Dodaj do ulubionych

Jak chcecie problem贸w 馃槅

22.04.26, 16:28
To si臋 polecam. 馃槅

Bardzo kocham 偶onk臋 ale ja niestety serduszko mam pojemne i kochliwy jestem na maksa no i oczywi艣cie 偶e mi si臋 ze tak powiem obiekt trafi艂 i si臋 lecz臋 i lecz臋.

Jak li偶ecie ranki po durnym zakochaniu?

U mnie niby spoko, na og贸艂 spoko z tym 偶yj臋 chocia偶 czasem mnie skr臋ci totalnie.
Obserwuj w膮tek
    • eagle.eagle Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 22.04.26, 20:06
      Mi dzisiaj hormony szalej膮 wi臋c gdzie艣 z ty艂u g艂owy by艂o bardziej si臋 po u艣miecha膰, dotkn膮膰...
      • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 22.04.26, 22:37
        U mnie ta t臋sknota rzadko jest erotyczna. Pewnie, zdarza si臋 ale to bardziej g艂贸d emocjonalny i intelektualny
        • eagle.eagle Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 23.04.26, 17:49
          U mnie jak hormony szalej膮 to jednak seksu si臋 chce, cho膰 i emocje te偶 szalej膮, nawet mi 艂ezka si臋 w oku pojawi艂a jak mi partner zadzwoni艂 zaraz po wiadomo艣ci 偶e ci膮gle mi go ma艂o ... Przy nim nauczy艂am si臋 popuszcza膰 艂zy.
          • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 01:59
            Kurde przyznam 偶e pr贸buj臋 z艂apa膰 o czym piszesz i mam z tym drobny problem.

No bo za艂o偶y艂em w膮tek o tym 偶e si臋 chol niefortunnie zakocha艂em a Ty jedziesz na seksie i popuszczaniu 艂ez.

Oki rozumiem nie chcesz zak艂ada膰 w艂asnego a co艣 w Tobie kipi no ale szukam wsp贸lnego mianownika i nie mog臋 znale藕膰. Mo偶esz mi to wy艂o偶y膰 jak 5latkowi?
            • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 02:18
              Tzn mam co艣 takiego 偶e ma艂o komfortowo si臋 czuj臋 z tym, co napisa艂a艣. Ok sam du偶o ujawniam ale teraz mam takie troch臋 wra偶enie 偶e czego Ci facet ju偶 nie pozwoli艂 zrobi膰 dokonczylas tutaj na totalnie przypadkowym w膮tku.
              • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 02:25
                Takie mam wra偶enie 偶e siedz臋 se przy barze, pij臋 a Ty si臋 przysiadasz, m贸wisz 偶e Ci hormony szalej膮 i seksu Ci si臋 chce.

Nie bardzo jarz臋 co z t膮 informacj膮 mia艂bym zrobi膰.

Czego nie rozumiem?
            • eagle.eagle Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 05:05
              Napisa艂e艣 co Ci臋 kr臋ci, a ja odpisa艂am 偶e u mnie to bardziej chodzi o hormony.
              • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 09:10
                Yyy ja pisa艂em, 偶e si臋 durno zakocha艂em i li偶臋 rany 馃槅
                • eagle.eagle Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 09:27
                  No to ja Ci nie powiem jak li偶臋 rany po durnym zakochaniu si臋 bo nic takiego nigdy nie mia艂am, ja mog臋 mie膰 ochot臋 na szybki numerek z kim艣.
                  • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 11:01
                    Nie zakochujesz si臋? Szczesciara 馃槅
                  • mona.blue Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 12:42
                    eagle.eagle napisa艂a:

> No to ja Ci nie powiem jak li偶臋 rany po durnym zakochaniu si臋 bo nic takiego ni
                    > gdy nie mia艂am, ja mog臋 mie膰 ochot臋 na szybki numerek z kim艣.

Serio? Nigdy nie zakocha艂a艣 si臋 nieszcz臋艣liwe? A szcz臋艣liwie?
                    • eagle.eagle Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 12:54
                      Pewnie 偶e si臋 zakochiwalam, jak mia艂am 12 lat to chyba z 4 lata kocha艂am platonicznie. I chyba do m臋偶a mia艂am jeszcze ze 2 dwie takie mi艂o艣cie. A p贸藕niej po m臋偶u w jednym by艂am zakochana, oj bardzo , ale po roku przesz艂o. I p贸藕niej ju偶 d艂ugo nic, czyli ok 10 - 15 lat.
                      • brightsun Re: Jak chcecie problem贸w 馃槅 24.04.26, 13:02
                        A to ja te偶 przerw臋 mia艂em kilkuletni膮 kiedy po prostu sobie na to nie pozwala艂em. W艂a艣nie sex ok, ale bez 偶adnych uniesie艅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nakarm Pajacyka