alheli 02.08.06, 17:33 Zapraszam do wypełnienia ciekawej, krótkiej ankiety dla zainteresowanych psychologią lub kwstiami damsko-męskimi. www.psychpan.waw.pl/experiment_online/ankieta_1/ Działa, niestety, tylko w Internet Explorer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: psychologiczna ankieta 02.08.06, 17:54 Stek bzdur,do tego baaaaaaaaaardzo długaśne. Nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: psychologiczna ankieta 02.08.06, 17:55 wiarusik napisał: > Stek bzdur,do tego baaaaaaaaaardzo długaśne. > Nie robię. Ani ja......wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
agentka1981 Przesadzacie :) 04.08.06, 21:14 Wypełnienie zajęło mi 3 minutki :) Ciekawa jestem wyników. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teligo Re: psychologiczna ankieta 04.08.06, 22:08 ja nie wypełniłam, bo nie mam internet explorera i to, że nie mogę wypełnić, to jawna dyskryminacja! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crazydisco Re: psychologiczna ankieta 05.08.06, 01:55 a ja wypełniłem, nie było wcale długo a ankieta działa w Firefoxie. troszkę tendencyjne sie wydają te pytania ... kiedy jakas nastepna ankieta? ja się piszę pod warunkiem, że opublikujesz wyniki i wnioski z tej Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: psychologiczna ankieta 07.08.06, 13:58 Przy trzeciej stronie poddałam się. Pytania są idiotyczne. :) Niektóre grupy ludzi są gorsze od innych grup ludzi... kto to wymyślił? :)))))))))) Że nie wspomnę o mężczyznach, którzy tracą swój profesjonalizm na zajmowanie się tym, co nie jest męskie, czyli np. własnymi dziećmi. Ręce opadają... Szkoda czasu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: psychologiczna ankieta 09.08.06, 23:16 starałam się to wypełnić ale poddałam sie. nie rozumiem tych pytań po części przynajmniej :-( Odpowiedz Link Zgłoś