Gość: zosia_13 IP: *.univcomp.waw.pl 06.02.04, 12:07 Czy ktos moze polecić sprawdzonego, znającego sie na rzeczy i oczywiście przystepnego cenowo fachowca do położenia paneli podłogowych. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i namiary. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Fachowiec od paneli podłogowych IP: *.gni.pl / 195.117.61.* 07.02.04, 06:09 Witam!!! A w czym problem że zapytam? Kładłem już wiele podłóg i wszyscy są zadowoleni i przy tym niedrogo. Wyspecjalizowałem się w kładzeniu paneli klejonych ale inne też nie stanowią problemu. Nie chwaląc się kłade je praktycznie z taką dokładnością łączenia że nie widać łączeń. Jeśli chciałaby pani zaciągnąć bliższych informacji odnośni ceny itp. proszę podać powierzchnię pok. w którym chce pani położyć podłoge. Wszelkie zapytania kierowac na adres tomasz200@go2.pl Pozdrawiam Tomasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaSza Re: Fachowiec od paneli podłogowych IP: *.szeptel.net.pl 08.02.04, 06:45 jak ktoś zna się na rzeczy ,to oczywiście się ceni. Fachowść jest w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazik Re: Fachowiec od paneli podłogowych IP: 217.153.131.* 08.02.04, 15:30 Cenią się także "fachowcy" od siedmiu boleści. Cena nie jest wyznacznikiem czy ktoś jest dobry czy zły. Tyczy się to nie tylko ludzi ale także wszelkiego rodzaju towarów. Mam podać pprzykłady ? Chyba nie trzeba, każdy z nas ma doświadczenia w tym względzie. Mam nadzieję. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Fachowiec od paneli podłogowych IP: *.re / *.crowley.pl 08.02.04, 16:44 Jeżeli o fachowość to polecam firme romontowa, wykonywali remoncik u mnie i kladli panele:) wykonali prace fachowo i w przystepnej cenie 11zł/m2 jezlei jest ktos zainteresowany to polecam strone www.multi-gliwice.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia_13 Re: Fachowiec od paneli podłogowych IP: *.univcomp.waw.pl 10.02.04, 10:07 Oczywiście interesuje mnie fachowiec z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
glenn1 Re: Fachowiec od paneli podłogowych 10.02.04, 11:05 Jeżeli potrzebujesz kogoś z warszawy to proszę o kontakt wglenn@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś