Gość: kuleczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.05, 09:37 Jestem ciekawa czy gra ktos w gry planszowe..jakie lubicie najbardziej i czemu gracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.05, 17:52 no ba! Eurobiznes rulezzz Odpowiedz Link Zgłoś
marchick Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 08.12.05, 04:13 Nie - ale gramy w gry on-line. www.sprite.pl/ride/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Libre Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:58 ja grywam!!! głównie w domino, kości i tryktraka; dlaczego? bo bardzo to lubię; to miły sposób spędzania wolnego czasu zarówno z rodziną jak i z kolegami przy piwie; pozdrawiam wszystkich, którzy lubią gry "bez prądu"... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 12.11.05, 13:48 podciągam do góry bo chciałabym się dowiedzieć jaką gierkę planszową lubicie najbardziej i jaką polecacie - ja najczęściej grywam w scrable - al emarzy mi się jakaś ciekawa gierka... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 15.11.05, 22:27 Eurobizness!! Twister!! i.. chętnie w chińczyka... choc ostatnio u kumpeli grano w jakąś planszówke detektywistyczną.. hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:10 Bardzo fajną grą jest halma,tylko że ja uzywam kwadratowej planszy,a nie w kształcie gwiazdy. Problem w tym,ze plansza jest już dosć zniszczona i nigdzie nie moge kupić nowej, a halma to naprawdę fajna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 19.11.05, 08:53 o ta lubilam detektywistyczna może to bylo cluedo? :) piszcze piiszcie chce sobie zażyczyć jakas fajna gre na gwiazdke;)i szukam natchnienia Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 21.11.05, 00:22 Monopol. Rodzinnie. ;-) Święta, zjazdy rodzinne... z czasem jak młode podrosło, starsze przerzuciło się na pokera. A my dalej gramy, jak jedno kuzynostwo nawiedzi drugie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 22.11.05, 00:17 ostatnio gram w memory, scrable, domino, warcaby, szachy, scrable, piratow albo w domu albo w knajpach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:27 ktos mi mowil o jakiejs nowej grze planszowej, bardzo popularnej na swiecie, nazywa sie jakos na B, czy ktos cos slyszal? i czy mozecie polecic jakis slep w wawie z duzym wyborem gier? ja ostatnio bylam w czzulym barbarzyncu i gralam w MEMORY, bylo bardzo fajnie ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś