Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 13:49 za każdym razem jak wchodzicie na forum wpiszcie sie na liste obecności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinc Re: lista obecności IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 13:59 no tutaj trzeba posłuzyć sie wyobraźnią, może być standartowe jestem bądź melduje sie albo jakies bardzie perwersyjne i wyrafinowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grama Re: lista obecności IP: *.chello.pl 03.08.01, 14:09 być albo nie być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diobol Re: lista obecności IP: 194.180.104.* 03.08.01, 14:34 Sziedza w pracy, ale zech je NIEOBECNY, bo f internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lista obecności IP: *.ilot.edu.pl 03.08.01, 15:45 jestem ,ale juz wybywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: lista obecności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 10:09 Gość portalu: Ela napisał(a): > jestem ,ale juz wybywam No a teraz powinnaś napisać "jestem, bo właśnie wróciłam" Witaj Elu! Specjalnie dużo do czytania na forum mieć nie będziesz. Chyba, że wdasz się w ątek "Liczymy" i wątku tego mutacje. Czekamy na morskie opowieści. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lista obecności IP: *.ilot.edu.pl 13.08.01, 14:27 Jestem, wróciłam z Jastrzębiej Góry. Miasta jakby trochę mniej, znów morze swoje wydarło, nawet plażę bez sztormu potrafi zalać do połowy. Pozdrowienia dla Palkera i wszystkich innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lista obecności IP: 62.88.128.* 13.08.01, 11:04 Melduje obecnosc na Forum, ale poniewaz w tej chwili jestem za granica, to nie wiem jak sie liczy moja obecnosc czy nieobecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: lista obecności IP: *.com.pl 13.08.01, 14:51 na niektórych forach na innych stronach jest podgląd " kto jest on-line" pozwalający sprawdzić kto jest na forum bez listy obecności. może admin też taki bajer wprowadzi na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: lista obecności IP: *.acn.waw.pl 13.08.01, 20:40 Obecna-przytomna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: lista obecności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 10:21 Aż do 28 sierpnia będę obecny duchem. Jadę tam, gdzie telefony komórkowe nie odbierają sygnału: w sam środek Puszczy Piskiej. Do zobaczenia na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lista obecności IP: *.ilot.edu.pl 17.08.01, 10:28 Gość portalu: palker napisał(a): > Aż do 28 sierpnia będę obecny duchem. Jadę tam, gdzie telefony komórkowe nie > odbierają sygnału: w sam środek Puszczy Piskiej. Do zobaczenia na forum :-) No to udanego grzybobrania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: lista obecności IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 13:16 Dzien dobry jestem chrobry Odpowiedz Link Zgłoś