Dodaj do ulubionych

Podróż do Portland

08.10.19, 17:15
Planuję wyjazd do Portland w poszukiwaniu pracy. Powiedz mi, jak dostać się z lotniska do miasta? Jaki rodzaj transportu i ile to kosztuje?
Obserwuj wątek
    • czytelnikin Re: Podróż do Portland 09.10.19, 17:59
      można korzystać z autobusu, taksówki, pociąg. W Portland, transport publiczny jest bardzo rozwinięty
    • klinza Re: Podróż do Portland 10.10.19, 09:36
      Byłem z przyjaciółmi w Portland. Sieć transportu publicznego jest bardzo rozwinięta. Ale mieliśmy wielki program. Chcieliśmy mieć czas, aby zobaczyć wiele ciekawych miejsc. Wynajęliśmy samochody 8 osobowe. Wynajęcie samochodu dla naszej firmy było tańsze niż podróżowanie w autobusie i innym transporcie. I samochód pozwolił mi jechać i zobaczyć wiele rzeczy.
    • czytelnikin Re: Podróż do Portland 10.05.20, 10:52
      Teraz prawdopodobnie nie jest najlepszy czas na podróż. To kwarantanna. I wszyscy musimy zostać w domu.
    • mila2986 Re: Podróż do Portland 11.05.20, 20:50
      Za pomocą usługi sieci web można wyznaczyć trasy www.najlepszetrasy.com/. To daje lepsze zrozumienie odległości między miastami, których potrzebujesz i zdecydować, jak się tam dostać. Ta wizualizacja odległości bardzo pomaga ludziom w podejmowaniu decyzji.
    • czytelnikin Re: Podróż do Portland 22.06.20, 21:44
      W tym roku mam pecha z podróży. Najpierw epidemia, teraz pogoda utrudnia
    • grzegosh Re: Podróż do Portland 24.06.20, 23:04
      Planując podróż, musisz wziąć pod uwagę prognozę pogody meteoprog.pl/
      W tym roku pogoda latem nie pozwala odpocząć i cieszyć się ciepłymi dniami. W niektórych regionach były ulewne deszcze, a prognostycy obiecują, że deszcze nadal będą

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka