mateuszwierzbicki 01.04.07, 11:50 czekamy na pojawienie się Elektrona Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 19:20 Tak naprawdę to Elektrę ciągnęło do Proteusza i to wzajemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 19:31 a tak wspolczesniej ,to Elektre pociagnelo do D.Rodmana,jak juz mu sie Madonna opatrzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 19:56 Robak to był gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 20:03 Hej,wczoraj to i ja mialem kolko w nosie,jak nie do konca pociagnalem zawleczke na puszce Coca Coli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra999 Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 20:28 dobrze, że od tuńczyka, choć byłoby naoliwine dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 20:45 Kanuk , ja nie wiem do jakiej bramy sie zbliżamy , jednak moje wrota percepcji się wzburzyły kiedy na hasło Elektra wyguglowałm na czwartym miejscu to: en.wikipedia.org/wiki/Elektra_Natchios A On ta prawdziwa Ηλέκτρα zaginęla gdzieś w omętach netu. A poza tym witam Aleksandro , prawie tysięczna:) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 20:51 Acha , doszłam że w tym pogańskim języku mieszaninie łaciny i francuskiego piszą Electra. I mówią Si Wi. Idż dziecko ja Cię łaciny i greki uczyć każę bo zostaniesz Analfą i Betą. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Powiem wam cos na ucho 01.04.07, 20:53 Ηλέκτρα miala trudne dzieciństwo, a potem niełatwą mlodość, podżeganie i współudział, a do tego wkład w rozwój pschiatrii. Potem bolesna resocjalizacja. ustatkowala się po 30-tce. z późniejszą szcześliwą nudą dojrzalości mitologia już sobie nie poradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powiem wam cos na ucho 02.04.07, 16:17 Jedynym problemem po trzydziestce bylo czy raczej Elektryk czy Elektronik. I upodobanie do bursztynow. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Powiem wam cos na ucho 02.04.07, 16:24 elektryka prąd nie tyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powiem wam cos na ucho 02.04.07, 18:05 Podac reke 220V. Uscisk dloni z siła (pech!) Akumulator nabylam i z fizyczna pomoca Delfina zamontowalam, albowiem kable trzeba bylo poluzowac: plus byl o 5 cm dalej niz w poprzednim akumulatorze. nastepnie przeprowadzilam szkolenie w dziedzinie pilowania i obrobki krawedzi rurek miedzianych. Gdzies w przeprowadzkach zginelo mi imadlo...:( Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Powiem wam cos na ucho 02.04.07, 19:13 millefiori napisała: > Podac reke 220V. Uscisk dloni z siła (pech!) taki uścisk to ud ręka Odpowiedz Link Zgłoś