brandy35 16.09.05, 10:30 www.allegro.pl/show_item.php?item=64342157 Gdzie w sieci można kupić to coś czym połączone są bigle z drucikami?? Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brandy35 Re: :))) 19.09.05, 10:42 Dzięki za baaaaaaaaardzo wyczerpującą odpowiedź !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: :))) 20.09.05, 00:01 no na orlej - a niby gdzie indziej mozna kupic sensowne srebro? :P Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: :))) 20.09.05, 13:03 No jasne !!! Przeciez to wszystkie bizuteryjki z całej Polski powinny wiedzieć !!!!! Ble Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: :) 26.09.05, 07:42 Podejrzewam, że ta pani po prostu nie chce zdradzic gdzie to kupiła. Kiedys pytałam o to na innym forum i cisza... Bez sensu wogóle TAKA TAJEMNICA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: :) 26.09.05, 07:43 Pewno się obawia by jej "unikatów" nie podrobiono... Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: :) 26.09.05, 10:05 Ja "sensowne srebro" kupuję również w firmie A. Dębno - Artwiński. Link: www.artwinski.silver.pl/ Takie elementy na pewno mają :) Mailem można zamówić, trochę długo czekałam na odpowiedż ale przesyłka była dobrze zapakowana. Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Re: :) 26.09.05, 17:00 Jakie ładne rzeczy mają!A jak z cenami?Niby ustalają indywidualnie,ciekawi mnie,jak liczą przy zakupach detalicznych.Dzięki za namiary :))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: :) 26.09.05, 21:56 Zapodział mi się gdzieś rachunek, spróbuję go jutro znależć ale wiem, że w porównaniu z Hopea wychodzi podobnie. :) Renata Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Re: :) 27.09.05, 09:52 Dziękuję,jak znajdziesz rachunek daj znać.Ja znam ceny z Szafira z Krakowa,a wydaje mi się,że jest taniej niż w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
1meluzyna1 Re: :) 27.09.05, 20:50 Parakalo, a mogłabyś podać ceny z Szafira ? Proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Re: :) 28.09.05, 09:12 Napiszę Ci co mam na paragonie:*końcówka do rzemienia o średn.2,5 mm-1,60 zł *o średn.3,5 mm-2,60 zł *10 cm łańcuszka żmijki-3 zł *kuleczka zaciskowa o sredn.1,8-0,06 zł *gram drutu 0,5-1,5 zł *jeden najzwyklejszy bigiel-0,80 zł-to tyle co mam,pozdrawiam krajankę. Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Wielkie dzieki 28.09.05, 08:52 Bardzo serdecznie dziekuję Ci za linka! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: :) 29.09.05, 23:33 brandy35 napisała: > Pewno się obawia by jej "unikatów" nie podrobiono... no przeciez ci glupia papo napisalam gdzie to kupilam] szlag mnie trafia jak sie takie trafiaja.... TO MOJA AUKCJA I JA CI ODPOWIEDZIALAM NA TWOJE PYTANIE - UL ORLA -WARSZAWA- PROSCIEJ JUZ NIE POTRAFIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah przepraszam 29.09.05, 23:35 za uniesienie ale taki kompletny brak myslenia to mnie normalnie do szewskiej pasji doprowadza - "ta pani" - ech spadac z ta ironia Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: przepraszam 30.09.05, 08:57 O widzę, że sie PANIUSIA zdenerwowała ! A może byś się tak wczytała w swoje odpowiedzi! Najpierw łaskawie odpowiedziałaś, że w Warszawie, a potem z jeszcze większą łaską: na orlej-bo niby gdzie indziej można kupić sensowne srebro..." - no cóż PANIENKO , ja jestem z Wrocławia ! I nie tylko ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: przepraszam 30.09.05, 08:59 Poza tym SAMA JESTEŚ GŁUPIA PAPA ! Jak nie chcesz zdradzić gdzie kupujesz półprodukty to po cholerę to forum założyłaś ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkaa Re: przepraszam 30.09.05, 11:23 Jej, Brandy, wyluzuj. Naryanah użyła po swojej wypowiedzi :P, czo chyba znaczy pokazywanie jezyka, czyli jakiś żart. Nie sądzę, żeby jej celem życiowym było zatajanie informacji na temat sklepów ze srebrwm. Chyba że się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: przepraszam 30.09.05, 11:40 Ja tam nie chcę wnikać co jest jej celem życiowym, nie lubię jak ktoś robi z siebie "figo-fago",a ona niestety zawsze taka była. Ze mną, do tej pory, w konflikt nie weszła, ale jak widać i na mnie przyszła pora. Nie trawię takich ludzi... bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah "bla bla a glowka i tak nie pracuje" 30.09.05, 15:50 brandy - skoro wiesz jaka zawsze bylam to znaczy ze bywasz na innych forach - a o orlej w warszawie to juz tyyyysiac razy byla mowa - nawet cenniki sa na bizuterii. napisalam ci odpowiedz - a ty nadal nie zrozumialas. skoro tak bardzo denerwuje cie moja obecnosc to laskawie opusc to forum - bo jakby co to moje forum i ja bynajmniej stad nie pojde. Wiec nie pisz tutaj oszczerstw - bo od razu podalam ci gdzie kupilam blaszki - i wcale tego nie ukrywalam Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah do brandy 30.09.05, 15:57 napisze ci tak - po pierwsze wystarczylo poprostu napisac ze nie wiesz gdzie jest orla - to bym ci wyjasnila a ty od razu zaczynasz od ironii az sobie zadalam troche trudu i oto twoje wypowidzi: Dzięki za baaaaaaaaardzo wyczerpującą odpowiedź !!! No jasne !!! Przeciez to wszystkie bizuteryjki z całej Polski powinny wiedzieć !!!!! Ble Pewno się obawia by jej "unikatów" nie podrobiono... O widzę, że sie PANIUSIA zdenerwowała ! Podejrzewam, że ta pani po prostu nie chce zdradzic gdzie to kupiła. Kiedys pytałam o to na innym forum i cisza... Bez sensu wogóle TAKA TAJEMNICA !!!!! kazda z nich jest niegrzeczna - brak ci taktu wiec nie dziw sie ze tak zareagowalam - poprostu na chamstwo jest tylko jedna odpowiedz - chamstwo - bo z takimi inaczej sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: do brandy 30.09.05, 16:37 Nie chce mi się szukać twoich postów z innego forum, ale w chamstwie to ty jesteś najlepsza. Kłócisz się niemal ze wszystkimi. A co do tej nieszczęsnej orlej, to nie chodziło gdzie to jest ! Pomyśl trochę dziewczyno ! Co do mojej ironii to .... MIŁO CI ???? Jak napadałaś na innych to zdążyłam wyrobić sobie o tobie zdanie chodziaż nie sądziłam, że moje niewinne pytanko o połfabrykat doprowadzi do tak PRZYJEMNEJ dyskusji z załozycielką tego forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: do brandy 30.09.05, 16:40 ŻEGNAM! Za chwilę zamykam biuro i fruuuuu na cudowny weekend z rodzinką ! Paaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Droga Brandy! 30.09.05, 17:45 No i po co wprowadzasz taką niemiłą atmosferę?Wydaje mi się,że z czystego lenistwa-sama napisałaś,że nie chce ci się szukać...Nikt nie ma obowiązku informowania cię o swoich źródłach zaopatrywania się,to tylko dobra wola sprawia,że ktoś może chcieć ci coś powiedzieć.Twoje żądania i ataki są naprawdę nie na miejscu,wyjedź na cudowny weekend,odpocznij i wyluzuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Do Parakolo 03.10.05, 09:11 Witam po cudownym weekendzie! Informuję cię, iż po to jest to forum oraz inne tematyczne, aby zadawać pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Re: Do Parakolo 03.10.05, 09:14 Wielkie dzięki za informację,z moim małym rozumkiem nigdy bym sie tego nie domyśliła :P A teraz przeczytaj jeszcze raz to co napisałam-tylko ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: Do Parakolo 03.10.05, 11:28 Czyzby naryannach-czy jakoś tak, pod innym nickiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: Do Parakolo 03.10.05, 20:59 wiesz co dziecko - usun sie stad z wlasnej woli bo zachowujesz sie ponizej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 To może mnie zbanujesz? 04.10.05, 10:16 Ale nie ma tego złego... przynajmniej trochę rozruszałam to twoje forum... Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Re: Pudło!!! 04.10.05, 11:58 Hehe,też chciałabym zauważyć,że wątek nieźle się rozwinął :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: 04.10.05, 12:21 Rozwinął, rozwinął! I to tylko ten, nawet nowych brak! Mam dziwne wrażenie, że jakoś pustawo by tu bylo bez Brandy.... Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: 04.10.05, 22:41 to forum powstalo po tym jak ateastka postanowila zamknac swoje... a ze nie zamknela to i ludzi tu nie ma bo tam jst lepiej... usuwac watku nie zamierzam - niech ludzie widza jacy ludzie sa naprawde. a co do pustawo tu bylo bez Brandy...to jakos nikt sie nie skarzyl a ja wole pustawo niz tak beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: 05.10.05, 10:12 Dlaczego beznadziejnie? Dyskusja rozwinęła sie bardzo ciekawie.... ja przynajmniej miałam niezły ubaw! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ar-tea-stka :) 11.10.05, 01:40 ale tu u Was "miło" i wcale nie musicie się kłócić o Allegro ... Odpowiedz Link Zgłoś
kafe_ole Re: :) 11.10.05, 11:11 ar-tea-stka napisała: > ale tu u Was "miło" i wcale nie musicie się kłócić o Allegro ... to dopiero powód do satysfakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
parakalo Re: :) 11.10.05, 11:31 No właśnie,meandry,po których błądzi ludzka dusza są zadziwiające... Odpowiedz Link Zgłoś
brandy35 Re: :) 11.10.05, 12:05 Dyskusja się bardzo "ciekawie" rozwinęła, a ... zaczęło się tak niewinnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: :) 11.10.05, 16:21 chcialabym tylko zwrocic uwage na maly detal... zaczelo sie wlasnie od allegro - link podany w pierwszym poscie byl z allegro... Odpowiedz Link Zgłoś