Gość: dima IP: *.bpoint.pl 22.04.01, 17:43 Polecam parodię programów telewizyjnych typu reality show zrobiną pzez kolesi z Radiostacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łada Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 19:53 Masz rację,to niezły ubaw,ale żeby podłapać cześć żartów,trzeba zobaczyć oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turnus Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.bpoint.pl 26.04.01, 21:45 Są zajebiści!!! Polecam stronę www.radiostacja.pl i link dwabraty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soni Re: Dwa Braty w Radiostacji 07.05.01, 19:37 polecam rowniez program 'Radio NRD' robiony przez tych samych kolesi, którzy przygotowują 'Dwa braty' - Grzesia Markowskiego i Kamila Dąbrowe. Radio NRD jest w niedziele przed poludniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: 212.75.108.* 01.06.01, 23:24 Niezłe wyjebusy, musiałem zatrzymać samochód jak kiedyś usłyszałem te dwa braty , bo nie wyrabiałem. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertex Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.01, 19:31 dwa braty są o wiele lepsze od innych podróbek jak: BB czy 2św pozdro dla żołnierzy makakofonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukson Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.man.polbox.pl 18.06.01, 12:49 hej, nie koniecznie trzeba oglądać tą żenadę w tvn, żeby ubawić się przy dwóch bratach. Radiostacja to fenomen medialny a DB są tego potwierdzeniem. Pozdrawiam kolesi z Radio NRD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLE Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.01, 23:13 Nie no 2braty wymiataja ale mieszkajacy w blokach moja pewne problemy z odbieraniem radiostacji wiec mam taka fajna antene pociagnieta przez caly dom i zakladajac ze jest ladna pogoda to nawet moge zrozumiec to co mowia. Dlatego popieram umieszczanie odcinkow 2bratow na stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolorado Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.06.01, 00:28 Dwa braty to najlepsze reality show na siwecie. Słucham jak tylko moge. Zreszta radiostacja to najlepsza stacja radiowa, niestety nie nadaje w calej polsce, ja mam ja w cyfrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.pl 13.06.01, 23:08 oj tak dwa braty to totalny wypas ;))) zereszta cala Radiostacja jest taka nakrecona jak dwa braty www.radiostacja.pl polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krucka Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 dwa braty sa genialne, ale spieprzyli tymi zdjeciami. spodziewalam sie czegos lepszego a sam program jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAASIA Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: 192.168.4.* / *.intertel.com.pl 14.06.01, 14:57 Moj faworyt to Tomeczek:)))bo ona sie tak potrafi w swiecie znalesc:) bo to to doswiadczenie militarne:>>> A i Koda ma szanse wygrac bo ona to taka artystyczna kobieta a famme artistique to teraz w modzie jest albo na topie bo i tak tesz mozna powiedziec:>>> papa pozdrawiam wszystkich sluchaczuf( czy) czki:) 2 bratuf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAASIA qrcze;) IP: 192.168.4.* / *.intertel.com.pl 14.06.01, 15:08 sorry ze te bledy o charakterze gramatycznym:> Tomeczek to on oczywiscie;))) P>S proponuje aby umiescic emaile bohateruf dwuch bratuf aby umozliwic blizszy kontakt z fanami:)))) no i to takie nofoczesne;)))hehe ok, jusz nie nudze wiecej:) KAASIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: qrcze;) IP: *.gazeta.pl 15.06.01, 10:45 Wejdz na www.gazeta.pl/dwabraty tam sa podane emaile wszystkich bohaterow :-) Gość portalu: KAASIA napisał(a): > sorry ze te bledy o charakterze gramatycznym:> > Tomeczek to on oczywiscie;))) > P>S proponuje aby umiescic emaile bohateruf dwuch bratuf aby umozliwic blizs > zy > kontakt z fanami:)))) no i to takie nofoczesne;)))hehe > ok, jusz nie nudze wiecej:) KAASIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diab666 Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.ae.krakow.pl 21.06.01, 10:23 dwa braty to majstersztyk parodii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.miks.uj.edu.pl 22.06.01, 00:00 Co tu rzec,by wyrazić zachwyty.Powiem:wporzo zajawa,jak mawiają na dżinglu PEPSI FAZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yulia Re: Dwa Braty w Radiostacji IP: *.acn.waw.pl 04.07.01, 11:52 ze wszystkim co tu powiedziane sie zgadzam:)przynajmniej z całej tej masejkry (BB+2św) jest jakis pozytek i inspiracja;) Odpowiedz Link Zgłoś