zonka7 11.01.05, 10:07 Jestem zupełnym laikiem w sprawach tańca a chciałabym w końcu poszaleć na parkiecie. Szukam szkoły tańca gdzie uczą w miłej atmosferze i to nawet takich sztywniaków jak ja! Help!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merenguero Re: Szkoła tańca w wawie? 15.01.05, 03:26 zonka7 napisała: > Jestem zupełnym laikiem w sprawach tańca a chciałabym w końcu poszaleć na > parkiecie. Szukam szkoły tańca gdzie uczą w miłej atmosferze i to nawet > takich sztywniaków jak ja! > Help!! Wejdz na strone www.salsa.org.pl tam znajdziesz linki do szkol salsy. Ja polecam SalsaLibre i SalsaFactory. Odpowiedz Link Zgłoś
dkroczak Re: Szkoła tańca w wawie? 27.10.05, 09:53 Ja moge Ci polecić Europejską Akademie Tańca w Warszawie. Większośc zajęć odbywa się na ul. Radomskiej 13/21 lub w Ośrodku Kultury Ochoty, na ul. Grójeckiej 75. Mamy szeroką oferte, min: taniec towarzyski - kurs dla dorosłych (dopiero ruszy) Flamenco Salsa Tango argentyńskie Street Jaaz (taniec klipowy) Taniec współczesny Zapraszany również na Pilates i aerobic TBC Zajecioa prowadzone są przez profesjonalnych instruktorów w super atmosferze. Na prawde Polecam ! Info i zapisy: Ośrodek Kultury Ochoty ul. Grójecka 75 823-66-97 822-93-17 eat@oko.com.pl www.oko.com.pl Pozdrawiam Dominika Kroczak Odpowiedz Link Zgłoś
birmaa Re: Szkoła tańca w wawie? 19.11.05, 16:19 Pani Dominiko moze pani cos wie o musicalu dla młodzieży. Boję się, że jak zwykle dowiem się o wszystkim, kiedy będzie już po naborach. Odpowiedz Link Zgłoś
dkroczak Re: Szkoła tańca w wawie? 03.12.05, 23:08 Europejska Akademia Tańca i Ruchu zaprasza młodych tancerzy w wieku od 10 do 15 lat na casting do projektu grupy musicalowej SODA. Premiera: czerwiec 2006 r. Reżyseria: Bernard Schulz (Niemcy) Kierownictwo muzyczne: Piotr Hajduk, Agnieszka Piotrowska Choreografia: Caroll Crocz'ak Przesłuchania dla tancerzy: środy w godz. 16.30 - 17.00 Przesłuchania wokalne: soboty: 26 XI, 3 XII, 10 XII, godz. 10.30 Ośrodek Kultury Ochoty ul. Gójecka 75 Warszawa, sala nr 20 tel. 822 48 70 Kontakt: eat@oko.com.pl Zapraszamy też na zajęcia z tańca współczesnego , które prowadzi choreograf musicalu . Zajęcia też będą formą audycji do musicalu, tyle że dla osób powyżej 15 lat. Taniec wpółczesny wtorki 17.00-18.30 lub 18.30-20.00 ul.Radomska 13/21 wejście C Odpowiedz Link Zgłoś
beatak5 Riviera 29.01.06, 22:27 Polecam Ci Szkołe Tanca Riviera (taniec.net. )Mila atmosfera, profesjonalizm, dobra zabawa.... Sama tam chodze, jest naprawde swietnie Odpowiedz Link Zgłoś