arahat1 27.01.06, 10:34 narescie ktos sie poznal na muzyce ich troje....toc to zagrozenie dla zwojow mozgowych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pioterek Chodzi o nazwe i skład zespołu. 27.01.06, 10:41 Ich Troje jest zakazane, bo to 2 facetów i jedna kobieta. W islamie nie ma takiej "konfiguracji". :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodadas Bo Ich Troje to zespol chrzescijanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:05 a Wisniewski pokazuje sie z krzyzami na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravo Re: Bo Ich Troje to zespol chrzescijanski IP: *.idr / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:07 Ich troche jest jak Media markt- powinni tego zabronic Girls get it first Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swastyk Kto jest za tym zeby PIS tez zakazalo Ich Troje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiara czyni cuda! Łączymy się z naszymi muzułmańskimi braćmi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:33 Zaczynam lubić Islam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdusiA Re: Kto jest za tym zeby PIS tez zakazalo Ich Tro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:40 Ja za tym jestem :) doda też do zakazania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGON [...] IP: *.culp.east.verizon.net 27.01.06, 14:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Kto jest za tym zeby PIS tez zakazalo Ich Tro 27.01.06, 23:30 doda ma byc Ministrem Kultury heheheh proponuję posłanke Hojarską i Beger na Ministra Edukacji Narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Kto jest za tym zeby PIS tez zakazalo Ich Tro IP: *.eltronik.net.pl 01.02.06, 23:46 Ja też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Ja, ale w drugą stronę... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.06, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: Kto jest za tym zeby PIS tez zakazalo Ich Tro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:27 Ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diono takt / nie takt IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 28.01.06, 00:17 kogo to pociesza? "Na pocieszenie pozostaje to, że w islamskich Iranie i Turkmenii w ogóle nie można słuchać zachodniej muzyki, a za złamanie prawa koranicznego u ortodoksyjnych muzułmanów można zostać skazanym na tortury!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan maria Re: Kto jest za tym zeby PIS tez zakazalo Ich Tro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:43 marek jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGrek Nie. Nic nie kumacie. IP: 217.153.26.* 28.01.06, 18:30 Tu w ogóle nie chodzi o muzę. Chodzi o nieestetyczne, korodujące żelazne badziewie, które wystaje Wiśniewskiemu z różnych części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Tortury... IP: *.dyn.iinet.net.au 27.01.06, 11:07 ...moga skazac na tortury za sluchanie tego "biedaka". A ilu jest nawiedzonych-chorych,ktorzy dobrowolnie sie katuja sluchajac,czy ogladajac to badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_matador Prawo religijne IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 27.01.06, 11:17 U nas też tak niedługo będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miku Re: Prawo religijne IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 27.01.06, 11:20 Juz sie nie moge doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeo TO esencja black metalu hehehehe..... IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:35 nigdy nie wątpiłem w poczucie humoru forumowiczów hihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka z Troi Wg. mnie z Wisniewskim na prawde jest cos nie halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:44 Wyglada jakby spiewal w jakiejs satanistycznej kapeli, a tak na prawde tlucze disco. Moze ci goscie z malezji ogladali tylko jakis wywiad z Wisniewskim i sie przestraszyli, ale na pewno nie slyszeli jego muzy, bo by nie wprowadzili tego zakazu. A moze by sobie pomysleli, ze to tylko tak dla niepoznaki spiewa tak lightowo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardee Re: Wg. mnie z Wisniewskim na prawde jest cos nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:32 Bardziej na Punka niż na Satanistę wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka17 Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! 27.01.06, 12:01 a kto ich słucha tylko samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baxas Xebeseth Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: *.chello.pl 27.01.06, 12:05 Ich Troje zdradzili tradycje podziemia, niech karzący miecz prawdy spadnie gromem na ich plugawe ciała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbid_angel Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: *.orange.pl 27.01.06, 12:21 blessed be the ones the most ancient ones hell is a place on earth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeeeeee Ich Troje sieją groze!!!!! tez sie ich boje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:26 Black rotting blood invades my ailing flesh, Destroys and burns me down alive, Ulcerated lips stinking of death, Excommunicated creators of mine, Blasphemous words and eyes that bleed, In horrible never ending torments, Waiting for hell my dead body looks ahead, That will be soon the end. Prepare you to die, That comes unexpectedly, Ask nobody "why?", It's just an inevitable thing. Still existing mind being in deadly fear, Soon will be only heap of musty rot, Tongue, heart and all my guts shall be digested by the necrophagic grubs. No hope I must die and turn to ashen dust, My soul will fly away to realms of dead, Absurd resistance, I feel, Darkness takes my soul, I'm only, after all, the slave of hell. Raise from this grave, Is fear in your eyes? You have to leave your flesh, Still wait for you - decapitated saints. I've died to live in everlasting world, Where reigns death and holy law of hate, Omnipotent lords feeding the groans, Of turn souls imploring for mercy, I'm, in the place, where sin is all around, And blood flows from every clipped head, A billion dirty souls decay in ones own blood, Awaiting beneficial touch of force, that let 'em die! I'm raising up above eternal mists, Heavens lie at feet of mine, Wandering the sky I see transformed Christ, Whose head I'm holding in my hand. Is it possible the heaven is the hell? Perhaps it's my own terrible dream, Clipped sacred heads seem to say to me, "That's true, the sky has turned to fire!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: *.44-151.net24.it 27.01.06, 12:54 Znowu reklama dla tego kretyna. Obwiesil sie krzyzami i dziwis sie ze go muzulmani nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta [...] IP: *.piotrkow.pilicka.pl 27.01.06, 12:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: hail SATAN 27.01.06, 13:56 Maciekzmiasta? Z jakiego miasta? Z Piotrkowa jesteś, nie z miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta a Ty z Koziej Wólki!! IP: *.piotrkow.pilicka.pl 27.01.06, 15:38 Mówiłem o popieprzonych satanach, a nie skąd kto pochodzi! JA z łodzi, która jest zapewne większa niż twój Pacanów:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: a Ty z Koziej Wólki!! 27.01.06, 15:52 No to teraz wiemy ludzie z jakiego miasta nie mają za grosz poczucia humoru - to a propos twojego pierwszego komentarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta nie czepiaj się Piotrkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajpp Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: 81.210.19.* 27.01.06, 13:16 Oni pewnie nie tolerują "naćwiekowanych" głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: A Madaryna to .. 27.01.06, 13:22 czas na Madnarynę do to hard core black super metall ewry najt! hoopa kochani zakazac tego! pozdro ;) skocz.pl/szok/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: A Madaryna to .. 27.01.06, 13:58 No to prawda jest przecież - nawet śpiewa kowery hejwymetalowych grup Bonżowi i Łajtsnejk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Ich Troje nie dla muzułmanów i polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:47 U nas też powinni zabronić słuchać tej "grupy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaliban Słyszeliście kawałek "Koks" IP: *.telpol.net.pl 27.01.06, 14:00 No toż to przecież szatańska muzyka, nie dziwię się malezyjczykom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muerte a co byście pomyśleli... IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 27.01.06, 14:12 www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70088,3131753.html ...patrząc na to zdjęcie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJ Re: a co byście pomyśleli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:30 Najlepsze jest to, że jak się kliknie na zdjęcie żeby zobaczyć powiększenie to pokazuje się zdjęcie pomniejszone Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Re: I czy nie diabelska sztuczka? 27.01.06, 16:50 Pewnie że diabelska, a jak się puści płytę "Ich Troje" od tyłu to słychać wyraźnie tekst "Łaaaaa, 7-7-7 - Nowy, lepszy Szatan!!!! UUUUUuuaaaaeee!!! Ciemny Szatanie, tobie poświęcam moje śniadanie!!!!". Szatanowcy jeden z drugim i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ravi Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: 217.153.136.* 27.01.06, 14:13 Jestem obojętny wobec tego zjawiska.... Wkońcu to sam Michał Wiśniwski wykreował siebie na taką osobę jaką go co poniektórzy postrzegają. Myśle jednak, że zakazanie muzyki to ograniczanie wolnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malec Re: Ich Troje a jaki to black Metal??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:40 Komuś sie coś chyba pojeb....ało, przecie to disco polo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lszp Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: *.w83-201.abo.wanadoo.fr 27.01.06, 15:17 Jak widac po zalaczonym zdjeciu, maja tam racje. To rzeczywiscie zagrozenie nie tylko mlodych muzulmanow ale i mlodych innych wyznan a wdodatku : zniewazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkmenbasza Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:02 turkmenistan - kraj islamski????? chyba ktos sie zagalopowal. z turkenbaszy to taki muzulmamnin jak z naszego kochanego prezydentanie przymierzajac. zamordysta, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ao Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: 219.134.159.* 27.01.06, 16:06 Na tym zdjeciu wygalda jak idiota... Nic dziwnego. A tak na marginesie to w Malezji jest sultan a nie jakis krol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robalek Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: 83.238.236.* 29.01.06, 15:51 Sułtan jest w każdym stanie. Na czele Państwa stoi KRÓL Malezji, wybierany co 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy [...] 27.01.06, 16:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balsi Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: *.pl / 82.160.8.* 27.01.06, 16:53 wisniewski niezle duzo wciąga koksu.pamietam go w majewski show ahh to bylo naprawde show!;o tak nafuranego gościa morzna tylko jeszcze spotkac na meydey lub loveparade tak jak on byl w tvn ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! IP: 83.238.103.* 27.01.06, 16:59 Yeah. :):) Szkoda ze jeszcze i u nas tej szmiry nie zakazali. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ich Troje nie dla muzułmanów! 27.01.06, 17:36 fajny sondaż, widzę, że nie tylko ja mam poczucie humoru i kliknęłam na czarny metal, ale większość z głosujących :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TdK slucham Ich Troje - chce mi sie ruchac, slucham... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:53 No wlasnie. Gdy slucham Ich Troje to mam kosmate mysli i bzykac mi sie chce. No a gdy slucham Vadera, to chce mi sie nawalac z klientami. Wiec ja sie nie dziwie, ze nie pozwalaja tego puszczac. Ludziom i tak bzykac sie chce, wiec po co ich prowokowac, jeszcze czyjas zone taki najarany przeleci. No a nawalanie? Powinno sie nawalac w ostatecznosci, a nie w wyniku wysluchania rockowego kawalka. Sie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: slucham Ich Troje - chce mi sie ruchac, sluch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:32 Jak mozna zaliczyc ich3 do metalu? trzeba byc nie z tej ziemii idiota! Odpowiedz Link Zgłoś