wodnik74 17.12.03, 08:10 kupiliście już prezenty i wysprzatali mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: to zrozumiałe że tak 17.12.03, 10:27 gph napisał: > nawet okna wymyłem > :))) > hehe inkredible! dobrze że dopisałeś 'że tak', bo właśnie ja oprócz okien to nic i zaczęłam siać panikę... (a ponieważ nikogo oprócz mnie nie ma, więc jestem jedyną ofiarą tej paniki) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to zrozumiałe że tak 17.12.03, 10:34 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > nawet okna wymyłem > > :))) > > hehe > > inkredible! > > dobrze że dopisałeś 'że tak', bo właśnie ja oprócz okien to nic i zaczęłam > siać panikę... (a ponieważ nikogo oprócz mnie nie ma, więc jestem jedyną > ofiarą tej paniki) hue hue.. wodniku.. w naszym mieszkaniu okna były ostatni raz myte 2 lata temu.. żonę to dręczy ale mi nie przeszkadza ;)) heh. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to zrozumiałe że tak 17.12.03, 10:42 no, mnie też takie rzeczy dręczą ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to zrozumiałe że tak 17.12.03, 11:06 wodnik74 napisała: > no, mnie też takie rzeczy dręczą ... hm. trzeba się z tym nauczyć żyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba sie zapuscilam okrutnie i maz tez 17.12.03, 11:06 co prawda szczury jeszcze rezstek z talerza nie wyjadaja ale koty kurzu na posadzce sie klebia...pranie lezy niepoukladane ze dwa tygodnie...katy nieodkurzone szyb myc nie bede...i tak nas nie ma na swieta... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: sie zapuscilam okrutnie i maz tez 17.12.03, 11:16 sabba napisała: > co prawda szczury jeszcze rezstek z talerza nie wyjadaja ale koty kurzu na > posadzce sie klebia...pranie lezy niepoukladane ze dwa tygodnie...katy > nieodkurzone szyb myc nie bede...i tak nas nie ma na swieta... a kto jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba gdzie?:)) 17.12.03, 11:18 nie wiem kto jest:)) Ja nie jestem. Ciebie tez nie ma a Wodnik i inni to nie wiem. A prezenty kupione w czesci:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: gdzie?:)) 17.12.03, 11:20 kto jest na święta w tym całym "nieporządku" - by nie rzec dosadnie - burdelu - który opisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: gdzie?:)) 17.12.03, 11:31 gph napisał: > kto jest na święta w tym całym "nieporządku" - by nie rzec dosadnie - burdelu - > > który opisujesz... > no słyszysz, że nikogo nie ma :))) chyba ze sabba ma sublokatora, o którym zapomniała nam wspomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: gdzie?:)) 17.12.03, 11:33 jesli mam to nic o nim nie wiem. Czy pajaki sie licza? Bo ich jest niestety troche.... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 sublokator 17.12.03, 11:35 wyobrażacie sobie życie z sublokatorem jak kiedyś bywało??? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: sublokator 17.12.03, 11:45 moja babcia miala takich, Glownie studentow. Mnie tam oni nie przeszkadzali. A ja bym sobie juz nie mogla wyobrazic ze mieszkam z calkiem obcymi ludzmi, i uzywam razem z nimi kuchni i lazienki. W akademiku to co innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: gdzie?:)) 17.12.03, 11:32 nikt:))) Burdel troche ograniemy:))) A reszte zostawimy samemu sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba no dobra 17.12.03, 12:19 wjechaliscie mi na ambicje:) SPRZTaM:)))) Zaczynam od kuchni, naczynia zmywac bede, potem kuchnie wyzamiatam, w miedzyczasie robie pranie nowe, a stare poskladam do szafy. Moze byc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: no dobra 17.12.03, 12:28 słuchaj, nie denerwuj mnie, ja się zabiorę za to dopiero jutro albo w piątek !!!! (i liczę na to że uda mi się zaangażować jednego t. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba alez:))) 17.12.03, 12:39 tylko spokoj bedzie nas mogl uratowac:))) Ja po prostu postapilam strategicznie jak najlepiej: jutro mamy impreze wigilijna w jednej pracy, weic jutro nie moge. W piatek oblewamy magistra (po 10ciu latach studiowania) kolezanki, wiec tez nie moge. W sobote beda goscie a w niedziele rano spotkanie a wieczorem wieczor babski w saunie:))) A w poniedzialek jedziemy w sina polnoca dal:))) Ty sie nie przejmuj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: alez:))) 17.12.03, 12:43 ależ masz miły grafik :))) to ja Ci się nei dziwię, że tak Cię dopaliło :)) jk to mówią, złamania miotły Odpowiedz Link Zgłoś
sabba nie dziekuje:)) 17.12.03, 13:41 zeby nie zapeszyc:))) a jak to ktos mily sercu memu rzekl, jak sie swiatlo przyciemni to i tez mniej widac: nie dajmy sie zwariowac swiatecznym porzadkom:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba jak to mawiaja 17.12.03, 14:36 niektorzy, porzadek w duzsy wazniejszy niz w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jak to mawiaja 17.12.03, 14:57 jednym słowem, czysta dusza - brudny dom Odpowiedz Link Zgłoś
gph to ja w ogóle nie musze.. 17.12.03, 14:59 bo dusza jakoby kryształ górski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: trudno :( nt. 17.12.03, 15:52 żartuję :)) smowboard i tak dopiero w niedzielę, nie? Odpowiedz Link Zgłoś