profesore1 09.03.05, 22:15 tak głupio jakoś ciągle żyć i żyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesore1 Re: ŻYCIE 09.03.05, 22:22 dziwne to życie trochę fajnych wspomnień marzeń trochę planów na przyszłość by za chwilę dotarło że to wszystko jest bezsensu po co starać się męczyć o co tyle zamieszania o te parę dobrze spędzonych chwil przyjemnostek zaliczanie kolejnych etapów życia dziwnie być z boku jeszcze dziwniej się dołączyć do tych wszystkich żyjących na zaliczenie nic juz nie wiem a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ŻYCIE 09.03.05, 22:28 profesore1 napisała: > tak głupio jakoś ciągle żyć i żyć *** farmasie i androsie mowisz. jest cudownie zyc wciaz i wciaz. nie wiesz czym jest zycie bo nauczono cie umierania ... Odpowiedz Link Zgłoś
profesore1 Re: ŻYCIE 09.03.05, 22:40 nauczono mnie umierania? proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ŻYCIE 09.03.05, 22:48 profesore1 napisała: > nauczono mnie umierania? > proszę o szczegóły *** umierasz tylko dlatego bo inni umieraja ... cale swe zycie, zamiast szykowac sie wlasnie do zycia, moscisz sobie swoj grobek ... pomaga ci w tym religia, instytucje panstwowe, ubezpieczeniowe i sama medycyna ... to sie nazywa kultura smierci, najtragiczniejszym ze scenariuszy w jakich gramy swe glupkowate role. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszoneq Re: ŻYCIE 09.03.05, 22:57 zadanie: zabic superego, wysadzic w powietrze "instytucje" - to jutro, a teraz spac ide Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: ŻYCIE 10.03.05, 10:41 profesore1 napisała: > tak głupio jakoś ciągle żyć i żyć Nie martw się, to sie kiedyś skończy. :) PS Oczywiście jeśli nie wierzysz w zycie po życiu.. Ja tam uważam że nie jest głupio tak zyc i zyc - tylko to zalezy od tego JAK sie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś