Gość: jajko IP: *.toya.net.pl 15.05.03, 22:16 Co myślicie o Steffenie Möllerrze????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geminix Re: Steffen Möller 16.05.03, 11:08 ql gość mało go znam ale z tego co go znam to jest wporzo :) Jego audycja "Z Möllerem do Europy" w 3 jest ql ale słucham jej rzadko bo akurat wtedy jestem w drodze do pracy. pozdroofkas Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
koszelka Re: Steffen Möller 22.05.03, 18:50 W porządku gość.Podoba mi się jego poczucie humoru i jest całkiem przystojny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Steffen Möller IP: *.tel147.petrotel.pl 28.05.03, 18:46 Miły, sympatyczny, dowcipny, z ogromnym poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kec Re: Steffen Möller IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 15:25 owszem - wesoły gość ale na dłuższą metę męczący wg mnie trochę się narzuca ze swoim humorem (dobrze to widać w telewizyjnym Europo witaj nam - czy jakoś tak często wchodzi w słowo innym) jak dla mnie bardziej pracujący usilnie satyryk niż wesoły gość na luzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Steffen Möller IP: *.spedpol.com.pl 30.05.03, 14:41 Kec! Zgadzam się z tobą, ale szkoda, że Jolka go nie chciała i uciekła sprzed ołtarza. Odpowiedz Link Zgłoś