Gość: Vikktoria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 10:13 Może ktoś z was posiada takie meble i może coś napisać jak się "spisują"? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angi Re: A znacie Atlas/też fabryka mebli/? IP: 195.116.241.* 28.01.04, 16:57 Cześć Vikktoria! Pytasz o meble Atlasu, pracowałam jakiś czas temu w studiu mebli kuchennych i pamiętam że nasi klienci byli z nich zadowoleni (mieliśmy meble także innych firm), mają ładną stylistykę i są ładnie wykończone. Sama niestety takich nie mam bo są dla mnie za drogie ale gdybym miała więcej kasy zdecydowałabym sie na tę firmę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: A znacie Atlas/też fabryka mebli/? IP: *.netia.pl 30.01.04, 15:52 Ja zdecydowałem się na te meble i jestem bardzo zadowolony.Spodobały mi się ze względu na nowoczesny styl (linia Julia). Na razie nie wyobrażam sobie by mógłbym mieć inne.Fakt, że trzeba było trochę zapłacic,ale jest to kawał solidnej roboty. Ekipa tez spisała się dobrze. Zajeło im to dwa dni.Warto zamówić meble w salonie firmowym. W Warszawie widziałem kilka punktów z tymi meblami, ale salon fabryczny zrobił na mnie najlepsze wrażenie (w Landzie na Służewcu).Tak więc polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria seria atlas primo IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 10.02.04, 14:24 Ze względu na cenę kupiłam meble Atlas z serii Primo. W ramach serii jest ograniczony wybór wzorów ale przy pomocy dobrego projektanta można wybrać. Cena jest naprawdę niższa, meble dobrej jakości, teraz pojawiła się ciekawa kolorystyka. Cały problem w kompletacji kuchni to dobry i chętny do myślenia projektant czy sprzedawca, większość oferuje składankę z typowych wymiarów i nazywa to projektem. Musisz sama wiedzieć jakie funkcje w kuchni chcesz, bo projektantowi wszystko jedno jak mieszkasz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: seria atlas primo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:26 W marcu ,też planuje zakup mebli Atlas.Polecam salon na Wałbrzyskiej.Wstępny projekt na miejscu odręki został przygotowany ,a pani wcale nie było wszystko jedno jak będe mieszkać.Cierpliwie tłumaczyła mi dlaczego moje propoztcje są bezsensu(zawsze miała niestety racje).Ceny dodatkowego wyposażenia są niestety zawyżone np.okap można kupić dożo taniej ,a za mechanizm do szawki narożnej przepłaca się 2000 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: seria atlas primo 10.02.04, 18:02 A jak to wygląda z czasem? ile czeka się na meble? no i ile płaciliście za nie? ja byłam ostatnio w salonie w ttw opex w Alejach jerozolimskich i mam dobre wrażenie. Słusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: seria atlas primo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 16:53 Chciałam tam kupić.Ale nie doczekałam się na wycene... Odpowiedz Link Zgłoś