samoglow 17.05.03, 00:47 na tych co działają, oraz na tych , którzy obserwują wiem , że to brzmi jak z poradnika dla akwizytora, ale jest głębsze niz sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Ludzie dzielą się... 17.05.03, 00:53 Dokonalas odkrycia.Chyba siedzisz w walonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Ludzie dzielą się... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 00:59 nawalona w walonkach... iscie filozoficzne podejscie :) tez takie miewaaaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Ludzie dzielą się... 17.05.03, 01:03 Jestes super.Lubie takie wypowiedzi.Dodam ze trzeci walonek nasrany do pelna.I dlatego w tym smrodzie takie olsnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Ludzie dzielą się... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 01:06 komandos57 napisał: > Jestes super.Lubie takie wypowiedzi.Dodam ze trzeci walonek nasrany do pelna.I > dlatego w tym smrodzie takie olsnienie. Hmmmmmm ta opcja dostępna tylko dla wlascicieli 3 odnóży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Ludzie dzielą się... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 01:10 samoglow napisał: > na tych co działają, oraz na tych , którzy obserwują > > wiem , że to brzmi jak z poradnika dla akwizytora, ale jest głębsze niz sie > wydaje. > zeby nie było, ze tylko tak bez sensu piszę sobie ;) wydaje mi sie, jak tak czasem czytam Forumowe przemyslania nasze, ze sporo osobników ucieka sie do dyskusji tutaj, by schować sie / zabić czas / oprzeć sie próbom dzialania... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Ludzie dzielą się... 17.05.03, 01:12 Ja zaopatruje po trzy walonki moich wielbicieli.Ten jeden jako sedesik w newralgicznych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_wrona Re: Ludzie dzielą się... 17.05.03, 01:28 Ale walonki filcowe są po części. Bedzie przemakać. Trzeci powienien być kalosz. wysoki, wędkarski. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Ludzie dzielą się... 17.05.03, 21:49 Ludzie dziela sie na walonki i kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś