IP: *.nat.ino.tvknet.pl 16.01.04, 17:10
witam.ile złotych za m2 kosztuje położenie gładzi w mieszkaniu?dziękuję za
pomoc
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: gładź 07.02.04, 19:15
      Mnie też bardzo to interesuje. Prośba moja wielka o jakieś choćby orientacyjne
      ceny. Pozdrowionka. B.
      • glenn1 Re: gładź 07.02.04, 21:13
        Od 10 do 16 złotych ja mam tak w cenniku jeżeli ktoś ma inny to chetnie
        poznam.Pozdrawiam.
    • Gość: maku Re: gładź IP: *.akk.net.pl / *.akk.net.pl 08.02.04, 14:52
      tydzień temu fachowcy robili u mnie 8zł za metr (Bytom)
      • Gość: Magda Re: gładź IP: *.re / *.crowley.pl 08.02.04, 16:41
        Witam u mnie firma remontowa wykonywala gladzie po 12zł od metra kwadratwoego.
        Jeżlei kotś byłby zainteresowany to polecam ich strone www.multi-
        gliwice.webpark.pl.
        • bebiak Re: gładź 08.02.04, 18:42
          Dzięki Wam serdeczne - mam już jakąś orientację.
          Glenn, jeśli mogę Cię prosić: powiedz od czego zależy taka rozpiętość cen? Od
          stanu ściany czy czegoś jeszcze? I ile do tego w sensie kosztów trzeba doliczyć
          przy założeniu, że tych ścian w pokoju jest ok. 70 m.kw. (chodzi mi tu o
          nabycie tego czegoś do zrobienia gładzi, bo jak rozumiem ta cena, którą
          podajesz to tylko wykonanie - a może źle rozumiem..). Bardzo przepraszam za
          takie pytania, ale jestem zupełnie zieloniutka w temacie. Pozdrowionka. B.
          • glenn1 Re: gładź 08.02.04, 19:26
            Pani Bebiak mogę się rozpisywać na forum ale i tak znajdzie się ileś osób które
            będą chciały udowodnić swoją wiedzę na ten akurat temat a mnie niechce się za
            bardzo tego tutaj ciągnąć więc prosiłbym o kontakt "wglenn@op.pl"tam konkretnie
            wszystko opiszę.Pozgrawiam.
            • Gość: j0anna Re: gładź IP: 194.196.228.* 09.02.04, 08:08
              mnie udalo sie znalezc pana pod Krakowem ktory za szpachlowanie, 2 wartswy
              gladzi i trzykrotne malowanie wzial 7 zl za mb bez faktury. Dodam ze efekt byl
              bardzo dobry. Minusem tylko czas bo pan robil wszystko sam oraz nalezalo go
              przywozic i odwozic do domu :-))))
              gdy pytalam o ceny w Krakowie to najtaniej bylo 15 zl ale mialam okazje
              zobaczyc "cudne" efety pracy tych fachowcow.
              Najdrozej to 20 zl za mb.
    • Gość: t Re: gładź IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 09.02.04, 11:23
      ja płaciłem 10 zł za metr (W-wa) ale jest to cena za połozenie gładzi - w moim
      przypadku był jeszcze dodatkowy koszt usunięcia warstw starych farb, które
      odchodziły od podłoża.
      O ile wiem, ceny podawane przez fachowców (np. za kładzenie m2 terakoty czy
      glazury) odnoszą się do sytuacji, gdy podłoże jest w miarę dobre i nie wymaga
      dodatkowych prac, inaczej dochodzą koszty przygotowania podłoża - ja z tego
      powodu trochę nie doszacowałem kosztów remontu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka