brezly 10.01.08, 17:13 przeczyta! Solilbym, no.... www.alert24.pl/alert24/1,84880,4820113.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Pani Eraundowa, pani wezmie cos zanim pani to 10.01.08, 20:36 To dobrze, że Matka Założycielka nie pozwala tu kląć, bo by sie pewnie posypalo... Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Pani Eraundowa, pani wezmie cos zanim pani to 11.01.08, 03:04 Stłucz pan termometr, nie będziesz miał pan gorączki. Tak mówił Wałęsa. Zamknę oczy, zatkam uszy, i wtedy jak w raju będą miały zwierzęta? Dam sobie uciąć palec, rękę, nawet obie. Niech zwierzęta mogą mieć niewiele, tylko niech mają tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Pani Eraundowa 16.01.08, 18:35 Sepcjalnie dla Pani:-) pl.youtube.com/watch?v=1nUId91rPF4 Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 18:47 Dlaczego p.Eraundowa cieszy się Pana względami, a ja ani, ani? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 18:50 Bo z pania Eraundowa laczy mnie (oprocz wielu innych wspolnot) zamilowanie do pewnej muzyki co ja sobie nawzajem puszczamy. A na druga czesc pytania nie odpowiem bo jest tendencyjne, o :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 19:11 senkju panie Brezly, "czuję" tu każdou tkniętou strune, to jak balsam na mojom udręczonon remontem dusze, dyg :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 19:12 Dusze pani remontuje, ze zapytam, wciagajac wyjsciowe obuwie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 19:17 a żeby tylko dusze panie Brezly, to by pewno łatwiej było :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 19:22 najlepiej obłożyć papou z apapem, o to by sie mogło sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Eraundowa 16.01.08, 19:30 A to do pani dotarlo? "Z kolei Jerzy Kwiatkowski, prezes firmy Kwiat Systemy Ociepleń, opowiada, że aby ocieplić blok, firma musi mieć umowę dzierżawy terenu, który zajmie... styropian na bloku. O co chodzi? Wspólnota mieszkaniowa, która wynajmuje firmę ocieplającą, jest zazwyczaj właścicielem jedynie terenu, na którym stoi budynek. Teren wokół bloku należy do gminy. Aby ocieplić dom, wspólnota musi więc uchwalić uchwałę o dzierżawie terenu, który zajmie blok po obłożeniu go styropianem - czyli 10-20 cm. Później oficjalnie występuje z wnioskiem do miasta. Miasto zgodnie z prawem podejmuje decyzje o dzierżawie np. na dziesięć lat i wywiesza ją na kilka tygodni na tablicy ogłoszeń. Chodzi o to, aby każdy, komu się to nie spodoba, miał szansę decyzję oprotestować. Kto miałby oprotestować zajęcie przez styropian kilku centymetrów powietrza? Nie wiadomo. - W efekcie przez te kuriozalne przepisy na potrzebne zezwolenia trzeba czekać nawet trzy miesiące - podsumowuje Kwiatkowski." Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A jeszcze to: 16.01.08, 19:36 pl.youtube.com/watch?v=3szRULqr17Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś