miesięcy korzystasz z odroczki termin ten przedłuża się o kolejne 18 miesięcy. Od czasu do czasu faktycznie Minister ON decyduje o przeniesieniu wszystkich którzy nie odbyli jeszcze służby (a powinni) do rezerwy bez przeszkolenia, ale to jego kaprycho. Czy tak uczynił w tym roku nie wiem. Proponuję zadzwonic do WKU :) Odpowiedz Link Zgłoś