gumista 25.09.03, 06:35 Tak oto Łukasz nazwał swoją nowa pracę, którą mozna oglądać na galerii. Zreszta sami zobaczcie. Z tego co mi wiadomo tym razem praca zrobiona jest na przeklejonym papierze i to jest jednowarstwówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajon1 Re: Oko matki chrzestnej 25.09.03, 22:22 Łukaszu to zdjęcie ma niewątpliwego "kopa", boję się, że może mi się przyśnić. mnie się nie podoba, ale nie pozostawia mnie obojętnym tak jak Twoja kamienica Kombinuj tak dalej !!! o technice nie piszę bo widzę, że zaczynasz łapać serdecznie pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia Ajon PS Popisuj coś na forum, a nie tylko wklejasz fotki Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Oko matki chrzestnej 25.09.03, 22:28 No to dzisiaj prawie równocześnie zasiedliśmy z ajonem do kompa aby coś skrobnac tutaj na forum. Ajon ma rację proponuje coś popisac na forum ,podyskutować, inaczej klapa - samo wklejanie fot i to za namową to nie wszystko. Jak juz jesteś zagumiony tobądź nim do końca. hi hi hi - oczywiście żartowałem. A tak powaznie to prosze wywołujcie nowe wątki, bo ostatnio to juz tylko w trójkę tak na prawde tutaj popisujemy. Co do foty również wole kamienicę. Odpowiedz Link Zgłoś