caorle 17.10.04, 14:01 co za ludzie...? do sklepu za daleko na dwór za zimno w łazience za duszno jutro to za póżno do Szczecina za daleko do kina za drogo Red Hot tylko dla licealistek wódka tylko na weselu brrr................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_1 Re: niemogiętność 17.10.04, 14:17 a któz to tak marudzi? chyba wrażeń brak Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: niemogiętność 17.10.04, 14:35 a w takim radio... paniena ze zmarnowanym głosem Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: niemogiętność 17.10.04, 14:40 Moze glos sobie paniena podleczy i nabierze ponownie checi na wyzej wymienione. ps. ale to taki myk z jej strony zapewne,zostan w domu i sluchaj radia,w domysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: niemogiętność IP: *.adsl.navix.net 17.10.04, 15:48 sproboj tak jak ja: idz do sklepu choby kilka kilometrow odleglego i kup sobie jedno piwo wyjdz na dwor w koszulinie i rozedrzyj ja sobie nie idz do lazienki tylko wysikaj sie za weglem rob swoje dzisiaj a jutro zostaw na jutro, ktore stanie sie dzisiaj jedz do Przemysla jak Szczecin za daleko miej fajna paczke i kino nie bedzie ci potrzebne zapomnij o Red Hot (nie wiem co to jest anyway) pij na umor miedzy weselami .......... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś