khadroma 15.12.07, 15:34 ...postanowilam sie do Was zwrocic. Gdy kiszki marsza graja znaczy, ze czlek glodny. A gdy pasodoble...?:-\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: w sprawie kiszek 15.12.07, 15:52 Dedybry, Khadromciu. Jak tak zerknalem w Wiki co dokladnie to pasodoble to mi pierwsza mysl ze tego, no, apetyt na wolowine albo strach przed wolowina, albo takie mieszane, taka, jakby Niemcy powiedzieli "Ridnfleischhassliebe" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: w sprawie kiszek 15.12.07, 16:15 Torreador zechce Cię zamato(d'oro)wać. Szykuj rogi albo w nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: w sprawie kiszek 15.12.07, 16:17 Torreadora tomatem potraktowac mozna, widowiskowo... Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: w sprawie kiszek 15.12.07, 17:09 mnie dziś klekoty mielone dzwoniły na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: w sprawie kiszek 15.12.07, 18:30 czy meeranina czasem nie rani.To moze castanie ty pani zapiekla pani Szu? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: w sprawie kiszek 15.12.07, 19:27 khadroma napisała: > Wolowina mnie zechce zaatakowac? Np. kiszki wegetarianskie moga sie poczuc zaagresowane, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: "Rinderfleischhassliebe 15.12.07, 17:11 Lezac pod kompem kwicze :) Mocne:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: "Rinderfleischhassliebe 15.12.07, 17:15 Dobrze, ze nie muczysz, bo jeszcze by Cie kto czerwona chustka potraktowac zechcial, albo przyprawa jaka...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: "Rinderfleischhassliebe 15.12.07, 18:38 Wchodzi krowa do przychodni lekarskiej: - Czy jest może dr Creutzfeld? - Niestety, nie ma. - A może dr Jacob? - Również nie ma. - No to ładnie. Chyba się wścieknę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Rinderfleischhassliebe 15.12.07, 19:30 Czeeee Wam:-) A w ogole to "rindfleischhassliebie" jak juz Aaaa, Kran. We Wrocku uwazaj na napisy. Ja zmartwialem przy "wgrywaniu jezykow". Usluga tyczaca telefonow komorkowych, jakby co. PS. Kranik. Rzuc mi na fabryke nr komorki. Moze sie zesemesimy po Swietach we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś