mario72 12.04.06, 18:37 niech leci !! i nie wraca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcowsky Re: Czy Putin poleci w kosmos?niech leciiiiiiiiiii 12.04.06, 18:44 i nie wraca!Tego mu z calego serca zycze ja marcowsky! Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarecki8 Re: Czy Putin poleci w kosmos?niech leciiiiiiiiii 12.04.06, 20:49 takiemu to dobrze:) - Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek z bushem moga wspolnie 12.04.06, 21:13 nawet na pare lat, i jeszcze kilku by sie znalazlo Odpowiedz Link Zgłoś
zymzyk Ja tez 12.04.06, 21:23 ta pewnie, ze by sie znalazlo sam bym chcial w kosmos ..poczuc stan niewazkosci:) 12 marca 1956 Film o energii atomowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: Czy Putin poleci w kosmos?niech leciiiiiiiiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:52 a pamietacie ten dowcip: -dziadku,dziadku!! Ruskie w kosmos polecieli... -Wszystkie?!?!? -nie, tylko jeden.. -eeeee tam, to co mi głowe zawracasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuck Norris Re: Niech spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:57 Mógłby zabrać paru postkomunistów z Polski oraz redakcję Gazety z biletem w jedną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Mógłby się tam z naszym prezydentem spotkać 12.04.06, 19:03 Teren neutralny, cisza, spokój:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mógłby się tam z naszym prezydentem spotkać IP: *.sympatico.ca 12.04.06, 19:30 >Mógłby się tam z naszym prezydentem spotkać To bardzo dobry pomysl, ale kto tam zawiezie Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Mógłby się tam z naszym prezydentem spotkać IP: *.pools.arcor-ip.net 12.04.06, 20:02 Kaczynski jest taki maly, to sie zmiesci pod fotelem Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metan Re: Mógłby się tam z naszym prezydentem spotkać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:49 Paru kandydatów można by znaleźć, np. Opalony Jędrek, ale najlepiej gdyby zrobił to brat, zawsze to rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wężyk Re: Czy Putin poleci w kosmos? IP: 194.106.201.* 12.04.06, 20:01 Jest taki stary kawał: - Panie majster, ruskie w kosmos polecieli! - Wszyscy? - Nie, jeden. - No to co mi głowę zawracasz! No i okazuje się, że w tym przypadku by było czym zawracać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stomp Re: Czy Putin poleci w kosmos? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.04.06, 20:04 Z kosmosu Pięknie widać Rosję .Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Op Re: Czy Putin poleci w kosmos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:13 super pomysł! Pamiętam anegdotkę z czasów Gagarina: Przybiega do babci wnuczek i woła - babciu! Babciu! Ruski na księżyc polecieli!! Na to babcia pyta - czy wszyscy?? Nie babciu tylko Gagarin. Odparł wnuczek. No to co mi głowę zawracasz!!! zareagowała babcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norsk_skogskatt Re: Czy Putin poleci w kosmos? IP: *.w86-197.abo.wanadoo.fr 12.04.06, 23:54 z czasów Gagarina była też długaśna ballada na temat tego lotu w kosmus, pełna złośliwych przytyków. Kończyła się zwrotką: I szkoda tylko, że w noc kwietniową unosząc z sobą smród spalin, nie cały Związek wyleciał w kosmos a tylko jeden Gagarin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))) wow..ten z wasami IP: *.pools.arcor-ip.net 12.04.06, 21:00 na zdjeciu jest przystojny.... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Putin,Putin... 12.04.06, 21:22 Czytalam dzisiaj o badaniach przeprowadzanych przez ZSRR na bliznietach jednojajowych. Wyjatkowo niehumanitarnych,przypominajacych te..dra Mengele. Chodzilo podawanie dzieciom wielkich ilosci roznego rodzaju hormonow m.in testosteronu aby wywolac u nich a) homoseksualizm b) hemafrodytyzm I tak sobie pomyslalam,ze stary aparat radziecki powinien leciec za to w kosmos. No i polecial. Jak dwa jednojajowe blizniaki Strjelka i Bielka. Ponadto wiecie, ze z punktu widzenia genetycznego, jesli jeden z blizniakow jest gejem, to drugi tez moze byc gejem ( np. ukrytym ) ? Oczywiscie bez skojarzen prosze. Ja tu o pieskach pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal A nasz prezydent ukradła księzyć i ... IP: 217.197.74.* 12.04.06, 22:09 sie nie chwali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToDisneyPL wolisz swego prezia ? A ruscy żyją coraz lepiej .. IP: *.spray.net.pl 13.04.06, 01:46 Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Czy Putin poleci w kosmos? 13.04.06, 03:29 A paszol, i niech wezmie ze soba swojego przyjaciela Georga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry2903. Re: Czy Putin poleci w kosmos? IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.06, 07:55 Podpisuję się obiema rękami i nogami też! Właśnie chciałem to napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox niech weźmie ze sobą kochanka Schroedera! IP: 212.126.9.* 13.04.06, 08:45 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Czy Putin poleci w kosmos? 13.04.06, 09:41 W kosmos powinien lecieć Kaczyński i Rydzyk. Na koszt Kobylańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Czy leci z nami Putin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 10:52 Ja wysiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Czy Putin poleci w kosmos? IP: *.crowley.pl 13.04.06, 11:06 niech leci! w cholerę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Polska misja na Marsa!!! Lepper w podboju kosmosu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.06, 11:30 Poco eksperymentowac na zwierzetach wyslijmy Leppera w kosmos, kupmy najtansza rakiete, im tansza tym lepsza bo wieksze szanse na jakas usterke w trakcie lotu!!! Odpowiedz Link Zgłoś