Dodaj do ulubionych

Małe pytanko...

16.09.05, 10:30
www.allegro.pl/show_item.php?item=64342157
Gdzie w sieci można kupić to coś czym połączone są bigle z drucikami??

Z góry dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • parakalo :))) 16.09.05, 10:49
      To raczej pytanie do założycielki forum...
      • naryanah Re: :))) 17.09.05, 20:19
        w warszawie
        • brandy35 Re: :))) 19.09.05, 10:42
          Dzięki za baaaaaaaaardzo wyczerpującą odpowiedź !!!
          • naryanah Re: :))) 20.09.05, 00:01
            no na orlej - a niby gdzie indziej mozna kupic sensowne srebro?
            :P
            • brandy35 Re: :))) 20.09.05, 13:03
              No jasne !!! Przeciez to wszystkie bizuteryjki z całej Polski powinny
              wiedzieć !!!!! Ble
              • m.onika :) 23.09.05, 09:30
                • maweth Re: :) 25.09.05, 11:26
                  A ja nie widziłam tego na orlej :/
                  • brandy35 Re: :) 26.09.05, 07:42
                    Podejrzewam, że ta pani po prostu nie chce zdradzic gdzie to kupiła. Kiedys
                    pytałam o to na innym forum i cisza... Bez sensu wogóle TAKA TAJEMNICA !!!!!
                    • brandy35 Re: :) 26.09.05, 07:43
                      Pewno się obawia by jej "unikatów" nie podrobiono...
                      • reniuszka Re: :) 26.09.05, 10:05
                        Ja "sensowne srebro" kupuję również w firmie A. Dębno - Artwiński.
                        Link: www.artwinski.silver.pl/
                        Takie elementy na pewno mają :) Mailem można zamówić, trochę długo
                        czekałam na odpowiedż ale przesyłka była dobrze zapakowana.
                        Pozdrawiam,

Renata
                        • parakalo Re: :) 26.09.05, 17:00
                          Jakie ładne rzeczy mają!A jak z cenami?Niby ustalają indywidualnie,ciekawi
                          mnie,jak liczą przy zakupach detalicznych.Dzięki za namiary :)))
                          • reniuszka Re: :) 26.09.05, 21:56
                            Zapodział mi się gdzieś rachunek, spróbuję go jutro znależć
                            ale wiem, że w porównaniu z Hopea wychodzi podobnie.
                            :)

Renata
                            • parakalo Re: :) 27.09.05, 09:52
                              Dziękuję,jak znajdziesz rachunek daj znać.Ja znam ceny z Szafira z Krakowa,a
                              wydaje mi się,że jest taniej niż w Warszawie.
                              • 1meluzyna1 Re: :) 27.09.05, 20:50
                                Parakalo, a mogłabyś podać ceny z Szafira ? Proszę !
                                • parakalo Re: :) 28.09.05, 09:12
                                  Napiszę Ci co mam na paragonie:*końcówka do rzemienia o średn.2,5 mm-1,60 zł *o
                                  średn.3,5 mm-2,60 zł *10 cm łańcuszka żmijki-3 zł *kuleczka zaciskowa o
                                  sredn.1,8-0,06 zł *gram drutu 0,5-1,5 zł *jeden najzwyklejszy bigiel-0,80 zł-to
                                  tyle co mam,pozdrawiam krajankę.
                        • brandy35 Wielkie dzieki 28.09.05, 08:52
                          Bardzo serdecznie dziekuję Ci za linka! Rewelacja!
                      • naryanah Re: :) 29.09.05, 23:33
                        brandy35 napisała:

> Pewno się obawia by jej "unikatów" nie podrobiono...

no przeciez ci glupia papo napisalam gdzie to kupilam]

szlag mnie trafia jak sie takie trafiaja....
                        TO MOJA AUKCJA I JA CI ODPOWIEDZIALAM NA TWOJE PYTANIE - UL ORLA -WARSZAWA-
                        PROSCIEJ JUZ NIE POTRAFIE!!!!!!!!!!!!!!
                        • naryanah przepraszam 29.09.05, 23:35
                          za uniesienie ale taki kompletny brak myslenia to mnie normalnie do szewskiej
                          pasji doprowadza - "ta pani" - ech spadac z ta ironia
                          • brandy35 Re: przepraszam 30.09.05, 08:57
                            O widzę, że sie PANIUSIA zdenerwowała !

A może byś się tak wczytała w swoje odpowiedzi! Najpierw łaskawie
                            odpowiedziałaś, że w Warszawie, a potem z jeszcze większą łaską: na orlej-bo
                            niby gdzie indziej można kupić sensowne srebro..." - no cóż PANIENKO , ja
                            jestem z Wrocławia !
                            I nie tylko ja !
                            • brandy35 Re: przepraszam 30.09.05, 08:59
                              Poza tym SAMA JESTEŚ GŁUPIA PAPA ! Jak nie chcesz zdradzić gdzie kupujesz
                              półprodukty to po cholerę to forum założyłaś ?????????????????
                              • gorzkaa Re: przepraszam 30.09.05, 11:23
                                Jej, Brandy, wyluzuj. Naryanah użyła po swojej wypowiedzi :P, czo chyba znaczy
                                pokazywanie jezyka, czyli jakiś żart.
                                Nie sądzę, żeby jej celem życiowym było zatajanie informacji na temat sklepów
                                ze srebrwm. Chyba że się mylę?
                                • brandy35 Re: przepraszam 30.09.05, 11:40
                                  Ja tam nie chcę wnikać co jest jej celem życiowym, nie lubię jak ktoś robi z
                                  siebie "figo-fago",a ona niestety zawsze taka była. Ze mną, do tej pory, w
                                  konflikt nie weszła, ale jak widać i na mnie przyszła pora. Nie trawię takich
                                  ludzi... bleeeeeee
                                  • naryanah "bla bla a glowka i tak nie pracuje" 30.09.05, 15:50
                                    brandy - skoro wiesz jaka zawsze bylam to znaczy ze bywasz na innych forach - a
                                    o orlej w warszawie to juz tyyyysiac razy byla mowa - nawet cenniki sa na
                                    bizuterii.
                                    napisalam ci odpowiedz - a ty nadal nie zrozumialas.
                                    skoro tak bardzo denerwuje cie moja obecnosc to laskawie opusc to forum - bo
                                    jakby co to moje forum i ja bynajmniej stad nie pojde.

Wiec nie pisz tutaj oszczerstw - bo od razu podalam ci gdzie kupilam blaszki -
                                    i wcale tego nie ukrywalam
                            • naryanah do brandy 30.09.05, 15:57
                              napisze ci tak - po pierwsze wystarczylo poprostu napisac ze nie wiesz gdzie
                              jest orla - to bym ci wyjasnila
                              a ty od razu zaczynasz od ironii

az sobie zadalam troche trudu i oto twoje wypowidzi:
                              Dzięki za baaaaaaaaardzo wyczerpującą odpowiedź !!!
                              No jasne !!! Przeciez to wszystkie bizuteryjki z całej Polski powinny
                              wiedzieć !!!!! Ble
                              Pewno się obawia by jej "unikatów" nie podrobiono...
                              O widzę, że sie PANIUSIA zdenerwowała !
                              Podejrzewam, że ta pani po prostu nie chce zdradzic gdzie to kupiła. Kiedys
                              pytałam o to na innym forum i cisza... Bez sensu wogóle TAKA TAJEMNICA !!!!!

kazda z nich jest niegrzeczna - brak ci taktu
                              wiec nie dziw sie ze tak zareagowalam - poprostu na chamstwo jest tylko jedna
                              odpowiedz - chamstwo - bo z takimi inaczej sie nie da...
                              • brandy35 Re: do brandy 30.09.05, 16:37
                                Nie chce mi się szukać twoich postów z innego forum, ale w chamstwie to ty
                                jesteś najlepsza. Kłócisz się niemal ze wszystkimi. A co do tej nieszczęsnej
                                orlej, to nie chodziło gdzie to jest ! Pomyśl trochę dziewczyno !

Co do mojej ironii to .... MIŁO CI ???? Jak napadałaś na innych to zdążyłam
                                wyrobić sobie o tobie zdanie chodziaż nie sądziłam, że moje niewinne pytanko o
                                połfabrykat doprowadzi do tak PRZYJEMNEJ dyskusji z załozycielką tego forum ...

• brandy35 Re: do brandy 30.09.05, 16:40
                                  ŻEGNAM!
                                  Za chwilę zamykam biuro i fruuuuu na cudowny weekend z rodzinką !
                                  Paaaaa!
                                  • parakalo Droga Brandy! 30.09.05, 17:45
                                    No i po co wprowadzasz taką niemiłą atmosferę?Wydaje mi się,że z czystego
                                    lenistwa-sama napisałaś,że nie chce ci się szukać...Nikt nie ma obowiązku
                                    informowania cię o swoich źródłach zaopatrywania się,to tylko dobra wola
                                    sprawia,że ktoś może chcieć ci coś powiedzieć.Twoje żądania i ataki są naprawdę
                                    nie na miejscu,wyjedź na cudowny weekend,odpocznij i wyluzuj!!!
                                    • brandy35 Do Parakolo 03.10.05, 09:11
                                      Witam po cudownym weekendzie!

Informuję cię, iż po to jest to forum oraz inne tematyczne, aby zadawać pytania!

• parakalo Re: Do Parakolo 03.10.05, 09:14
                                        Wielkie dzięki za informację,z moim małym rozumkiem nigdy bym sie tego nie
                                        domyśliła :P A teraz przeczytaj jeszcze raz to co napisałam-tylko ze
                                        zrozumieniem.
                                        • brandy35 Re: Do Parakolo 03.10.05, 11:28
                                          Czyzby naryannach-czy jakoś tak, pod innym nickiem???
                                          • naryanah Re: Do Parakolo 03.10.05, 20:59
                                            wiesz co dziecko - usun sie stad z wlasnej woli bo zachowujesz sie ponizej
                                            krytyki...
                                            • brandy35 To może mnie zbanujesz? 04.10.05, 10:16
                                              Ale nie ma tego złego... przynajmniej trochę rozruszałam to twoje forum...
                                          • parakalo Pudło!!! 04.10.05, 10:13
                                            Droga Brandy!
                                            • brandy35 Re: Pudło!!! 04.10.05, 10:39
                                              :-))
                                              • parakalo Re: Pudło!!! 04.10.05, 11:58
                                                Hehe,też chciałabym zauważyć,że wątek nieźle się rozwinął :)))
                                                • brandy35 Re: 04.10.05, 12:21
                                                  Rozwinął, rozwinął! I to tylko ten, nawet nowych brak! Mam dziwne wrażenie, że
                                                  jakoś pustawo by tu bylo bez Brandy....
                                                  • naryanah Re: 04.10.05, 22:41
                                                    to forum powstalo po tym jak ateastka postanowila zamknac swoje...
                                                    a ze nie zamknela to i ludzi tu nie ma bo tam jst lepiej...
                                                    usuwac watku nie zamierzam - niech ludzie widza jacy ludzie sa naprawde.
                                                    a co do pustawo tu bylo bez Brandy...to jakos nikt sie nie skarzyl a ja wole
                                                    pustawo niz tak beznadziejnie
                                                  • brandy35 Re: 05.10.05, 10:12
                                                    Dlaczego beznadziejnie?
                                                    Dyskusja rozwinęła sie bardzo ciekawie.... ja przynajmniej miałam niezły ubaw!
                                                    Pozdrawiam!
    • ar-tea-stka :) 11.10.05, 01:40
      ale tu u Was "miło" i wcale nie musicie się kłócić o Allegro ...
      • kafe_ole Re: :) 11.10.05, 11:11
        ar-tea-stka napisała:

> ale tu u Was "miło" i wcale nie musicie się kłócić o Allegro ...
        to dopiero powód do satysfakcji...
        • parakalo Re: :) 11.10.05, 11:31
          No właśnie,meandry,po których błądzi ludzka dusza są zadziwiające...
      • brandy35 Re: :) 11.10.05, 12:05
        Dyskusja się bardzo "ciekawie" rozwinęła, a ... zaczęło się tak niewinnie ....
        • naryanah Re: :) 11.10.05, 16:21
          chcialabym tylko zwrocic uwage na maly detal... zaczelo sie wlasnie od allegro -
          link podany w pierwszym poscie byl z allegro...
          • brandy35 Re: :) 11.10.05, 16:39
            No właśnie... wszystko przez allegro....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka