Dodaj do ulubionych

Pierwsze tabletki

IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 24.01.05, 19:20
Wykupiłam sobie niedawno pierwsze w życiu tabletki-Diane35. Pani ginekolog
powiedziała mi, że działają one również antykoncepcyjnie (chociaż słyszałam
różne opinie na ten temat-że jest to jedynie ich skutek uboczny. Wobec tego
mam pytanie: czy zabezpieczona jestem już od pierwszej przyjętej tabletki?
Obecnie jestem na etapie szóstej tabletki. Więc mogę bez obaw kochać się bez
dodatkowego zabezpieczenia?
No i tu powstaje problem-strasznie się boję... Do tej pory gumka to było
jedyne moje (nasze) zabezpieczenie i trochę się teraz obawiamy... Wiem że
pigułka nie daje 100% pewności, ale BARDZO chciałabym się do niej jakoś
przekonać... tylko JAK to zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: kudi Re: Pierwsze tabletki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 19:41
      no wiec ja osobiscie nie wiem jak dzialaja tabletki ktore zaczelas brac..tez
      roznie czytalam na ich temat, ale skoro cos jest antykoncepcyjne to chyba
      jest... chyba w przypadku wszystkich pigulek jest tak ze teoretycznie dzialaja
      od razu, ale jak ja zaczynalam wszyscy mi mowili (lekarz tez) ze przez pierwszy
      miesiac lepiej sie zabezpieczac dodatkowo...a potem to juz nie ma czego sie
      obawiac. faktycznie 100% zabezpiecznie daje tylko wstrzemiezliwoc wink ale jak
      bedziesz brala tabletki regularnie i nie bedziesz o nich zapominala to chyba
      nie ma czego sie bac. pozdrawiam
    • Gość: Pizdeczka:) Re: Pierwsze tabletki IP: 80.51.23.* 24.01.05, 20:22
      jesteś ciulnięta w łeptongue_outPPP
      • Gość: Martunia20 Re: Pierwsze tabletki IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 24.01.05, 20:29
        kudi---> dziekuje za odpowiedź smile

pizdeczka---> jeśli już to łeB smile Jak już coś piszesz to się napierw troszeczkę
        zastanów. Albo zajrzyj do słownika, jeśli umiesz się nim posługiwać big_grin
    • Gość: AGA Re: Pierwsze tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:32
      DIANA TO TEZ BYŁY MOJE PIERWSZE TABLETKI I CZEKAŁAM 1 OPAKOWANIE Z ROZPOCZECIEM WSPÓŁZYCIA.WPASC PRZY DIANIE NIE WPADLISMY A STOSOWAŁAM JA 4 MIESIACE,ALE DODATKOWO STOSOWALISMY PREZERWATYWY BO NIE MOZEMY WPASC.RÓŻNE TEŻ OPINIE SŁYSZAŁAM O DIANIE-NIEKTÓRZY MÓWIA ZE TO NIEPEWNY SRODEK ANTYKONCEPCJI,ALE JAKA JEST PRAWDA NIKT NIE WIE.WIEM TYLKO ZE MA BARDZO DUZO SKUTKÓW UBOCZNYCH,WIEC JESLI NIE BIERZESZ JEJ LECZNICZO TYLKO ANTYKONCEPCYJNIE TO NIE POLECAM RACZEJ-BYŁ KIEDYS NA FORUM ANTYKONCEPCJA PORUSZONY TEMAT JEJ SKUTKÓW UBOCZNYCH I DZIEWCZYNY BARDZO ROZNIE REAGOWAŁY NA TE TABLETKI.JA ICH OSOBISCIE NIE POLECAM,ALE TO JEST MOJE ZDANIE I NIE CHCE GO NIKOMU NARZUCAC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka