Dodaj do ulubionych

GRACIE W GRY PLANSZOWE???

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.05, 09:37
Jestem ciekawa czy gra ktos w gry planszowe..jakie lubicie najbardziej i
czemu gracie?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.05, 17:52
      no ba! Eurobiznes rulezzz
      • marchick Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 08.12.05, 04:13
        Nie - ale gramy w gry on-line. www.sprite.pl/ride/
    • Gość: Kuba Libre Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:58
      ja grywam!!! głównie w domino, kości i tryktraka; dlaczego? bo bardzo to lubię;
      to miły sposób spędzania wolnego czasu zarówno z rodziną jak i z kolegami przy
      piwie; pozdrawiam wszystkich, którzy lubią gry "bez prądu"...
      • mamusiamartusi Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 12.11.05, 13:48
        podciągam do góry bo chciałabym się dowiedzieć jaką gierkę planszową lubicie
        najbardziej i jaką polecacie - ja najczęściej grywam w scrable - al emarzy mi
        się jakaś ciekawa gierka...
    • chani-nr1 Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 15.11.05, 22:27
      Eurobizness!! Twister!! i.. chętnie w chińczyka... choc ostatnio u kumpeli grano
      w jakąś planszówke detektywistyczną.. hmmm...
    • Gość: Kasia Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:10
      Bardzo fajną grą jest halma,tylko że ja uzywam kwadratowej planszy,a nie w
      kształcie gwiazdy. Problem w tym,ze plansza jest już dosć zniszczona i nigdzie
      nie moge kupić nowej, a halma to naprawdę fajna gra!
      • mamusiamartusi Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 19.11.05, 08:53
        o ta lubilam detektywistyczna może to bylo cluedo? :)
        piszcze piiszcie chce sobie zażyczyć jakas fajna gre na gwiazdke;)i szukam
        natchnienia

• nglka Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 21.11.05, 00:22
      Monopol.
      Rodzinnie. ;-)
      Święta, zjazdy rodzinne... z czasem jak młode podrosło, starsze przerzuciło się
      na pokera.
      A my dalej gramy, jak jedno kuzynostwo nawiedzi drugie :-)
    • koaa Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? 22.11.05, 00:17
      ostatnio gram w memory, scrable, domino, warcaby, szachy, scrable, piratow albo
      w domu albo w knajpach:)
      • Gość: ja Re: GRACIE W GRY PLANSZOWE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:27
        ktos mi mowil o jakiejs nowej grze planszowej, bardzo popularnej na swiecie,
        nazywa sie jakos na B, czy ktos cos slyszal?
        i czy mozecie polecic jakis slep w wawie z duzym wyborem gier?
        ja ostatnio bylam w czzulym barbarzyncu i gralam w MEMORY, bylo bardzo fajnie ;-
        )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka