Gość: ToeToe IP: *.ihug.net 07.02.03, 09:36 Chcialabym w tym roku przez to przejsc.. Czy jest tu ktos kto ma to juz za soba?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: psychoanaliza IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.03, 09:39 licz na 4 do 10 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.ihug.net 07.02.03, 09:43 Ja jestem malo skomplikowana;)).. Kurka, taka jest srednia?? Masz jakies wlasne doswiadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: psychoanaliza IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.03, 09:53 no juz przeszlo 4 lata i zaledwie zaczynam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.ihug.net 07.02.03, 10:02 Chcesz, powiedziec, ze utkneliscie w miejscu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: psychoanaliza IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.03, 10:05 nie ! ze jestem na poczatku ! daleko od sedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.ihug.net 07.02.03, 10:10 Aha. Napisz cos wiecej.. Jest to ciagle jedna i ta sama osoba?? Jak bardzo Cie to absorbuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: psychoanaliza IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.03, 10:24 to juz staly element mojego rozkladu czasowego nie moge powiedziec ze mnie jakos absorbuje specjalnie chyba przywyklam do analitycznego rozumowania na codzien 4 lata temu ruszylam powazna zyciowa sprawe i zaglebiam zaglebiam zaglebiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.ihug.net 07.02.03, 10:28 Jestem przekonana na 100%, wiec i pewnie ja niedlugo zaczne.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: psychoanaliza 07.02.03, 12:58 Gość portalu: ToeToe napisał(a): > Chcialabym w tym roku przez to przejsc.. > Czy jest tu ktos kto ma to juz za soba?? > Pozdrawiam. A czemu akurat psychoanaliza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.kc.net.nz 08.02.03, 08:52 Domyslam sie , ze w podtekscie, a czemu nie.... np. gestaltowska terapia?? Tak naprawde to jeszcze sie zastanawiam... Chociaz intuicyjnie na dzien dziejsiejszy psychoanlaiza, chociaz gestalt therapy jest w NZ (gdzie mieszkam) bardzo na topie... Masz jakies doswiadczenia w tej dziedzinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: psychoanaliza 08.02.03, 11:13 Nie mam doświadczeń ani w jednym, ani w drugim... Sam zajmuję się regresingiem, który jest czymś jeszcze innym, a zawiera dodatkowe elementy, które czynią go bardzo skutecznym. Istotne jest, co chcesz osiągnąć, jakie chcesz cele osiągnąć poprzez terapię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.jetstream.xtra.co.nz 10.02.03, 03:19 Dlugo sie tym zajmujesz?? Jak oceniasz skutecznosc?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: psychoanaliza 10.02.03, 07:54 Zajmuje sie tym ponad 2 lata (w tym czasie zostalem terapeuta regresingowym). Skutecznosc metody oceniam wysoko. Tylko jedna uwaga: metoda nie ma nic wspolnego z hipnoza; jest to autorskie opracowanie Leszka Zadlo. O ile mi wiadomo, to w Twoim kraju nie ma terapeuty tej metody i to moze stanowic problem :)). Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.ihug.net 12.02.03, 10:27 Gdzie mozna poczytac na ten temat?? Jakie sa cele tej terapii?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: psychoanaliza IP: *.ADSL.mnsi.net 07.02.03, 23:56 Chcesz to przejsc jak swinke albo rozyczke? Odpowiedz Link Zgłoś
nana-7 Re: psychoanaliza 08.02.03, 10:54 Pozdrawiam i mam prośbę: napisz proszę kilka słów na temat wskazań do psychoanalizy. Piszesz, że chcesz przez nią przejść- w czym ma Ci pomóc? Mam córkę z dużymi "problemami" i ktoś niedawno proponopwał Jej pójście do psychoanalityka. Widzę, że myśli o tym, ale nie potrafi się zdecydować, a ja nie mam dość wiedzy, żeby z Nią na ten temat dyskutować. Jeśli chcesz - napisz na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: psychoanaliza IP: *.jetstream.xtra.co.nz 10.02.03, 03:17 Podesle Ci pare fajnych linkow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nana-7 Re: psychoanaliza 10.02.03, 19:34 Dziękuję - zaraz sprawdzę. Serdeczne pozdrowienia. n-7 Odpowiedz Link Zgłoś
miss__paradox Re: psychoanaliza 11.02.03, 18:30 czy mozesz mi tez przyslac te linki?? z gory thx:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: psychoanaliza IP: *.gabo.pl 11.02.03, 22:21 a czy mógłbys umieścic je tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe linki IP: *.jetstream.xtra.co.nz 12.02.03, 05:44 www.psychoanalysis.org.uk/http://www.psychoanalysis.org/ www.ijpa.org/http://www.gestalt.org.nz/index.cfm/Gestalt www.apsa.org/http://www.aipsych.org.au/ Odpowiedz Link Zgłoś