alexander_de_large 20.10.06, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Pomogliśmy Wierzejskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:24 dajcie spokój już temu dzieciaczkowi Odpowiedz Link Zgłoś
wd_07 Re: Pomogliśmy Wierzejskiemu 20.10.06, 14:11 a może "oni już byli, oni już rządzili, oni już nakradli...TO PO CO ICH ZMIENIAć" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Pomogliśmy Wierzejskiemu 20.10.06, 15:27 Najwięcej witaminy mają polscy chłopcy! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STM "Madrosc wyssana z mlekiem Romana"... IP: *.crowley.pl 20.10.06, 19:57 - niech go prowadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłamczyński Re: "Madrosc wyssana z mlekiem Romana"... IP: *.c158.petrotel.pl 20.10.06, 23:39 A może: "LPR - nasi posłowie wcale nie są głupsi niż inni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HERBICYDY Niech mnie zobacza IP: *.elte.hu 21.10.06, 02:44 niestety ww nie chyba nie zalapal Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pomogliśmy Wierzejskiemu 21.10.06, 08:14 Wierzejski jest owocem "frustracji", "nienawiści", czy wręcz " prymitywizmu i umysłowej ułomności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolet widzieliscie jak lypie oczkami, tikowy nerw IP: *.chello.pl 22.10.06, 12:59 SWIR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yooreque Pomogliśmy Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:34 Czyli moja propozycja ODWOŁAM EWOLUCJĘ odpadła? :( Odpowiedz Link Zgłoś
peter-s Pomogliśmy Wierzejskiemu 20.10.06, 13:41 "Bóg z nami" to chyba raczej odwołanie do faszystowskiego "Got mit uns", umieszczanego na pasach żołnierzy Wehrmachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Pomogliśmy Wierzejskiemu 20.10.06, 13:49 Najlepsze hasło "Pedały Precz !" też odpadło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemat narcyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:21 wierzejski to klasyczny przykład narcyza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Moje hasło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:31 Wierzę Wierzejskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
emar2 moje było o cyrku warszawskim 20.10.06, 16:55 a na plakacie młodzian miał wystąpić z wielkim czerwonym nosem. na pewno wygram !! Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda47 hasło - plagiat 20.10.06, 17:06 Osoby w odpowiednim wieku, czyli starsze, pamiętają zapewne hasło "Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi". Wówczas chodziło o Ligę Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczywistosc4rp Hehehehehehe 20.10.06, 17:12 facet nie zaskoczył "Żeby partia rosła w siłę, a jej ludziom żyło się dostatnio" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek31 samokrytyka mile widziana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 17:43 "są owocem "frustracji", "nienawiści", czy wręcz " prymitywizmu i umysłowej ułomności". Widocznie poseł miał okazję zobaczyć się w lustrze. Samokrytyka mile widziana. Pasuje do posła jak ulał. Czas na swojego szefa aby spojrzał w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek śmieszny jesteś wojtku 20.10.06, 17:53 "Nie ukrywam, że moi sztabowcy przygotowali mi kilka profesjonalnych propozycji, zanim ogłosiłem konkurs. Ale niektóre propozycje konkursowe biją je na głowę" wcale się nie dziwię. twoich sztabowców, wojtku, profesjonalistów, byle dzieciak rozpracuje, a co dopiero forumowicze. na twoim miejscu nie przyznawalbym się do tego publicznie, bo źle to świadczy o tobie i o ludziach, których sobie dobierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Pomogliśmy Wierzejskiemu IP: *.244.153.73.debica153.tnp.pl 20.10.06, 18:56 Skąd taki półgłówek zna sformułowania jak "prymitywizmu i umysłowej ułomności"? przeczytał swoją diagnozę psychiatryczną? Odpowiedz Link Zgłoś
kolka14 Trzeba być chorym 20.10.06, 19:37 Trzeba być chorym aby dyskutować na temat tego "polityka z bożej łaski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trash_lpr I po co takiemu głabowi GW robi klakę ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 10:50 ciszej nad tą trumną, przeceiż Wierzejski jest chory na głowę, po co promować kogoś kto sieje nienawiść i lansuje ośmieszające teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek W. Zwycięskie hasło ujawniam już teraz! IP: 148.122.35.* 21.10.06, 11:27 Zwycięskie hasło brzmi: NIE MA GEJA NAD WIERZEJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzejski palant jak by tu do.. wierzejskiemu IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.06, 14:10 MOZE NA ULICY SKUC RYJA TEMU LALUSIOWI PALANCIKOWI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubią Pozycje Różn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 tego belkotu na blogu inaczej kochajacego wierzjs 22.10.06, 17:58 nie da sie czytac jak po 5 piwach.....wtedy mozemy poklikac na tym samym poziomie umyslowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Ciemnogród IP: *.0501.adsl.tele2.no 22.10.06, 21:58 Ciemnogród Wawelski smok udawał ptaka Dinozaury w czasach Kraka Stąd wynika prosta poszlaka Teoria Darwina to draka Rozwój australopiteka Do homo sapiens do człowieka Endek nazywa dziś fałszerstwem I akademickim szalbierstwem Wywody narodowiec czyta Zmienił się w neandertalczyka We włochatą i czarną łapę W zaginione ogniwo w małpę Łapa zamieniła się w skrzydło Małpiszon w ogłupiałe bydło Które jada befsztyk z mamuta Scena przez profesora kuta Endek to mutacja szkodliwa Ta choroba jest obrzydliwa Rozwój endeka w ciemną marę Bóg zabiera rozum za karę CezaryT Odpowiedz Link Zgłoś