Gość: Izabela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:50 Ostatnio po raz pierwszy kupilam sobie sukienke tej wlasnie marki. Jest super , piekny material, super wykonczona.Minusem jest cena...Co sadzicie o ubraniach marki Morgan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izabela Re: Ciuchy marki Morgan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:22 Czy nikt nie zna tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Ciuchy marki Morgan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 14:14 Ja znam ta marke. I to bardzo dobrze. Mam mnostwo bluzek, kiecek, spodni i spodniczek z Morgana, nie przepuszczam zadnej nowej kolekcji. Ceny, owszem, licza sobie, ale w Berlinie i w Paryzu sa jeszcze drozsze (ale za to u nas nie ma tych kolekcji ktore sa za granica). Ostatnio zrobili mi duza krzywde, bo zamkneli wielki sklep Morgana na Pietrynie (jestem z Lodzi). Ale trudno, sa jeszcze dwa inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Ciuchy marki Morgan IP: *.chello.pl 22.01.04, 18:15 Ja tez lubie morgana, ale za duzo ciuchow od nich nie mam - cena! Zawsze znajde cos, co tez mi sie podoba w innej firmie... Odpowiedz Link Zgłoś