Dodaj do ulubionych

SKLEP INTERNETOWY

IP: *.chello.pl 12.02.04, 20:24
Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym www.sklep.kuchnia.waw.pl
Mają tam bardzo niskie ceny. I trochę się temu dziwię :-o Proszę o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: pipi Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 22:23
      No właśnie, a ja zastanawiam się czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie
      internetowym www.centrum2000.pl
      Mają tam bardzo niskie ceny. I trochę się temu dziwię :-o Proszę o odpowiedzi
      • Gość: ludmiłka Re: SKLEP INTERNETOWY IP: 208.163.105.* 13.02.04, 11:23
        Witam, nie robilam zakupow na tych stronach, ale szczerze moga polecic
        www.agdrtv.com i www.agdrtv.com.pl.
        Robilam tam zakupy to kuchni (caly sprzet). Bardzo solidnie i szybko. Sami
        wnosza (do mnie na IV.p). Przynosza ze soba fakture i gwarancje. Przy nich
        dokonuje sie pierwszego testu- nikt nie marudzi, ze nie maja czasu na takie
        sprawdzanie itd...
        POLECAM
        • Gość: wojtek_o Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.amg.net.pl 13.02.04, 12:40
          dokładnie tak
          ja wybierałem z www.sklep.kuchnia.waw.pl, agdrtv i www.maximedia.pl
          wybór na ten ostatni (prawie takie same ceny w agdrtv) i troche wyżej w
          kuchnia.waw.pl

co jest ważne dwa pierwsze mają transport za 20-30 PLN, ale już z WNIESIENIEM
          do mieszkania
          • misia_as Re: SKLEP INTERNETOWY 25.02.04, 12:27
            Ja zamowilam w sklepie www.sklep.kuchnia.waw.pl i w sobote (3 dni po zlozeniu
            zmowienia) dostarczono mi lodowke, za ktora zaplacialam 20% taniej niz w
            sklepie EURO AGD RTV. Oczywiscie otrzymalam ja w oryginalnym opakowaniu, ze
            wszystkimi gwarancjami i fakturami. Transport i wniesienie mialam za darmo (w
            Warszawie, powyzej 1000zł). Polecam.
    • pajonkkk Re: SKLEP INTERNETOWY 13.02.04, 14:26
      W grudniu 2003 r. kupilem w tym sklepie zmywarke. Wszystko przebiegalo szybko i
      sprawnie. Na terenie Warszawy transport gratis, wnoszenie we wlasnym zakresie.
      Sprzet mozna chyba odebrac osobiscie na Bartyckiej.

Pozdr
    • Gość: yksia Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.chello.pl 13.02.04, 17:29
      W tym sklepie kupowalam baterie do lazienki i wanne. Poniewaz bateria wannowa
      okazala sie przy odbiorze felerna, to miala byc dowieziona wraz z druga bateria
      do domu! Przez 3 tygodnie bylam informowana, ze juz wkrotce dostarcza!!
      Niestety, okazalo sie Zoliborz nie jest po drodze w zadnym kierunku i baterie
      powinnam odebrac na miejscu, na Bartyckiej. Tak wiec wybor nalezy do mnie! I do
      Was!
    • Gość: pipi Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.04, 10:47
      Nie dajmy się zwariować. Relkama pod pozorem informacji, to oszustwo. Działa na
      naiwnych. Skoro chłopcy wciąż ponawiają swoje zabiegi znaczy, że to działa.
      Naprawdę jesteśmy tak naiwni? Aż się wierzyć nie chce.
      • Gość: illu Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.chello.pl 14.02.04, 10:55
        Nie rozumiem ostatniego postu, Ze niby ja reklamują sklep internetowy pod
        pozorem zdobycia informacji? Kurcze, to nie można już o coś zapytać?
        • Gość: lucynka_p Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 00:55
          polecam kuchnia.waw.pl z całą odpowiedzaialnością. Kupiłam od grudnia zeszłego
          roku piekarnik, pralkę i okap. Dowóz gratis. Jestem bardzo
          zadowolona.Zastrzegam, że nie jest to kryptoreklama, jestem po prostu zadowoną
          klientką, która urządza na nowo nowe mieszkanie.
          • Gość: Brzozi Re: SKLEP INTERNETOWY IP: *.nbp.pl 25.02.04, 10:33
            ja niestety nie moge ich polecic. Rzeczywiscie maja niskie ceny, ale sa bardzo
            nieterminowi.
            Najpierw zamowilem lodowke io pralke - umowilem sie na 10 przywiezli o 12:30
            tlumaczac sie awaria samochodu - ok - niech bedzie.
            Jakis miesiac pozniej zamowilem reszte sprzetu - umowilem sie na 10, a
            przywiezli o 15 - bez slowa wytlumaczenia.
            Na szczescie juz nic nie musze kupowac.

A co do cen - trzeba sprawdzic kazdy towar oddzielnie - np. zmywarka, ktora
            kupilem kosztowala u nich tyle samo co w MM.

• Gość: j0anna Re: SKLEP INTERNETOWY IP: 194.196.228.* 26.02.04, 08:37
      Czy ktos moze slyszal o sklepie internetowych z agd w Krakowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka