megus7 15.08.06, 20:33 Macie jakids dobry sposob na te dolegliwosc? Zdarza, ze przez pare dni nie mam potrzeby oddawania stolca Lekarz przepisał mi Boldaloin, ale efekty marne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia Re: Zaparcia :/ IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.08.06, 20:42 Mi pomogla 1 herbata Figura 1 (zielone pudelko) po miesiacu wszystko sie unormowalo. ( uwaga na przeciwskazania wypisane na opakowaniu!) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikra Re: Zaparcia :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:47 polecam rozwiazanie dosc proste - zjedzenie 2 opakowan suszonych moreli, na mnie dzialaja. ale i tak najlepszy pozostanie stres przedegzeminacyjny - ale odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Zaparcia :/ IP: *.adsl.proxad.net 15.08.06, 22:50 Wrzuc slowo "zaparcia" w forumowa wyszukiwarke. Znajdziesz duzo dobrych porad. Temat byl poruszany wiecej razy niz jest sposobow na zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Zaparcia :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:40 Miałam ten sam problem, ale nie martw się kluczem do jego rozwiązania jest dieta. A dokładnie jabłka. Najlepszy, najprostszy i najprzyjemniejszy sposób=) Odpowiedz Link Zgłoś
agata035 Re: Zaparcia :/ 24.08.06, 19:31 Ćwicz Jogę - jest taki zestaw ćwiczeń na tę dolegliwość. Książka JOGA w księgarni lub bibliotece, fajna sprawa i bardzo łatwo pozbyć się można tej uciążliwośći. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Zaparcia :/ 25.08.06, 00:10 kup suplement błonnika śliwki i morele świeży ananas w miarę możliwośći dużo ruchu na mnie najlepiej błonnik i ananas działają, bo morelki niestety potwornie wiatropędne Odpowiedz Link Zgłoś
katerynau Re: Zaparcia :/ 07.02.26, 11:06 Może przetestuj sobie Fibragast. Lubię produkty, które są proste w użyciu i faktycznie przyjemne w smaku. Fibragast spełnia oba te warunki. Po regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę komfortu trawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.wos Re: Zaparcia :/ 01.03.26, 21:56 Też testowałam na sobie i mogę polecić. Nie wiem jak reszcie ale mi naprawdę smakuje ten winogronowy smak.Wydaje mi się że też lepiej wychodzi cenowo od Colon C ale tutaj juz nie robiłam dogłębnej analizy Odpowiedz Link Zgłoś
barynska Re: Zaparcia :/ 13.04.26, 14:14 Najbardziej podoba mi się to, że dobrze smakuje – nie jest ani mdły, ani sztuczny. Przy regularnym stosowaniu widzę poprawę w trawieniu i czuję się po prostu lżej Odpowiedz Link Zgłoś