Gość: ktoś IP: *.gazownia.szczecin.pl 21.02.07, 09:33 Ona ju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:34 Szkoda mi tej Mandaryny, coś ma ostatnio ze wszystkim pod górkę. A w serialu nieźle grała. Odpowiedz Link Zgłoś
juknier Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 09:47 Ma pod górkę, bo uparła się robić rzeczy, których robić nie potrafi. A tymczasem jak w starym wierszyku "murarz domy muruje, krawiec szyje ubrania". Mandaryna chce być piosenkarką, która nie umie śpiewać i aktorką bez talentu aktorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 14:22 juknier napisała: > Ma pod górkę, bo uparła się robić rzeczy, których robić nie potrafi. A tymczase > m > jak w starym wierszyku "murarz domy muruje, krawiec szyje ubrania". Mandaryna > chce być piosenkarką, która nie umie śpiewać i aktorką bez talentu aktorskiego. :-))))))) zapominacie że źródłem wiadomości jest SE, czyli wszystko trzeba podzielić przez 10 :-) jak oni piszą że wylatuje, to może oznaczać, że zagrała swoją epizodyczną rolę, która nie została bardziej rozwinięta, i po prostu odchodzi z seriali jak tam się i pojawiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henderson Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.abg.com.pl 21.02.07, 11:31 niewiarygodne.To oni tam grają? Muszą mieć talent aktorski? Ciekawe!!! szkoda jej -nawet z z takiego badziewia wykopali ją wykopali. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 12:53 Razem z nią powinien wyleciec ten serial i wszystkie inne badziewia na antenie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki_kac Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.ztpnet.pl 21.02.07, 09:46 Teraz nie pora na jakieś tam mandaryny. Teraz jest sezon na kartofle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnik Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:57 Idioto. Przecież jest luty, gdzie tam sezon na kartofle a jeśli już to ziemniaki. Język polski jest jednoznaczny. Mam nadzieję, że następny sezon będzie sprzyjał wypędzaniu z kraju takich idiotów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biju Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:17 ja zrozumiałam że chodzi o ,,nasze" znienawidzone dwa kartofle. Jeśli się mylę to sorry. A ty ,,idioto" najpierw się zastanów i naucz się czytać między wierszami a potem obrażaj ludzi, a zresztą po cholerę zaraz wyzywasz. Rolnik idiota !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 13:42 > Idioto. Przecież jest luty, gdzie tam sezon na kartofle a jeśli już to > ziemniaki. Język polski jest jednoznaczny. Mam nadzieję, że następny sezon > będzie sprzyjał wypędzaniu z kraju takich idiotów jak ty. Zwróc uwage w jaki dziale konentujesz to raz. Słowo kartofle w znaczeniu uzytym przez przedmówcę (którego jak widac nie zrozumiałeś) jest w powszechnym uzyciu, to dwa Białoszewskimu też byś pewnie zabronił uzywania słów nie wystepujacych w słownikach to trzy Słowo kartodel jest dopuszczone przez Słownik Jezyka Polskiego,sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2469887 to cztery Odpowiedz Link Zgłoś
baska306 Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 13:47 kartofle, pyry. grule są to nazwy ziemniaków regionalne myślę że można ich używać w jezyku potocznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Mandaryna wylatuje z serialu... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 22.02.07, 02:09 "Rolniku"... we wschodniej Polsce mamy ziemniaki, w zachodniej Polsce zas kartofle - i obie formy sa dopuszczalne. P.S. Tak, czy inaczej - mamy dwa ziemniaki, lub dwa kartofle do szybkiego wykopania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:26 Racja to nie sezon na owoce południowe trzeba wspierać rodzime rolnictwo, ziemniole górą!!! a takie frytki a takie kartofle, to jest cos nie takie tam mandarynki;p pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Alexa~ Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.139.unknown.vectranet.pl 21.02.07, 09:48 Ja nie wiem kto ją na antenę wpuścił!! Ona jest jakimś wybrykiem natury!! :PP :* buźka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: 213.17.145.* 21.02.07, 09:49 lepiej grala niz ta ala Zając (Marysia) i Pawel - oni to tragedia. I to z wyksztalceniem aktorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 11:59 Jakim wykształceniem aktorskim???!!!! Jakieś studyjko dla napalonych amatorów ma być szkołą aktorską? oj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osia Mandaryna wylatuje z serialu IP: 212.180.145.* 21.02.07, 10:30 nie oglądam seriali, ale szkoda, to miła i ładna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:45 Najlepiej jej wychodziło jak grała w duecie z zielonogłowym,tylko że z tej gry ma dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:00 wlasciwie to mi jej szkoda.. moze rzeczywiscie spiewac to ona nie potrafi.. ale sie stara,robi lepiej lub gorzej,ale przynajmniej to co lubi, a wszyscy tylko krzycza ze jest do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.microchip.net.pl 21.02.07, 12:35 tu chyba same chęci nie wystarczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:14 owszem, ale jest wielu na jej poziomie,lub gorszych i aktorow i piosenkarzy,a jakos nikt nie krzyczy, a moze to tylko takie wrazenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Mandaryna wylatuje z serialu 21.02.07, 13:39 Nie wiedziałem, ze w ogóle gra w ajkims serialu Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jakie to smutne..... 21.02.07, 14:07 Buahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:30 nie wyszło jej ze śpiewem, mężem, to z aktorstwem też chyba jej nie wyjdzie:/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:45 i dobrze nnie ma ona przeciez talentu aktorskiego i już!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.aster.pl 21.02.07, 18:45 a taka świetna aktorka z niej była ;).... taka "hamerykańska" .... hihihihi :)))....w morde jeża, z takim talentem aktorskim to do pantonimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hromoson Mandaryna jako..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:32 Mandaryna zarowno jako piosenkarka,jak tez aktorka,ma dwa niewatpliwe atuty. Lewy i prawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Nocą Re: Mandaryna jako..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:58 Gość portalu: hromoson napisał(a): > > Mandaryna zarowno jako piosenkarka,jak tez aktorka,ma dwa niewatpliwe atuty. > Lewy i prawy Zapomniałeś dodać , że te dwa atuty są to fałszywe .... silikonowe atuty , lewy i prawy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.50.38.67.ptr.us.xo.net 21.02.07, 21:03 Jest mi naprawde jej szkoda ...tyle juz przeszla Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Przeca to narodowa tragedyja! 21.02.07, 22:25 52b1 napisała: > a co to kogo obchodzi Wyalienowałaś się ze społeczeństwa pewnikiem, to dlatego takie bzdury wypisujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Mandaryna wylatuje z serialu IP: *.chello.pl 21.02.07, 23:32 Kończ wasza, wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś