Dodaj do ulubionych

Dachówkami Creaton

15.01.10, 13:47
Czy ktoś z Was krył dach dachówkami CREATON'a? Jeśli tak, proszę o Wasze
opinie o producencie.
Zamierzam pokryć dach dachówką ceramiczną, ale stoję przed wyborem producenta.
Przypadkowo natrafiłam na tego CREATON'a i zainteresował mnie kolekcjami
dachówek, są niezłe ->
domaxbis.pl/creaton,0.html,pokrycia-dachowe-dachy-bialystok
Obserwuj wątek
    • Gość: cromwell Re: Dachówkami Creaton IP: *.163.246.94.artcom.pl 15.01.10, 14:42
      poszukaj sobie opinii na forum w temacie creaton
      jedno jest pewne
      sa hermetyczni jesli chodzi o reklamacje

pzdr.

peesea jeszcze siekne
      daj znac jak nie znajdziesz opinii
    • piegoosek Re: Dachówkami Creaton 17.01.10, 21:36
      powiem szczerze, ze osobiscie nam najbardziej odpowiadal Creaton jezeli chodzi o
      jakosc, jednak ich kolor antracyt, to raczej braz niz szarosc, wiec musielismy
      wybrac inna firme...
      ale szczerze mowiac niewiele znalezlismy w necie negatywnych opinii, nawet nie
      wiem, czy w ogole...
      • Gość: cromwell Re: Dachówkami Creaton IP: *.163.246.94.artcom.pl 18.01.10, 15:56
        creaton nie jest wyjatkowy
        nie znalazlac srodka do czyszczenia pianki
        nie znalazlas negatywnych opinii
        to nie znaczy ze ich nie ma
        po prostu masz problemy w uzywaniu wyszukiwarki;)
        forum.gazeta.pl/forum/w,796,62564111,62564111,Dachowka_Creaton.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,796,65436696,65436696,Dachowka_Creaton_fatalna_jakosc.html
        prosze
        opinie pierwsze z brzegu
        w dodatku z naszego forum

pzdr.
        • piegoosek Re: Dachówkami Creaton 19.01.10, 11:30
          jak zwykle jestes bardzo mily! dziekuje za cenne uwagi! widze, ze masz monopol
          na wiedze...
          co do dachowki Creator, jesli bys poczytal zalaczone linki, zauwazylbys, ze to
          sa wszedzie ciagle te same dwie opinie, ktore chetnie poklepuja sie po plecach!
          osobiscie szukajac dachowki znalazlam jedynie uwagi pt. uwalniajacy sie mangan,
          ktory powoduje wlasnie takie cieniowanie na dachowce, jednak po uwolnienia
          calosci manganu, kolor wraca do nowmy! utrzymuje sie to przez okres uwalniania,
          po czym znika, jednak na poczatku procesu budzi zastrzezenia! wierze, bo mnie
          rowniez by to niepokoilo!
          co do nierownosci :/ zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie szukal dziury w
          calym... dachowka, to produkt nie spod igly, tylko ceramika :/ jesli ktos tego
          nie rozumie, znaczy, ze jest, delikatnie mowiac "niezorientowany"...
          przez okolo pol roku obejrzalam dziesiatki razy rozne dachowki (to co jest
          oczywiscie dostepne na naszym rynku) i powiem szczerze, tak "ladnie" wykonanej
          dachowki jak Creaton nie ma innej, oczywiscie w podobnym zakresie cenowym!
          gdybys znal tak dobrze temat, sorki, ale nie podejmowalbys dyskusji w takim tonie.
          • piegoosek Re: Dachówkami Creaton 19.01.10, 13:22
            przepraszam za literowki...
          • Gość: cromwell Re: Dachówkami Creaton IP: *.163.246.94.artcom.pl 19.01.10, 16:59
            "niezorientowany" glownie utrzymuje sie z dachow:)))
            jedynie poza sezonem zajmuje sie maniana wykonczeniowa
            nie widzisz wad dachowki?
            kup sobie nowy monitor
            albo zamow wizyte u lekarza od oczow:)

pzdr.
            • piegoosek Re: Dachówkami Creaton 19.01.10, 18:46
              piszac o "niezorientowanych" nie maialm na mysli Ciebie - sam nie pisales nic o
              samej dachowce, tylko o hermetycznosci firmy dot. reklamacji :/ zaznaczyles
              tylko opinie osob, a to kazdy moze znalezc w necie, nawet taki tluk co do
              "gugli" jak ja...
    • Gość: Mirek Re: Dachówkami Creaton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 20:06
      Witam
      Jeśli można wiedzieć to gdzie zakupiłeś zamiennik .
      • Gość: Mirek Re: Dachówkami Creaton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 20:08
        A już mam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka