Dodaj do ulubionych

A znacie Atlas/też fabryka mebli/?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 10:13
Może ktoś z was posiada takie meble i może coś napisać jak się "spisują"?
Dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: angi Re: A znacie Atlas/też fabryka mebli/? IP: 195.116.241.* 28.01.04, 16:57
      Cześć Vikktoria! Pytasz o meble Atlasu, pracowałam jakiś czas temu w studiu
      mebli kuchennych i pamiętam że nasi klienci byli z nich zadowoleni (mieliśmy
      meble także innych firm), mają ładną stylistykę i są ładnie wykończone. Sama
      niestety takich nie mam bo są dla mnie za drogie ale gdybym miała więcej kasy
      zdecydowałabym sie na tę firmę.
      Pozdrawiam
    • Gość: luki Re: A znacie Atlas/też fabryka mebli/? IP: *.netia.pl 30.01.04, 15:52
      Ja zdecydowałem się na te meble i jestem bardzo zadowolony.Spodobały mi się ze
      względu na nowoczesny styl (linia Julia). Na razie nie wyobrażam sobie by
      mógłbym mieć inne.Fakt, że trzeba było trochę zapłacic,ale jest to kawał
      solidnej roboty. Ekipa tez spisała się dobrze. Zajeło im to dwa dni.Warto
      zamówić meble w salonie firmowym. W Warszawie widziałem kilka punktów z tymi
      meblami, ale salon fabryczny zrobił na mnie najlepsze wrażenie (w Landzie na
      Służewcu).Tak więc polecam i pozdrawiam.
    • Gość: maria seria atlas primo IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 10.02.04, 14:24
      Ze względu na cenę kupiłam meble Atlas z serii Primo. W ramach serii jest
      ograniczony wybór wzorów ale przy pomocy dobrego projektanta można wybrać. Cena
      jest naprawdę niższa, meble dobrej jakości, teraz pojawiła się ciekawa
      kolorystyka. Cały problem w kompletacji kuchni to dobry i chętny do myślenia
      projektant czy sprzedawca, większość oferuje składankę z typowych wymiarów i
      nazywa to projektem. Musisz sama wiedzieć jakie funkcje w kuchni chcesz, bo
      projektantowi wszystko jedno jak mieszkasz. Powodzenia.
      • Gość: K. Re: seria atlas primo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:26
        W marcu ,też planuje zakup mebli Atlas.Polecam salon na Wałbrzyskiej.Wstępny
        projekt na miejscu odręki został przygotowany ,a pani wcale nie było wszystko
        jedno jak będe mieszkać.Cierpliwie tłumaczyła mi dlaczego moje propoztcje są
        bezsensu(zawsze miała niestety racje).Ceny dodatkowego wyposażenia są
        niestety zawyżone np.okap można kupić dożo taniej ,a za mechanizm do szawki
        narożnej przepłaca się 2000 PLN.
        • gaggi Re: seria atlas primo 10.02.04, 18:02
          A jak to wygląda z czasem? ile czeka się na meble? no i ile płaciliście za
          nie? ja byłam ostatnio w salonie w ttw opex w Alejach jerozolimskich i mam
          dobre wrażenie. Słusznie?
          • Gość: K. Re: seria atlas primo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 16:53
            Chciałam tam kupić.Ale nie doczekałam się na wycene...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka