Dodaj do ulubionych

Hałas w blokowiskach przez remonty itp.

IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 13:06
Do wszystkich, którzy hałasują od rana wiercąć, stukając młotkiem itp.!
Pamiętajcie, że wiele ludzi potrzebuje w dzień ciszy bo np. pracują w nocy a
w dzień odsypiają, pracują w domu albo np. leżą chorzy. Nie każdemu odpowiada
wysłuchiwanie huku wiertarki czy walenia młotem bo jakiś sąsiad np. zapragnął
wymienić kafelki. Każdy ma prawo do ciszy i spokoju, i to nie tylko w
godzinach ciszy nocnej.
Jesteście w błędzie jeżeli myślicie, że wynajmiecie robola (swoją drogą to
taki robol wiercący dziury w ścianach ma wyjątkowo nudną i głupią
pracę),który będzie hałasował cały dzień, wy pójdziecie do pracy i będziecie
w porządku. Pamiętajcie, że nie trzeba was długo szukać, zlokalizowanie
mieszkania, w którym jest remont, nie stanowi problemu.
Tak więc jeżeli nie chcecie, żeby was w nocy budzono i narażano na inne
nieprzyjemności (trochę wyobraźni i już wiecie, że jesteście na przegranej
pozycji), pomyślcie o innych lokatorach, którzy chcą mieć ciszę i spokój w
bloku.
Obserwuj wątek
    • bankroot Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. 22.01.04, 13:23
      mówisz o swojej sytuacji, czy w imieniu takich samych "poszkodowanych" jak ty ?

w obu przypadkach idź się leczyć

bankroot
    • Gość: Inni Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 217.153.60.* 22.01.04, 13:33
      A nie pomyslałeś kiedy ludzie mają robić remonty?
      W środku nocy? Kiedys i ty bedziesz musial przeprowadzic remont i co bedziesz
      to robil noca?
      NIestety nigdy wszystkim sie nie dogodzi - a mimo wszystko wiecej jest ludzi
      którzy spią w nocy a nie w dzień
    • Gość: iki Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 13:35
      Rozumiem ludzi którzy pacują w nocy a w dzień odsypiają ja też tak pracowałem
      ale jak po pracy się położyłem to można było całe mieszkanie rozwalić ja nic
      nie słyszałem ale nie o tym chciałem powiedzieć chciałem szanownego nocnego
      marka zapytać w jaki sposób można wykonać remont nie robiąc chałasu np.przy
      skuwaniu płytek.Niestety są tacy którym przeszkadza warcząca wiertarka u
      sąsiada ale jak sam robi remont to wara odemnie./wolność tomku w swoim domku/
      • Gość: gorkai Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 217.153.45.* 22.01.04, 13:52
        Można go przynajmniej trochę ograniczyć czasowo.
        W ciągu ostatniego półrocza przeżyłam dwa remonty mieszkań sąsiednich, o pow.
        19 i 25 mkw. Jeden trwał trzy miesiące, drugi dwa. Co można robić przez trzy
        mies. non-stop na 19 mkw??? Od wiertarek udarowych od tej pory mam drgawki.
        pzdr
      • Gość: r2 Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 14:02
        no cóż remont remontem czasami trzeba coś skuć lub wywiercić ale w łeb należy
        tłuc takich co przez 6 godzin wiercą 12 otworów w betonie średnio 1 kołek na
        0,5h - jak się za coś bierze to raz a dobrze.
    • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 14:16
      bankroot < spieprzaj gnoju! (żeby nie powiedzieć dziadu:))
      iki i reszta < nie wiercę w domu wiertarką, nie stukam młotkiem, mam ciekawsze
      i ambitniejsze zajęcia. A jeżelibym hałasował cały dzień tak, że byłoby to
      uciążliwe dla sąsiadów, musiałbym się liczyć z tym, że nie będę lubiany w bloku
      i że ktoś z sąsiadów może się na mnie zemścić.
      gorkai < współczuję Ci. Nie myślałaś o tym, żeby jakoś "podziękować" kochanym
      sąsiadom, ewentualnie zażądać od nich zadośćuczynienia? Dziwisz się czemu taki
      remont potrafi tyle trwać. Otóż najczęściej ludziory wynajmują do takich
      idiotycznych prac robola (albo kilku), który się opieprza, trochę pohałasuje,
      łyknie browara, zapali papierosa i tak w kółko - stąd huk przez cały dzień.
      Robotę, z którą uporałby się w 1 dzień, wykonuje taki mało ambitny robol w
      tydzień.
      • bankroot Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. 22.01.04, 14:39
        powinieneś siedzieć w Tworkach (w sumie masz niedaleko).

trzeba mieć strasznego pecha, żeby mieć taką mendę za sąsiada. Współczuję im z
        całego serca.
        Nie wyzywaj ludzi, którzy cięzko pracują fizycznie, sądząc z faktu, że
        pracujesz w nocy nie jesteć profesorem

nie pozdrawiam i pies ci mordę lizał kretynie !

bankroot
        • Gość: nocny marek Do bankroota IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 15:04
          Stul pysk bankroot,ty buraku!
          Nie pracuję w nocy; profesorem też nie jestem.
          Rzeczywiście współczuj moim sąsiadom bo wierz mi, nie będą mieli lekko za ten
          hałas.
          Wybacz kretynie, ale nie będę szanował brudnego, niewykształconego robola,
          który nie dość, że zatruwa powietrze w moim domu, to jeszcze zakłóca mój
          spokój. Wielce mi ciężka praca - wiercenie dziur wiertarką i stukanie młotkiem -
          każdy debil to potrafi.
          • bankroot Re: Do bankroota 22.01.04, 15:18
            Jesteś typową mendą internetową, trollem, których pełno na grupach
            internetowych. Inicjując kretyński wątek w formie manifestu do wszystkich
            mieszkańców blokowisk, wykazujesz się daleko idącym chamstwem (nie stać cię
            nawet na inteligentne obrażanie) i pokazujesz jaki to jesteś mocny w słowach
            (skądinąd obraźliwych).
            Straszysz sąsiadów bliżej nieokreślonymi sankcjami (aż się boję pomyśłeć
            jakimi - może kogoś zabijesz), za to ,że zmieniali kafelki.

Mam tylko nadzieję prymitywie (nie mogłem znaleźć w archiwum twoich
            wcześniejszych wypowiedzi, więc jesteś trollem), że natkniesz się na
            mocniejszego sąsiada i uderzając cię w twój głupi łeb, przestawi pozostałe
            szare komórki na miejsce, abyś mógł żyć z ludźmi..

