21.11.05, 11:09
jak zrobic cos z niczego?
Obserwuj wątek
    • gph Re: kto wie 21.11.05, 11:55
      sabba napisała:

> jak zrobic cos z niczego?

trzeba dość często miłość uprawiać.

wtredy mozna zrobić coś, co po pewnym czasie zmieni się w kogoś :)
      • sabba Re: kto wie 21.11.05, 12:10
        to jest mysl naparwde dobra. co prawda nie do koncy "z nicgeo" ale moze byc.a
        jakies inne propozycje?
        • gph Re: kto wie 21.11.05, 12:13
          sabba napisała:

> to jest mysl naparwde dobra. co prawda nie do koncy "z nicgeo" ale moze byc.a
          > jakies inne propozycje?

znazy się oczekujesz propozycji seksualnych teraz??

wież, ja żonaty jestem i tak publicznie nie moge... :DD
          • wodnik74 Re: kto wie 21.11.05, 12:46
            mam pytanie na marginesie - znaczy się żonaty to może ale raczej niepublicznie?
            Sabba, może na poczętek poprzelewaj trochę z pustego w próżne?
            • gph Re: kto wie 21.11.05, 12:53
              wodnik74 napisała:

> mam pytanie na marginesie - znaczy się żonaty to może ale raczej
              niepublicznie?
              no, wiedziałem, ze się od razu ktoś czepi :D

ORMO nie śpi. (Obserwatorki Reakcji Mężczyzn Obrączkowanych)
              • wodnik74 Re: kto wie 21.11.05, 12:55
                no inaczej jak widać się nie da :))
                • gph Re: kto wie 21.11.05, 13:42
                  wodnik74 napisała:

> no inaczej jak widać się nie da :))

chyba Ci zasponsoruję kąpiel w wannie - szpiegu :D
                  • wodnik74 Re: kto wie 21.11.05, 14:53
                    jaki szpiegu! Opieram się tylko na tym co podajesz publicznie! :) Nie wiem czy
                    ta rozmowa jest dla Sabby pomysłem jak zrobić coś z niczego ;)
                    • sabba Re: kto wie 21.11.05, 14:56
                      aha czyli jak ukrecic plotke? moze byc moze byc:) ale sie zastanowilam i z tym
                      przelewaniem z pustego w prozne to nie wiem sama. no bo w koncu efekt zaden. a
                      wolalabym zeby jakis byl. wiec myslta dalej, co chceta:)
            • sabba ooo wlasnie o to mi chodzi 21.11.05, 14:55
              widze ze wodnik zna sie na rzeczy a gph od razu wazny aczkolwiek swawolny
              czynnik w glowie.
              z pustego w prozne, tudziez ugotowanie zupy "nic" tudziez zupy z gowzdzia.
              takie rzeczy, temu podobne...
              • wodnik74 Re: ooo wlasnie o to mi chodzi 22.11.05, 14:41
                hehe też myślałam o zupie z gwoździa :))
          • sabba Re: kto wie 21.11.05, 14:55
            a tzn niepublicznie idzie?:)
            • gph Re: kto wie 21.11.05, 15:48
              niepublicznie stoi.
              • sabba Re: kto wie 21.11.05, 16:18
                to sie nazywa solidnosc!
                • gph Re: kto wie 21.11.05, 16:39
                  i solidarność z innymi stojącymi :DD
    • sabba Re: kto wie 22.11.05, 15:00
      jeszcze mi wpadlo zalatac dziure w calym.
      • boldhead a zrobic a igly widly, nt? 22.11.05, 15:22
        • sabba super, coraz lepiej 22.11.05, 19:28
          mysle ze wiecej tego sie znajdzie...
          • tripis nie wiem czy dobrze zlapalem temat, ale dodam: 22.11.05, 20:56
            srali muszki bedzie wiosna
            :)

ale to chyba nie bedzie cos z niczego...
            :(
            • boldhead no nie bardzo, ale... 22.11.05, 21:13
              jakbysmy zastanowili sie: "Jak z dupy zrobic jesien sredniowiecza?" to byloby to.
              • tripis no dobra, mam: 23.11.05, 08:45
                zrobic z giertycha idiote

ok?
                • boldhead malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 11:32
                  ale np. zrobic z nadzieji matke wynalazkow...albo cos w tym stylu
                  • sabba Re: malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 11:48
                    naciagane bardzo:)
                    a z giertychem to zbyt nowe, chyba nie wszyscy znaja:) ale jedzmy dalej, ja mam
                    tym razem rymowanke niemozliwa do wykonania. babcia nam tak odpowiadala jak
                    pytalismy co bedzie na obiad:
                    Kluski z mydlem, groch z powidlem, kocie gowno z pieprzem.
                    • gph Re: malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 12:09
                      sabba napisała:

> naciagane bardzo:)
                      > a z giertychem to zbyt nowe, chyba nie wszyscy znaja:) ale jedzmy dalej, ja
                      ma
                      > m
                      > tym razem rymowanke niemozliwa do wykonania. babcia nam tak odpowiadala jak
                      > pytalismy co bedzie na obiad:
                      > Kluski z mydlem, groch z powidlem, kocie gowno z pieprzem.

z czego najlepsze było kocie g z pieprzem jak mniemam :D
                      • wodnik74 Re: 23.11.05, 12:20
                        po obiedzie, na który będzie zupa z gwoździa, a na drugie kocie gówno z
                        pieprzem (wg wersji mojej babci z chrzanem) można jeszcze wyważyć otwarte drzwi
                        • boldhead a potem 23.11.05, 12:28
                          zjechac na dół
                          • sabba Re: a potem 23.11.05, 13:05
                            tudziez cofnac sie do tylu:)
                            • to.ya Re: a potem 23.11.05, 13:12
                              Ew. być wysokim konusem ;)
                        • sabba Re: 23.11.05, 13:06
                          wyważyć otwarte drzwi

wodniku, mysl dalej!!!!!:) cudownie cudownie!
                    • wodnik74 Re: malo ambitnie....!!!! 23.11.05, 12:21
                      > Kluski z mydlem, groch z powidlem, kocie gowno z pieprzem.

pełna wersja mojej babci brzmiała "mimry z mamrami, kocie gówno z chrznem"

• tripis a wersja mojej babci brzmiala 23.11.05, 14:43
                        mimry z mamrami, barszcz z karakonami, kozia dupa z czosnkiem

a w ogole to "lepiej kijek obcinkować niz go potem pogrubasić"

a co robienia idioty z giertycha to sie nie zgadzam, ze malo ambitne!
                        Mialo byc "cos z niczego", tak? To wlasnie jest cos z niczego!
                        • boldhead op. cit. 23.11.05, 14:49
                          Koleżanki i koledzy!

Zakres i miejsce szkolenia kadr spełnia ważne zadanie w wypracowaniu
                          odpowiednich warunków aktywizacji. Troska organizacji, a szczególnie realizacja
                          nakreślonych zadań programowych pociąga za sobą proces wdrażania kierunków
                          postępowego wychowania. Z drugiej strony nowy model działalności organizacyjnej
                          zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu kierunków postępowego
                          wychowania.
                          W ten sposób nowy model działalności organizacyjnej pociąga za sobą
                          proces wdrażania odpowiednich warunków aktywizacji. Należy tutaj jednoznacznie
                          podkreślić, że konsultacja z szerokim aktywem zmusza nas do przeanalizowania
                          kierunków postępowego wychowania. Różnorakie i bogate doświadczenie oraz stały
                          postęp w dziedzinie organizacyjnej zmusza nas do przeanalizowania kierunków
                          postępowego wychowania. W coraz większym stopniu dalszy rozwój różnych form
                          działalności spełnia istotną rolę w kształtowaniu kierunków postępowego
                          wychowania. Należy tutaj jednoznacznie podkreślić, że rozpoczęcie powszechnej
                          akcji kształtowania postaw wymaga sprecyzowania i określenia modelu rozwoju.
                          Nie zapominajmy jednak, że stały wzrost ilości i zakres naszej
                          aktywności zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu kierunków
                          postępowego wychowania. Różnorakie i bogate doświadczenie oraz dalszy rozwój
                          różnych form działalności przedstawia interesującą próbę sprawdzenia kierunków
                          postępowego wychowania. W coraz większym stopniu dalszy rozwój różnych form
                          działalności wymaga sprecyzowania i określenia nowych propozycji. Praktyka dnia
                          codziennego dowodzi, że stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności wymaga
                          sprecyzowania i określenia odpowiednich warunków aktywizacji. Wagi i znaczenia
                          tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać, ponieważ stały postęp w dziedzinie
                          organizacyjnej powoduje docenianie wagi nowych propozycji.
                          Praktyka dnia codziennego dowodzi, że stały wzrost ilości i zakres
                          naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia kierunków postępowego
                          wychowania. Z drugiej strony wzmocnienie i rozwijanie struktur pociąga za sobą
                          proces wdrażania nowych propozycji.
                          • gph to jest wersja Twojej babci??? :DD nt. 23.11.05, 15:26
                        • bluetab70 Re: a wersja mojej babci brzmiala 26.11.05, 20:59
                          a mojej:
                          mimry z mamrami, kurza dupa z ciastkiem ;)
    • bluetab70 Sabba, a jakbyś tak zaczęła od dzielenia włosa 26.11.05, 21:00
      na czworo??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka