Gość: Ela IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 28.03.05, 20:14 Czy któraś z Was robiła wczesny test z krwi beta HCG? Jeśli tak, w którym dniu po stosunku? proszęo odpowiedź Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruczyca Re: test beta HCG 28.03.05, 20:59 juz nie pamietam ile dni po, ale chyba najmniej musi uplynac tydzien zeby test byl wiarygodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: test beta HCG IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 28.03.05, 21:37 Pamiętacie wyniki? Wiem, że w pierwszych dwóch tygodniach jest większy od 5. Czy wyraźnie większy? proszę o odpowiedź Ela Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: test beta HCG 29.03.05, 11:32 ja dokładnie nie pamietam, ale chyba o ciąży świadczy chyba większy niż 10.... ale nie jestem pewna ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joisana Re: test beta HCG IP: 81.219.113.* 29.03.05, 11:30 10 dni po , ale nie stosunku, tylko zapłodnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: test beta HCG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:35 Test ciażowy z moczu wychodzi dodatni jak jest więcej niż 500 beta Hcg,14 dni po zapłodnieniu jest stęzenie większe ,z krwi wyjdzie po 7 dniach od zapłodnienia każdy wynik wiekszy niż błąd metody tj ok 2j może swiadczyć o ciązy .Dlaczego tak pytasz? biochemiczne diagnozowanie ciazy ? widoczna i badalna bedzie za 4tyg od zapłodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela do Położnika IP: *.noname.net.icm.edu.pl 01.04.05, 09:50 Pytam, bo planowałam zrobić taki test. Teraz wiem, że jeszcze trochę poczekam. pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś