nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:13 w wyliczanke wygralam biG milka :D byly 3 lody ,a ja wybralam akurat ten wlasciwy ...ach Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:16 od trzech lat co lato mozna wygrc ,a Ty nic? Musisz miec niezlego pecha .. Bo ten big milk to chyba jednya rzecz jaka ja wygralam <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:18 bo ja generalnie nie jadam Big MIlków...:) Ale w tych litrowych też ponoć są, ale nigdy nie trafiłam. Polecam krówkowe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:22 tak szczerze nie wyobrazam sobie lodow o smaku krowek ,no ale coz jak sa juz smerfowe :D :P a krowki uwielbiam wiec beda mi pewnie smakowaly Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:30 Jak je sobie raz kupiłam nie mogłam się oderwać, ale był problem, bo kupiłam je w Tesco, a potem chciałam ten smak znaleść w sklepie osiedlowym, pani się dziwnie popatrzyła jak zapytałam o lody krówkowe, ale przyszedł szef i przekopał dla mnie cały magazyn, ale niestety nie znalazł, jednka obiecał zamówić nastepnym razem, teraz mam krówkowe pod blokiem...mniammmm...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:32 no tak ,sklepy osiedlowe sa nieco opoznione ;] A na wsiach bywa jeszcze gorzej :P Ile razy jak o cole prosilam w srodku lata to dostawalam zawsze z edycji swiatecznej :] Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:35 Nie mów mi o takich sklepach, ja całe życie mieszkam w mieście, a teraz mam domek na wsi i sklep czynny dwa razy dziennie, rano i popołudniu, niewiem czy się kiedyś przyzwyczaję...;) O lodach krówkowych nawet nie ma co wspominac...:P Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:39 Tam mozesz dostac lody truskwkowe ,waniliowe,czekoladowe ,ewentualnie jak nowoczesna wies to jeszcze dostaniesz o smaku toffi (taki 'ekskluziwee') Musisz robic sobie zapasy roczne ;] A wlasnie co robisz jak Ci np wieczorem chleba na kolacje nie starczy?;] Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:44 A no własnie...i to jest problem, nie ma stacji benzynowej...;) Ale zdradzę Ci zawsze jakiś kawałem mrozimy w zamrażalniku... A chleb to po wsi przed 7mą rozwożą, a, że domek jest schowany musze sterczeć na drodze! W wakacje, w środku nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:49 Nie boisz sie tamtejszych zboczncow itp?;p Ja bym chyba przezyla bez chleba ,wole sobie smacznie pospac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:53 Jacy zboczeńcy...?! tam się wszyscy znają, i pół wsi czeka na ten chleb...;) Jarzynki jeżdżą pół godziny później i znów miłe spotkanie na drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:57 Kurcze wszyscy sie znaja jest rownoznaczne z tym ,ze wszyscy wszystko o sobie wiedza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 21:05 nataliele napisała: > Nie boisz sie tamtejszych zboczncow itp?;p > spróbowałby jakiś zboczeniec zaatakować naszą carmencitę! pewnie nie wiesz, że ona ma złoty medal z zawodów w kockboxingu! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 21:06 kickboxingu miało być a medal na własne oczy widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:18 a ja wygrałam kiedyś 2 wielkie żółwie z nivea :P Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:20 A ja dostałam małe lusterko w Rossmanie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:20 więc jednak coś dostałaś za darmo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:45 hih..jak to mówią...mała rzecz, a cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 15:53 W dodatki jeszzce nie rozbiłam ani nie zgubiłam...:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 16:01 broń boże nie rozbij, bo to 7 lat nieszcześcia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: sie gra sie ma ! 04.05.06, 19:25 A ja kiedys wygralam w promocji Coca Coli do wyboru: 3 CD lub 7 kaset. Przyslali mi liste z ponad 1000 tytulow i wybieraj!! Wybralam 7 kaset, poza tym to byly czasy jeszcze magnetofonowcow. A ostatnio, zadzwonil do mnie Pan i powiedzial mi, ze wygralam nowy tel. komorkowy Sagem. Problem w tym, ze musialabym wykupic abonament wiec delikatnie mowiac, podziekowalam mu za taki prezent! Odpowiedz Link Zgłoś