Gość: mazik IP: 217.153.131.* 27.01.04, 12:48 Jak w tytule. Chodzi mi o serie Wiparquet Nature i Country Style. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monalisa Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.01.04, 14:27 Radzymińska 116 ja tam kupiłem panele 45mkw. i wyszło taniej o 4 zł za mkw. niż w Castoramie oni mają też swój sklep w Mińsku Mazowieckim przy głównej drodze przelotowej z Warszawy po lewej stronie dobrze widoczny. Moja rada jet taka jak masz czym to pojedz najpierw na Radzymińską potem do Minska i porównaj ceny bo w Mińsku wszystko jest tańsze ja tam jeżdzę z Otwocka do różnych sklepów. a i na radzymińskiej jakbyś kupował/a to się targuj koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazik Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? IP: 217.153.131.* 27.01.04, 15:19 Dziękuje za info. Kupowałaś ten rodzaj paneli ? Bardzo mi odpowaiadają kolory i wzory serii Wiparquet. Na Bartyckiej widziałem po 48,- za m2. Ile płaciłaś na Radzymińskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajonkkk Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? 27.01.04, 16:09 Ja ostatnio kupilem i polozylem panele Wiparquet seria Nature, wzor Dab gorski deska. Szybko, bez problemow. Slowem - jestem bardzo zadowolony. Aha! Kupilem je w TTW Opex w al. Jerozolimskich. Ale sklepy tej firmy sa tez na Bartyckiej i na Niedzielskiego. W tej chwili nie pamietam dokladnie ile zaplacilem, moge sprawdzic na fakturze i jutro podac konkretna cene za metr. Pozdr Pajonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazik Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? IP: 217.153.131.* 27.01.04, 17:05 Byłbym wdzięczny. Zanim zacznę jeździć po sklepach chciałbym skorzystać z Waszego doświadczenia, :)) Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
melpo Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? 27.01.04, 17:39 Panele tej serii są na pewno na bazarku budowlanym na Żywiciela-Niedzielskiego na Żoliborzu. Cena ok. 55 zl z tego co pamietam, bo kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monalisa Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.01.04, 09:22 Tam na Zoliborzu też !!byłem!! ale tam te panele co mnie interesowału buły droższe z 10-15 zł na metrze. wybrałem sobie Wiparquet Nature Colletion Kasztan Deska choć w finale podobnie jak w czoraj Gaweł w telewizji odpadł wzór Dąb Górski deska (też fantastyczny) zapłaciłem po wytargowaniu 43,34 zł za metr kwadratowy. (nie było to jakieś bardzo udane targowanie) ale jak możesz to skocz do mińska bo dam sobie obie ręce uciąć, że tam w ich drugim (a w zasadzie chyba pierwszym) punkcie mają taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iri Wiparquet IP: 157.25.125.* 27.04.04, 13:04 Zastanawiam się nad kupnem paneli Wiparquet Nature do sypialni. Można znaleźć dużo informacji na temat cen i możliwych miejsc zakupu, ale czy może ktoś ma doświadczenie z tymi panelami po położeniu? Czy dzieje się z nimi coś niepokojącego? Dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iri Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? IP: 157.25.125.* 27.04.04, 13:07 Na Bartyckiej Wiparquet Nature widziałam po 55m2. Castorama ma już taniej - ca. 48m2 (nie pamiętam dokładnie). TTW Opex w Al. Jerozolimskich natomiast ma po 44,50. Wiesz coś może więcej na temat tych paneli? Zastanawiam się właśnie nad kupnem, ale nikt kogo znam nie ma znimi doświadczenia. Dzieki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panele Classen-gdzie najtaniej w Wa-wie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 16:12 ja kupowałam Classen country style, po 38 zł/m2 !! ale poza warszawą jakiś czas temu widziałam te same panele a Obi w Warszawie po ok.40 zł/m2 Odpowiedz Link Zgłoś