Dodaj do ulubionych

Mandaryna wylatuje z serialu

IP: *.gazownia.szczecin.pl 21.02.07, 09:33
Ona ju
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:34
      Szkoda mi tej Mandaryny, coś ma ostatnio ze wszystkim pod górkę. A w serialu
      nieźle grała.
      • juknier Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 09:47
        Ma pod górkę, bo uparła się robić rzeczy, których robić nie potrafi. A tymczasem
        jak w starym wierszyku "murarz domy muruje, krawiec szyje ubrania". Mandaryna
        chce być piosenkarką, która nie umie śpiewać i aktorką bez talentu aktorskiego.
        • kszynka Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 14:22
          juknier napisała:

> Ma pod górkę, bo uparła się robić rzeczy, których robić nie potrafi. A
          tymczase
          > m
          > jak w starym wierszyku "murarz domy muruje, krawiec szyje ubrania". Mandaryna
          > chce być piosenkarką, która nie umie śpiewać i aktorką bez talentu
          aktorskiego.

:-)))))))
          zapominacie że źródłem wiadomości jest SE, czyli wszystko trzeba podzielić
          przez 10 :-)
          jak oni piszą że wylatuje, to może oznaczać, że zagrała swoją epizodyczną rolę,
          która nie została bardziej rozwinięta, i po prostu odchodzi z seriali jak tam
          się i pojawiła :-)
      • Gość: Henderson Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.abg.com.pl 21.02.07, 11:31
        niewiarygodne.To oni tam grają? Muszą mieć talent aktorski? Ciekawe!!! szkoda
        jej -nawet z z takiego badziewia wykopali ją wykopali.
      • badjuk Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 12:53
        Razem z nią powinien wyleciec ten serial i wszystkie inne badziewia na antenie TV.
    • Gość: wielki_kac Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.ztpnet.pl 21.02.07, 09:46
      Teraz nie pora na jakieś tam mandaryny. Teraz jest sezon na kartofle!
      • Gość: Rolnik Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:57
        Idioto. Przecież jest luty, gdzie tam sezon na kartofle a jeśli już to
        ziemniaki. Język polski jest jednoznaczny. Mam nadzieję, że następny sezon
        będzie sprzyjał wypędzaniu z kraju takich idiotów jak ty.
        • Gość: biju Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:17
          ja zrozumiałam że chodzi o ,,nasze" znienawidzone dwa kartofle. Jeśli się mylę
          to sorry.
          A ty ,,idioto" najpierw się zastanów i naucz się czytać między wierszami a
          potem obrażaj ludzi, a zresztą po cholerę zaraz wyzywasz. Rolnik
          idiota !!!!!!!!!!!
        • svetomir Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 13:42
          > Idioto. Przecież jest luty, gdzie tam sezon na kartofle a jeśli już to
          > ziemniaki. Język polski jest jednoznaczny. Mam nadzieję, że następny sezon
          > będzie sprzyjał wypędzaniu z kraju takich idiotów jak ty.

Zwróc uwage w jaki dziale konentujesz to raz.
          Słowo kartofle w znaczeniu uzytym przez przedmówcę (którego jak widac nie
          zrozumiałeś) jest w powszechnym uzyciu, to dwa
          Białoszewskimu też byś pewnie zabronił uzywania słów nie wystepujacych w
          słownikach to trzy
          Słowo kartodel jest dopuszczone przez Słownik Jezyka
          Polskiego,sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2469887
          to cztery
        • baska306 Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 13:47
          kartofle, pyry. grule są to nazwy ziemniaków regionalne
          myślę że można ich używać w jezyku potocznym
        • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Mandaryna wylatuje z serialu... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 22.02.07, 02:09
          "Rolniku"... we wschodniej Polsce mamy ziemniaki,
          w zachodniej Polsce zas kartofle - i obie
          formy sa dopuszczalne.

P.S. Tak, czy inaczej - mamy dwa ziemniaki, lub dwa
          kartofle do szybkiego wykopania!
      • Gość: Maggus Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:26
        Racja to nie sezon na owoce południowe trzeba wspierać rodzime rolnictwo,
        ziemniole górą!!! a takie frytki a takie kartofle, to jest cos nie takie tam
        mandarynki;p pozdrawiam;)
    • Gość: ~Alexa~ Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.139.unknown.vectranet.pl 21.02.07, 09:48
      Ja nie wiem kto ją na antenę wpuścił!! Ona jest jakimś wybrykiem natury!! :PP

:* buźka :)
      • Gość: sabbatha Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: 213.17.145.* 21.02.07, 09:49
        lepiej grala niz ta ala Zając (Marysia) i Pawel - oni to tragedia. I to z
        wyksztalceniem aktorskim.
        • gulcia77 Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 11:59
          Jakim wykształceniem aktorskim???!!!! Jakieś studyjko dla napalonych amatorów ma
          być szkołą aktorską? oj...
    • Gość: osia Mandaryna wylatuje z serialu IP: 212.180.145.* 21.02.07, 10:30
      nie oglądam seriali, ale szkoda, to miła i ładna dziewczyna.
    • Gość: Firek Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:45
      Najlepiej jej wychodziło jak grała w duecie z zielonogłowym,tylko że z tej gry
      ma dzieci.
    • Gość: kobita Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:00
      wlasciwie to mi jej szkoda.. moze rzeczywiscie spiewac to ona nie potrafi.. ale
      sie stara,robi lepiej lub gorzej,ale przynajmniej to co lubi, a wszyscy tylko
      krzycza ze jest do niczego
      • Gość: julka Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.microchip.net.pl 21.02.07, 12:35
        tu chyba same chęci nie wystarczą...
        • Gość: kobita Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:14
          owszem, ale jest wielu na jej poziomie,lub gorszych i aktorow i piosenkarzy,a
          jakos nikt nie krzyczy, a moze to tylko takie wrazenie:)
    • gotrek Wpadnie do szybu windy? 21.02.07, 12:39
    • svetomir Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 13:39
      Nie wiedziałem, ze w ogóle gra w ajkims serialu
    • patman Jakie to smutne..... 21.02.07, 14:07
      Buahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahah
    • Gość: kate Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:30
      nie wyszło jej ze śpiewem, mężem, to z aktorstwem też chyba jej nie wyjdzie:///
    • Gość: mmmm Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:45
      i dobrze nnie ma ona przeciez talentu aktorskiego i już!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Boczek Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.aster.pl 21.02.07, 18:45
      a taka świetna aktorka z niej była ;).... taka "hamerykańska" .... hihihihi :)))....w morde jeża, z takim talentem aktorskim to do pantonimy ;)
    • Gość: hromoson Mandaryna jako..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:32

Mandaryna zarowno jako piosenkarka,jak tez aktorka,ma dwa niewatpliwe atuty.
      Lewy i prawy
      • Gość: Kielce Nocą Re: Mandaryna jako..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:58
        Gość portalu: hromoson napisał(a):

>
        > Mandaryna zarowno jako piosenkarka,jak tez aktorka,ma dwa niewatpliwe atuty.
        > Lewy i prawy

Zapomniałeś dodać , że te dwa atuty są to fałszywe .... silikonowe atuty , lewy
        i prawy .
    • Gość: Jola Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.50.38.67.ptr.us.xo.net 21.02.07, 21:03
      Jest mi naprawde jej szkoda ...tyle juz przeszla
    • 52b1 Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 21:15
      a co to kogo obchodzi
      • cynik.pl Przeca to narodowa tragedyja! 21.02.07, 22:25
        52b1 napisała:

> a co to kogo obchodzi

Wyalienowałaś się ze społeczeństwa pewnikiem, to dlatego takie bzdury wypisujesz :-)
    • Gość: Baca Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.chello.pl 21.02.07, 23:32
      Kończ wasza, wstydu oszczędź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka