sabba 21.11.05, 11:09 jak zrobic cos z niczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: kto wie 21.11.05, 11:55 sabba napisała: > jak zrobic cos z niczego? trzeba dość często miłość uprawiać. wtredy mozna zrobić coś, co po pewnym czasie zmieni się w kogoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kto wie 21.11.05, 12:10 to jest mysl naparwde dobra. co prawda nie do koncy "z nicgeo" ale moze byc.a jakies inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kto wie 21.11.05, 12:13 sabba napisała: > to jest mysl naparwde dobra. co prawda nie do koncy "z nicgeo" ale moze byc.a > jakies inne propozycje? znazy się oczekujesz propozycji seksualnych teraz?? wież, ja żonaty jestem i tak publicznie nie moge... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: kto wie 21.11.05, 12:46 mam pytanie na marginesie - znaczy się żonaty to może ale raczej niepublicznie? Sabba, może na poczętek poprzelewaj trochę z pustego w próżne? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kto wie 21.11.05, 12:53 wodnik74 napisała: > mam pytanie na marginesie - znaczy się żonaty to może ale raczej niepublicznie? no, wiedziałem, ze się od razu ktoś czepi :D ORMO nie śpi. (Obserwatorki Reakcji Mężczyzn Obrączkowanych) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kto wie 21.11.05, 13:42 wodnik74 napisała: > no inaczej jak widać się nie da :)) chyba Ci zasponsoruję kąpiel w wannie - szpiegu :D Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: kto wie 21.11.05, 14:53 jaki szpiegu! Opieram się tylko na tym co podajesz publicznie! :) Nie wiem czy ta rozmowa jest dla Sabby pomysłem jak zrobić coś z niczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kto wie 21.11.05, 14:56 aha czyli jak ukrecic plotke? moze byc moze byc:) ale sie zastanowilam i z tym przelewaniem z pustego w prozne to nie wiem sama. no bo w koncu efekt zaden. a wolalabym zeby jakis byl. wiec myslta dalej, co chceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba ooo wlasnie o to mi chodzi 21.11.05, 14:55 widze ze wodnik zna sie na rzeczy a gph od razu wazny aczkolwiek swawolny czynnik w glowie. z pustego w prozne, tudziez ugotowanie zupy "nic" tudziez zupy z gowzdzia. takie rzeczy, temu podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ooo wlasnie o to mi chodzi 22.11.05, 14:41 hehe też myślałam o zupie z gwoździa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis nie wiem czy dobrze zlapalem temat, ale dodam: 22.11.05, 20:56 srali muszki bedzie wiosna :) ale to chyba nie bedzie cos z niczego... :( Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead no nie bardzo, ale... 22.11.05, 21:13 jakbysmy zastanowili sie: "Jak z dupy zrobic jesien sredniowiecza?" to byloby to. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 11:32 ale np. zrobic z nadzieji matke wynalazkow...albo cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 11:48 naciagane bardzo:) a z giertychem to zbyt nowe, chyba nie wszyscy znaja:) ale jedzmy dalej, ja mam tym razem rymowanke niemozliwa do wykonania. babcia nam tak odpowiadala jak pytalismy co bedzie na obiad: Kluski z mydlem, groch z powidlem, kocie gowno z pieprzem. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 12:09 sabba napisała: > naciagane bardzo:) > a z giertychem to zbyt nowe, chyba nie wszyscy znaja:) ale jedzmy dalej, ja ma > m > tym razem rymowanke niemozliwa do wykonania. babcia nam tak odpowiadala jak > pytalismy co bedzie na obiad: > Kluski z mydlem, groch z powidlem, kocie gowno z pieprzem. z czego najlepsze było kocie g z pieprzem jak mniemam :D Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: 23.11.05, 12:20 po obiedzie, na który będzie zupa z gwoździa, a na drugie kocie gówno z pieprzem (wg wersji mojej babci z chrzanem) można jeszcze wyważyć otwarte drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: 23.11.05, 13:06 wyważyć otwarte drzwi wodniku, mysl dalej!!!!!:) cudownie cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 12:21 > Kluski z mydlem, groch z powidlem, kocie gowno z pieprzem. pełna wersja mojej babci brzmiała "mimry z mamrami, kocie gówno z chrznem" Odpowiedz Link Zgłoś
tripis a wersja mojej babci brzmiala 23.11.05, 14:43 mimry z mamrami, barszcz z karakonami, kozia dupa z czosnkiem a w ogole to "lepiej kijek obcinkować niz go potem pogrubasić" a co robienia idioty z giertycha to sie nie zgadzam, ze malo ambitne! Mialo byc "cos z niczego", tak? To wlasnie jest cos z niczego! Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead op. cit. 23.11.05, 14:49 Koleżanki i koledzy! Zakres i miejsce szkolenia kadr spełnia ważne zadanie w wypracowaniu odpowiednich warunków aktywizacji. Troska organizacji, a szczególnie realizacja nakreślonych zadań programowych pociąga za sobą proces wdrażania kierunków postępowego wychowania. Z drugiej strony nowy model działalności organizacyjnej zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu kierunków postępowego wychowania. W ten sposób nowy model działalności organizacyjnej pociąga za sobą proces wdrażania odpowiednich warunków aktywizacji. Należy tutaj jednoznacznie podkreślić, że konsultacja z szerokim aktywem zmusza nas do przeanalizowania kierunków postępowego wychowania. Różnorakie i bogate doświadczenie oraz stały postęp w dziedzinie organizacyjnej zmusza nas do przeanalizowania kierunków postępowego wychowania. W coraz większym stopniu dalszy rozwój różnych form działalności spełnia istotną rolę w kształtowaniu kierunków postępowego wychowania. Należy tutaj jednoznacznie podkreślić, że rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw wymaga sprecyzowania i określenia modelu rozwoju. Nie zapominajmy jednak, że stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu kierunków postępowego wychowania. Różnorakie i bogate doświadczenie oraz dalszy rozwój różnych form działalności przedstawia interesującą próbę sprawdzenia kierunków postępowego wychowania. W coraz większym stopniu dalszy rozwój różnych form działalności wymaga sprecyzowania i określenia nowych propozycji. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia odpowiednich warunków aktywizacji. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ stały postęp w dziedzinie organizacyjnej powoduje docenianie wagi nowych propozycji. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia kierunków postępowego wychowania. Z drugiej strony wzmocnienie i rozwijanie struktur pociąga za sobą proces wdrażania nowych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: a wersja mojej babci brzmiala 26.11.05, 20:59 a mojej: mimry z mamrami, kurza dupa z ciastkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Sabba, a jakbyś tak zaczęła od dzielenia włosa 26.11.05, 21:00 na czworo?? Odpowiedz Link Zgłoś