olo53 17.07.06, 15:01 Piekna piosenka, Brezly pewnie zna bo to Elita:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Dokad idziemy, dokad zmierzamy? 15.08.06, 08:25 Ehem, nie dokladnie. "60 minut na godzine", Kociniak spiewal. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dokad idziemy, dokad zmierzamy? 18.10.06, 06:59 60 sie zgadza, niedokladnie tez, mialo byc 'skad przychodzimy, dokad zmierzamy' spiewal chyba A. Zaorski ni cholery nie idzie wyguglac? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly "Kazda prawda potrzebuje odwaznego ktory ja 15.08.06, 08:30 wypowie" - glosza liczne plakaty pokazujace wizerunki: Gandhiego, Martina Luter Kinga, Galileusza, Freuda i kogo tam jeszcze. Ktorymi to plakatami obwieszone sa miejscowe przystanki autobusowe. A reklamuje sie w ten sposob miejscowy brukwoiec "Bild", Ojciec Zalozyciel maluszka o tytule "Fakt". W ramach odwznego wypowiadania prawdy, dzisiejszy numer informuje ze niejaki D. Bohlen, ongis wokalista zespolu "Modern Talking" (ten blondynek) obecnie w de. cos miedzy M. Wisniewskim a K. Wojewodzkim (tylko ze jeszcze ksiazki pisze o swoim zyciu prywatnym), ze tenze Bohlen na jakiej cieplej plazy z jakas "piekna tancerka" wycina holubce i plasa. To byla moja odwazna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: "Kazda prawda potrzebuje odwaznego ktory ja 15.08.06, 08:56 www.bohlen-fanpage.de/de/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Kazda prawda potrzebuje odwaznego ktory ja 15.08.06, 09:04 O czesc, mmk9, dawnosmy sie tu nie czytali :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: "Kazda prawda potrzebuje odwaznego ktory ja 15.08.06, 13:35 ;))) no, ja czasami czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Kazda prawda potrzebuje odwaznego ktory ja 15.08.06, 14:15 :))) O wzajemnym myslal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Jest dalszy ciag tego pasjonujacego projektu PR 14.10.06, 19:56 Znikł Gandhi, Luter etc. "Kazda prawda potrzebuje odważnego, etc". Teraz to są takie prawdy: Skarbie, zdradziłem(am) cię. Tato, jestem gejem (schwul). Mamo, nie umiesz gotować. Moje piersi są zrobione. Twój tył jest zbyt szeroki. Panie sędzio, byłem na spalonym. Jak to było? "Odwaga staniała, rozum zdrożał"? Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Jest dalszy ciag tego pasjonujacego projektu 14.10.06, 20:06 Znikł Gandhi, Luter etc. > > "Kazda prawda potrzebuje odważnego, etc". Teraz to są takie prawdy: > Skarbie, zdradziłem(am) cię. > Tato, jestem gejem (schwul). > Mamo, nie umiesz gotować. > Moje piersi są zrobione. > Twój tył jest zbyt szeroki. > Panie sędzio, byłem na spalonym. to są prawdy na miarę naszych czasów :-) (z "Misia" misię wimiśliło) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Jest dalszy ciag tego pasjonujacego projektu 14.10.06, 22:25 a miara naszych czasów to jest to skąd zmierzamy Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Jest dalszy ciag tego pasjonujacego projektu 15.10.06, 08:49 Zawsze tak jak jest. Kiedys tez. Stad miernota? Odpowiedz Link Zgłoś