Dodaj do ulubionych

adresy sklepów internetowych AGD

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 00:47
Bardzo prosze o adresy sprawdzonych sklepów funkcjonujących na terenie
Warszawy. Z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: *.acn.waw.pl 17.01.04, 12:28
      www.google.com/search?hl=pl&ie=ISO-8859-2&client=REAL-tb&q=agdrtv&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl
    • Gość: sasanka21 Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: 195.205.44.* 19.01.04, 09:05
      www.agdrtv.com.pl
      www.centrum2000.pl
      • Gość: sasanka21 Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: 195.205.44.* 19.01.04, 09:06
        sorki - nie doczytałam - ten drugi adres to Wrocław.
        • Gość: mgosia4 Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 11:36
          www.centrum2000.pl to faktycznie Wrocław, ale realizują zamówienia na terenie
          Warszawy - sprawdziłam i kupiłam (zmywarkę).
          • Gość: F Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: 62.72.120.* 19.01.04, 12:11
            www.sklep.kuchnia.waw.pl kupila na poczatku grudnia piekarnik plyte zmywarke i
            okap.
            zadzwonili,umoowili sie na dostawe, dostarczyli w umowionym terminie w niesli
            na gore, no polecam :)) jestem bardzo zadowolona
            • Gość: misia Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: 217.17.46.* 19.01.04, 14:06
              Kiedy płaciłas za w/w towary? Czy otrzymalas gwarancje od producenta?
              • Gość: zosia_13 Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: 212.76.35.* 19.01.04, 15:04
                A co ze sklepem www.agdrtv.com.pl? Czy ktos korzystał z ich usług? Jakie
                wrażenia?
                • pedro44 Re: adresy sklepów internetowych AGD 19.01.04, 15:37
                  Korzystałem intensywnie, wrażenia bez zastrzeżeń. Co najwyżej można się
                  przyczepić ze realizacja zamówień zajmowała im więcej niż 3 dni którymi się
                  chwalą (tak do tygodnia) ale 1) zamawiałem sprzęt raczej z droższych więc na
                  pewno nie trzymają takich na magazynie 2) gość za każdym razem dzwonił i
                  umawiał się kiedy przyjadą - a jak się już umówił to zawsze przyjeżdzał. Także
                  bez zastrzeżeń. Ceny bardzo konkurencyjne (najtaniej ze znanych mi sklepów
                  internetowych a do zwykłych sklepów nawet nie ma co porównywać).
                  • Gość: zosia_13 Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: 212.76.35.* 19.01.04, 15:40
                    Dziękuje za informację. Zastanawiam sie nad kupnem lodówki własnie w tym
                    sklepie. Twoje uwagi na pewno mi pomogą.
              • Gość: F Re: do misi IP: 62.72.120.* 20.01.04, 08:33
                za towar płaciłam przy odbiorze, poniewaz nie było mnie jak towar "przyjechał"
                do domu to umowilam sie ze przesle im poczta (lub zawioze osobiscie-ja
                przeslalam) gwarancje do podbicia, bo nie chcieli beze mnie otwierac towaru.
                Ludzie bardzo mili, bardzo dobry kontakt telefoniczny, ja kupowalam m.in.
                sprzet Amica, ktory byl jakies 400 zl tanszy od cen sugerowanych na stronie
                firmy
                • Gość: misia Re: do misi IP: 217.17.46.* 22.01.04, 15:14
                  dzaieki :)
                  • Gość: andrew Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:10
                    Ja kupilem w www.agdrtv.com.pl w grudniu telewizor i jestem bardzo zadowolony,
                    jak bede kupowal sprzet do kuchni to tez na pewno u nich.Polecam
    • Gość: ewa Re: adresy sklepów internetowych AGD IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 01:03
      polecam wszystkie sklepy internetowe,sa bardzo dobre,zakupy staja sie
      przyjemnoscia,mozna pogadac,potargowac sie,przejsc ^doskonale i niezapomniele
      szkolenie^- odnosnie oczywiscie sprzetu - mile wrazenia, cena nie gra
      roli,niezapomniane sa doznania. Relacjonuje rozmazona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka