Dodaj do ulubionych

Czego brakuje polskim dziewczynom?

• Gość: neff Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.crowley.pl 08.04.06, 17:15
      Mnie niczego nie brakuje! Moze poza inteligentnymi mężczyznami ;)
      • Gość: abc_man Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.toya.net.pl 08.04.06, 18:54
        Mnie wiele Polek bardzo sie podoba i nie szukalem partnerki w innych krajach,
        choc mialem niezle ku temu okazje. Ale tez nie podtrzymywalbym mitow o
        wyjatkowosci Polek jako ogolu. Mysle, ze troche pokory wielu z Was, Polki by
        dobrze zrobilo, bo srednio jestescie zarozumiale jak diabli. A zarozumialstwo i
        brak samokrytycyzmu, to paskudne cechy charakteru. Tego nie da sie pokochac,
        ani nawet polubic. A podobno pragniecie uwielbienia i milosci!

Jedna z rozmowczyn ("no name"?) mowila o ojcach, ktorzy daja synom zle wzorce
        zachowania w stosunku do kobiet. Pewnie czesto sie to zdarza. Ale czy kobiety
        daja corkom lepsze wzorce zachowania w stosunku do mezczyzn? Moje obserwacje
        utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze nie. Poza tym, kto glownie wychowuje tych
        mezczyzn, czyz nie kobiety - czesto zaborcze, niezadowolone z siebie,
        poslugujace sie emocjonalnym szantazem wobec meza?

Pani "no name" pisze: wiec tylko potwierdzasz, ze większość Polaków, to
        zakompleksione miernoty, które kosztem kobiet moga sobie powiedzieć:
        -przynajmniej jej przysrałem." No piekne slowa i na pewno ta by sie chcialo
        jej prawic komplementy i przytulac.

Podsumowujac: Jesli czegos Wam, brakuje to nie urody!
        • Gość: no name Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.4web.pl 08.04.06, 19:46
          Jak to ładnie tak wyciągnać sobie z kontekstu jakieś zdanie i zacytować -
          zwłaszcza nie zauważając i nei chcąc zauwazyć , co napisał do mnie polski
          męzczyzna w poście powyżej i na jaki post odpowiedziałam w ten sposób. To
          bardzo uzyteczny sposób, widzieć tylko to, co chce sie zauważyć.

Nie ma to jak konsekwencja - kiedy za kobietą na ulicy polski męzczyzna, lat 22-
          23 krzyczy w jakże uprzejmy sposób: "Ale masz dupę !" Polka z wdziękiem
          powinna przystanąć , dygnąć i odpowiadzieć : Dziękuję Panu za tak miłe słowa,
          wtedy będzie się jej chcialo prawić dalsze komplementy. Polka powinna po prostu
          być pzryzwyczajona, ze tak jej naród wyraza zadowolenie z urody, a jeśli jej to
          przeszkadza - oznacza to, ze jest zakompleksiona i brak jej rozumu.

Kiedy napisać niektórym prawdę w oczy, to nagle polscy męzczyżni ujmują sie
          honorem, stają sie niezwykle subtelni i wskazują palcem niczym Rejtan pod
          drzwiami : Oto nasza urażona duma, my mamy prawo Cie ocenić jak wołowinę na
          targu w najpaskudniejszych wyrażeniach, wytknąć Ci jaka jesteś zarozumiała, jak
          brak Ci samokrytycyzmu, jaka jesteś leniwa,jak żle wychowujesz nasze dzieci, bo
          my przecież naszych synów nie musimy wychowywać, jak jesteś brzydka w
          kontekscie mieszkanek Ameryki Południowej i zapewna głupia (bo skoro już jesteś
          ładna, to w zyciu zadnej ksiązki nie pzreczytałaś, a jesli nawet już
          przeczytałaś , to i tak nie zrozumiałaś).

Podsumowując, gdyby obiektywnośc cechowała choć jednego polskiego męzczyznę ,
          zanim dookreśliłby na forum czyjeś braki, sam zastanowiłby się co sobą
          reprezentuje przede wszystkim pod względem wychowania, zanim zaczałby pisać o
          czyichś brakach.

Od osoby patrzącej na świat , w ktorycm odpowiedzialnosć za całe zło i chamstwo
          polskiej nacji ponoszą zaborcze kobiety uciskające Bogu ducha winnych mezczyzn,
          nie chciało by sie otzrymać zadnego komplementu, nie mówiąc już o przytulaniu.

• Gość: abc_man Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.toya.net.pl 09.04.06, 00:52
            Zagalopowalas sie troche, chyba.

"Podsumowując, gdyby obiektywnośc cechowała choć jednego polskiego męzczyznę,"

Nie znajdzie sie nawet jeden obiektywny na kilkadziesiat milionow mezczyzn?
            Hmmm ... A moze wedlug ciebie obiektywini sa tylko ci, ktorzy oceniaja ciebie
            tak jak ty siebie sama oceniasz? Wiesz, kiedy bylem bardzo mlody myslalem o
            sobie, ze jestem przystojny. Kiedys moja sympatia powiedziala mi: "Wiesz nie
            jestes przystojny - moje kolezanki tez tak mowia - ale z pewnoscia masz inne
            zalety i znajdziesz fajna dziewczyne. Ja marze o sliczniutkich dzieciach wiec
            bede szukac kogos innego." Najpierw pomyslalem, ze jest okrutna i
            nieobiektywna, ale pozniej zrozumialem, ze ma racje: Jestem przecietnej urody.
            Po kilku latach sie z prawda pogodzilem i dzieki temu zaczałem wzmacniac w
            sobie to co jest moja mocna strona. Teraz ze spokojem przyjmuje krytyczne oceny
            innych ludzi.

"zanim dookreśliłby na forum czyjeś braki, sam zastanowiłby się co sobą
            reprezentuje przede wszystkim pod względem wychowania,"

Z czego wysnuwasz wniosek, ze sie nie zastanawiamy? Patrz komentarz wyzej. A
            poza tym od kiedy to dobre wychowanie zabrania oceniac i dostrzegac wady, a
            nawet o nich dyskutowac? Tu masz jakis problem.

Wspolczuje ci, bo z nienawisci do mezczyzn mozesz sie juz nie wyleczyc nigdy.
            Ktos ci wyrzadzil krzywde.
            • pufflet Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 09.04.06, 09:25
              czego wysnuwasz wniosek, ze sie nie zastanawiamy? Patrz komentarz wyzej. A
              > poza tym od kiedy to dobre wychowanie zabrania oceniac i dostrzegac wady, a
              > nawet o nich dyskutowac.>
              > Wspolczuje ci, bo z nienawisci do mezczyzn mozesz sie juz nie wyleczyc nigdy.

Przeczytanie wszystkich wątków w tym temacie to prawdziwy zlew pomyj, a
              ponieważ jesteś jednym z nielicznych gości w tym wątku, którzy piszą do zreczy,
              to ci odpowiem. W tym wątku to męzczyżni nienawidzą kobiet. Oni nei dostrzegają
              wad i nie oceniaja w zgodzie w dobrym wychowaniem, ale wypisuja tu takie
              rzeczy, ze po porstu wstyd mi za facetów. Ze Polski to spaślaki, brzydkie,
              dziwki, które zrobią wszystko dla kasy - albo prostytutki w małzeństwie (?),
              nie są neizalezne finansowo, obciąhgająTurkom itp...
              RTo jest krytyka? sorry , goście, ale tak naprawdę ten watek pokazuje jakich
              mamy Polakó, a nei Polki.
              • Gość: Miki Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.Red-83-50-45.dynamicIP.rima-tde.net 09.04.06, 12:24
                > RTo jest krytyka? sorry , goście, ale tak naprawdę ten watek pokazuje jakich
                > mamy Polakó, a nei Polki.

Na ten temat porozmawiamy jak pojawi się artykuł "Czego brakuje polskim facetom".
    • Gość: babka Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 08.04.06, 18:04
      jak Wam brakuje komplementow, to prosze bardzo, wystarczy wyjechac do londynu i
      tutaj slyszy sie komplenety na kazdym kroku, zwlaszcza od panow czarnoskorych,
      ale mam na mysli turkow, oni po prostu nic innego nie robia..
      hahahahha...........
    • Gość: Albercik Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.04.06, 19:28
      Polki powinny byc bardziej samodzielne i pewne siebie. Tylko tyle, bo piekne sa
      i madre.
      Alus :)
      Dziewczyny jak jestescie w poblizu to swiat pieknieje !!
    • magdateclaw Czego brakuje? Prawie wszystkiego 08.04.06, 19:39
      Kosmetyków, pieniędzy, dobrych książek bo Amazon.com do nas niewysyła.
      A w Polsce można kupić/wypożyczyć, tylko to co ksiądz zatwierdzi.

Nadal musimy nosić barchanowe gacie, zamiat fajnych fig, czy stringów,
      bo zimno jak cholera w tym wschodnim, ciemnym kraju.

Mam nadzieje, że po mgr stąd wyjadę.

Magda
      • Gość: Kuba Re: Czego brakuje? Prawie wszystkiego IP: 69.158.115.* 08.04.06, 19:47
        Z tymi barchanami to prowokacyjnie przesadzilas;-) akurat nigdzie tak bardzo
        jak w Polsce kobiety pokazuja poldupki na ulicy, nosza sie bardzo wyniosle,
        zarozumiale, wiec tego wplywu kosciola (pokora?) nie dostrzegam gdy jestem w
        kraju. Polki maja duzo sprytu i zyciowej zaradnosci, czyli jak sie ustawic,
        jak miec sponsora, jak wyjsc bogato, jak cos zalatwic, najchetniej chcialyby
        miec do tego obrotnego mezczyzne. To dosc zabawne rozmawianie w kraju z
        rodaczka gdy juz wie, ze rozmowca jest nie z nad Wisly, a wiec sondowanie, jaka
        praca (nie daj Boze edukacja czy cos co w Polsce zle platne), a potem, no dom
        (?), samochod, tak, ale jaki etc., nic o pracy od strony jej sensu, wartosci.
        To jest niemal norma. Sa wyjatki ale one gina w masie zdrowych, biodratych,
        chetnie odslaniajacych swoje ciala kobiet. Zycze powodzenia w zyciu wszystkim
        facetom w kraju, ktorzy maja zanizona samoocene z powodu kobiet
        • magdateclaw a chciałbys wykosić, a potem znecac sie do końca ż 08.04.06, 19:58
          ycia?
          Wyrzucać swoje frustrcje, lać ją gdy Ci gdziestam nie pójdzie.
          Wyrzekać, narzekać biadolić? I przynosić 900 zł z akademickiej pensji?

to spadaj nie narzucaj się! Katolicki synalku.

ha!

Magda Teclaw

doktorantka University of Manchester
          • Gość: ??? [...] IP: 69.158.115.* 08.04.06, 20:02
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Gosc portalu Re: a chciałbys wykosić, a potem znecac sie do ko IP: *.user.ono.com 08.04.06, 21:02
            > Mam nadzieje, że po mgr stąd wyjadę.
            > Magda

> doktorantka University of Manchester

Doktoranka bez mgr. Wyjede stad (Manchester).

To jest własnie poziom myślenia polskiej kobiety. Ameba jest inteligentniejsza.
    • Gość: li Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:48
      jest mnostwo slicznych polek... do kogo one wysylaja te smsy?? ciagle to widze.
      natomiast wenezuelki mocno przereklamowane. na plazy bardzo duzo spasionych i z
      wasami...
    • Gość: as Wierności, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:51
      romantyzmu, bezinteresowności, itd.
      • Gość: Basia Re: Wierności, IP: *.orange.pl 09.04.06, 22:33
        To sprobujcie swoim zachowaniem wywolac takie reakcje u kobiet. Czesciej
        mowcie, ze Wam tego brak. Niektore dziewczyny kryja swoja romantyczna nature,
        bo sie kilka razy zawiodly. Nie mowiac juz o tym, co musimy przezywac widzac
        wszedzie porozrzucane ulotki reklamujace agencje towarzyskie. Kobiety sa
        notorycznie zachecane i zmuszane do zachowan wbrew ich naturze. Nielatwo nam.
        Pozwolcie nam byc soba!!
    • Gość: and Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.lublin.mm.pl 08.04.06, 20:30
      Jest to wynik "naszej propagandy", ze wszystko to jest molestowaniem seksualnym. Kto to wymyslil? Jak powiesz kobiecie, ze jest ładna, piękna, ladnie ubrana i umalowana, to cię może oskarzyc o molestowanie. I dlaczego teraz kobiety narzekają?
    • Gość: vs wiocha za granica IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 08.04.06, 20:54
      w kraju jeszcze jako tako, ale za granica to juz istna tragedia. wydawac by sie
      moglo, ze powinno byc na odwrot, w koncu te zagranica zarabiaja 5 razy wiecej.
      na ulicy odrazu mozna je poznac po tanich ciuszkach i wiejskich fryzurach z lat
      osiemdziesiatych, oraz z tej samej dekady makijazach. i pocieszaja sie faktem,
      ze taki kazio czy tadzik z budowy z brudem za paznokciami w niedziele po mszy
      sypnie jakis wiesniacki komplement, albo jakis muzumanin na azylu z zona i
      piatka dzieci wyszczezy zeby i zacznie bajerowac jakie one to nie piekne, co za
      zenada. do poki mentalnosci nie zmienia to i zadne fotki na necie nie beda w
      stanie dowartosciowac jedna z druga
    • koalanw Więcej seksu, seksu im potrzeba 08.04.06, 21:33
      Mnie też, ruszać dupy i do roboty:)
    • Gość: wt Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 21:44
      czy nie jest to tekst sponsorowany? wymieniono w nim tylko jedną nazwę serwisu,
      i to jak na razie niewielkiego...
    • Gość: Jaaja Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.grs.net.pl / 81.219.160.* 08.04.06, 21:46
      NICZEGO !
    • Gość: alfa Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.mnc.pl 08.04.06, 22:59
      ....Duchowo są te Polki piękne, ale, jak widac , tej duchowej urody nie dasię
      zobaczyć !!

Fizyczna uroda nie jest ważna, nieistotne zatem, że przeciętna Polka, przy
      przeciętnej światowej damie wygląda, jak kołchoźnica przy pługu.

I gdybyz jeszcze te Polki inteligentne i rozsądne były; niestety są to
      popłuczyny światowej inteligencji

• hera9 moze brakuje rozumu? 08.04.06, 23:38
      mam 53 lata i czesto slysze komplementy,chociaz nie jestem specjalnie ladna.Tak
      jak z mezczyzny jego umysl robi z niego przysojnego lub nie,tak i z kobiety.Jak
      go brak,trzeba czekac na internetowe banialuki
      • alyra11 polskie kobiety 09.04.06, 00:53
        ...w walce o egzystencje musza przezyc w tych trudnych czasach.. Malo jest
        wciaz jeszcze kobiet w kraju, ktorych stac na finansowa niezaleznosc, lub tych -
        jak tutaj - niezle utrzymywanych przez sozial, w razie czego. A
        wiec "zdobywaja" lub raczej "musza zdobywac" zywiciela - stad tak wiele z nich
        przypomina kolorowe motyle. Nie sa szczuple, ale chude, wyzywajaco wymalowane
        itd., bo na sniadanie nie musi, ale na lakier musi starczyc. I licza w ten
        sposob na przykucie uwagi ewentualnych sponsorow, na szczescie, na innych,
        nabugwico.. ale rzadko na siebie. I jak taka sie gdzes na swiecie pojawi, to
        nawet nie wie biedaczka, ze takie kolorowe motyle automatycznie do "rozowej"
        dzialki tu naleza, bo normalne kobiety tak sie tu nie nosza. Kobiety, ktore
        maja choc troche oleju w glowie, dobry job i sa samodzielne - w nosie maja to,
        czy ich makijaz jest bez skazy a fryzura czy ciuch lezy perfekt, sa niezalezne
        od facetow i to one wybieraja. I rzeczywiscie maja cos do powiedzenia na pare
        chocby tematow.. Sprawa jest trudna socjalnie i nie nalezy jej splycac
        wylgaryzmami moi panowie :I
        • Gość: Miki Re: polskie kobiety IP: *.user.ono.com 09.04.06, 01:10
          > Kobiety, ktore
          > maja choc troche oleju w glowie, dobry job i sa samodzielne - w nosie maja to,
          > czy ich makijaz jest bez skazy a fryzura czy ciuch lezy perfekt, sa niezalezne
          > od facetow i to one wybieraja.

Co wybierają? Chyba między psem a kotem, bo wiekszość damskich wypowiedzi na tym
          forum zawiera narzekanie, że nie ma z kogo wybierać. Poza tym co to piszesz
          potwierdza tylko teze, że posiadając dobrą prace i niezależność można się bez
          faceta spokojnie obejść.

>I rzeczywiscie maja cos do powiedzenia na pare chocby tematow..

Zdaje ci się. Takie kobiety potrafią rozmawiac wyłącznie o pracy i pieniądzach.
          Dalej ich rozum ani wartościowanie nie sięga.

> Sprawa jest trudna socjalnie i nie nalezy jej splycac wylgaryzmami moi panowie

Sprawa jest trudna, ale co byloby gdyby wiecej kobiet zarabiało dużo kasy. Sądze
          że byłoby jeszcze więcej samotnych i w jakis tam sposob nieszczesliwych babek.
          Stosunki damsko meskie wykoleily sie w Polsce i ulegly sterroryzowaniu przez
          roznie nieracjonalne nieraz fobie starannie podsycane przez żądne sensacji media.
        • Gość: sprytny_rolnik Re: polskie kobiety IP: *.net136.okay.pl 09.04.06, 09:49
          madrze piszesz, ciekawe spojrzenie na temat.
          pozdrawiam
    • Gość: Johnny B good O Bosze jakie ta panie są płytkie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:12
      Baby są jednak głupie i próżne jak buty z lewej nogi ;-).Już w Biblii w Starym
      Testamencie pisano,że córka to utrapienie dla ojca :-(
    • Gość: piwoooooooooooah [...] IP: *.veranet.pl 09.04.06, 00:32
      • Gość: c3p0 [...] IP: *.chello.pl 09.04.06, 14:19
    • Gość: hehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:58
    • Gość: Monti Brakuje im skromnosci... IP: 219.133.160.* 09.04.06, 04:45
      I niestety polskie dziewczyny ubieraja sie i MALUJA jak prostytutki.
    • proces7 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 09.04.06, 09:10
      Dziś na czatach i w innych kontaktach via net, zwyciężą te, których cycki, czy
      figury lepiej prezentują się na fotkach, czy w kamerkach. I właśnie te kobiety
      zdobędą atencję mężczyzn. To przecież paradkoksalne, a jednak prawdziwe, bo i
      kontakt i komplementy nie są realne, a tylko wirtualne. Smutne jest to, że
      same kobiety tego chcą i oczekują.
      Kobieto, im więcej pokażesz wdzięków, tym więcej otrzymasz maili z
      komplementami! Im odważniejszą dasz fotkę, tym więcej dostaniesz wirtualnych:
      ciepła i serdeczności od facetów!
      A co na to feministki, na owe instrumentalne traktowanie kobiet?
      W wirtualnym świecie, dużo łatwiej z paszteta zrobić laskę, nietrudne jest
      ukrycie na fotce wielu mankamentów ciała, kilogramów, czy nawet wieku. 60-
      letnia dama z nadwagą, ma praktycznie takie same szanse, co 20- letnia
      modelka. W internetowym flircie, czy grach erotycznych, da się wszystko
      podrasować. Istotnie, Internet to miejsce bardzo liberalne, wyrównujące nawet
      szanse w tej intymnej dziedzinie, spośród oferowanego przezeń spektrum możliwości.
      • pufflet Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 09.04.06, 09:29
        Po przeczytaniu tego watku mam taką refleksję - skoro tak jak an forum
        rozmawiacie ze sobą w zyciu, to wiem juz dlaczego Polska jest takim obrzydliwie
        smutnym krajem, w którym wszyscy życzą bliżniemu, zeby miał gorzej. Bo wynika
        z tego , ze Polki są baznadziejne, a Polacy super , wiec ni diabła nie wiem,
        dlaczego w miedzynarodowym rankingu badań nad seksualnością polscy faceic
        zajęli tzrecie meijsce od końca - przed RPA i Grecja...
        • Gość: abc_man Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.toya.net.pl 09.04.06, 12:45
          Po pierwsze nie dostrzegam, aby Polska byla "obrzydliwie smutnym krajem". A
          nawet jesli wedlug ciebie jest taka jest, to czy jest to tylko wina mezczyzn?

