sorella3 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 00:12 brawa dla polskich dziewczyn za urode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Polski są nudne, zabobonne i niesamodzielne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:34 Niesty tak uważam. Byłem na rocznym stypendium w Londynie i porównując moje polskie koleżanki z analogicznego wydziału w Lonfynie to jest niebo i ziemia. Angielskie dziewczyny szykają po studiach przede wszystkim dobrej pracy. Mija pięć lat kiedy zaczyna sie myśleć o małżeńmstwie. Polkom pracować się nie bardzo chce, z powodów ekonomiczych większość i tak to mysi robić, ale z jakim nastawienuiem to robią widzimy rano w tramwajach, autobusach w metrze. Jeszcze o miatach. wArto samemu sie przekonać i zobaczyć na własne oczy społeczeństwo na teamt, którego w Polsce fuhnkcjonuje dużo mitów. Mówi się, że Angielki są najczeście rude i piegowate. To bzdury, a procent osób z taką urodą jest tam podobny do tego jak w Polsce. Mity pewnie wynikają z kompleksów. Angiesli są zwykle zamożniejsze, stać je na lepsze kosmetymki, lepsza rozrywkę, lepsze życia. South Bank czyli kawiarniano-kulubowe nabrzeże Tamizy, wypełnione jest w piątki, samodzielnym, młodymi singlami. Teskinie za tą atmosferą i nie mogę sie doczekać, kiedy skończe studia i tam wyjadę. Pozdrawiam, Michał PS Z żadna z Was się nie ozenię i na żadna nie będę harował całe życie. Małżeństwo bez parterstwa to piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Polski są nudne, zabobonne i niesamodzielne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 01:00 masz rację Michale. Polki niestety rzadko z kims sie wiążą. Polki chętnie sie sprzedają - co śmieszne, nawet te wykształcone nie zawsze są tego świadome. najgorsze jest to, że Polki są - ładne czy mniej urodziwe - zazwyczaj piekielnie nudne. skoncentrowane na sobie. egocentryczki łakome tanich komplementów. rzadko zdarzają się rodzynki - ambitne, ciekawe świata, chłonne. ostatnio poznałem taka - i Boże! zobaczyłem jaki urodziwy babski chłam mnie dotychczas otaczał! tylko że ta, którą poznałem jest ...Rosjanką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 01:05 Wazne jest by przemieszczać sie i podróżować. Rozszerzac horyzonty. Gratuluje Ci, Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Gratuluje IP: *.plusgsm.pl 08.04.06, 02:13 Mam szybkie pytanie... Która nacja nalepiej robi laskę? Jestem tym żywotnie zainteresowany, ponieważ boję się pochwy....Obawiam się, że mnie ugryzie...A tak w ogóle, to mam dobrego dealera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Polski są nudne, zabobonne i niesamodzielne. IP: *.orange.pl 09.04.06, 22:25 Absolutnie sie zgadzam. Jednak uwazam, ze jest troche (moze rzeczywiscie bardzo malo, ale sa!) dziewczyn w Polsce, w tym ja, ktore wola byc wolne, by czuc sie szczesliwymi i moc realizowac swoja pasje (ktora przeciez cudownie byloby dzielic z facetem!!). Z rozmow z plcia przeciwna wiem, ze wielu facetow mysli kategoriami: "nie moge z nia rozmawiac i sie z nia spotykac, bo pomysli, ze sie chce z nia ozenic, a nie chce, po prostu milo mi sie z nia spedza czas". Co za absurd. Jestem za otwartoscia i szczeroscia w relacjach. Partnerstwo przede wszystkim! Faceci, patrzac na nas, zadawajcie sobie pytanie: "co mozemy razem robic poza seksem" (nie wspominam o pozostalych obowiazkach domowych, z oczywistych wzgledow)! Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Polski są nudne, zabobonne i niesamodzielne. 10.04.06, 13:16 tak trzymaj Michal :-) Gość portalu: Michał napisał(a): > Niesty tak uważam. > > Byłem na rocznym stypendium w Londynie > i porównując moje polskie koleżanki z analogicznego wydziału > w Lonfynie to jest niebo i ziemia. > > > PS Z żadna z Was się nie ozenię i na żadna nie będę harował całe życie. > Małżeństwo bez parterstwa to piekło. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Oczywiscie niczego IP: *.reja.osiedla.net 08.04.06, 02:56 W Polsce co krok spotyka sie piekne kobiety, ktorym inteligencji nie brakuje. Sa jedynym atutem ktorego moze nam zazdroscic caly swiat. A to ze czesc facetow nie widzi tego to juz ich problem. Pozdrowienia dla lepszej czesci naszego spoleczenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Hanna Knopińska IP: *.sympatico.ca 08.04.06, 03:17 Ta Hanna Knopińska jest całkiem ładna. Sładam komplementy, ale szkoda że nie osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Brakuje im pieniedzy ... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 08.04.06, 10:20 Brakuje im pieniedzy na super kosmetyki i na fajna odziez. Wtedy Polki powalilyby swiat na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon6661 Re: Brakuje im pieniedzy ... 08.04.06, 13:24 E tam jak chcą to ładnie się ubierają. Tylko każdy pisze raczej bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia1 Re: Brakuje im pieniedzy ... 08.04.06, 14:20 Zgadzam sie. Mieszkam od laz za granica, Polek od razu poznam po kiepskich ciuchach. Przewaznie ubieraja sie kiczowato i bez klasy, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania K z artykulu Re: Hanna Knopińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:17 dzieki ;) powtarzam pod tekstem artykulu sie nie podpisuje... zenujaca porazka... a co do niektorych postow na forum swiadcza o ich autorach pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Hanna Knopińska IP: *.chello.pl 09.04.06, 23:40 nie przejmuj sie komentarzami - niech sobie szczekaja. Szkoda ze Ciebie nie spotkalem - na pewno bym pochwalil Twoja nietuzinkowa urode! :) Kto wie...moze? Mieszkam niedaleko w sumie :D Jakas strona gdzie mozna zobaczyc wiecej Twoich zdjec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade Re: Hanna Knopińska IP: *.microchip.net.pl 09.04.06, 23:44 haha widac komus podobaja sie puste lale , myslisz ze ja poderwiesz?? na fotce sobie poszukaj jak Ci na fotach zalezy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Hanna Knopińska IP: *.chello.pl 10.04.06, 00:27 skad wiesz ze jest pusta?Bo jest ladna??? Szukalem juz zdjec w necie - nie moge znalezc niestety. Chcialbym zobaczyc pare zdjec ladnej dziwczyny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
blade1985 Re: Hanna Knopińska 10.04.06, 17:27 jak bys zaglebil sie bardziej w to co powiedziala to bys zrozumial o czym pisze ale jak widac to dla ciebie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Hanna Knopińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:52 Wiesz co? wypraszam sobie! moze Ty jestes za glupi i czytac nie potrafisz? nie wiesz jak sie pisze artykuly w dzisiejszych czasach? nie nie wiesz? no to trudno masz problem zadzwon do Agory to Ci powiedza jak to napisali. Milo by bylo gdybys zajrzal "w swoja miske" i nie komentowal osob ktorych nie znasz, tym bardziej taki "atak" swiadczy o Tobie... POZDRAWIAM SERDECZNIE :* Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Hanna Knopińska 23.04.06, 23:19 Hej Haniu! :) a gdzie mozna Twoje zdjecia zobaczyc? Naprawde jestes baaardzo atrakcyjna! Pozdrawiam i nie przejmuj sie tym co wypisuja... Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Hanna Knopińska 24.04.06, 22:30 jezeli sa szanse zeby zobaczyc gdzies w necie Twoje prawdziwe oblicze napisz do mnie na maila gazetowego :) Dla mnie po tym jednym zdjeciu widac ze jestes rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjeczarek Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 08.04.06, 04:02 Z doswiadczenia wiem ze nie wszystkie dziewczyny lubia to. Zwykle slysze teksty w stylu: "przestan mi slodzic", "wyglupiasz sie", itepede. Dobrze ze moge chociaz pomyslec o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glupi tytul Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.abhsia.telus.net 08.04.06, 06:20 artykulu. Jasiu lub Malgosiu popros zarzad GW zeby miala troche oleju w glowach i nie kazala wam pisac tak jak im ich rozum dyktuje. Starajcie sie wlozyc wlasna inteligencje i podac modry tytul. Mozna wymyslec tytuly: "czego brakuje kobietom z Bronxu ( New York)", "Kobiety niemieckie i braki", i dalej i tak dalej....jest to jednak etniczne i nietaktowne. Mozna podac tytulu lepsza wersje " Potrzeby kobiet" nie wkladac elementu etnicznego, Gazeto jestes jednostronna, ciagle gdzies tam nie prost a w domysle...po to zeby znalezc niedoskonala drobnostke i ja naglosnic, jest to jeden z elementowto "bullyingu". LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.aster.net.pl 08.04.06, 06:51 tylko rozumu, dobrego wychowania i pokory. Tylko? Niestety niesiągalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Michaś konfabulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 07:20 Synuś, czyli ja, zana trzy jezyki obce, czwartego się uczy, nie chodzi do Kościoła, za to zalicza panienki nie z Białegostoku ale z Baltimore. Stąd mam porównanie. Dziękuję wam pokoleniu steropianiu za jedno: że otworzyliscie nam granice. Michaś (synuś ćwkoka ksenofoba katolika) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuauhtemoc Re: Michaś konfabulator IP: *.reja.osiedla.net 09.04.06, 19:51 Wyrazilem swoja opinie w sposob kulturalny i byloby milo jakbys wyrazal swoje opinie nie obrazajac mnie. Jak Ci sie nie podobaja polskie kobiety to twoja sprawa, ale gdybys mial odrobine kultury osobistej nie ublizalbys mi. Ale jasne, gdzies musisz swoje frustracje wyladowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał nie mam kultury, mam pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 02:43 Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Klasy i rozumu. 08.04.06, 09:17 w większośći. Bo oczywiście są kobiety z którymi panie innych nacji równać się nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
whyiamsoclever Re: Klasy i rozumu. 08.04.06, 09:30 klasy i rozumu brakuje wielu kobietom i bardzo wielu mężczyznom...ale tak jest wszędzie nie tylko w polsce EroPortal.Org - Quality Erotica & Adult Community Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Jedno doprowadza mnie do szału 08.04.06, 09:34 Znam kilka kobiet które wyjechały za granicę do pracy, głównie do anglii. ćóż sie okazuje. Większość w polsce miała właściwie wszystko - dobrą pracę, wygodne miejsce zamieszkania, przyjaciół, rodzinę, ogólnie poziom życia na poziomie nie pozwalającym stwierdzić niedostatku. To że brak pieniedzy na drogie perfumy czy wakacje na krecie to chyba nie powód do załamania. Okazuje sie zę obecnie większość mieszka w podłych dzielnicach, dzieląc mieszkanie z przygodnymi ludźmi różnych nacji i różnego poziomu kultury, pracując jako kelnerki, barmanki i pomywaczki po 12-14 godzin dziennie i zarabiając małe lub srednie stawki. Akceptują poziom życia na który w kraju nie zgodziłby się pod żadnym warunkiem. Rozumiem takie poświęcenie jeśli chcą zarobić pieniadze zęby w Polsce jakos ustawić sobie życie. Ten argument odpada ponieważ tylko jedna wyraziła chęć powrotu do kraju z jakiś czas, reszta jest wniebowzięta! Pomijam temat związków z płcią męską, bo dostanę zarzut o seksizm, męski szowinizm itp. Niech mi ktoś ten "fenomen" wytłumaczy. czy tyrając w obcym kraju, będąc traktowanym jak niewolnik w wielu przypadkach, jest lepiej żyć niż we włąsnym kraju, czasem moze bez pracy i pieinędzy ale wśród rodziny, przyjaciół i we włąsnym środowisku? Wiem zę są osoby które osiągają tam poziom życia o wiele wyższy niż byłyby w stanie osiągnąc wpolsce, ale nie opsukujmy się, to są jednostki. Jesli ktoś ma jakiś pomysł na ten temat ot zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi_78 Re: Jedno doprowadza mnie do szału IP: *.chello.pl 08.04.06, 17:19 Ten problem jest szerszy i nie dotyczy tylko kobiet. Jak pracowalem w Niemczech to nikt nie kupowal Coli choc byla tansza niz w Polsce ale wszyscy chleptali jakies RiverCole z Aldiego. W polsce nikt by tego nie kupil bo "obciach" tu sie wszyscy chca pokazac za siano zarobione tam wiec tworza pozory. Ale problem o ktorym mowie dotyczy takze facetow. Malo tego jak wyjezdzasz na zachod to jest presja spoleczna ze nie moze sie nie udac. A wiec zyjesz byle gdzie za byle jakie pieniadze a tu przyjezdzasz i lazisz w najmodniejszych ciuchach, nie mzoesz wrocic i powiedziec ze tam masz gorzej bo to przyznanie sie do porazki - taka nasza polska hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
pufflet Re: Jedno doprowadza mnie do szału 09.04.06, 09:34 Bo Polacy jako nacja zbiorowo mają paskudne cechy i kobiety i męzczyżni, choć oczywiście nie wszyscy. Cokolwiek dobrego wychodzi z nich tylko w nieszcześciu , albo jak tzreba na armaty lecieć z bagnetem. Normalnie to swojego utopiliby w łyżce wody, zawiść, zazdrośc, wchodzenie w "cztery litery" obcokrajowcom, ale tylko z Zachodu, samopoczucie kogoś lepszego w stosunku do wschodu (zapomnieli chyba, ze na wschodzie nie raz nie dwa mieszkaja ich rodacy), robienie wszystkiego na pokaz, pod kogoś , zębów można nie mieć , ale złoty łańcuch musi być. Na szczęscie w młodym pololeniu 20 latków jest takich mniej , choc z drugiej strony jest gigantyczna ilosc blokersów, wiec to sie chyba sumuje niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Jedno doprowadza mnie do szału IP: *.Red-83-50-45.dynamicIP.rima-tde.net 09.04.06, 13:14 Szkoda, że nie dostrzegasz że opisane postępowanie z punku widzenia jednostki czy małej zbiorowości jest korzystne. Tepienie blizniego czy wysylanie go na armaty sluzy usuwaniu konkurencji. Wlazenie do dupy obcym daje ewidentne korzysci, zapewniam cie ze jesli im zalezy potrafia sie odwdzieczyc. Robienie rzeczy na pokaz nie jest niczym nienaturalnym w przyrodzie zdarza sie to nad wyraz czesto. Za mojego zycie nie moge pokazac ani jednego sensownego przykladu w ktorym dzialanie Polakow jako zbiorowosci przynioslo korzysc. Odnosze wrazenie ze to co widze to wypadkowa indywidualnych egoizmow z domieszka chaotycznej polityki na czubku. I wlasnie dlatego zarowno faceci nie akceptuja babskiego chłamu jak i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
pufflet Re: Jedno doprowadza mnie do szału 09.04.06, 14:11 Tyle tylko, ze skoro coś jest dobre li tylko dla jednostki, to już dla dwóch osób dobrym być nie musi, a dla trojga i więcej będzie katastrofą wynikającą ze sprzecznych interesów jednostek własnie - bez rzadnej grupy, choćby lokalnej, bo w Polce "Heimatów" brak. Dlatego Bismarck powiedział kiedyś , pozwólmy Polakom rządzić sie samym,a sami sie wykończą . I tak neistety jest, co wcale nie wydaje mi sie powodem do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gene Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.toya.net.pl 08.04.06, 09:59 Brak komentarzy o waszej urodzie?Same to wywalczyliście.Patrz molestowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha zakompleksieni mezczyzni? IP: *.chello.pl 08.04.06, 10:45 widze tutaj praktycznie same wypowiedzi zakompleksionych chlopaczkow. mam juz szczerze dosyc takich mezczyzn wokol w stylu bez szyi, dres albo elociuchy, fajka, blant, piwo, wódka. serdecznie dziekuje. i inteligentych mezczyzn tez jest niewiele. i nie wiem czy nie jest ich mniej niz inteligentych kobiet:/ Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: zakompleksieni mezczyzni? 08.04.06, 21:56 głupota nie wybiera, wybierz surfera. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 11:21 "Teraz modne jest pokazywanie się w internecie. Na specjalnych stronach kobiety publikują swoje zdjęcia i pozwalają komentować urodę." O mamo! Skoro wystawiają sie na półkę niczym proszek do prania, pozwalają oceniać.. "Czego brakuje" - no właśnie tego, żeby nie zniżyły się do pewnego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmork Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 08.04.06, 11:52 No cóż i dla głupich gąsek znajdzie się miejsce w sieci. A faceci maja przynajmniej rozrywkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTEK mit polskiej pieknosci IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.04.06, 12:00 TO jakie kobiety sie komus podobaja to oczywiscie kwestia gustu. Jedni wola wysokie blondynki inni drobne brunetki, jedni zwracaja uwage na nogi inni na biust itp itd. Wazny jest rowniez element egzotyki tzn jesli jestes z kraju gdzie przewazaja blondynki o jasnej karnacji skory bardzo prawdopodobne ze beda podobaly ci sie brunetki lub murzynki. Np Polki w Londynie nawet te mniej atrakcyjne ciesza sie bardzo duzym powodzeniem u Turkow. Z opowiadan znajomych ktorzy odwiedzili kraje arabskie nawet 50letnia blondynka nie moze przejsc ulica bez zaczepki od lokalnych amantow. Z drugiej strony na mnie, Polaku po wyjezdzei za granice ogromne wrazenie zrobily ciemnoskore kobiety, indyjki i wreszcie latynoski. Te ostatnie do tego stopnia ze poslubilem jedna z nich. Po kilku latach zycia w miescie gdzie zyja wszystkie rasy swiata zaczelem sie zastanawiac skad wzial sie mit polskiej pieknosci? Najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny - byla kiedys taka piosenka. Na prawde nie wiem skad to silne przekonanie u polskich dziewczyn ze naleza do najpiekniejszych na swiecie. Nie zrozumcie mnie zle polskie dziewczyny na prawde sa ladne. Zdarzaja sie rowniez prawdziwe pieknosci , ale jezeli chcielibysmy spojrzec na polska srednia to nie sadze by nasze panie znalazly sie nawet w pierwszej swiatowej dziesiatce. Z facetami jest pewnie jeszcze gorzej ale my przynajmniej nie mamy zludzen wiec nie mozecie nam nic zarzucic. Zgodze sie ze nasze panie sa na pewno atrakcyjniejsze od holenderek, rodowitych angielek ale juz porownanie do latynosek to jak porownywac polski futbol do brazylii. Latynoski sa bardziej ksztaltne, naturalne (zapomnij o farbowanym blond) a przede wszystkim sa jakies takie weselsze. Moze to slonce tak je nastraja pozytywnie do zycia? Ale z kolei patrzac na nasze wschodnie sasiadki Rosjanki, ktore prezentuja ten sam typ urody - nawet tu polskie dziewczyny wypadaja blado z tym zadufaniem w sobie, sztucznoscia, negatywnym stosunkiem do zycia. Konczac i reasumujac - drogie Panie, mimo ze najladniejsze na swiecie na pewno nie jestescie to na prawde niczego Wam nie brakuje wiec pozbadzcie sie kompleksow i badzcie bardziej bezposrednie i usmiechniete. Jak wiadomo uroda przemija szybko i wtedy to co wewnatrz staje sie najwazniejsze. pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: mit polskiej pieknosci IP: *.4web.pl 08.04.06, 12:13 No i to jest post, który okresla wlasnie dodkonale to, jaką metodę podrywania maja polscy męzczyzni. Nie mówią kobiecie - jestes ładna, jesteś urocza, ładnie się uśmiechasz, lubią patrzeć , ajk odgarniasz włosy . Mówią za to : w porówaniu z Brazylijką wyglądasz kiepsko, ale nei martw się, masz też zalety, w porówaniu z rosjanką, jesteś mało kształtna, ale nie masz powodów do narzekania. Żałosne po prostu. W jaki sposób te polskie kobiety, często pracujace na parę etatów, zaganiane, zaniedbane, robiące wszystko za męzczyzn, mają sie uśmiechać i mieć pozytywne nastawiene do życia, jak komplement to wg polskiego meczyzny: - nie jesteś jeszcze całkiem stara - nei jesteś aż taka brzydka - no nei jesteś zbyt ładna, ale może chociaż robotna. Zwymiotować mozna - spotkanie w tym kraju męzczyzny, który myli, umie rozmawiać i dostrzega szczególy takie, ja to, ze np. kobieta woli neizapominajki niz jedną kretyńską rózę i , ze warto zapytać, czego chce sie napic, zanuim naleje jej się wódki do kieliszka na imieninach, to po prostu ewenement. Popatrzcie na siebie Polacy , a przede wszystkim sieposluchajcie. Jedyne, co wam dobzre wychodzi to dołowanie i umniejszanie innych, a kobiety wręcz uweilbiacie umniejszać, zeby poczuć sie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: mit polskiej pieknosci 08.04.06, 12:36 W ten sposób (poniżanie) taki facet dowartościowuje siebie. Więc po co z takim być. Schemat wyciągnięty z domu - ojciec poniżał matkę, kobiety są po to by móc się dowartościować, by móc komu dogryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: mit polskiej pieknosci IP: *.chello.pl 08.04.06, 16:11 Gość portalu: no name napisał(a): > No i to jest post, który okresla wlasnie dodkonale to, jaką metodę podrywania > maja polscy męzczyzni Najwyraźniej nie zauważyłaś, że Bartek nikogo tu nie podrywa, po prostu przedstawił swoja opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: mit polskiej pieknosci 08.04.06, 12:42 "Latynoski sa bardziej ksztaltne, naturalne (zapomnij o farbowanym blond) a przede wszystkim sa jakies takie weselsze. Moze to slonce tak je nastraja pozytywnie do zycia?" A czy polscy mężczyźni są weseli, pozytywnie nastrojeni do życia? Nie. Są gburowaci i chamscy. Chcą rozweselenia? Ojej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: mit polskiej pieknosci IP: *.freedom2surf.net 08.04.06, 13:08 oj, koles napisal prawde a kopleksy zaraz wyciagnely noze... POLKI JESTESCIE PRZECIETNE W SWOJEJ MASIE !!!!!!!!!!!! ktos kto pobyl za granica w duzych kosmopolitycznych miast jak Londyn czy Nowy York wie o tym na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: mit polskiej pieknosci IP: *.4web.pl 08.04.06, 13:33 Jak na razie to ty wyciągnałeś jakikolwiek nóż i dalej robisz to samo , co reszta Twoich polskich braci. Prawisz Polkom komplementy w stylu: - no jesteście brzydkie - no macie kompleksy - no każdy, kto choć raz był pzrez tydzień w Londynie i mył gary widzi, ze jesteście brzydkie I co, czujesz sie lepiej? Podbudowałeś sobie swoje kurczkowate ego? Tak Twój ojciec mówił do matki? Popatzr jaka jesteś brzydka? Widziała jaka ładna jest Brazylijak w TV? Dlaczego masz jasne włosy , bo powinnaś być latynoską ? Dlaczego nei amm takiej kobiety? Dlaczeg zarabiam grosze i szef mnie poniża? To wszystko twoja wina , głuuipia polska babo! To to fajnei, widzę , ze ojciec cie nauczył jak traktuje sie kobiety i dlatego też na koneserowaniu możesz poprzestać, bo tłumoków nei chjca kobiety z klasą , ale zastarszone, bezradne, stłamszone kobiety. A jak sie juz ozenisz z tą , co ajkos tasm wygląda, to nei zapomnij jej w dzien ślubu powiedzieć, ze jest brzydka w porównaniu z kobietami w Londynie i w Nowym Yorku. A brzydka jest dlatego, ze jeste Polkąibędziesz jej to mówił ciodziennie, żeby leczyć swoje załosne, polaczkowate kompleksy zera. Bo tylko zera tak mówią i tylko zera oceniaja , parwdziwy facet nawet ust nie otworzy w Tój sposob, wiec tylko potwierdzasz, ze większość Polaków, to zakompleksione miernoty, które kosztem kobiet moga sobie powiedzieć: -przynajmniej jej przysrałem. A tak naprawde pokazałeś tylko , jakie z ciebie zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: mit polskiej pieknosci IP: *.freedom2surf.net 08.04.06, 13:44 kochanie, po co tyle zolci. nie jestem odpowiedzialny za twoje problemy i komleksy. od lat zyje w bardzo udanym zwiazku z hinduska - jest przepiekna i bardzo kobieca. to co mnie wkurza, to tworzenie mitow, ktore nie maja zbyt wiele do rzeczywistosci. mam kolegow anglikow, ktorzy przyjezdzaja do Polski na dziewczyny i bardzo je sobie chwala, mam innnych kolegow, ktorzy twierdza, ze polki to glupie dupiate pokraki. uwazam, ze nie nalezy generalizowac Polki maja wszystkie zalety i wady narodu jako calosci i nie sa lepsze czy gorsze od meskiej czesci spoleczenstwa. z mitem o urodzie Polek jest tak samo jak z mitem o brzydociwe Angielek - ma niewiele wspolnego z rzeczywistoscia - kwestia gustu i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: mit polskiej pieknosci IP: *.4web.pl 08.04.06, 13:55 Kochanie, po co ten protekcjonalny ton, co kochanie? Bo nei przypominam sobie, abym była Twoja małżonka Hinduska, więc nie zwracaj sie do mnie per kochanie, dobrze kochanie? Kolejna ulubiona zabawa Polaka, to to, ze kiedy kobieta odpowie mu na jego durnowate stwierdzenia ostro, bo ma dość tego własnie stereotypowego i wszechobecnego chamstwa polskich męzczyn, to usłyszy? Nie merytoryczną odpowiedź,albo chociaz zrozumienie, ze popełnia się nietakt tak w ogóle mówiąc o kobietach, ale stwierdzenie, ze "kochanie ma kompleksy". Kolejna swietna metoda upupiania - przecież zazdrości, więc o czym tu mówić. Odpuść sobie, bo równa doza koplmeksów wyłazi z Ciebie z tym podniecaniem sie Londynem. Kto tam nie był choć przez rok? Napisałeś za to jedną mądrą rzecz: "z mitem o urodzie Polek jest tak samo jak z mitem o brzydociwe Angielek - ma > niewiele wspolnego z rzeczywistoscia - kwestia gustu i kultury. " Tak, Polak niewiele ma wspólnego z kulturą uw kraju, a keidy wyjedzie , uparcie stwierdza, że Polski sa brzydkie, Polacy głupi, on urodził sie w Polsce pzrez pomyłkę i WSZYSTKIE kobiety w GB sa piękne, jak jeden mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: mit polskiej pieknosci IP: *.freedom2surf.net 08.04.06, 13:57 i jeszcze jedno. jak cala swoja wartosc bedziesz opierala na zewnetrznych ocenach - bedziesz bardzo nieszczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: mit polskiej pieknosci 08.04.06, 14:47 Kochanie to chyba ty jesteś zakompleksiona. Znam faceta który postępował tak jak ty byś chciała. Po 15 latach znalazł sobie inną. Nie należął do obiboków, raczej był i jest zaradny. Radzę się zastanowić nad tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: mit polskiej pieknosci IP: *.4web.pl 08.04.06, 17:01 Gratuluję logiki:))))) To, z e ty znasz faceta, który postępował tak jak ja bym chciała, znaczy, ze jestem zakompleksiona, bo on odszedł po 15 latach, a nie był obibokiem:))))) Przykro mi, ze ktoś od Ciebie odszedł, ale to juzraczej tzreba zastanowić sie nad soba, a nie dawać dobre rady nei na temat innym. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: mit polskiej pieknosci 08.04.06, 18:07 Po co się denerwować? Wiesz dobzre ,że artykóły gw to stek głupot. Są piasne aby były. Dziewczyny w Polsce są takie same jak na zachodzie może czymś się różnią ale to drobne szczgóły(nie w budowie anatomicznej ale w charakterze). Ze zmianą systemu upodobniły się do rówieśniczek zchodnich. Prwadę mówiąc wcześniej były takie same. Jak chciały równouprawnień to niech cierpią. Chcą robić karierę proszę bardzo, tylko nie wszystkim wychodzi a wtedy płacz aj waj. Brak kogoś u boku kto pocieszy, przytuli poradzi. Wszystko spada na facet bo nie umie sobie poradzić, taki chamski. Gadanie ,że polscy męszczyźni są niezaradni jest oógólnieniem. Podobnie jest na całym świecie. Dla twojej wiadomości nie daję rad tylko nie zgadzqam się z twoim postem. jedno wiem z autopsji, że ładne dziewczyny mają dziwną manię (wszystkie dziewczyny na świecie o urodzie i figurze modelki) nie wiedzą co chcą i są mniej wytrwałe w związku z męszczyzną. Choć to uogólnione ale prawda. Nikt mnie nie rzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: mit polskiej pieknosci IP: *.eranet.pl 09.04.06, 01:07 Przestan byc chamska i smieszna jednoczesnie. Kobieto - potrzebujesz komplementow by podbudowywac swoje ego? Nie potrafisz zaakceptowac tego ze sa na tej ziemi madrzejsze/ladniejsze/milsze od ciebie? Jest wiele takich. Moje ego jest ze trzynascie razy bardziej rozbuchane od twojego i nie potrzebuje niczyich komplementow (ale zdaje sobie sprawe ze jest wielu, wielu lepszych/przystojniejszych/inteligentniejszych ode mnie) - i bynajmniej uroda nie jest przyczyna tego rozbuchania. Bylem w wielu miejscach na Ziemi i kobiety sa rozne - sa i piekne i brzydkie ale w Polsce niestety wystepuja duze komplikacje z charakterem - tak jak to wielu facetow napisalo powyzej - egocentryzm, przekonanie (niczym nieuzasadnione) o swojej wyjatkowosci, brak samodzielnosci (finansowej), tendencja do pojscia na latwizne (prostytucja albo wlasciwa albo malzenska). Nie jest wesolo - w dodatku ogromna liczba bogobojnych , zakompleksionych i ograniczonych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
pufflet Re: mit polskiej pieknosci 09.04.06, 09:17 Ty za to kolego nie jesteś chamski, co? Kolejny Polak, który podbudowuje swoje ego, pisząc jakie załosne są kobiety w Polsce, jak beznadziejny mają charakter i gdzie to on nie był. Szkoda, ze nie byłeś też na Marsie:P . Bylem w wielu miejscach na Ziemi i kobiety > sa rozne - sa i piekne i brzydkie ale w Polsce niestety wystepuja duze > komplikacje z charakterem - tak jak to wielu facetow napisalo powyzej - > egocentryzm, przekonanie (niczym nieuzasadnione) o swojej wyjatkowosci, brak > samodzielnosci (finansowej), tendencja do pojscia na latwizne (prostytucja albo > wlasciwa albo malzenska). Nie jest wesolo - w dodatku ogromna liczba bogobojnyc > h > , zakompleksionych i ograniczonych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: mit polskiej pieknosci IP: 213.158.197.* 09.04.06, 11:31 Nie wiem co jest chamskiego w dzieleniu sie swoimi doswiadczeniami - wyrazilem swoj poglad - od tego jest forum. Nie podbudowuje swojego ego kosztem kobiet w Polsce - jest ono juz i tak dosyc wybujale wiec nie potrzebuje dalszego rozbudowywania a polskie kobiety jakie sa to wiekszosc wie bardzo dobrze (maja nawet taka 'specjalna' opinie w innych krajach dzieki temu). W moim srodowisku to ze ktos gdzies byl to rzecz normalna i nie jest zaliczane do 'chwalenia sie'. Na marsie nie bylem - na ksiezycu tak (tez mozesz pojsc na taki film w IMAXie - ale to robia ludzie ktorzy interesuja sie czyms wiecej niz czubkiem wlasnego nosa). Odpowiedz Link Zgłoś
pufflet Re: mit polskiej pieknosci 09.04.06, 11:48 Twoje poglądy sa następujące (kilka postów wstecz): -------------------------------------------------------------------------------- "Ale przeciez skoro facet ma juz ciebie przy boku to po co ma sie wysilac by cie zdobywac - juz cie przeciez zdobyl. W normalnym swiecie poszedlby dalej i zdobywal kolejne - a przez te glupawe malzenstwa nie ma ruchu w interesie" W związku z czym masz takie prawo wypowiadać sie o kondycji moralnej Polek, jak własciciel burdelu o moralnosci katolickiej. Dla mnie jesteś kolejnym przykładem karykatury męzczyzny - neistety,tacy robia najwięcej złego opinii międzynarodowej o Polakach. Nie odpowiadaj, bo i tak nie odpowiem, zal nerwów na takich ludzi, którzy nie wstydzzą sie nawet własnego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka Re: mit polskiej pieknosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 20:11 ale wiesz Bartku ,że latynoski nie mówiąc o hinduskach szybciej i brzydziej się starzeja ,taka mieszanka genów i słońca.Więc ciesz sie urodą swojej żony póki możesz bo potem juz taka ładna niestety nie będzie ,co nie zmienia faktu ,że latynoski faktycznie są śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: mit polskiej pieknosci IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.04.06, 14:27 Sprostowanie do mojego poprzedniego maila, tym razem w punktach bo przy zdaniach zlozonych robi sie za duzo zamieszania : 1. Przepraszam wszystkie PAnie ktore urazilem swoja wypowiedzia 2. Polskie dziewczyny sa naprawde piekne 3. Mit polskiej pieknosci - Niektore Polskie dziewczyny mysla ze sa najpiekniejsze na swiecie jako nacja - ja smiem sie z tym nie zgodzic. 3a. Nie wiem skad sie wzial ten mit? Wielkim swiatowcem sie nie czuje ale przynajmniej za ta granica za ktora bylem jakos nikt sie tak strasznie naszymi dziewczynami nie podniecal. 4. My polscy faceci jestesmy w wiekszosci beznadziejni, w porownaniu z latynosami wypadamy... tak jak nasze dziewczyny w porownaniu z latynoskami. 5. Roznica polega na tym ze taki polski facet (przynajmniej taki ktory nie stracil do konca kontaktu z rzeczywitoscia) nigdy nie wyskoczy z teza ze oto my Polacy to jestesmy najprzystojniejsi na swiecie. caluje raczki Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_dk A moze odwronie, co polskie dziewczyny maja, czego 08.04.06, 12:50 A moze odwronie, co polskie dziewczyny maja, czego inne nie Odpowiedz Link Zgłoś
waldk66 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 12:54 Polskim Kobietom Dziewczynom naprawdę niczego nie brakuje znajdzcie takie drugie na świecie są Sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.freedom2surf.net 08.04.06, 13:00 te opowiesci o urodzie Polek to lekka przesada - generalnie maja urode przecietna. jesli chodzi o mnie to preferuje urode srodziemnomorska lub Bliski wschod lub subkontynent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Polskie dziewczyny są najpiękniejsze!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.06, 13:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maR Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.ghnet.pl 08.04.06, 14:17 NICZEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
mikie85 glupoty piszecie:) 08.04.06, 14:37 jesli rzeczywiscie wam sie nie podobaja, to dlaczego pod wymieniony w artykule link www.pokazcycki.pl nie da sie juz wejsc? dajcie spokoj. zjezdzilem kawal swiata. na pewno to rzecz gustu, ale moim zdaniem polki sa piekne! :) buziak dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de villepin polki najlepsze towar w europie !!! IP: *.d4.club-internet.fr 08.04.06, 14:46 jak kazdy obcokrajowca jade do polski na SEX z polkami bo na zachodzie juz nie ma takie towar jak w polsce !!! kazda moje dziewczyni pochodza z polski !! co brakuje u polek ??? z wygladem sa fajne: zgrabne,fajna twarz,opalone,naturalne cicki ale wiekzosc niestety sa puste to znaczy latwe wykorzystac jej do lozka,wystarczy byc troche przyztojny i miec na piwo !!! w lozku polki sa rewelacyjne bo zachowuja sie jak swinki czyli robia co zechesz w lozku ,nie jak te brudaski ,zakomplexowane,tempe kobiety z zachodu !! polki maja klase,dobze wychowane to znaczy otwarte i mozna nna kazdy temat rozmawiac( mowie o 20 % polek bo 80 % rzesta to tylko maja do pokazania wyglad ale sa glupie ,a moze dobze?? )) wiec polki to jedyne jescze kobiety w krajach UNI EUROPEJSKIEJ gdzie warto walczyc i podriwac )) MIESZKAM W POLSCE DZIEKI WAM ,drogie polki bo zapoje moje potrzeby sexualne dzieki wam KOCHANY POLKI !!! nie zmieniecie sie ,jestescie NADZIEJA FACETOW Z ZACHODU !!!!!!nique les noirs et les arabes !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: polki najlepsze towar w europie !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.04.06, 14:54 Jak sam powiedziałęś są tanie mam nadzieję,że złapiesz hiva lub inne świństwo. Dlaczego nie pojedziesz do Rosji lub byłych republki radzieckich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: polki najlepsze towar w europie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:17 ale śmieszne va t'faire enculer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de villepin do iza IP: *.d4.club-internet.fr 09.04.06, 09:29 va te faire enculer salope de polonaise !!!! combien d'arabes et de noirs t'ont deja baisé petasse de polonaise !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: do iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:07 tiens, un polaque qui voudrait etre un francais! tu penses gagner du prestige en offensant tes compatriotes? va alors niquer les noirs et les arabes, comme tu as ecrit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de villepin do iza IP: *.d4.club-internet.fr 09.04.06, 15:36 à mes yeux t'es qu'une petite pute qui se fait sauter par les arabes et ls noirs !!! un pute à étrangers !!! tu ne vaut que 25 euros à l'heure !!! belle mais bete et naive !! toi aussi t'es parti étudié en france pour te faire sauter par des arabes !!! en pologne c difficile d'en trouver mais il y en a de plus en plus de noirs d'arabes et d'étrangers qui veulent te sauter !!!pauvre salope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: do iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:10 25 euros l'heure c'est ca ton probleme? tu ne connais que des putes?:D Je suis donc pas etonnee que tu dis toutes ces choses sur les Polonaises, espece de connard:DD BTW j'habite pas a l'etranger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de villepin do iza IP: *.d4.club-internet.fr 10.04.06, 09:17 c'est ta mère la pute !!!! en fait je sias pas si tu es un fils de pute de francais(homme) ou une femme mal baisée(femme francaise ) !!!dis moi tout !!! les polonaises sont les putes des putins des étrangers que tu le veuilles ou non !! les francais,les italiens,les allemnads etc ... vont en pologne pour se trouver des tops models au lit !!je pense que tu sait ,toi aussi tu couches avec eux moyennant quelque zloty et cela gratuitement!! je sais que la vérité te fait mal ma chérie!!! tu as appris le francais pour coucher avec des francais??? tu aimes ca ,ca m'étonne pas de toi !!! il faut se respecter d'abord et respecter son corps et pas se vendre au premier venu mais cela tu n'as pas compris encore et tu ne comlprendras pas car tu est naive et un peu bete (tu es une blonde je pense ))) !!! c'est pas bien de discriminer les polonais ,il faut que tu changes !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: do iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:55 arrete de m'embeter avec tes vulgarites! tu ne sais meme pas qui je suis et tu as le culot de m'insulter! Si tu n'as pu trouver que des salopes idiotes qui veulent etre avec toi, c'est ta faute!Faut que tu apprennes a t'exprimer et a respecter les femmes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:02 Podobają mi się biadania niektórych kolesi na tym forum. A ubolewać należy raczej nad wyglądem polskich chłopaków: obcięte prawie na łyso włosy,co eksponuje poczciwe, kartoflowate słowiańskie rysy, stroje treningowe noszone na codzień, miśkowate sylwetki, badziewny styl hiphopowy, bleee... Albo drugi biegun: sztywniacy w garniakach (w rzeczywistości na ogół buraki z wielkimi pretensjami), "metroseksualni" śmierdzący na kilometr perfumami, itp. Naprawdę trudno o facetów z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: 69.158.115.* 08.04.06, 15:36 Trudno o facetow z klasa? Alez klasa to dla Polek kasa. No i aby byl samodzielny i zaradny (tez chodzi o kase) i zeby nas rozumial (czyli placil). Wyobrazenia Polakow o Polkach to obrona przed stoczeniem sie w zupelna rozpacz; skoro wszystko jest takie beznadziejne, to chociaz mozna popatrzec na zgrabne nogi lub tylki na ulicach. W Paryzu, Wloszech czy Argentynie nikt nie uwaza Polek na najpiekniejsze, mozna by wiec wnioskowac, ze kazdy chwali swoje. Jednak jest mala roznica, bedac w roznych krajach, nie slysze aby mezczyzni zachwali swoje kobiety tak jak to robia Polacy- przypomina to dume rolnika ze swojej swinki lub jalowki, poziom wypowiedzi albo bardzo ogolny-powierzchowny albo prymitywny. Polki na pewno przescigaja Polakow inteligencja i wrazliwoscia, kiedykolwiek jestem w kraju, zauwazam to od razu. Ale Polki tez, jak kazda kobieta ze wschodniej Europy (Ukraina, Rosja, etc. nie Czechy lub Wegry) zainteresowana jest kasa, poniewaz to daje niezaleznosc spoleczna. Nie dziwie sie takiemu podejsciu do zycia, to bardzo logiczne w danej sytuacji, ale skoro tak sie dzieje, miedzy bajki nalezy wlozyc historie o wyjatkowosci Polek. I tak jest dobrze, czy kompleksy panow musza windowac panie na piedestal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:13 Cóż, jest to kwestia naszej kultury narodowej, mentalności, etc. Skoro ludziom wpaja się obraz kobiecości biernej, rozlazłej, nieporadnej, a bogate zamążpójście nadal uchodzi za najważniejszy cel życiowy każdej dziewczyny, to jak ma być? Swoją drogą, stereotyp Polki lecącej na kasę potrafi dać się we znaki tym bardziej niezależnym. Bo skoro faceci uważają to za standard, to już na wstępie podchodzą do dziewczyny, jak do dziwki(pewnie dlatego nie troszczą się o własną atrakcyjność, bo i tak kasa i samochód najważniejsze). Albo kiedy np. trzeba w nieskończoność tłumaczyć się przed rodziną z wyboru nie dość majętnego partnera.("Ale ten bogatszy był szpetny i głupi!"- "No i co z tego? Mężczyzna ma być przede wszystkim zaradny!") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.cm-upc.chello.se 08.04.06, 22:09 Obserwatorze jestes marnym obserwatorem. nie tylko Polski sa zainteresowane kasa, na zachodzie to jest jeszcze glebsze z ta roznica, ze sprytnie zakamuflowane. Trzeba umiec odroznic ziarno od plew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert W. Już ktoś napisał: nudne, religijne, zabobonne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:37 jestesm nienajgorzej zarabiajacym singlem. Nieźle zarabiajacym - no na tyle, ze stać mnie na własne mieszkanie, samochód jedzenie na mieście i zagraniczne wakacje. Ma 30 lat, ale z niechęcią myśle zwiażku z Polką. Oczywiscie, są pewnie i wartościowe i fajne, rzecz w tym, że ywchowywane są katolickim zakłamaniu. Na prace patrzą z pogardą, i na życie z atawizmem. Dziewczyny na zachodzie (mysle konkretnie o większych miastach Niemiec, Francji i Wielkiej Brytanii), są partnerkami, samymi w sobie wartościowymi osobami. Dziewczyny w Polsce jak lane kluchy, znaczą niewiele same w sobie. Estetycznie? Leniwe, z okrągłymi twarzami i zwisajacymi piersiami. Mentalnie? Z ciagłymi kompleksami, niezadowoleniem, pretensją do wszystkiego. Marzę, o życiu gdzie indziej. Rober W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promoartes Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:31 Czego brakuje? Poczucia wysokiej wartości siebie. Umieszczac zdjecie poniewaz nieczesto sie zdarza aby je ktos komplementowal... bezsens...mnie wystarczy, ze podobam sie Mezowi, to jest najwazniejsze.Po co mi komplementy od innych mezczyzn? A na dobra sprawe i tak je dostaje...bez zadnego umieszczania zdjec w sieci...Trzeba miec "to cos" a nie zdjecie w internecie... Pozdrawiam Sandra www.rozmowy.all.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 18:16 Nic ująć nic dodać. Dobry komentarz do artyułu. Dziewczyny chcą się wybić lub myśłą,że znajdą nadzianych gości. Bo jak tłumaczyć takie zachowanie. Przecież nie są modelkami bo ich zdjęcia to rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? CNOTY IP: *.centertel.pl 08.04.06, 17:14 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś