Gość: hulla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:32 Ja zatapiam się w dobrej książce z kubkiem kawy (ostatnio jest to Mam łóżko z racuchów). Wyłączam telefon i tv, do tego dobra muzyczka i odpływam od codziennych problemów i stresów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evelinee Re: dobra książka 23.08.07, 20:49 ojjj, to widzę, że relaksujesz się tak jak ja - też czytam Mam łóżko z racuchów, bo wygrałam w blogowym konkursie www.mamlozkozracuchow.bloog.pl a juz wczesniej slyszalam sporo dobrego o tej ksiazce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: dobra książka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 14:34 A ja nic nie słyszałam o tej książce. To jakaś nowość jest? Rzeczywiście taka dobra? A kto jest autorem? Napiszcie coś więcej pls. A co do relaksu, to uwielbiam kąpiel w wannie przy dobrej muzyczce (Simply Red, Norah Jones, Goya- ostatnia płyta cudowności) Odpowiedz Link Zgłoś
looodz Re: dobra książka 27.08.07, 20:08 Ta ksiązka "Mam łóżko z racuchów" opowiada o pewnej tajemniczej rodzinie. To taki kryminał pozytywnie zakręcony :) polecam!! PS. zajrzyj na www.mamlozkozracuchow.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sister Re: dobra książka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:11 z tego co słyszałam (czytałam w necie) o tych racuchach, to jest to taka babska literatura pełna tajemnic i niespodzianek, ma dużo pozytywnych opinii. z resztą mnie też to zainteresowało. ja najlepiej relaksuję się własnie z książkami w ręku i kubkiem białej herbaty :) ostatnio zaczytuję się we wszystkich tomach "balsamu dla duszy" jakie tylko mogę znaleźć - to dopiero relaks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: dobra książka IP: *.chello.pl 28.08.07, 16:13 tak, "mam łóżko z racuchów" to fajna babska literatura, pisana fajnym, niebanalnym językiem. można sie zakochać w tej ksiązce, bo jest magiczna:)a najlepiej sie o tym przekonasz jak sobie wejdziesz na bloga www.mamlozkozracuchow.bloog.pl Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakanapie.pl Re: dobra książka IP: *.pbpolsoft.com.pl 28.08.07, 19:56 A ja sobie siedzę nakanapie.pl i rozmawiam z innymi o książkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: dobra książka 05.09.07, 16:07 A ja uwielbiam kryminały! Polecam m.in. "Cienie przeszłości", "Chemia śmierci" i "Maska" Odpowiedz Link Zgłoś