Po drugie, nie widzialem tu listow, z ktorych wynikaloby, ze "Polki są
          baznadziejne, a Polacy super". Nie wierze, ze sadzisz, ze to Polki sa super a
          Polacy beznadziejni. Na wszelki wypadek przypomne, ze tytul artykulu, ktory
          komentujemy brzmi "Czego brakuje polskim dziewczynom?", a nie czego brakuje
          polskim chlopakom.

Po trzecie, nie wiem o jakich badaniach nad seksualnoscia piszesz, ale pewnie
          chodzi o srednia liczbe stosunkow w roku lub cos podobnego. Coz jesli tak, to
          jest argument obosieczny ... bo odpowiedz na pytanie, dlaczego Polakom "sie nie
          chce" moglaby byc niemila dla Polek. Lepiej zostawic ten watek w spokoju.

Po czwarte, na przykladzie mojej dzialalnosci zawodowej (a zajmuje sie
          zaawansowanymi technologiami) widze jak swietnie radza sobie kobiety w tej
          nowej dla nich dziedzinie dzialalnosci. Te panie wzbudzaja taki sam szacunek
          otoczenia jak mezczyzni i nie ma zadnego puszczania oczka, kiedy chwalone sa
          ich pomysly. Zajmuja w naturalny sposob stanowiska kierownicze. Pod adresem
          tych kobiet nie slyszalem od moich kolegow ani jednego zlosliwego komentarza.
          Nigdy! Natomiast na posmiewisko narazaja sie kobiety, ktore wbily sobie do
          glowy, ze sa takie super, tylko mezczyzni je blokuja, ze wzgledu na plec. To sa
          czesto te kobiety, ktore w pracy podaja raczke do calowania. Brrrr... takie to
          polsko-zasciankowe. Nawiasem mowiac cos mi sie zdaje, ze to sa przewaznie
          coreczki rozpuszczane przez swoich tatusiow (a wiec znowu wina mezczyzn :-)).
          Znam, na potwierdzenie tego, dwa przyklady.

Apeluje do kobiet i mezczyzn: Pozwolmy wypowiadac krytyke pod swoim adresem i
          zastanawiajmy sie, czy druga strona nie ma jednak odrobiny racji. A kiedy
          uznamy, ze ma, to bierzmy to pod uwage. Ani Wy ani My nie jestesmy idealni, ale
          jak wiadomo z obserwacji i tak sie w sobie zakochujemy.:-)

• pufflet Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 09.04.06, 13:50
            Po pierwsze nie dostrzegam, aby Polska byla "obrzydliwie smutnym krajem". A A
            > nawet jesli wedlug ciebie jest taka jest, to czy jest to tylko wina mezczyzn?

Ktoś napisał, ze jest to wina męzczyzn? To jest wina tego jak ludzie płci
            obojga się tu do siebie odnoszą - posłuchaj kiedyuś ulicy, przejedż sie
            autobusem, popatrz na inne środowisko niż Twoje.

Po trzecie, nie wiem o jakich badaniach nad seksualnoscia piszesz, ale pewnie
            > chodzi o srednia liczbe stosunkow w roku lub cos podobnego.

Nie, nei chodzi o średnią liczbę stosunków. Były to badania seksuologów, na
            które poszło mnóstwo pieniędzy z UE - dotyczyły nei ilosci stosunków, choć tego
            też, ale np, co mezcyzna robi po seksie(zasypia, przytula, idzie po piwo
            itp ), jak wygląda gra wstepna i ile mniej wiecej trwa( pól godziny, 30 sekund,
            jest , nei ma jej w ogóele) , długoście erekcji, tabu seksualncyh, dbałości o
            patnerkę czy jedynie o własny orgazm,antykoncepcji - gigantyczne ankiety na
            12 stron.

>Apeluje do kobiet i mezczyzn: Pozwolmy wypowiadac krytyke pod swoim adresem i
            > zastanawiajmy sie, czy druga strona nie ma jednak odrobiny racji.

Oczywiście, ze pozwólmy wypowiadać krytykę, ale wypowiadać, nei "wymiotować
            zółcią i chamstwem" typu :

Gość: KR$ 08.04.06, 23:46 + odpowiedz
            Pelno tutaj mlodych, zarozumialych suczek ktore prezentuja soba zero.

Gość: skrzacik 07.04.06, 18:41 + odpowiedz
            Zgadzam sie, bylem w Brazylii i niestety Polki to marne podroby.

Gość jendruś:
            Ześmiałem się cały ze śmiechu w tym momencie. Polki mają chyba najbardziej
            wredne charaktery na świecie! Poza tym większość Polek ma nosy jak cybuchy i
            cienkie włoski.

Gość: koneser 08.04.06, 13:13 + odpowiedz
            myszowate, tluste, baby o kaprawych slepiach domagaja sie przystojnych i
            zadbanych panow...

A co - ty sie bidulo nie zalapalas a i w Polsce zaden brudas cie nie chce...

Gość: Agnes 07.04.06, 21:42 + odpowiedz
            Przystojnych,zadbanych,kulturalnych i seksownych panow
            odpowiedż:
            to prawda- brakuje wam tego - ale po pierwsze - przeciez nikt nie bedzie rzucal
            perel przed
            wieprze,

I to tylko wybór. Pięknie Polacy, po prostu pięknie z tą waszą ktytyką - widać,
            jaką macie klasę , grzecznosc, poznać od razu prawdziwego dzentelmena ...Tłusta
            baba o kaprawych oczkach

• lruszdu Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 09.04.06, 11:56
      Dziewczyny są fajne, ale jako jedna z nich, powiem
      że najbardziej brakuję im rozumu,
      choć często liczą biegle i całki i pochodne,
      nietety to nie to samo.
    • Gość: Robot Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.kuins.net / *.kyoto-u.ac.jp 09.04.06, 11:58
      Polskei dziewczyny maja jedna wade ktora dyskwalifikuje je kompletnie w moich
      oczach. Mianowicie polskie dzewczeta nie sa Azjatkami.
      • brunet.z.duzym [...] 09.04.06, 12:23
        • Gość: hygropsja GW prześladuje artystów! IP: *.chello.pl 09.04.06, 19:40
          Hej, Gazeto, a czemuż to usunęłaś nowelkę "Bruneta" o wizycie o dziadka? Taki piękny "kawał nadpsutego literackiego mięsa", jakby to powiedział poeta Świetlicki...
          Gdzie wolność sztuki, wolność tworzenia, hej!? Nieznalskiej bronicie, a Bruneta szykanujecie?
    • Gość: warszawiak Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.grassavoye.pl / 194.246.124.* 09.04.06, 12:26
      Brawo dla dziewczyn ktore eksponuja swoja urode!! Lato jest super dzieki Wam!!
      tylko tak dalej!!
    • Gość: Maciek Polki sie niczym nie wyrozniaja oprocz IP: *.range81-153.btcentralplus.com 09.04.06, 13:01
      brakiem emancypacji.
      • Gość: alter Tylko lenie nie chcą utrzymywać swych kobiet... IP: *.eklon.pl / *.crowley.pl 09.04.06, 13:13
        • Gość: vs Re: Tylko lenie nie chcą utrzymywać swych kobiet. IP: *.bulldogdsl.com 09.04.06, 18:07
          utrzymywac to mozna kochanke a nie swoja kobiete hehe, do roboty a nie po
          dziesiec godzin przed telewizorem
    • Gość: alter Jak to dziewczynom , brakuje pieniędzy aby ... IP: *.eklon.pl / *.crowley.pl 09.04.06, 13:08
      bezpiecznie rodzić i bezpiecznie żyć. A czego brakuje chłopakom ? Też pieniędzy.
      Oczywiście dla bezpieczećstwa tych dziewczyn. Oczywiście poziom bezpieczeństwa
      podnosi się wraz z napływem gotówki , dlatego jest to syzyfowa praca.
    • Gość: mcbet Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.stacje.agora.pl 09.04.06, 13:30
      dyskusja poszla bocznym torem.... a chodzilo chyba tylko o to, czemu laski
      zaczely pokazywac sie w necie - bo zaczely i to fakt niezaprzeczalny
    • Gość: c3p0 Tego: IP: *.chello.pl 09.04.06, 14:13
      W taki m/w sposób rozumuje wiele kobiet:
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8261703&rfbawp=1144584724.116
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka