brezly Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 15:17 Bardzo a bardzo. Tak nudnych jak to tylko mozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 16:36 Na życzeia nigdy nie jest za wcześnie...:D A jak tyle śniegu spadnie, że do świąt odetną w Krakowie internet na ten przykład...?? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 16:49 Odetną Kraków od reszty świata...:P Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 16:52 nienienie no bo co my wtedy zrobimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 16:56 Pójdziemy na łyżwy...:P Ale nie będzie chyba tak źle, zmniejszyła się częstotliwośc spadania płatków śniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 17:02 ale mnie w zeszłym roku nowgi bolały po łyżwach ale fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 17:04 Nooo...skoro fajnie to trzeba wypad powtórzyć...:D Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 17:22 ja Wam zyczenia przeslę w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i Wesołych Świąt!/nt 20.12.05, 18:05 a czemu nie codziennie do piątku? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Wesołych!/nt 20.12.05, 18:38 To ja rowniez sie dolacze, poniewaz moge nie byc aktywna przez najblizsze dni. Zycze wam wszystkim: mnostwa prezentow pod choinka, mnostwo sympatycznych spotkan w gronie rodziny, mnostwa sniegu. Generalnie zycze wam wesolych i spokojnych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki od mateusza 21.12.05, 23:12 Nie chcąc LISTY kosztem NUDY i odwrotnie wyrózniać, niemal bliźniacze jak na LISCIE ślę Wam zyczenia świąteczne. Otóż życzę Wam Dziewczęta drogie, abyście każdego dnia i każdej nocy,niezależnie od wieku, były mądre i piękne. Aby się Wam spełniały marzenia, te ze snów i te z jawy. Aby Was szczęście nigdy w potrzebie nie opuszczało. Aby Wasi mężczyźni nie sprawiali Wam zbytnich problemów. Abyście zawsze miały wokół siebie zyczliwych przyjaciół płci obojga. Abyście powodów wielu do zmartwień nie miały i abyście nigdy nie musiały walczyc o przyrodzone Wam prawa. Natomiast przedstawicielom mojej płci takich kobiet życzę, dla których gotowi będziecie zrobić wszystko. Życzę Wam też, aby świat nigdy nie ranił zbyt głęboko Waszej dumy i abyście zawsze na swoje odbicia w lustrze z wysoko uniesioną głową spoglądali. I na koniec zyczę Wam, aby duch wojowników nigdy w Was nie umarł. Tego Wam wszystkim ze szczerego serca i zgłebi duszy mojej życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: od mateusza 23.12.05, 11:54 ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pernilla Re: No i Wesołych Świąt!/nt 23.12.05, 22:39 Dobry zwyczaj - nie pożyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: No i Wesołych Świąt!/nt 23.12.05, 22:41 to daj a cobyś nie żałowała lepiej byś kilka razy dała Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: No i Wesołych Świąt!/nt 23.12.05, 22:53 siem dorzucę do życzeń, coby potem nie było...:) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: No i Wesołych Świąt!/nt 24.12.05, 14:45 ...Zdrowych Wesołych ... ... nudnych i leniwych - Świąt ... ... życzę ... Jacek broton Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: No i Wesołych Świąt!/nt 25.12.05, 18:12 Tu ja, kupernick. Zycze wszystkim szanownym bialoglowom i czcigodnym jegomosciom Swiat snieznych lecz w sercach goracych, dlugich i relaksujacych, prezentow jeszcze wiecej, niz te, ktore dostaliscie wczoraj, smiechu, spiewu, wina, radosci i duzo czasu na wasze wspaniale forum. Pozdrawiam cieplo, Kupernick Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: No i Wesołych Świąt!/nt 25.12.05, 22:51 zatrzymał Słońce, poruszył Ziemię, polskie wydało Cię plemię :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No i Wesołych Świąt!/nt 26.12.05, 11:19 wesołych świąt, kuperku! Odpowiedz Link Zgłoś