brezly 13.03.08, 17:40 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5020599.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik40 Re: Auuuuuuu......!! :-) 13.03.08, 17:52 tturbofolk :) to piekne jest ! www.youtube.com/watch?v=u7znHFPlYsw Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 cos na niedzwiedzia 13.03.08, 18:10 no faktycznie turbodziewczyna: www.youtube.com/watch?v=LKIsjnGFPuc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: cos na niedzwiedzia 13.03.08, 18:21 No, jak sie taka odwroci, jak niedzwiedz tym silikonem przez pysk dostanie, to mu swieczki w oczach stana. A niektore niedzwiedzie to maja alergie na silikon, musze powiedziec. Jak to ta Jagienka te orzechy lupala? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Re: Auuuuuuu......!! :-) 13.03.08, 19:00 a czy tego pierwszego to przypadkiem Kayah po polsku nie spiewa? W drugim fajny akordeon :) Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: Auuuuuuu......!! :-) 13.03.08, 21:31 Jagienka? Dupała orzechy łupą... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Auuuuuuu......!! :-) 14.03.08, 10:35 u nas płoszy sie zwierzynę DODĄ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 11:59 mozna i tak deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5026493.html Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 12:20 To normalnie to samo co za czasow szkolnych. Kiedy to lyryczne panienki mialy zeszyty z tekstami piosenek, gdzie kazdy tytul w obcem jezyku bylo to imie dziewczyny, jako to "Quesara", "Letitbe" oraz "Kenli". CzeAround :-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 12:35 a Donkamizi pamiętasz? Cze! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 12:44 A tak jeszcze a propos "auuu" to NO wczoraj sie udala do sklepu herbacianego, a tam tlok i tumult bo trzypokoleniowa wycieczka Ja-ponczykow i Ja-ponek sie klebila, probowala rozne "herbatki owocowe" (hibiskus, jalbko, roza, i takie tam cynamony), oczami z zachwytu przewracajac i kupujac ze dwa kilog w paczkach roznych po 100g, a NO tylko chciala japonskiego Ulunga ulubionego, tak ze zawsze niedoceniamy to czego nie mamy i na odwrot, no marketing i w ogole, globaliacja, ta dupa tam Waldus, dziwny jest swiat, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 12:50 Zadziwiło mięu, czyżby Dżapanizy jeszcze swojej hibiskusowej nie wymyśliły? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 13:47 No wiesz, raz ze oni rozwoju swej kuchni nie doszli jeszcze do sledzia po japonsku. Dwa, ze tacy np. Wlosi to sie z Hawajow musieli dowiedziec ze na pizze sie da ananasy. U ans tez jeszcze nikt nie wpadl na picie wywaru ze szpinaku, choc z pokrzywy to juz tak:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 13:55 I to jest właśnie ta przewrotność świata :) Domniemywam, że NO jednak swoją ulubioną herbatę nabyła? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 13:58 Taak i owszem. Nawet poza kolejko jako Stala Klient (tak sie mowi? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
azmb Re: Auuuuuuu......!! :-) 16.03.08, 15:04 pozwoliłam sobie napisac parę słów, bo rozbawił mnie temat; panienki pisały i mówiły straszne rzeczy nie znając jęzkow "zagranicznych", ale z polskimi piosenkami też miały kłopot; słyszałam już o Jerzym Gondolu znad Wisły.... to chyba była piosenka Jantar "Gondolierzy znad Wisły"... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Auuuuuuu......!! :-) 17.03.08, 09:09 Jak najbardziej, jak najbardziej. Byl Jerzy Gondol, byl. Prosimy sobie pozwalac czesciej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Auuuuuuu......!! :-) 17.03.08, 09:48 O ile pamiętam to Jerzego Gondola śpiewała Irena Jarocka, tak dla porządku. A jeszcze z piosenką Santor "Już nie ma dzikich plaż" był taki myk, bo tekst: "W radiu śpiewa Mahalia, swój czarny smętny blues"- Mahalia śpiewano jako Natalia. Chodziło o Kukulską która występowała wtedy z Puszkiem Okruszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Ceca je zakon! 17.03.08, 15:53 Podoba mi sie ten komentarz, szczególnie w związku z tytułem: www.youtube.com/watch?v=lC3jggtTaKI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 16:53 Cze Bre! Wrocław nas nie rozpieścił - waliło gradem i wogle. I chyba nie pojadę znowu za dwa tygodnie, chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 16:56 Bardzo niemilo z jego strony, baaardzo. Brzydki Wroclaw, powinien sie wstydzic :-8 Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 17:03 No, może nie cały, nie cały ;-) Ale napewno Dom Wycieczkowy "Piast" - wrażenia niezatarte, noc niezmrużona. W cenie mojego wypasionego hotelu rzeszowskiego (z wyżerką). Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 17:04 Ukkcezy ankohlowe byly? Liro, kojarzysz postac Inocynta Ankohlika? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 17:43 Nie, nie kojarzę. Ukkcezów chyba nie było, ale tramwaje i ciężarówki jeździły środkiem pokoju... po bliższym oglądnięciu okno okazało się być pozbawionym szyby. Powłoki malarskie z lat pięćdziesiątych, wystrój takoż. Gustowne dziury w ścianach, jedyny tułalet na piętrze itd... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 17:47 Uomatko, pani Liro,,toz to nic sie nie zmienilo wiec od czasow inwentaryzacji jesienia 1981 roku! A lozka pietrowe sa jeszcze aby? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 18:00 Niewyklaczone - ale ja przecież zamieszkiwałam luksusowom dwójkem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 18:01 Tak wiec, tu jest probka: '–Prowadziłem kiedyś studia z magistrem Cymbą na różnych budowach w kraju – wyjasniłem. - Magister Cymba pisał z tego później pracę doktorską. Pijacy dzielą się ogólnie na lokalowych i koczujących. Wśród lokalowych najważniejsze są grupy pijaków barowych, i kameralnych, a wśród koczujących przeważają podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi. Wszystko wskazuje na to, że Inocynt jest właśnie pijakiem łęgowym. ' marobin.blog.pl/archiwum/index.php?nid=6266309 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 18:09 Jak dowodzi wieloletnie doswiadczenie objazdowe po Oj., luxusowa dwojka nie wyklucza dwoch lozek zestawionych pietrowo... Ostatni taki zapamietany przyklad z zajazdu Bartnik w Tylawie. Odpowiedz Link Zgłoś
azmb Re: Ceca je zakon! 17.03.08, 22:49 Przepraszam, Jarocka śpiewała gondola (nie Jantar).... Brezły, będę sobie pozwalała... czasami, dzięki:) balladyna Odpowiedz Link Zgłoś