Dodaj do ulubionych

Kurs sommelierski

17.01.16, 17:09
Znacie firmę, która taki kurs organizuje? Ja znalazłem tylko www.vinotrio.com.pl/. Naprawdę nikt więcej?
Obserwuj wątek
    • fanna7 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:13
      Witaj. Nikt więcej takiego szkolenia nie organizuje. Choćbyś nie wiem ile szukał, to tylko www.vinotrio.com.pl/ Ci znajdzie.
    • kapsel87 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:17
      A jakieś wiarygodne opinie? Oni piszą same plusy na swój temat, np. taki hit: www.vinotrio.com.pl/pl/promocja-rozdajemy-bony, co dla mnie brzmi niewiarygodnie.
    • fanna7 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:20
      Czemu niewiarygodnie? www.vinotrio.com.pl/ za innowacyjność swojego projektu otrzymało dotację Unii Europejskiej. Stąd stać ich na taką ofertę.
    • kapsel87 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:36
      Mam zamiar zacząć od www.vinotrio.com.pl/pl/o/szkolenie-sommelierskie-poziom-podstawowy Tak w praktyce, to co mi on pomoże w pracy barmana?
    • fanna7 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:39
      To dobry kierunek. Dowiesz się jak degustować wino, jakie są główne odmiany winogron.
      Uzyskasz podstawowe informacje na temat produkcji wina. Jak złapiesz bakcyla to na pewno zapiszesz się na www.vinotrio.com.pl/pl/o/szkolenie-sommelierskie-poziom-zaawansowany
    • kapsel87 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:41
      Powoli. Nie tak szybko! Najpierw muszę na to zarobić. Szef nic mi nie dokłada. Co prawda, ceny są bardzo niskie i bony zakupowe kuszące, ale to jednak wydatek!
    • fanna7 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:45
      Jestem pewna, że nie zakończysz na podstawowym. Wiedza zdobyta na szkoleniach www.vinotrio.com.pl/, to nie tylko sucha teoria. Na szkoleniu dla sommelierów poznasz krok po kroku jak powinien wyglądać proces dekantacji, w jakich temperaturach serwować wino, jakie kieliszki powinno się stosować do poszczególnych typów wina. Cenne?
    • kapsel87 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 17:47
      Jak najbardziej. I jeszcze to, że szkoleni www.vinotrio.com.pl/ zawiera elementy psychologii Klienta, jak konsumenci wybierają wino, jaka jest rola sommeliera, jak zwiększać obroty w restauracji i sklepie.
    • fanna7 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 18:01
      Chyba więc nie ma się nad czym zastanawiać? Tym bardziej, że www.vinotrio.com.pl/ szkolenia zaczyna już niedługo!
    • kapsel87 Re: Kurs sommelierski 17.01.16, 18:05
      Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji. No i pozytywną opinię o www.vinotrio.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka