immanuela 14.08.08, 21:26 chciałabym Pani przedstawić. Nie jest on aż tak okazały, jak ten Pani, ale tuszę, będzie! Tak mi dopomóż Florovit! fotoforum.gazeta.pl/3,0,1383127,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 15.08.08, 06:43 Uadne firauki. Baobaba sie ukryua ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 15.08.08, 08:39 Krzepki a piekny paniny baobab, pani Immciu! Niech rosnie w urode obfitosc galezi, kisci lisci, ku radosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 16.08.08, 14:16 dziękuję Pani Fiorciu. Ale czemu oni nie kwitną? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 15.08.08, 10:37 który to baobab? Ten na stole pachnącym żywicą? czy na podłodze patynną czerwienią przykrytą? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 16.08.08, 14:12 na stole, Pani Greciu jedyna, to lawenda pachnie. Baobab, a dokładniej fikus beniamina prezentuje sie na podłodze, która jest ciemnobrązowa. A lampa wcale nie jest żółta, jeno ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 16.08.08, 15:25 A żeby Pani wiedziała, pani Immciu najsłodsza, że u mnie w sypialni też czerwona wisi zasłona i też delikatnie tkana tak, by rankiem promienie słońca jednak przepuszczała. Hindusi materię tkali, więc gdy ją wiaterek jak żagiel wydmie, to refleksy intensywniejsze na pościel kładzie bo w cekiny jak mak drobne i okruchy lusterek jest wyposażona. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 16.08.08, 21:53 to cudnie musi być u Pani w sypialni. Moje zasłony są pomarańczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Pani Fiorciu! Mojego baobaba 17.08.08, 15:01 będzie, baobaba jest sprinterem rosłości a czasem i bywa zastępczą choinką Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Dzien dobry:-) 17.08.08, 15:12 Witamy Ostatni_koralik! To nowy gosc, czy ktos z nas w innym nicku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 15:19 Witam powiedzmy, że ostatni koralik zerwanego sznurka Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 15:28 Uszanowanie:-) Jedno jedyne, ale nasze tradycyjne pytanie: jak Ostani_koralik tu do nas trafil? Jakie drogi w cyberprzestrzeni tu zwaiodly? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 15:37 Jeszcze jest pani Immci tradycyjne pytanie, czy to nie p.Olo przypadkiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 15:39 pan Olo nie, ale owszem, przypadkiem, po sznurku do kłębka Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 15:56 Ze mną było tak: bardzo łatwo popadam w uzależnienia i dopowiem, że nie z gatunku pierwszych, lepszych. Jutro właśnie mam następną sesję terapeutyczną od skutków gwałtownego zerwania z trwającym parę lat uzależnieniem. A gdy odkryłam FD, to nic, żadna siła, żadne krępujące na wstępie pytanie, nawał pracy, mający humory komputer, kiełbie we łbie tj. niemienie niczego do powiedzenia, nie stanie się bodźcem do porzucenia tego miejsca do swobodnej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:04 No bo zawsze sie cos DZIEJE, nie? :-) Nie ma tak zeby sie nic nie dzialo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:22 Dzieje sie, oj dzieje, przerazliwie, az czasem z nadmiaru tego dziania zaczyna sie nawet marzyc o tym, by chociaz tak przez 5 minut, sie z duszy - serca, ponudzic... Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:25 radość usta w uśmiech układa, czytając takie wyznania, pani Greto:) przyznam, że owszem, podczytuję to forum już od dłuższego czasu a nawet dwa podejścia za mną, żeby tu w tok rozmowy się wstrzelić z przykrością powiem, że nieudane ostatni zatem, trzeci koralik, może tym razem dlaczego dziś właśnie? może to bezruch, nuda, może ta pogoda za oknem? jesienna taka no i lubię baobaby:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:29 Moge kawalek nudy pozyczyc? Na chwile? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:31 Nuda, ddybry pani Fiorciu, jest jak kazden jeden element chemiczny. Za malo szkodzi i za duzo szkodzi. Trzeba wcelowac w wartsoc fizjologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:41 może nie tyle nudę co leniwca mogę odstąpić:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:31 No nie! Absolutnie dżinsy. Jeśli zaistniał wpis, to dzieło tryumfalne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:38 Dzien dobry, tyle nas na hali, niedzielnik mamy. No wlasnie, cos sie proporcje nudy dla higieny zmniejszyly, zbiegly w praniu, nawet na filtrze nie osadzily. Mlyn, mlyn, jeszcze raz mlyn, a kolowrot u wrot. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Dzien dobry:-) 17.08.08, 16:44 czy dzieło?, raczej myślę, że bajki na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela 1. Greciu! 17.08.08, 19:38 pytanie o Ola nie jest pytaniem moim, jeno Breza. i prawda, że trudno tu nie wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela 2. Ostatni Koraliku 17.08.08, 19:40 nie trzeba się wstrzelać, trzeba uczestniczyć. Ciągle i wciąż. I witam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela 3. Pani Fiorciu! 17.08.08, 19:42 to jadła czeba nagotować, zęby zacisnąć i brać się do roboty, jako i ja czynię. Pewną pociechą jest tu dla mnie fakt, że Pani tagże :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Immo! 17.08.08, 21:27 Czesc! A tak w ogole to pisalem ze juz mamy kuchnie procz jednego blatu? Jasne jest dla mnie czemu "blat" to przeklenstwo rosyjskie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immo! 17.08.08, 21:33 no cos do mnie dotarło, np. to, gdzie kopt sypia. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immo! 17.08.08, 21:41 chlip :-( ale przynajmniej będziesz bardziej dostępny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Immo! 17.08.08, 21:42 że do zmywarki cześćWam, to chyba nie pisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immo! 17.08.08, 21:45 cześć Słoneczko, musiał pisać, chyba że mi to przekazał telepatycznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Immo! 17.08.08, 21:47 a to może przegapiłam cuś, czasem roztargnionam jezd :) Pienkny Baobab Pani Immciu! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immo! 17.08.08, 21:48 ^Czesc Sloneczko!:-) No to znikam. Jutro i pojutrze dziele czas miedzy fabryke a malowanie Kapsuly. No, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immo! 17.08.08, 21:52 no masz! Kapsuła przez duże "K". Tego jeszcze nie było! ;-) Dzienki Pani Słoneczkowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: 2. Ostatni Koraliku 17.08.08, 20:27 E tam, pani Immciu, "uczestniczyć". Potrzebę serca trzeba mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: 2. Ostatni Koraliku 17.08.08, 20:31 wg mnie jest to tożsame. Dobry wieczór! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik zabarwienia potrzeb serca 17.08.08, 23:24 immanuela napisała: > wg mnie jest to tożsame. Dobry wieczór! :-) tak, ale czy "temperatura" słowa "uczestniczyć" jest tożsama? z symboliką/znaczeniem potocznym "pisać z potrzeby serca" Dobry wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: zabarwienia potrzeb serca 17.08.08, 23:29 pisanie z potrzeby serca, jak dla mnie, ociera się o grafomanię. Ja piszę, bo lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: zabarwienia potrzeb serca 17.08.08, 23:45 grafomani też lubią "skrobać" litery, chyba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: zabarwienia potrzeb serca 17.08.08, 23:57 skrobią z tym zgrzytem, który mnie o dreszcz przyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: zabarwienia potrzeb serca 18.08.08, 00:06 zgrzyt pióra o papier? Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: zabarwienia potrzeb serca 18.08.08, 00:29 a pani, pani Immanuelo nie lubi pisać piórem? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Pani Greciu II 17.08.08, 20:14 greta.garbon napisała: Jutro właśnie mam następną sesję terapeutyczną od skutków gwałtownego > zerwania z trwającym parę lat uzależnieniem. a uchyli Pani rąbka? Do ja chyba też powinnam sobie coś takiego zafundować. Też miałam gwałtowne zerwanie, i nadal nie mogę sobie z tym poradzić :-( Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Pani Greciu II 17.08.08, 20:42 Cały dzień mam zmarnowany myślą o tej "o kant .... roztrzaskać" terapii. Zacytowałam mistrza cynicznej myśli i pióra do pozazdroszczenia. Naplewat', na krawat'. Nigdzie nie pójdę się wygłupiać, wszak człowiek sam sobie "sterem, żeglarzem, okrętem". O 22-giej jest wiele ciekawszych atrakcji. Wreszcie, pobycie samej ze sobą też ma ogromną wartość. O nie! Nie jest to terapia grupowa ani też leżenie na kozetce...;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Greciu II 17.08.08, 20:47 Kanta mi proszę w to nie mieszać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pani Greciu II 17.08.08, 20:53 Witam Koralika pania/pana. Uzaleznienia sa potrzebnymi -dzieki nim nude spedzamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Greciu II 17.08.08, 20:55 a jak znajduje Pani, Pani Myszu mojego baobaba? I czy już Pani na łonie, czy dalej na obczyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Greciu II 17.08.08, 20:56 chociaż on nie umywa się do Koralikowego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Pani I 17.08.08, 22:57 immanuela napisała: > chociaż on nie umywa się do Koralikowego :-( oj, koralik cały czerwienią zawstydzenia się pokrył! albowiem nie chciał zasmucać nowej właścicielki baobaba wszak wiadomo, że czasem umywać go trzeba i podlewać regularnie a wyrośnie wielki i całkiem świat zasłoni a nawet okolice okna...aż trzeba fryzjera z nożyczkami i delikatnie fryzurę przycinać, bo gotów do sąsiada się wydostać tak rosnąć bez opamiętania... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani I 17.08.08, 23:25 Koralik to wręcz MUSI być czerwony ;-) i dzięx za garść dobrych rad :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Pani I 17.08.08, 23:41 i jest:) a jeśli, pani Immanuela zasmucać się już nie będzie, to swojego baobaba, tuż po ostatniej wizycie u fryzjera pokazać może.. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Pani I 18.08.08, 00:09 proszę - baobab po wizycie u fryzjera ma zaplecione "warkoczopieńki" i przystrzyżone "gałązkowłosy":) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani I 18.08.08, 00:18 ładny! i podłoga też ładna! To naturalne drewno, czy panele? Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Pani I 18.08.08, 00:26 Pani też będzie taki, a może i ładniejszy?:) potrzeba mu tylko czasu:) oczywiście, że naturalne drewno, nie słychać jak skrzypi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani I 18.08.08, 00:36 słychać, słychać, skrzypi zupełnie inaczej niż niewprawne pióro Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Pani I 18.08.08, 00:42 cicho należy stąpać, cisza nocna już!:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
azmb Re: Pani I 18.08.08, 13:08 Przywitam Koralika, mimo że bywam tylko czasami... tu jest super:) Witaj Koraliku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Pani I 18.08.08, 14:59 Pani też wyczuła miłe ciepło z liter złożonych się przedzierające oraz jakby lekkie zawstydzenie swoją emanującą kobiecością, że taki grafomański tekst tutaj położę? Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Witam! 18.08.08, 22:52 azmb napisała: > Przywitam Koralika, mimo że bywam tylko czasami... tu jest super:) > Witaj Koraliku !!!! Wszystkich niewitanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Pani Fiorciu! Pani Immciu! Pani Koralowa! 26.08.08, 18:31 Szukałam i znalazłam Baobaba www.voila.pl/292/vdxj1/index.php?get=1&f=1 Nie osesek on już ale jeszcze smarkacz. Obawiam się, że gdy w młodzieńca się przemieni, Szanowne Panie będą musiały swe rezydencje przebudować w okół drzewka tego jak ta sadzawka wokół roślinki nieznanej www.voila.pl/292/vdxj1/index.php?get=1&f=8 Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Pani Fiorciu! Pani Immciu! Pani Koralowa! 26.08.08, 18:36 A to notatki z podróży w poszukiwaniu Baobaba www.voila.pl/292/vdxj1/ Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Pani Greto:) 29.08.08, 00:01 dziękuję za podróż w czarodziejskim ogrodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Pani Greto:) 29.08.08, 15:30 Widząc, Koraliku, że masz sprzęt doskonały, rozżalona zamknęłam wczoraj komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Pani Greto 23.09.08, 00:16 nie mam sprzętu doskonałego, nie mam czasu nawet na nabycie nowego jestem teraz jak ta piłeczka pingpongowa skacze to tu, to tam, codziennie od nowa kołowrotek dnia pracowitego się kręci i brakuje mnie siły, czasem chęci, żeby jeszcze na hale zaglądać ale lubię Pani wpisom się przyglądać.. tak pozdrawiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś