Dodaj do ulubionych

Zaparcia :/

15.08.06, 20:33
Macie jakids dobry sposob na te dolegliwosc? Zdarza, ze przez pare dni nie
mam potrzeby oddawania stolca uncertain Lekarz przepisał mi Boldaloin, ale efekty
marne...
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: Zaparcia :/ IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.08.06, 20:42
      Mi pomogla 1 herbata Figura 1 (zielone pudelko) po miesiacu wszystko sie
      unormowalo. ( uwaga na przeciwskazania wypisane na opakowaniu!) Polecamsmile
    • Gość: Mikra Re: Zaparcia :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:47
      polecam rozwiazanie dosc proste - zjedzenie 2 opakowan suszonych moreli, na mnie
      dzialaja. ale i tak najlepszy pozostanie stres przedegzeminacyjny - ale odradzam wink
      • Gość: lu Re: Zaparcia :/ IP: *.adsl.proxad.net 15.08.06, 22:50
        Wrzuc slowo "zaparcia" w forumowa wyszukiwarke. Znajdziesz duzo dobrych porad.
        Temat byl poruszany wiecej razy niz jest sposobow na zaparcia.
    • Gość: Lili Re: Zaparcia :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:40
      Miałam ten sam problem, ale nie martw się kluczem do jego rozwiązania jest
      dieta. A dokładnie jabłka. Najlepszy, najprostszy i najprzyjemniejszy sposób=)
      • agata035 Re: Zaparcia :/ 24.08.06, 19:31
        Ćwicz Jogę - jest taki zestaw ćwiczeń na tę dolegliwość. Książka JOGA w
        księgarni lub bibliotece, fajna sprawa i bardzo łatwo pozbyć się można tej
        uciążliwośći.
    • atra1 Re: Zaparcia :/ 25.08.06, 00:10
      kup suplement błonnika
      śliwki i morele
      świeży ananas
      w miarę możliwośći dużo ruchu

na mnie najlepiej błonnik i ananas działają, bo morelki niestety potwornie wiatropędne
    • katerynau Re: Zaparcia :/ 07.02.26, 11:06
      Może przetestuj sobie Fibragast. Lubię produkty, które są proste w użyciu i faktycznie przyjemne w smaku. Fibragast spełnia oba te warunki. Po regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę komfortu trawienia.
      • laura.wos Re: Zaparcia :/ 01.03.26, 21:56
        Też testowałam na sobie i mogę polecić. Nie wiem jak reszcie ale mi naprawdę smakuje ten winogronowy smak.Wydaje mi się że też lepiej wychodzi cenowo od Colon C ale tutaj juz nie robiłam dogłębnej analizy
      • barynska Re: Zaparcia :/ 13.04.26, 14:14
        Najbardziej podoba mi się to, że dobrze smakuje – nie jest ani mdły, ani sztuczny. Przy regularnym stosowaniu widzę poprawę w trawieniu i czuję się po prostu lżej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka