columbia 11.11.05, 19:14 W "NUDA DLA ZAAWANSOWANYCH" SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE PANI CARMEN ZA WPISANIE 30TYSIĘCZNEGO POSTU NA NASZYM ZACNYM FORUM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmen_80 Re: OFICJALNE GRATULACJE 11.11.05, 19:16 Teraz to bez spicza się nie obejdzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: OFICJALNE GRATULACJE 11.11.05, 19:18 a owszem....spicz! spicz! spicz! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: OFICJALNE GRATULACJE 11.11.05, 19:19 Gratulacje Cola, za trafne wytypowanie dnia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: OFICJALNE GRATULACJE 11.11.05, 19:45 dzięki, chociaz bardziej wierzyłam w mój wariant pesymistyczny, który teraz moge ujawnić: poniedziałek.....nie chciałam jednak gasic waszego optymizmu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: OFICJALNE GRATULACJE 11.11.05, 19:54 udało się...i to szybciej niżbyśmy się mogli spodziewać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: OFICJALNE GRATULACJE 11.11.05, 19:20 Virtuti Militari A mnie za rany odniesione w boju...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: my też gratulujemy 11.11.05, 19:23 historię piszą zwycięzcy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: my też gratulujemy 11.11.05, 19:31 Nie byłoby tak pieknego zwycięstwa, bez tak wspaniałych przeciewników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe wy tu 11.11.05, 20:17 gadu gadu ale przeczytałem po raz pierwszy całość końca wątku zwierzęcego i doszedłem do wniosku, że gdyby nie Mateusz, arcydzielnie wypełniający braki, z poświęceniem i samozaparciem, mimo krytyki moderatora, jego fochów; który to moderator zapewne szykował się na podstawienie postu jubileuszowego innemu moderatorowi, który, zauważcie, spóźnił się zaledwie o siedemnaście mgnień klawiatury, co potwierdza sens istnienia wątku spiskowego, który nota bene za chwilę założę nic by z tego nie wyszło a więc należy pogratulować niniejszym - GRATULUJĘ CI MATEUSZU - NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA - PODZIWIAMY TWOJĄ POSTAWĘ Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: wy tu 11.11.05, 20:40 Dzięki Tempe! Ty w przeciwieństwie do Mruga umiałeś z honorem lec Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: wy tu 12.11.05, 12:21 ależ Mateuszu Mrug z honorem nie legł Mrugi nigdy się nie poddają Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wy tu 12.11.05, 13:19 tempe napisał: > gadu gadu > ale przeczytałem po raz pierwszy całość końca wątku zwierzęcego i doszedłem do > wniosku, że gdyby nie Mateusz, arcydzielnie wypełniający braki, z poświęceniem > i > samozaparciem, mimo krytyki moderatora, jego fochów; który to moderator zapewne > szykował się na podstawienie postu jubileuszowego innemu moderatorowi, który, > zauważcie, spóźnił się zaledwie o siedemnaście mgnień klawiatury, co potwierdza > sens istnienia wątku spiskowego, który nota bene za chwilę założę > nic by z tego nie wyszło > a więc należy pogratulować > niniejszym - > GRATULUJĘ CI MATEUSZU - NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA - PODZIWIAMY TWOJĄ POSTAWĘ Mateusz oczywiscie przyczynił sie do naszego sukcesu i niniejszym dziekuje mu serdecznie....którego moderatora miałeś, tempe na mysli? "mimo krytyki moderatora, jego fochów"....hę? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: wy tu 12.11.05, 13:54 ....którego moderatora miałeś, tempe na mysli? "mimo krytyki > moderatora, jego fochów"....hę? a nie skrytykujesz mnie, Colu? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: wy tu 12.11.05, 14:58 uwaga na Colę, ona ma amarantowe paznokcie na palcach stóp. Sami zresztą wieczorem sprawdzicie Odpowiedz Link Zgłoś