koniec świata ...
      • Gość: florek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.net.external.hp.com 18.02.04, 15:12
        Chłopie jak Ci się nie podoba to kup sobie domek, będziesz miał spokój.
    • Gość: iki Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 14:31
      Nie wymyślaj wszystkim do okoła,zaczołeś ten temat na forum to trzeba się
      spodziewać różnych odpowiedzi,pozatym życzę tobie żebyś sam zaczoł robić remont
      i w pewnym momencie ktoś zacznie cię nazywać głupim opi.......ącym się robolem
      który zamiast robić wypije piwko zapali papieroska i zacznie hałasować.Nie
      piszę więcej bo szkoda czasu ...
      • Gość: Inni Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 217.153.60.* 22.01.04, 15:01
        Mysle ze jak ludzie, sasiedzi sa inteligentni to i w sprawie remontow
        moga sie dogadac
        Zawsze sie mozna umowic - ze prace nie bede zaczynac sie od 6-tej ale np. od 8-
        ej jak juz wieszkosci ludzi nie ma w domach, a w soboty np od 10-tej aby ludzie
        mogli spokojnie odespac cały tydzien
        Wszystko jest dla ludzi i ludzi na poziomie zawsze sie dogadaja - a nie wyzywaja
        • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 15:14
          Jak ktoś odsypia w dzień to mu wszystko jedno czy hałasują od 6-tej czy od 8-
          mej; w niektórych wypadkach jest to jednak jakieś rozwiązanie. A w soboty to
          się nierzadko śpi do (po)południa.
          Ktoś wspominał, że dostawał drgawek od wiertarki udarowej, a ja nie zamierzam
          niszczyć sobie zdrowia i szargać nerwów przez pieprzonych sąsiadów.
          • Gość: riposta Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 16:47
            wszyscy którzy czepiacie sie do tych co robią albo mają robione remonty
            jesteście powaleni, pomyslcie troche o innych bo mieszkając w blokowiskach
            trzeba sie liczyć z tym zę ma sie sąsiadów którzy także mają swoje życie
            wiecie dlaczego remonty potrafia trwać długo?
            włąsnei przez takich sąsiadów jak nocny marek
            kiedyś bórzyliśmy ścianę w jednym sklepie roboty hałaśliwej roboty na dzień,
            przez nielicznych sąsiadów mieszkających nad owym sklepem przedłużyło się do
            trzech dni.
            Gdyby nie przychodzili co pół godziny i nas nie uciszali to by pomęczyli sie z
            hałasem jeden dzień a tak przez ich łażenie proszenie ba wezweali nawet policje
            musieli wysłuchiwać hałsu przez trzy dni
            ludzie pomyslcie trochę!!!!!!!!!!!
            mamy prowo hałasować od 6 do 22 i nikt nam tego nie zabroni i tylko od nas
            zależy czy weżmiemy pod uwagę ewentualnych sąsiadów, a ty nocny marku nie możęsz
            nic bo za groźby czy odgrywanie sie możęsz mieć założoną sprawę w sądzie więc
            wolnoć Tomku w swoim domku
            i precz od "roboli" gdyby nie oni wszyscy mieszkalibyście w syfie i brudzie
            wolicie sami wiercić dziurkę wiertareczką z hipermarketu za 20 zł i męczyć się z
            tym pół dnia czy wynająć "robola" z należytym sprzętem który dziurkę wywierci w
            15 sekund?!
            LUDZIE MYSLCIE!!!!!!!!!!!!! nie tylko o sobie
            • Gość: ona do nocnego marka IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.01.04, 17:16
              Jestes bardzo "wrazliwym" czlowiekiem, a tacy ludzie nie powinni mieszkac w
              blokowiskach tylko we wlasnych domach i to na odludziu, zeby nie slyszec
              halasow.
              Pewnie jednak nie stac cie na wlasny dom skoro znizyles sie do mieszkania w
              takim halasie, a wlasna frustracje wyladowywujesz na tych wszystkich, ktorzy
              chcac przyzwoicie mieszkac robia remonty.
              Mam nadzieje, ze ty nigdy remontu nie bedziesz robil bo przyzwoitosc nie
              pozwoli ci na przeszkadzanie sasiadom.
              Dam ci dobra rade - idz do spoldzielni i zazadaj wpisania do statutu zakazu
              wykonywania remontow mieszkan.
              I to by bylo na tyle.
    • Gość: chris Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.icpnet.pl 22.01.04, 17:19
      Czy ty naprawdę sobie wyobrażasz że ludzie robią remonty dla przyjemności, bo
      nie mają nic lepszego do roboty?????

Będę robić remont, bo poprzedni właściciel nie robił nic przez kilkanaście lat
      lub więcej. Będę zrywać kafelki, kuć ściany, częściowo burzyć, bo mieszkanie
      jest do remontu, a na nowe nie było mnie stać.

Na szczęście sąsiadów mam normalnych, a nie takich upierdliwych jak ty. O
      przyszłych utrudnieniach ich uprzedziłam, mieszkanie widzieli, wiedzą że będą
      musieli trochę pocierpieć. Na razie przetrzymali odnawianie podłóg i wymianę
      okien.

Nawiasem mówiąc byłam też w kilku mieszkaniach sąsiadów, odnowionych,
      wyremontowanych - na pewno nie wszystko się odbywało cicho.
      • competer1 Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. 22.01.04, 20:35
        Podejrzewam, że "nocny marek" to "mocny świrek", który z nory nie wyłazi i
        wszystko mu przeszkadza, nie tylko remonty. Niestety gościu, jesteŚ na
        straconej pozycji. Z Twojej wypowiedzi wynika, że z sąsiadami żyjesz extra i
        jestes lubiany za komunikatywność i wyrozumiałość. Ale ktos powyżej dał Ci
        znakomita radę. Kup se chłopie domek na zadupiu, ale nie przy innych
        posesjach, bo Ci w nocy psy nie dadza spać. Z resztą i tak na wiatr będziesz
        się wkurwiał.
    • melpo Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. 22.01.04, 20:03

• Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 23:29
      Ja tam wiem swoje a sąsiadom nie odpuszczę jak się nie uciszą (spoko,spoko to
      co planuję zrobić nie podpada pod kk, ani nawet w zasadzie pod kw, więc sprawa
      w sądzie mi nie grozi, jak to już ktoś sugerował). Co do urządzania GŁOŚNYCH
      imprez i puszczania PRZEZ DŁUŻSZY CZAS muzy w taki sposób, że jest to uciążliwe
      dla sąsiadów, to uważam to za totalne buractwo, które również nalezy tępić. Jak
      się chce zaszaleć, to się idzie na miasto, do klubu.
      Nie wykluczone, że za jakiś czas przeprowadzę się do domku, ale póki co chcę
      mieć spokój w bloku.
      Ktoś się odgrażał, że robi łaskę, że nie hałasuje od 6tej do 22giej.
      Zapewniam cię, że nie opłaciłoby ci się to jakbyś był moim sąsiadem.

Ciekawe, co teraz robią moi kochani sąsiedzi.Pewnie jeszcze nie śpią, ale za
      jakieś 3 godziny zapewne będą spali i na pewno nie chcieliby zostać obudzeni w
      środku nocy...
      • Gość: riposta Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 12:12
        i widzisZ i już to co planujesz zrobić podpada pod kk
        chcesz zakłucić porządek i cisze nocną swoich sąsiadów i w tym momęcie oni mają
        jaknajwieksze prawo ażeby wezwać policję która wybije Ci z głowy takie numery, a
        jak nie policja to myslę ze sąsiadom nie bedzei problemu dotrzec do tego który
        im przeszkada (skoro ty dotarłeś to wież mi inni też potrafią) i wtedy to oni
        juz moge cię po sądach ciągać a wież mi z tego się nie wykaraskasz
        wspominasz ze głośne słuchanie muzyki to buractwo
        ja tak samo bym nazwał to co ty chcesz zrobić
        • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 14:21
          Jasne riposta, może jeszcze napiszesz, że będę siedział za budzenie sąsiadów po
          nocy, hehe. A poza tym ja nigdzie nie napisałem wprost, że zamierzam ich
          wyrywać ze snu:) A tak na marginesie to leszcze, nic mi nie zrobią. Zresztą i
          tak działam anonimowo, to jest właśnie moja przewaga nad nimi.
          • Gość: Marynarz Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 23.01.04, 22:52
            Tobie chyba pizdło na dekiel, nocny marek,jak mówi Bercik. Zaproponowałbym ci
            leczenie czachy, ale to już jest dla ciebie za późno. Syfilis chyba ci zeżarł
            wszystkie szare komórki. Nieodwracalnie.
            • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 24.01.04, 03:49
              Ciekawe, co o tej porze robią sąsiedzi. Może czekają na jakiś ważny telefon...
              • Gość: riposta Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 09:27
                ale jesteś beznadziejny i malopomyslowy nie wiesz ze tepsa oferuje identyfikacje
                nómerow czy bedzeisz zapierniczał do budki telefonicznej
                życzę ci wielu remontów w twoim bloku
                • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 24.01.04, 14:19
                  riposta, ja nigdzie wprost nie napisałem, że będę do nich dzwonił, aż wreszcie
                  ktoś odbierze zaspanym głosem:) A jakby ktoś chciał dzwonić bez obawy, że go
                  namierzą, to naprawdę nie trzeba wychodzić do budki, są przecież komórki na
                  kartę.
      • groszek19 Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. 24.01.04, 12:19
        Strasznie z ciebie mściwy człowiek.
        Zawsze mieszkałam w domku, nie słyszałam remontów sąsiadów, ponieważ domy były
        nowe a sąsiedzi daleko. Teraz mieszkam w starym blokowisku. Owszem, wolałabym
        aby remontów nie było, aby wszyscy zrobili je w jednym czasie i przestali
        hałasować. Ale to utopia. W starych blokach remonty były, są i będą. I już.
        Sama robiłam remont (głośny trwał około czterech dni). Robiłam go w godzinach
        pracy tak, aby ludzi po powrocie do domu mieli ciszę i mogli odpocząć.
        Protesty były, owszem, od ludzi, którzy żyją w bałaganie od trzydziestu lat i
        im to nie przeszkadza. Ci, którzy remont zrobili lub planują, nie mają
        pretensji. Takie życie w bloku. Od kilku dni trwa remont u sąsiada za ścianą,
        od rana sąsiadka z góry wymienia okna. Nie biegnę ze skargą, ponieważ wymieni
        je raz i będzie cisza.Bardziej od wymiany męczył hałas zamykanych z hukiem
        okien, które rozlatywały się ze starości.
        Odrobinę zrozumienia i tolerancji każdemu się przyda. A jeśli pragniesz ciszy,
        są takie miejsca (niestety nie w bloku).
        • Gość: EFKA Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.telkab.pl 24.01.04, 13:47
          ...........Tak, "Dzień Świra" to niestety o tobie!
          • groszek19 Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. 24.01.04, 19:00
            Gość portalu: EFKA napisał(a):

> ...........Tak, "Dzień Świra" to niestety o tobie!

O mnie?
            • Gość: EFKA Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.telkab.pl 24.01.04, 19:41
              Jak to o Tobie?!!! Miało być na tego nocnego marka!!!!!! Źle "wskoczyłam" z
              odpowiedzią temu świrowi? Za pomyłke sorry!
    • Gość: nocny marek A już był spokój:( IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 10:24
      Przez parę dni była do pewnej godziny cisza, wydawało się, że sąsiedzi pojęli,
      że z pozostałymi lokatorami warto żyć w zgodzie, a dziś tak jakby zapomnieli.
      Cóż, trzeba będzie im przypomnieć, jak to niemiło jest nie móc sobie spokojnie
      pospać. Jeżeli będą chcieli wojny, będą ją ze mną mieli. Zobaczymy kto kogo
      przetrzyma.
    • Gość: Masza Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 195.85.227.* 28.01.04, 14:48
      Robię remont. Administracja uprzedzona, a na klatce schodowej wisi kartka z
      infomracją "remont tu i tu, głośniejsze prace tylko w godz. 8.3- 17,
      przepraszamy za utrudnienia". Próba uprzedzenia sąsiadów z góry, kórzy nie
      pracuję - nie udalo się, to starsi ludzie, nie otwierają drzwi. Za to dwa razy
      byli z donosem w administracji, że przestawiam ściany nośne (to nieprawda), w
      efekcie - inspekcja administratorki i awantura. Czyli - czasem dogadać się nie
      da.
      • Gość: ekipa budowlana Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.01.04, 19:26
        lubie takich nocnych marków. Mocni tylko są zza klawiatury i potrafią tylko
        szczekać.
        Ciekawym, czy taki mocny w gębie by był oko w oko z sąsiadem? Powiem wam: miałby
        uszy po sobie i zęby razem. Zamiast się dogadać z sąsiadem, jak człowiek, to się
        anonimowo wywnętrza w internecie.

ech, szkoda śliny i pisaniny
        • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 22:44
          Nawiązując do wypowiedzi ekipy budowlanej, wiadomo, że wiele osób wykorzystuje
          anonimowość do różnych celów(a dlaczego mieli by tego nie robić?). W wielu
          przypadkach działania anonimowe przynoszą lepsze skutki niż jakby człowiek sie
          ujawniał. Czy jestem mocny tylko zza klawiatury, możnaby polemizować, nie
          ograniczam się jedynie do wyżywania się w necie, wierzcie mi, że podejmuję
          pewne działania mające na celu zapewnienie ciszy i spokoju w bloku. W danym
          przypadku jak na razie działam anonimowo, ale jak zajdzie taka potrzeba, stanę
          oko w oko z uciążliwym sąsiadem.
          • Gość: ekipa budowlana Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.01.04, 23:43
            no to do dzieła! po grzyba płaczesz na forum? Dogadaj się z sąsiadem.
            Powiem Ci w sekrecie: remonty mają to do siebie, że bywaja uciążliwe i nikt
            młotka ścierką owijał nie będzię coby było ciszej. A czasami jak się mieszkanie
            w bloku się sypie to ten remont, po prostu, zrobić kiedyś trzeba. A ekipy
            budowlane mają to do siebie, że pracują za dnia.
    • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 29.01.04, 02:28
      Ciekawe, o czym o tej porze mogą śnić sąsiedzi. Może o wrednym sąsiedzie, który
      im zrobi pobudkę w środku nocy...
      • Gość: kinga Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 195.205.44.* 29.01.04, 17:45
        A ty nocny marku może zamiast zamieniac noc na dzien i wypisywac rózne
        bzdury...to poszedłbyś spać jak przyzwoity człowiek, a w dzień popracowałbyś (
        chyba, żeś bezrobotny i zazdrościsz ludziom, ze pracują), poszedłbyś na spacer
        i dałbyś normalnym ludziom normalnie funkcjonować.
        Bo to wszystko co wypisujesz to jest bez sensu. Chyba, że lubisz ludzi drażnić.
        Pozdrawiam pozostałych forumowiczów.
        • Gość: RIPOSTA Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 19:35
          tej nocny marek to juz sie nudne zaczeło robić wiesz
          i to co piszesz i to co pisza inni
          jak zapewne zaóważyłeś na te kilka(kilkadziesiąt?) osób które sie tu
          wypowiedziały tylko ty nie możęsz poradzić sobie z faktem że ludzie potrzebują
          tak samo remontów jak snu
          dlatego też apeluje do wszystkich którzy weszli już tutaj ażęby wychodząc
          klikneli na ikonkę ze śmietnikiem w prawym górnym rogu ażęby ukrucić
          wypłakiwanie sie nocnego marka i zmusić go do pogodzenia sie z własnym losem
          temat uważam za nieowocny i bezwartościowy i mysle ze nie tylko ja tak uważam a
          wiec klikajcie w śmietnik im więcej klików tym sdzybciej temat ten zniknie
          • Gość: lucynka_p Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 00:42
            Popieram! Ja kliknęłam z dziesięć razy, chociaż to i tak nic nie da, a świadczy
            o mojej frustracji. Nocny Marku do budy!
    • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 29.01.04, 22:50
      Nawet nie wiecie, jak bardzo pożałują moi sąsiedzi tego ciągłego wiercenia od
      rana! Już coś przykrego ich spotkało, ale to dopiero była rozgrzewka, hehe.
      • Gość: Kasia Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.02.04, 09:46
        wyobrażam sobie jakie musisz mieć zapuszczone mieszkanko skoro nigdy w nim nie
        robisz remontówi nie zapraszasz brudnych roboli jak się wyraziłeśa może sam
        jesteś takim robolem i dlatego jesteś tak sfrustrowany, żal mi ciebie
        (nieuleczalna głupota,a może coś więcej)ale przede wszystkim twoich
        sąsiadów.
      • Gość: Ewa Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 12:06
        a jaki on tajemniczy ... COŚ ich spotkało, a na dodatek COŚ JESZCZE ich może
        spotkać ...
    • Gość: Jasiu Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:01
      Przylaczajac sie do dyskusji. Rozumiem, ze jak moj sasiad zaczyna swoja przygode
      z wiertarka albo mlotkiem w godzinach np. 20-21, bo akurat ma natchnienie albo
      nagle mu sie przypomnialo ze ma remont w domu nie skonczony to ja mam byc
      wyrozumialy ? w innym wypadku bede upierdliwym sasiadem ? Akurat wlasnie jestem
      w takiej sytuacji. dogadac sie nie idzie, a "remont" rozpoczyna sie np. o 19:30
      i trwa do 22-23. Tak na zasadzie ze jak nie pojdziesz i nie opierdolisz
      dzidziusia to nie przestanie i bedzie wiercil/stukal do oporu... Jakby nie mozna
      bylo sobie wziac zwyczajnie urlopu, pare dni wolnego i zrobic to co ma sie
      zrobic. Ja tak robie, ale moze jestem nienormalny albo upierdliwy...
    • Gość: robol Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: 195.117.203.* 31.03.04, 17:34
      jeju! tyle postów i nikt nie widzi, że to prowokacja jest?
      koleś sie fajnie bawi a wy sie wnerwiacie
      pozdrawiam
    • Gość: nocny marek Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.acn.waw.pl 29.04.04, 10:43
      No i kolejny sąsiad mi podpadł. Żebyście nie myśleli, że jestem całkiem
      nietolerancyjny - stosuję taryfę ulgową przez pierwszy dzień:) Jeżeli sąsiedzi
      napieprzają wiertarkami od rana drugi dzień i przez kolejne, robię się dla
      nich, mówiąc delikatnie, niemiły. Cóż, chyba znowu trzeba będzie kogoś postawić
      na nogi w środku nocy. Jak raz nie poskutkuje, zrobi się to znowu; można też
      niewygodnym sąsiadom uprzykrzać życie w inny sposób...
      • Gość: Blue Re: Hałas w blokowiskach przez remonty itp. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.04.04, 14:03
        Psychole są wśród nas...
        A Ty jesteś po prostu jednym z nich!
        Ciekawe jak zamierzasz przetrwać kilka najbliższych miesięcy, skoro zaczął się
        właśnie okres remontów? W dodatku w tym roku wszystko będzie odbywało się ze
        zdwojoną siłą bo ludzie chcąc uciec przed majowym vatem porobili w kwietniu
        zakupy i lada dzień ruszą z remontami.
        A tak swoją drogą to masz zajebiście udane życie skoro całe dnie śpisz a noce
        poświęcasz na uprzykrzanie się normalnym ludziom.
    • zelmar proponuje kliknac na kosz na smieci 29.04.04, 14:15
      prawy gorny rog - tam sie tylko nadaje ten watek!!
      pozdrawiam wszystkich ktorzy remontuja, a takze tych ktorzy tez sprzataja
      czasem i nie maja super ambitnego zjecia, innego niz stukanie mlotkiem!
      Marek
      • Gość: Sąsiad nocnego mar Re: proponuje kliknac na kosz na smieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:26
        Cześc nocny marku, to ja twój sąsiad.
        A co ty nie śpisz? Przecież to dzień jest!
        Chciałem ci tylko powiedzieć, żebyś przygotował się na ostre wiercenie jutro od
        7.30 ;))
        Aha a tak gwoli wyjaśnienia dla formułowiczów - to Pan nocny marek pracuje w
        nocnym klubie drag-queen.
        Ups wydało się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka