Gość: krish IP: *.chello.pl 06.01.05, 16:55 i nie mowcie ze nie... niektorzy rozumieja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja-ciekawska Re: oj zaczal sie turnus... IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.05, 16:59 tez chce wiedziec, jaki turnus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf ordynatora nie ma, pacjenci harcuja ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: oj zaczal sie turnus... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 06.01.05, 17:00 Gość portalu: krish napisał(a): > i nie mowcie ze nie... > > > > niektorzy rozumieja... nawt walonki nowe zakupilem... Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: oj zaczal sie turnus... 06.01.05, 17:07 :) Tak. A już się miałam wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 07:27 czy na turnus łapią się tylko osoby z Towarzystwa, czy obcy też maja szansę? fleur Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 SKONCZYŁ SIĘ TURNUS 07.01.05, 08:47 i kontakt z Tobą również koncze. Wcale się nie dziwię, że Cię nikt nie lubi i nikt Cie nie chce ani w życiu ani w pracy, jesteś żałosny i obłudny jak nikt inny krish. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: SKONCZYŁ SIĘ TURNUS 07.01.05, 08:53 wiem, sam mi to mówił. Obiecałam, że niepowtórzę, ale skoro on mi dupe obrabia, to czemu ja mam być gorsza? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: SKONCZYŁ SIĘ TURNUS 07.01.05, 08:56 i wyjawil cos co mu powiedzialas w jakiejs prywatnej wymianie korespondencji? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: SKONCZYŁ SIĘ TURNUS 07.01.05, 08:58 nie chce mi sie juz o nim rozmawiać, na taką osobe szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: SKONCZYŁ SIĘ TURNUS 07.01.05, 09:00 ciekaw po prostu jestem czy krish, podobnie jak ty to uczynilas, wyjawil jakies prywatne informacje, ktore miedzy soba (jak mowisz) wymienialiscie.. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 08:57 Dodam, że chciałam Ci pomóc załatwić pracę, ale takiej kreaturze się nie pomaga. Zapomniałam, że moga być tacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:07 to krish nie ma pracy? ostatnio nie obserwuje watkow z bardzo (bo rozumiem, ze to nie jest prywatna informacja krisha do ciebie, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:12 przeciez tu nie obowiazują żadne zasady jak widać. Nikt nic nikomu nie obiecywał. Ale aluzje jeszcze potrafię odróżnić. Dlatego czynię to co czynie i mam zero wyrzutów sunmienia z tego powodu. Niech on sie tylko modli,zebym się dalej nie psounęła, bo stac mnie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:20 masz racje, nie obowiazuja, jednak to ty okazalas sie osoba z ktora nie mozna na privie dyskutowac, bo i tak wygadasz Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:23 jesli chodzi o osobe krisha to już wygadałam i wygadam. Reszta nie ma się o co obawiać. Reszta osób nie robi tego co on, więc spokojnie,można ze mną gadac jesli ktoś chce, ale pod jednym warunkiem, że poem nie zachowuje sie tak jak on. Wiele osób tutaj przyznało się do tego, ze ze mna rozmawia i nie obrabiam im tyłka, ale one też tego nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:26 a widzisz pewna roznice pomiedzy obrabianiem tylka, jak to okreslasz, a wjawianiem publicznie informacji, ktore ktos powiedzial tylko i wylacznie do twojej wiadomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:29 nie były to informacje tylko do mojej wiadomosci, on o tym pisał na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:31 skoro pisal na forum, to dlaczego sie odgrazasz, ze jeszcze cos wyjawisz? (tzn, ze te informacje, ktore podalas, nie byly podane na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:32 te, które jeszcze posiadam nie są z forum ilojalnie informuję, że jesli się nie zamknie to obrobie mu tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: oj zaczal sie turnus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:35 sprobuj...tylko sprobuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: oj zaczal sie turnus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:55 bedzie bolalo eot Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 10:08 wsadx sobie głeboko takie uwagi, smieszą mnie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:38 tzn, ze nie pisalas nic o czym by i tak forumowicze nie wiedzieli, kamien z serca, bo juz sie zaczalem obawiac, ze miernota jakas z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:51 j_ar napisał: > tzn, ze nie pisalas nic o czym by i tak forumowicze nie wiedzieli, kamien z > serca, bo juz sie zaczalem obawiac, ze miernota jakas z ciebie > > A co do rzeczy ma to czy ktoś jest miernota czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 09:33 pamiętaj, ze baby są wredne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf no i co krish...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:34 zwykla szmata z panienki... Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: no i co krish...? 07.01.05, 09:35 PANIENKA JAK MNIE NAZYWASZ powie Ci GF speirdalaj, bo jesteś kolejne DNO. z TAKIM ŚCIERWEM NIE ROZMAWIA SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie denerwuj sie cosmolala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:38 bo Ci sie zmarszczki powieksza :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: nie denerwuj sie cosmolala 07.01.05, 09:49 moja sprawa, Twoja geba juz jest cała pomarszczona i jakoś ci nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: ALE MAGIEL :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:55 Wart Pac pałaca.... niestety...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: nie denerwuj sie cosmolala 07.01.05, 10:00 Marta,nie wyglądasz na kogoś,kto wrócil zrelaksowany z egzotycznego urlopu,na który wyslal cie twoj boski,aby mieć spokoj w sylwestra.Psioczysz na osobników z tego forum,piszesz,jak to fajnie żyć bez forum a tu od początku pyskówki lecą.Może sypniesz świeżymi pomyslami,bo zlośc piękności szkodzi :)) Chyba dieta na Jamajce ci nie poslużyla.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: nie denerwuj sie cosmolala 07.01.05, 10:06 tam było super i nie zaglądałam na forum, ale kiedy dzisiaj poczytałam o sobie tematy, lisciki, jakies kluby pozakładane z okazji kochanek, to myslałam,że odfrunełam pod sufit. Nie ma ciekawszych tematów? To forum kręci się tylko przy jednym watku. Dla mnie forum psychologia powinno dotyczyć psychologii, a watek kochanek jest watkiem socjologicznym, a nie psychologicznym. Nie strawię chamstwa docinkowego, wolę powiedzieźć wprost komuś spie..j jesli kogosnie lubię, bo po się oszukiwać, wolę też takpowiedziec komuś kto mi dupę obrabia. Po urlopie też się można wkurzyc, kiedy czyta się takie idiotyzmy. Dlatego nie bedzie mnie tutaj od 12.00 i zapewne wiele osób się ucieszy, dam im te satysfakcję, szkoda mi zdrowia i pieknej opalenizny, na której mogą się zrobic zmarszczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania30 Re: oj zaczal sie turnus... 07.01.05, 10:21 Zeby atakować trzeba miec powód i Ty go masz-nadmiar wolnego czasu i wrogośc do świata. Nie obwianiaj za Swoje zycie wszystkich. A Krish to porządny facet. Mało juz takich jak On niestety. P.S. proponuję zmienić faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish KRISH PRZEMOWIL IP: *.chello.pl 07.01.05, 10:40 ludzkim glosem, co rzadkie nie wiem o co chodzi nie wiem dlaczego nigdy nie pisalem o marcie zle prawdopodobnie ona zdanie "turnus sie zaczal" odniosla do siebie coz, zyje w napieciu i zaczyna sie troche gubic i kojarzy wiele rzeeczy z jedna sytuacja starsi tutaj wiedza o co mi chodzilo mlodsi moze nie o slawny turnus w tworkach i kocborowie ktory mial byc po cichu zorganizowany przez komandosa poczytajcie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=15276050&v=2&s=0 marto, zarzucilas mi rozne wyimaginowane rzeczy i troche niemilych slow padlo z Twoich ust jakkolwiek to Ty podajesz publicznie informacje z rozmowy prywatnej przykro pozostan w zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: KRISH PRZEMOWIL 07.01.05, 10:44 czytałam trochę więcej watków pisanych przez ciebie na mój temat, wystarczy, nie mam ochoty już z Tobą rozmawiać, zablokowałam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: KRISH PRZEMOWIL IP: *.chello.pl 07.01.05, 10:52 sorry nie pisalem nigdzie o Tobie w zlym tonie a jezeli musisz odnosic wszystko do siebie to pewnie obraze Cie rowniez zdaniami krowa daje mleko z komina leci dym kot lezy na kanapie lokomotywy produkuje sie w fabryce marto, zmniejsz stres ja Ci nadal dobrze zycze choc juz wiecej nie bede Cie o tym przekonywal twoj cyrk, twoje malpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish a ponadto IP: *.chello.pl 07.01.05, 11:05 >Wcale się nie dziwię, że Cię nikt nie lubi i nikt Cie nie chce ani w życiu ani w pracy takiego komunikatu ode mnie nie otrzymalas w rozmowie osob ktore mnie lubia jest prawdopodobnie wiecej od tych ktore lubia Ciebie ale to subiektywna ocena Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: a ponadto 07.01.05, 11:19 jesli masz tylko przyjaciół na forum, to owszem zgadzam się. Tyle, ze mnie takie przyjaźnie nie interesują, bo to nie są przyjaźnie, a znajomości wirtualne, bez twarzy. I owszem takiej informacji od Ciebie nie otrzymałam, wiec nic nie zdradziłam. taką informachję wywnioskowałam z tego co piszesz. poza tym widze, ze bardzo się przejmujesz i piszesz do mnie kolejne listy, a ja chyba wyraźnie ci powiedziałam, ze nie mam ochoty już z tobą rozmawiać nawet jesli jesteś dla mnie życzliwy, bo taką życzliwość mam gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: a ponadto 07.01.05, 11:20 poza tym nie prosiłam Cię ożyczliwość w stosunku do mojej osoby, wymyśliłes to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: a ponadto IP: *.chello.pl 07.01.05, 11:22 tego ze mnie prosilas tez nigdzie nie napisalem Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: a ponadto 07.01.05, 11:36 Gość portalu: krish napisał(a): > >Wcale się nie dziwię, że Cię nikt nie lubi i > nikt Cie nie chce ani w życiu ani w pracy > > takiego komunikatu ode mnie nie otrzymalas w rozmowie > > osob ktore mnie lubia jest prawdopodobnie wiecej od tych ktore lubia Ciebie masz racje, krish. ja tam Cie lubie.. o ile pamietam, jestes drugi na mojej liscie ( seksownych - dla mnie seksowny znaczy: mily) a marcie juz niektorzy mowili, ze jak na szcesliwa (zakochana, kochana, kochanke) zbytnio nerwowa jest. Ot tak mi sie przypomnialo. ale moim zdaniem, niczego z priva wyjawiac sie nie powinno ale jak sie za duzo geba trzepie na forum - to nie ma sie co dziwic ze ludzie sie przyczepia ( nic do Ciebie krish) Marto, wrednie napisalas... nie znaczy to (na razie) ze wredna JESTES... uwazaj jednak, Marto you can fool some people some time you can fool all people some time you can't fool all people all the time to dobre porzekadlo Marto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: KRISH PRZEMOWIL IP: *.chello.pl 07.01.05, 10:45 >Niech on sie tylko modli,zebym się dalej nie psounęła, bo stac mnie na to. i jeszcze grozisz komus, kto byl Ci zyczliwy... nie lubie jak mi sie grozi Odpowiedz Link Zgłoś